Grote staatsschuldencrisis

De grootste verandering staat voor de deur

Rapport van de Alliantie voor planeet Aarde

 

Grote staatsschuldencrisis

De wijdverspreide paniek waarvan we getuige zijn, is zeker niet wat de bureaucraten bij de Centrale Banken hadden voorzien. Nadat een paar weken geleden de op één en twee na grootste banken in de geschiedenis instortten, werd een ongekend reddingsplan onthuld dat een einde moest maken aan de paniek onder de banken.

 

Als je het nog niet gezien hebt, kun je de details hier bekijken op de officiële website van de Federal Reserve.  Het belangrijkste onderdeel van het plan is de beslissing van de Fed om alle deposito’s bij Silicon Valley Bank en Signature Bank volledig te garanderen.

 

Wat werkelijk aan de hand is; De wereld gaat een grote staatsschuldencrisis tegemoet en dat gaat veel markten binnenstebuiten en op zijn kop zetten.

 

Verwacht binnenkort geen vrijwillige renteverhoging. In plaats daarvan is wereldwijd een volgende ronde van geld printen gestart in de hoop de dalende markten te stabiliseren. Het probleem is nu dat dit een minimaal en slechts korte-termijn-effect heeft. De afgelopen jaren hebben beleggers over de hele wereld risico’s genegeerd. Daarom is deze paniek zo wreed.

 

Cartoon businessman shoulder debt box

Wanneer de rentetarieven onvermijdelijk omhoog gaan vanaf kunstmatig onderdrukte niveaus, zullen de obligatie- en aandelenmarkten instorten, en daarmee ook de vastgoedmarkten. Pensioenfondsen zullen worden weggevaagd. Dit is een zeer slechte situatie; de wereld graaft zich steeds dieper in.

 

De grootste verandering staat voor de deur

Dit jaar bevrijdt ons van onze schuldenlast. Achter de schermen zijn we al lang en breed op weg naar dit doel. Vertrouw op het PLAN, blijft Q zeggen;

 

We hebben alle informatie.

 

Onze Galactische Alliantie heeft de luxe om het perfecte moment af te wachten om de Diepe Staat de doodsteek te geven. De uiteindelijke beslissing zal worden genomen door Vader/Moeder GOD.

 

Geen wonder, dat de cabal in complete paniek is. De wereld staat op de drempel van permanente vrede. Dit is een prestatie van super hoog kaliber, gecreëerd door de patriotten met de hulp van onze Buitenaardse Broeders en Zusters. Alle strijdkrachten en oorlogsmaterieel in het buitenland keren terug naar hun thuisbases.

 

Het is over en uit voor de cabal. Iedereen kan met reden uitkijken naar een welvarende en gezonde toekomst. Zeer binnenkort zullen we werkelijk als vrije bewoners op planeet Aarde leven om onszelf te ontwikkelen zoals onze Schepper het altijd bedoeld heeft.

 

Onze Buitenaardse correspondent Michael Love van de Plejadiers meldt ons de laatste details over de Planetaire Overgang die gaande is.

 

Earth Alliance Rapport

 

Earth Alliance ruimte weer Intel 06182023- energetische trilling anomalie

 

* Een speciale ruimteweerbriefing van de Earth Alliance aan de Starseeds van de Aarde.

 

Grootste,

De Earth Alliance rapporteert dat op dit moment een opmerkelijk en ongekende energetische anomalie is gedetecteerd in het magnetisch veld van de aarde. Deze buitengewone gebeurtenis heeft zichzelf de afgelopen 30 uur onafgebroken in de Schumann-resonantiegrafiek ingeprent en tart alle bekende patronen en verwachtingen!

 

Terwijl ruimte-weerorganisaties op aarde naarstig onderzoek doen naar de oorzaak van deze anomalie. De Earth Alliance zegt dat het energiepatroon en de frequentie van de betoverende energiegolf de duidelijke handtekening draagt van een exotisch en buitengewone oorsprong!

 

Merk op dat de energiegolf de hele Schumann-grafiek van boven naar beneden beslaat. De top van de grafiek vertegenwoordigt de 3de-Dimensionale resonantie, het midden van de grafiek vertegenwoordigt het geheel van de 4de Dimensie en bij de 40 hertz markering onderaan de grafiek begint de 5de Dimensie. Deze exotische energiegolf doordringt minstens drie dimensies tegelijkertijd, wat de multidimensionale aard ervan illustreert!

