Hersenspoeling en sociale psychiatrie geven vorm aan de samenleving

Tavistock indoctrinatie voor gedragsverandering

Hoe hersenspoeling werkt

Zonder gezonde huwelijken kan geen enkele samenleving overleven

Het doel van de EU

 

Hersenspoeling en sociale psychiatrie vormen de samenleving

Tavistock is volksvijand nummer één, duidelijk herkenbaar als het Comité van

C

300 en zijn dekmantelorganisaties, zoals het Koninklijk Instituut voor Internationale Zaken Chatham House, de Club van Rome, de NAVO, de V.N., de Zwarte Adel, CFR, Bilderberg en al zijn gelieerde organisaties, de denktanks en onderzoeksinstituten die worden gecontroleerd door Stanford en het Tavistock Instituut of Human Relations en last but not least het militaire establishment.

 

Tavistock is zonder enige twijfel de grootste massale mind control proces in de wereldgeschiedenis. Een onderzoeksinstituut voor psychologische oorlogvoering, opgericht in 1922. Kreeg de opdracht voor het ontwikkelen van methoden om de ideologieën van massapopulaties te beïnvloeden. Om deze reden gaven ze ons de popgroep ‘The Beatles’ en vele andere populaire massa-muziekartiesten, zoals de Rolling Stones, en groepen zoals Rock and Roll, enz. Voormalig MI6-agent John Coleman verklaarde dat Theodor Adorno de songteksten voor de Beatles en andere Britse penetratiebands schreef. in een poging door muziek te beïnvloeden en te besmetten.

 

Zodoende, beschrijft de geschiedenis wereldgebeurtenissen gebaseerd op machinaties van de machtige, verborgen cabal en geheime organisaties, bestaande uit de wereldwijde elite, beter bekend als de banken, rijke families zoals de Rothschilds en Rockefellers, niet-officiële organisaties zoals de Bilderberg, Council of Foreign Relations, de Trilaterale Commissie, de georganiseerde misdaad, schimmige agentschappen binnen de overheid, geheime genootschappen zoals Skull and Bones, de Jezuïeten, de Vrijmetselaars, enzovoort.

 

Achter al deze groepen staat een groep nog geheimere oude potentaten, bestaande uit de ware heersers van planeet Aarde, die premiers en presidenten tot hun directe marionetten rekenen. Sommige theoretici zeggen dat deze Illuminati, die de touwtjes in handen hebben, mensen zijn; anderen zeggen dat ze buitenaardse bondgenoten hebben. Ze zijn een geheim genootschap binnen geheime genootschappen, gesteund door een bankierselite, geleid door de Rothschild dynastie, die het ultieme plan nastreeft om alle religies af te schaffen, behalve hun eigen satanische religie en om burgerlijke regeringen omver te werpen om alles onder hun controle te centraliseren en te Globaliseren, in essentie de Nieuwe Wereld Orde.

 

Sinds de oudheid leven mensen onder de ijzeren vuist van de Zwarte Adel of duistere overheersers van de wereld. De mensheid is gehackt, gedwarsboomd, onderdrukt en tot onderwerping gedwongen door middel van mind-control en zielsvernietigende wreedheden.

 

Tavistock indoctrinatie voor gedragsverandering

Vanaf het bescheiden begin in 1921 was Tavistock in 1966 klaar om een grote onomkeerbare culturele revolutie te ontketenen: de massacultuurindustaie, een revolutie die nog niet ten einde is. Dr. Lewin van Tavistock ontwikkelde de theorie van de topologische psychologie, die tot op de dag van vandaag ‘s werelds meest geavanceerde methode van gedragsverandering is: bekend als hersenspoelen.

 

Psychopaat Bertrand Russell, een Brits filosoof, logicus en sociaal hervormer (1872-1970) had verklaard dat wat nodig was, is een wereld die bevolkt wordt door “volgzame”, gemakkelijk manipuleerbare en gedemoraliseerde onderdanen. Russell beschouwde de mens als iets hoger dan het niveau van vee. Russel zei;

 

“De sociale psychologen van de toekomst zullen een aantal klassen schoolkinderen hebben op wie ze verschillende methoden zullen uitproberen om een onwankelbare overtuiging te produceren zoals bv. dat sneeuw zwart is.”

