Alle heersende machten verwijderd

Eeuwigdurende staatsschuld

Anunnaki’s Materiële Evolutie

Koerswijziging

Een nieuw financieel systeem wacht op ons

 

Alle Heersende Machten Verwijderd

De planeet Aarde is aangekomen op het belangrijkste kruispunt in de beschaving. Met het doel zichzelf te verrijken, hebben de globalisten, met de hulp van het politieke establishment, grote schade toegebracht aan onze planeet, samenleving, industrie, cultuur, enz. Ze beginnen  in paniek te raken nu hun corruptie over de hele wereld wordt herkend en bevestigd.

 

De onderdrukkers, de bedriegers, de uitbuiters, de slavendrijvers, kortom de minderheid die de meerderheid onderdrukt, zullen ophouden te bestaan. Moeder Aarde, als bron van vrouwelijke energie, zal haar kinderen alles geven wat ze nodig hebben.

 

Wanneer alle heersende machten voorgoed en voor altijd zijn verwijderd, maakt concurrentie plaats voor samenwerking; dan zal, eindelijk, de tijd veranderen in Overvloed en Voorspoed!

 

Het is één van beide of beiden die de langverwachte doorbraak voor de bevrijding van de planeet Aarde zal veroorzaken. Namelijk. het ‘massaal ontwaken’ of de ‘ineenstorting van het huidige geldsysteem van de cabal’;

 

We hebben lang gewacht op de massale ontwaking om de grote doorbraak te bewerkstelligen, anders zouden we allang bevrijd zijn van onze eeuwenoude geldslavernij en onderdrukking.

 

In het geval de mensheid niet in voldoende aantallen ontwaken, is onze tweede optie de ineenstorting van het waardeloze papieren geldsysteem van de cabal.

 

Er is geen grotere oplichting dan die van de centrale bankiers. De Federal Reserve en ECB en de Bank of Japan BoJ, etc. hebben ‘illegaal’ een monopolie verkregen voor de uitgifte van waardeloos geld en de controle over de levering ervan. Ze kunnen hun balans kosteloos vergroten of verkleinen wanneer ze maar willen, door activa te kopen met nepgeld, dat meestal eeuwigdurende staatsschuld is.

 

Papiergeld is alleen waardevol zolang er niet teveel van is. De markt kan een beetje vals geld absorberen. Maar daar zit een grens aan. En die grens is nu bereikt!

 

Dit schuld-geld bedrog is door mensen gemaakt om de cabal en hun maatjes te verrijken; geld gestolen uit inkomsten van werkende mensen. Regeringen nemen bewust deel aan deze misdaad en zijn dus gezamenlijk verantwoordelijk voor deze onmenselijke fraude.

 

Het verpanden van ‘vertrouwensgeld’ van burgers zonder toestemming van het volk, als ‘onderpand’ aan de centrale bank voor de creatie van schuldgeld, is een beschamende criminele daad van onze overheden. Dit is het wisselen van gegarandeerd waardevol energiegeld tegen waardeloos schuldgeld dat uit het niets is gemaakt, maar wordt gesteund door het vertrouwen van echt verdiend vertrouwensgeld.

 

Eeuwigdurende staatsschuld

De cabal heeft “eeuwigdurende” staatsschuld uitgevonden, wat op zichzelf al een onmogelijkheid is! Dat wordt vermengd met het vertrouwensgeld van het volk, dat al in omloop is en deze zwendel onzichtbaar maakt. Dit alleen al is voldoende bewijs voor het feit dat alle regeringen beruchte criminelen zijn!