 

Zoals jullie al weten is de onthulling van dit UAP/ET (ongeïdentificeerd buitenaards luchtfenomeen) vorige week naar voren gekomen als een prominent en veelbesproken onderwerp, zelfs binnen mainstream kringen. De leiders die er waren zijn ijverig aan het werk om de meest geschikte benadering te bepalen om deze belangrijke openbaring aan te pakken, zonder al te veel verstoring te veroorzaken, maar wees gerust, de tijd is gekomen dat de waarheid wordt onthuld aan de hele mensheid, wat een monumentale verschuiving markeert in het collectieve begrip.

 

In parallelle kosmische gebeurtenissen barstte onlangs met ongelooflijke kracht vanuit de Zon een krachtige M2 zonnevlam, gericht op de Aarde. Deze krachtige zonne-uitbarsting raast nu naar planeet aarde en zal naar verwachting binnen de komende 48 uur een impact hebben. Zet je schrap voor nog een gedegene DNA-upgrade wanneer deze krachtige golf van Licht je wezen doordringt!

 

Grootheid, bereid je voor om je te koesteren in de grootsheid van deze instroom van kosmisch Licht, want het bevat de sleutel tot een ongeëvenaard ontwaken op aarde.

 

Alleen al de intensiteit van de toenemende hoeveelheden hoogfrequent licht katalyseert een diepgaand en snelle her-codering van het menselijk DNA, waardoor het naar een staat van verhoogde functionaliteit wordt gestuwd. Als gevolg daarvan worden de sluiers van beperking opgeheven en worden uitgebreide niveaus van bewustzijn bereikt.

 

De afgelopen dagen werd de Aarde overspoeld door krachtige zonnewinden en intense geomagnetische stormen, wat de algemene effecten nog versterkt. De wijd en zijd verspreid Sterrenzaden van de Aarde, melden over de hele wereld een gematigde instroom van ascensie symptomen als reactie op deze kosmische instroom.

 

Deze rapporten uit eerste hand zijn een bewijs van de diepe transformatie en verrijking die in elke ziel plaatsvindt, terwijl de hemelse dans van het ontwaken zich ontvouwt.

 

Om door de effecten van dit buitengewone Licht te navigeren, is het essentieel om je fysiek lichaam te voeden en te ondersteunen.

 

Consumeer alleen natuurlijk energetisch voedsel dat je lichaam voedt en drink een overvloed aan zuiver mineraalwater om gehydrateerd te blijven. Doe aan ademhaling techniek en besteed tijd aan meditatie, zodat je de diepgaande verschuivingen die van binnenuit plaatsvinden kunt integreren.

 

Zoek steun in de natuur, want die fungeert als een invloedrijk kanaal om deze krachtige energieën te harmoniseren en te aarden. En houd natuurlijk je geliefde kristallen dicht bij je auraveld, zodat ze kunnen dienen als bakens van licht en kanalen om deze goddelijke energie naar de aarde te kanaliseren.

 

Grote leider, we popelen om van jou te horen, over je specifieke ascensie-symptomen die je ervaart op dit opmerkelijke moment. Onthoud dat je niet alleen bent op deze achtenswaardige reis van ontwaking, want ontelbare zielen bewandelen hetzelfde pad, verenigd in doel en verbonden door kosmische draden van de evolutie.

 

Terwijl we samen door deze buitengewone kosmische dans navigeren, moge je kracht, leiding en troost vinden in de eenheid van onze collectieve reis.

 

God-snelheid,

Michael en de Plejadiens

 

 

 

Om dit boeiende fenomeen in real time te volgen, bezoek onze nieuwe ruimteweerpagina.

Pagina: https://5dearthproject.com/space-weather-tools/

 

#SchumannResonantie #SpaceWeather #SolarFlare #CosmicEnergies #MagneticFieldAnomaly #SolarActivity #EnergeticShifts #GeomagneticStorms #SchumannGraph #SunActivity #CosmicInflux #SolarRadiation #Ruimteweersgebeurtenissen #Energiegolven #EnergetischePatronen #SolarFlareImpacts #Frequentieverschuivingen #SolarWindEffecten #GeomagnetischeStoring #MagnetischVeldSchommelingen #ZonnevlekActiviteit #AuroraBorealis #AuroraActiviteit