 

Tegen het einde van WO2 had de gecombineerde invloed van Tavistock en voormalige medewerkers van de Frankfurter School een kader gecreëerd van “psychologische stoottroepen” en “culturele strijders” met duizenden mensen. Vandaag de dag bestaat dat netwerk uit miljoenen mensen over de hele wereld. Belangrijke mensen worden op invloedrijke posities gezet, omdat er een publiek-private invloed heerst in dit systeem.

 

De voorloper van het Tavistock complex was de Cecil Rhodes Trust en zijn medewerkers, die Britse elite supremacisten en oorlogsstokers waren, vaak homoseksuelen, die samenwerkten met de Rothschilds en later de Rockefellers.

 

Strak gecontroleerde massamedia wordt gebruikt om “regressieve mentale toestanden op te wekken, individuen te atomiseren en een verhoogde labiliteit te veroorzaken”, bekend als hersenspoeling. Met andere woorden, passiviteit creëren door vervreemding te bevorderen. Dit thema is schokkend doordringend in de gepubliceerde werken van deze Misdaadsyndicaten. De joodse supremacist Walter Lippmann (1889-1974) identificeerde de doelwitten in zijn boek “Public Opinion”:

 

Uit zelfs de vroegste klinische onderzoeken naar televisiekijkers bleek duidelijk dat ze gedurende een relatief korte periode in een tranceachtige staat van semi-bewustzijn terechtkwamen, gekenmerkt door een gefixeerde blik. Hoe langer ze keken, hoe geprononceerder hun starende blik werd. In zo’n toestand van schemerachtig half-bewustzijn, zijn ze vatbaar voor boodschappen die zowel in de programma’s zelf zitten als door de reclame worden overgebracht. Dat is weer een andere manier waarop mensen worden gehersenspoeld.

 

Fred Emery’s rapport uit 1975 over neurologische studies illustreerde dat herhaald televisiekijken “het centrale zenuwstelsel van de mens uitschakelt”.

 

“Televisie streeft naar de synthese van radio en film … maar de gevolgen zijn enorm en beloven de verarming van esthetische materie zo drastisch te intensiveren dat morgen de dun versluierde identiteit van alle industriële cultuurproducten triomfantelijk in de openbaarheid kan komen, waarmee de Wagneriaanse droom van het Gesamtkunstwerk – de samensmelting van alle kunsten in één werk – spottend in vervulling gaat.”

 

De sleutel tot het hersenspoelen van groepen is het creëren van een gecontroleerde omgeving waarin stress wordt geïntroduceerd om de overtuigingsstructuren van individuen opnieuw op te bouwen. Onder druk van andere groepsleden wordt het individu “gekraakt” en ontstaat er een nieuwe persoonlijkheid met nieuwe waarden. De vernederende ervaring zorgt ervoor dat de persoon ontkent dat er enige verandering heeft plaatsgevonden. Op die manier wordt een individu gehersenspoeld zonder dat het slachtoffer weet wat er heeft plaatsgevonden.

 

Aldous Huxley schreef aan George Orwell:

 

“Binnen de volgende generatie geloof ik dat de wereldleiders zullen ontdekken dat conditionering van kinderen en Narco-hypnose als regeringsinstrumenten efficiënter zijn dan knuppels en gevangenissen, en dat de zucht naar macht net zo volledig bevredigd kan worden door mensen te suggereren van hun dienstbaarheid te houden als door ze te geselen en te schoppen tot gehoorzaamheid.”

 

Als je onderzoek doet naar dit onderwerp, is het verbazingwekkend hoe deze criminelen in het openbaar komen met hun ‘verborgen’ plannen.

