Gemakkelijker te misleiden dan te overtuigen

Opkomende UFO/ET onthulling

 

Gemakkelijker te misleiden dan te overtuigen

Negatief denkende wezens hebben geen mededogen en liefde. Ze aanbidden Satan in plaats van God. Deze wezens hebben geen respect voor planeet Aarde en nog minder voor het leven. Het zijn kwaadaardige ET-rassen waaronder, onder andere, de Anunnaki, Draco en Greys die onze planeet al 500.000 jaar terroriseren. En dat is nu onder controle nadat goedbedoelende ET wezens in de afgelopen jaren op deze planeet zijn geland en in grote aantallen door onze lucht vliegen.

 

In een negatieve wereld is het gemakkelijker om mensen te misleiden dan om ze ervan te overtuigen dat ze misleid zijn. – Mark Twain

 

Het is belangrijk om een versie van deze waarheid te bieden die de nieuwe realiteit weerspiegelt en aannemelijk is voor logische en emotionele geesten. In de huidige 3D-versie van de waarheid is veel vervormd door cruciale kennis achter te houden. Dit creëert slechts een beperkte realiteit met weinig diepte.

 

Buitenaardse wezens bestaan in hun werelden net zoals wij in onze wereld op Aarde. Maar zij zijn vele malen geavanceerder en extreem goed ontwikkeld, ontzagwekkend superieur aan ons. Je hoeft niet bang voor ze te zijn, ze hebben nog nooit iemand kwaad gedaan.

 

Welk verhaal de mainstream media en onze regeringen ons ook proberen wijs te maken. Buitenaardsen bestaan en het zijn vreedzame wezens. Hun beschaving is gebaseerd op liefde en eerlijkheid, mededogen, empathie, integriteit, wijsheid en spiritualiteit.

 

Ze zullen geen enkel land of ras onderdrukken, aanvallen of bedreigen. Er zijn echter wel Buitenaardse rassen die niet welwillend of neutraal zijn. Deze zijn al vele honderdduizenden jaren actief op onze planeet. Ze hebben bezit genomen van onze planeet om goud te delven en hebben het menselijk ras tot slaaf gemaakt om de mijnbouw en het werk voor hen te verrichten.

 

Dit zijn negatieve wezens, verstoken van mededogen en emotie. Het zijn Luciferians die Satan aanbidden in plaats van God. Deze wezens hebben geen respect voor onze planeet en nog minder voor het leven op Aarde. Het zijn kwaadaardige ET-rassen waaronder de Draco’s en Greys die ons mensen onderdrukken en terroriseren. Daarom zijn goedbedoelende ET wezens ons te hulp geschoten door in grote aantallen door ons luchtruim te vliegen.

 

Ze zijn hier al vele jaren en hun aantal groeit dagelijks. Ze zijn gekomen om het menselijk bewustzijn te vergroten, om de mensheid te begeleiden en te doen ontwaken. Ze kunnen hun ruimteschepen naar keuze zichtbaar of onzichtbaar maken.

 

De mensheid op Aarde gaat door een ongekende verschuiving in frequentie en resonantie. Buitenaardsen zijn hier om ons wereldwijd te assisteren bij de overgang naar hogere ascensie. Het is een Spirituele evolutie die leidt tot de bevrijding van de mensheid. Dit is een proces zoals tot nu toe nog nooit eerder in de geschiedenis heeft plaatsgevonden in het hele universum.

 

Het is noodzakelijk om te weten dat deze buitenwerelden bezoekers onze broeders en zusters van de sterren zijn, onze familie van het Licht. Familie komt altijd wanneer je ze het meest nodig hebt. Het kan niet genoeg benadrukt worden dat dit zeer liefdevolle en vreedzame wezens zijn, zeer spiritueel afkomstig uit extreem geavanceerde werelden. Het zijn groepen van verschillende sterrenconstellaties die samenwerken om de aardse mensheid te helpen. Ze zijn als groep verenigd in de Galactische Federatie.

 

De Galactische Federatie bestaat voornamelijk uit de volgende vijf sterrennaties: Pleiadeanen, Andromedines, Serians, Arcturians en Lyrans. Dit zijn allemaal hoogontwikkelde spirituele wezens van verschillende planeten die samenwerken als de Familie van het Licht.

 

Al deze groepen hebben nauwe banden met planeet Aarde en hebben daarom onze roep om bevrijding van onze tirannen en onderdrukkers gehoord. Daarom hebben zij besloten naar voren te stappen om over de evolutie van de planeet Aarde en haar volkeren te waken.

 

De Galactische Federatie heeft de mensheid een boodschap gestuurd:

 

“Wanneer je ons nodig hebt, kun je ons oproepen door je intentie en vrije wil te gebruiken. We zijn hier bij jullie. We houden van jullie. Wij zijn jullie familie van het Licht.”

 

Je dacht toch niet dat de wereld voor altijd door zou gaan met slavernij en onderdrukking? Een nieuwe 5D-aarde is nu in de maak. Welkom in het Tijdperk van Licht. De definitieve doorbraak zal beginnen rond 25 juni aanstaande, blijf dit volgen!