 

Het kaartenhuis van de cabal staat op het punt van instorten; de gevolgen zullen zowel catastrofaal als onomkeerbaar zijn. Alhoewel de criminele cabal al plannen klaar heeft om wereldwijd alle bestaande geldsystemen te vervangen door hun eveneens waardeloos één-wereld digitale SDR-geldmunt, uitgegeven en gecontroleerd door het IMF. Dit is de laatste stap in de voorbereiding van hun langverwachte Nieuwe Wereld Orde waar mensen worden getransformeerd via de volgende richtlijnen;

 

Homohuwelijken worden gelegaliseerd – Ouders mogen hun eigen kinderen niet opvoeden, dat zal de staat doen – Alle vrouwen zijn in dienst van de staat en mogen geen huisvrouw zijn – Echtscheidingen worden makkelijker dan ooit, terwijl monogame huwelijken langzaam verdwijnen – Alle bezittingen worden overgedragen aan de staat aangezien privébezit vogelvrij is – Alle religies zijn bij wet verboden aangezien iedereen gelooft in de Nieuwe Wereld Orde religie.

 

In hun hebzucht hebben ze echter boven hun kunnen gerekend, want gelukkig is deze crash noodzakelijk en wordt ze gebruikt om het nieuwe QFS-geldsysteem te introduceren dat al twee jaar in de coulissen staat te wachten. Naar verwachting zal deze ‘grote verandering’ ten gunste van het volk rond 25 juni aanstaande of kort daarna plaatsvinden. De uiteindelijke beslissing wordt genomen door Vader/Moeder God.

 

Onthoud: Dit is onze enige en unieke kans op een succesvolle en onomkeerbare verwijdering van de criminele Deep State Cabal.

 

Als alle ontwaakten één slaper wakker maken, is voldoende meerderheid voor ons volledig succes gegarandeerd. Minstens 70% ontwaakte deelname garandeert een soepele overgang. Zonder grote chaotische complicaties.

 

We hebben deze strijd reeds gewonnen, maar de feitelijke doorbraak kan alleen zonder slag of stoot komen als de cabal uit zichzelf instort of als de slapende menigte in voldoend grote aantallen ontwaakt en opstaat. Het moment waarop een van beide zal gebeuren is GODS beslissing. Alleen GOD weet wanneer Zijn uiteindelijke keuze wordt uitgevoerd. Op dat moment is de doorbraak een feit en onomkeerbaar.

 

Anunnaki’s Materiële Evolutie

De geboorte van de Nieuwe 5D-Wereld is uitgesteld, door de Onzichtbare Meester genaamd Jahweh, ook wel de slechte God genoemd, in tegenstelling tot onze Goede God, met wie we ons alleen kunnen verbinden door “gnosis”, volgens de Gnostische bloedlijnleden die op Aarde aanwezig zijn.

 

Plato was degene die voor het eerst de term Gnostikos gebruikte, wat betekent kennis hebben, of de kunst van het weten, of anders de kunst van het beheersen van alle bekende dingen.

 

De goede God staat in contrast met de Oudgriekse god Prometheus, de Titaan die het vuur van de Olympus stal en het aan de mensheid gaf. Deze god is geïdentificeerd als Lucifer, de geest van het kwaad en de tegenstander van de God in de christelijke en islamitische religie, volgens auteur en leraar John Lash.

 

De relatie met de onzichtbare wereld is zeer complex. De Gnostici beschouwen het concept van de Zoon van God als een waanidee, ingeprent in de menselijke geest door een buitenaards soort afwijkend, niet-menselijke entiteiten of mentale parasieten, de Archons genaamd, samen met het onderliggende concept van Goed versus Kwaad, speciaal verzonnen voor mainstream mensen.

 

Feit is dat de Anunnaki niet onze scheppers zijn, zoals de illuminatie ons willen doen geloven. Ze hebben ons alleen gemanipuleerd om hun slaven te worden.

 

De Anunnaki namen deel aan onze materiële evolutie als menselijke soort door hun genetisch manipulatie in de oudheid, maar ze hielpen alleen om onze fysieke lichamen te verbeteren, niet onze ziel.