 

Hoe hersenspoeling werkt

Een korte demonstratie laat zien hoe hersenspoeling werkt. Er zijn 3 typische burgers in onze moderne samenleving. Ze geloven dat ze weten wat er aan de hand is, ze geloven dat ze te slim zijn om mind-gecontroleerd te worden en ze geloven dat ze een voorsprong hebben op diepgaande kennis omdat het schoolsysteem van de overheid hen vertelde dat ze slim waren doordat ze herhaalden wat hen verteld werd, zij het in ruil voor kleine beetjes positieve versterking.

 

Ze realiseren zich niet dat ze hun hele leven lang al door het openbare schoolsysteem specifiek zijn onderworpen aan mentale conditioneringssystemen, waardoor ze de gemakkelijkst te controleren mensen in de geschiedenis zijn. Dit is in groot contrast met de onderwijsmethode van Maria Montessori waar de leerling door motivatie het eigen initiatief ontwikkeld en zelfstandig leert te denken.

 

Kijk in deze video naar 3 mensen die denken dat ze te slim zijn om onder controle gehouden te worden, en hoe ze in ongeveer 3 minuten onder controle worden gebracht door iemand die ervaring heeft met hersenspoeling.

 

Als je nu denkt dat dit eenmalig is, wees dan ervan verzekerd dat er honderden mind control demonstraties zijn, die hetzelfde bewijzen, een andere mind control expert gebruikt gedragspsychologie om 3 van de 4 proefpersonen daadwerkelijk een moord te laten plegen voor de camera. Ja, mind control is zo krachtig en het wordt elke dag tegen het publiek gebruikt om mensen vele onlogische, irrationele, zelfdestructieve en zelfs fatalistische dingen te laten doen.

 

Van het drinken van drank tot het roken van sigaretten en van het injecteren van vaccinatie gif in jezelf op zeggen van bekende leugenaars, zoals gebeurde tijdens de Covid hysterie hoax, tot het besnijden van een pasgeboren jongetjes, niets wat in deze zin genoemd wordt is rationeel of logisch, maar toch worden deze anti-levens principes, gedragingen en overtuigingen in het publiek geïmpregneerd met dezelfde mind control tactieken die gebruikt worden in een video, waar 3 mensen erin geluisd worden om voor de camera een moord te plegen.

 

Je bent niet immuun voor mind control (niemand is dat) en hoe meer je denkt dat je immuun bent, hoe gemakkelijker dit gedragsveranderingsproces verloopt voor de lieden die dagelijks de dosis mind control via de media voor de overheid organiseren.

 

Het woord “overheid” is eigenlijk Latijn voor mind control. Regeren betekent “controleren” en “ment” of “mentis” betekent “de geest”.

 

Zonder gezonde huwelijken kan geen enkele samenleving overleven.

Nu, we eenmaal iets weten over de effectiviteit van mind control en het gemak waarmee het kan worden toegepast op de gemiddelde mens, kijk dan eens naar de mind control agenda om de vrouw te over-seksen en het concept van de huwelijksband te vernietigen.

 

Sterke huwelijken zijn de verplichte hoeksteen voor gezonde gezinnen, gezonde kinderen, maatschappelijke evolutie en een goed functionerende samenleving die steeds verder omhoog gaat. Zonder gezonde huwelijken kan geen enkele samenleving overleven. De machthebbers weten dit, maar het grote publiek is zich niet bewust van dit feit.

 

Het doel van de EU

De EU heeft de meest elementaire regels van de parlementaire democratie geschrapt. De toegang tot EU-documenten is bijvoorbeeld beperkt; alle beslissingen over defensie en veiligheid zijn geheim. Beroep op de rechter is niet mogelijk. De macht in de EU ligt niet bij het EU-parlement, maar bij de multinationals, eigenlijk de machtselite.

 

Deelname aan verkiezingen is tijdverspilling; politici hebben helemaal niets te zeggen. De leiders worden met zorg gekozen door de Jezuïeten en Illuminati; de geselecteerden hebben meestal carrière gemaakt in andere geheime organisaties en bedrijven zoals Goldman Sachs, JP Morgan, Unilever, Shell, etc. Deze leiders kunnen alleen bevelen uitvoeren zonder persoonlijke inbreng.