 

 

Onze buitenaardse waarnemer Michael Love volgt deze gebeurtenissen van dichtbij. En rapporteert wat op dit moment gaande is.

 

 

Het evenement 2023 – Opkomende UFO/ET onthulling

 

* een speciale Earth Alliance Space briefing voor de Starseeds van de Aarde *

Door Michael Love

 

Begin uitzending…

Geweldig,

In de afgelopen 48 uur is de Earth Alliance getuige geworden van een aanzienlijke toename van interne discussies op hoog niveau op wereldwijde schaal, die wijzen in de richting van een op handen zijnde onthulling over het UFO/ET-fenomeen aan de wereld.

 

Hoe buitengewoon dit ook moge klinken, we verzekeren jullie met de grootst mogelijke zekerheid dat zich op dit moment een authentiek en verifieerbaar scenario ontvouwt, waarbij vele achtenswaardige groepen en individuen betrokken zijn die gemachtigd zijn deze informatie aan de wereld te onthullen.

 

Sinds deze onthulling gistermorgen bekend werd, heeft dat al een merkbare toename gegenereerd in wereldwijd zoekopdrachten op het internet die gerelateerd zijn aan het onderwerp van onthulling.

 

Bijna een eeuw lang is door de machthebbers op Aarde de kennis dat de mensheid niet alleen is in het universum onterecht verborgen gehouden. Zelfs sommige van de meest invloedrijke figuren in de wereld, waaronder nationale leiders, is de toegang tot deze zeer geheime projecten ontzegd om ze niet openbaar te maken.

 

Er is echter een merkbare verschuiving opgetreden in dit paradigma van geheimhouding. Regeringen, waaronder het Amerikaanse Congres, zijn nu actief betrokken bij openbare discussies over de mogelijke implicaties van deze langverwachte onthulling.

 

Er worden concrete acties ondernomen en er staan hoorzittingen gepland om de omvang van deze zaak frontaal aan te pakken. Deze keer zal de volledige waarheid publiekelijk aan het licht komen en zal de mensheid op een diepgaande en positieve manier veranderen.

 

Het is belangrijk om te benadrukken dat de waarheid over het UFO/ET-fenomeen op dit moment niet naar buiten komt door een plotselinge verandering in het hart van enkele elitewezens, noch maakt het deel uit van een bedrieglijke valse vlag-operatie die erop gericht is de mensheid schade toe te brengen. Dergelijke misleidende tactieken vinden niet langer vruchtbare grond op onze planeet nu de hogere frequenties in de atmosfeer van de aarde doordringen.

 

Deze diepgaande onthulling vindt uitsluitend plaats omdat de voortdurende instroom van krachtig en hoog vibrerend resonerend Licht ongekende niveaus op aarde heeft bereikt, waardoor de mensheid naar een sneller ontwaken wordt gestuwd. Wat ooit in duisternis verborgen was, wordt nu onthuld en ontsluiert de ware essentie van alle dingen.

 

Dit moment in de geschiedenis is buitengewoon omdat dat het begin markeert van de langverwachte grote ascensie-gebeurtenis van de mensheid. Het luidt in een bewust evolutionaire sprong in de bevrijding van onze planeet, dat een nieuw gouden tijdperk inluidt.

 

Volgens recente informatie van de Earth Alliance is op 6/06/2023 een uitgebreid 90-dagenplan van start gegaan, met als hoofddoel het UFO/ET-fenomeen volledig te onthullen aan het publiek via reguliere kanalen.

 

De implicaties van deze onthulling zijn werkelijk ontzagwekkend, vooral gezien de geavanceerde technologie die afkomstig is van neergestorte buitenaardse ruimtevaartuigen. Er wordt aangenomen dat deze verbazingwekkende technologie de huidige mentale capaciteiten van de mensheid met meer dan 1000 jaar overtreft. Na deze onthulling zal de mensheid een tijdperk van diepgaande transformatie en groei ingaan.

 

Een cruciale vraag rijst: is de mensheid werkelijk voorbereid om deze verbazingwekkende openbaring aan te horen en mee om te gaan? De Plejadieren bevestigen, “het klinkende antwoord is ja!”.

 

Ze zeggen eenvoudigweg,

 

“het is de aangewezen tijd om dit te laten gebeuren, en de mensheid is klaar om deze kosmische kennis te integreren!”

 

Het ligt in de aard van de mens om eerlijkheid en waarachtigheid te zoeken, en naarmate het collectieve bewustzijn zich uitbreidt en vele individuen ontwaken, groeit het besef dat de tijd voor waarheid en onthulling eindelijk is aangebroken.

 

Wat we zeker weten is dat jullie de komende weken en maanden getuige zullen zijn van werkelijk verbazingwekkende gebeurtenissen. We moedigen jullie aan om je eigen onderzoek te doen naar de 2023 UFO/ET onthulling en de ontvouwing ervan te volgen.

 

Verspreid het goede nieuws over de hele wereld!

Zorg goed voor jezelf in deze transformerende tijd.

 

God-speed, ~ Michael en de Plejadiers

 

Ontmoeting met Spirituele Leiders

Dat wordt een grote dag als de ET’s arriveren