 

De Anunnaki zijn op geen enkele manier de bron van onze spirituele wezens, die uit pure Liefdesenergie zijn geschapen door de Bron-God, volgens Zecharia Sitchin.

 

De onzichtbare meesters behoren tot een onzichtbaar extra-dimensionaal rijk van onsterfelijke wezens, die alleen esoterische leringen doorgeven via zorgvuldig gekozen discipelen in geheime genootschappen. – Jezus en ook Boeddha voor hem vervulden dit rolmodel.

 

De echte Verborgen Meesters worden, in tegenstelling tot wat ons in de populaire cultuur is geleerd, verondersteld goede buitenaardse wezens te zijn, in ieder geval geen buitenaardse wezens van de duistere kant. De goeden hebben niet het verlangen om over ons leven te heersen of het te beheersen. Dit gaat in tegen universele occulte wetten.

 

Buitenaardsen zijn hoger-dimensionale wezens. Ze verbergen zich achter de sluier van onze waarneming en kunnen zichzelf naar believen in onze zichtbare werkelijkheid projecteren. Ze zijn geen recente bezoekers van planeet Aarde, maar zijn hier al honderdduizenden jaren, misschien zelfs miljoenen, beschermd door een interdimensionale realiteit.

 

Wij, mensen, zijn van hen losgekoppeld om hen niet te kunnen zien, als gevolg van het sleutelen aan ons DNA.

 

Koerswijziging

De overheid is het probleem, niet de oplossing. Na meer dan 20 jaar slepende en steeds dieper wordende recessie is het tijd om het roer om te gooien. In een democratie worden regeringen gekozen door het volk om hen te dienen, maar niet om autoritaire dictators te spelen, zoals altijd het geval is. Regeringen gebruiken alle macht en middelen om jouw manier van leven te beïnvloeden.

 

Ze hebben de macht om belasting te heffen, vast te houden, gevangen te zetten, te martelen en jonge mannen en vrouwen te gebruiken om oorlogen te voeren in andere landen die geen bedreiging vormen voor hun eigen land. Ze reguleren en belemmeren bedrijven, verdelen geld, bemoeilijken de handel door embargo’s en sancties en controleren alles wat in hen opkomt. Regeringen zijn duidelijk niet in dienst van het volk, erger nog, ze zijn de vijand van het volk.

 

Veel mensen lezen niet meer, ze kijken alleen nog maar naar plaatjes en video’s die ze snel weer vergeten. FWC-artikelen zijn met opzet zo geschreven dat ze gemakkelijk te begrijpen zijn. Maar worden blijkbaar niet voldoende begrepen, door zogenaamd ‘scan lezen’; met als gevolg dat de kern van de tekst niet doordringt in de hersenen. Het is triest dit te constateren! Bekijk en lees de drie eerdere artikelen in deze reeks nog eens. Hersenspoeling, Slavenketen en Misleiding.

 

Nog minder begrepen is het feit dat de economische wet ‘eerlijke ruil’ vereist, waarbij alleen dingen van echte waarde kunnen als geld worden gebruikt, dat niet herroepen kan worden.

Denk erover na, word wakker, en doe er iets mee!

 

Een nieuw financieel systeem wacht op ons

Het Quantum Financieel Systeem (QFS) wacht in de coulissen. NESARA verandert het financiële landschap radicaal en wat dat betekent voor jouw geld! Lees hier alles over het nieuwe financiële systeem QFS

 

Het Quantum Financieel Systeem heeft een megalithisch financiële structuur die door onze Exterrestriale broeders en zusters aan de Mensheid is gegeven. Het wordt megaliet genoemd omdat het zich onderscheidt als het meest geavanceerde financiële systeem dat iemand zich kan voorstellen. Momenteel heeft deze technologie geen analogieën op planeet Aarde. Dit is een geweldig systeem dat is ontworpen om de hele boekhouding over te nemen die nodig is om elke financiële transactie in de wereld in real-time in balans te brengen.