 

Belangrijke zaken worden achter gesloten deuren geregeld, waar burgers geen invloed hebben maar alleen de gevolgen ondervinden. Niemand kan de plannen controleren of er invloed op uitoefenen, dus volgt de ene ondemocratische overeenkomst op de andere.

 

De voorzitter van de EU-Commissie legde in 1999 de EU-democratie als volgt uit:

 

“We nemen een besluit, maken dat bekend en wachten dan af wat er gebeurt. Als er geen significante oppositie is, omdat de meeste mensen niet begrijpen wat we aan het doen zijn – ook onze mensen niet – gaan we een stap verder, tot voorbij het punt waarop er geen weg meer terug is.” (uit Der Spiegel 52/1999)

 

Dr. Carlo Alberto Agnoli, een voormalige Italiaanse rechter, formuleert zijn waarschuwing aan alle EU-burgers als volgt:

 

“De EU zal het hele Europese rechtssysteem, gebaseerd op ‘recht en rechtvaardigheid’, vrijwel volledig transformeren en uiteindelijk vernietigen.”

 

Denk goed na over wat hier staat, en realiseer je dat deze realiteit vandaag de dag helaas al feit is, geen woord ervan is overdreven. Als wij mensen niet Wakker Worden; zullen we vrij snel de Nieuwe Wereld Orde binnengaan voordat mensen het zich realiseren!

 

Lezers klagen vaak dat het verwijderen van de cabal te lang duurt en dat het resultaat al jaren geleden is voorspeld zonder enige vooruitgang. Dit is totaal ongegrond; de mensheid wordt al meer dan 500.000 jaar onderdrukt, op dit aantal jaren tellen twee extra jaren in het geheel niet.

 

De strategie is om de vijand, de Deep State, zichzelf te laten vernietigen en dit is al aan de gang sinds 2012. Er zijn enorme resultaten geboekt sinds januari 2021, toen de octopus van de cabal eindelijk werd verwijderd onder leiding van president Trump en generaal Flynn.

 

Verwacht wordt dat op of rond 25 juni a.s. het geldsysteem instort, waardoor de cabal ‘ridder te voet’ wordt en is uitgeschakeld. Door gelijktijdige invoering van het nieuwe QFS geldsysteem, komt overvloedige welvaart voor alle aardbewoners!

 

Frequente FWC-lezers weten dat dit gespuis met tientallen miljoenen over de wereld verspreid is en zich in alle hoeken en gaten bevindt. Deze moeten allemaal voorgoed worden opgeruimd, wat een gigantische taak is, maar elke dag wordt er vooruitgang geboekt.

 

Kijk om je heen wat er gebeurt, zodra het gepeupel wakker wordt, als het geldsysteem instort, is onze reconstructie een feit; het inluiden van een gouden tijdperk met het QFS systeem dat klaar is om geïntroduceerd te worden en functionerend is, met een overvloed aan rijkdom voor iedereen. Geduld is een schone zaak, anders is oorlog het alternatief!!!

 

 

Bekijk / lees deze Tavistock Agenda Video

 

Voorbij de reset

Een 3D geanimeerde korte film over een niet al te verre, maar dystopische toekomst. Het speculeert over de mogelijke gevolgen van de beruchte Grote Reset, medische tirannie, wakkere cultuur en groene agenda. Alles wat het World Economisch Forum (WEF) voor ons in petto heeft.

Now or Never

This is our only and unique chance to end 500,000 years of oppression. If two-thirds of the earth’s population wakes up and stands up, the battle is won for good!

The book the Great Awakening explains this in all facets, why it after publishing almost immediately was removed from its circulation by the Oppressors.

The book converted into digital format for E-book and PDF is available for free download.

If many make this matter their own and pass it on, another takeover of the most beautiful planet and all others in the Universe may never be possible again.

Read the book to understand that we are now experiencing a once-in-a-lifetime opportunity which may never return.

 

 

 

 

 

 

 

 

Download E-Book

Download in PDF