De doos van Pandora

Veel uitvindingen van Nikola Tesla zijn nooit gerealiseerd

Supersonische luchtschepen draadloos aangedreven vanaf de grond

13 Km hoog Vliegen met 1.600 km per uur

Tesla’s top tien uitvindingen

Ongelooflijke uitvindingen die je versteld doen staan – video

 

De doos van Pandora

De genialiteit van Nikola Tesla is de routekaart die door de Cabal voor ons verborgen is gehouden en tot het omgekeerde is gemaakt, om Gods fysica te vernietigen.

 

Hun pijlen zijn gericht op de vernietiging van gezinseenheid, de geest van de jeugd, onderwijs dat een verlaging van het intellect dient, massale embargo over wat bestaat, specifiek afschaffing van het creatief denken en uitbreiding van het intellect door middel van te leren denken buiten het normale denkpatroon.

 

Het openen van deze doos wordt inderdaad de val van Pandora. Want de opening legt alle leugens, bedrog, diefstallen en kwaadaardige manipulaties  bloot om de mensheid tot slaaf te maken op de gemeenste en slechtste wijze ooit bedacht.

 

Wat kan hiertegen gedaan worden? Open de doos dat het bedrog bevat wijd en zijd. Volg het geldspoor dat leidt naar de kwaadaardige cabal met hun Utopische verlangens die alleen kunnen blijven bestaan als de doos goed gesloten blijft.

 

Achter de complexe technologie van draadloze energiedistributie gaat iets heel simpels schuil: de mogelijkheid elektronische apparaten op te laden zonder dat voor elk apparaat een stroomkabel nodig is.

 

Zodra de cabal is verslagen, is Tesla’s onvoltooide meesterwerk in staat werkelijkheid te worden. Je moet Tesla’s werk over het verhogen van de menselijke energie lezen, want dit is de sleutel tot terugname ons leven en onze vrijheid!

 

De omstandigheden van vandaag zijn niet de resultaten van gisteren en radicale veranderingen kunnen niet van de ene op de andere dag worden bewerkstelligd. Zoals Nicola Tesla het stelde;

 

“In feite is het twijfelachtig of mensen die niet bereid zijn te vechten voor een hoog principe überhaupt ergens goed voor zijn. Het is niet de geest die de mens maakt, noch het lichaam; het zijn geest en lichaam samen.

 

“Andere energiebronnen kunnen worden aangeboord en nieuwe methoden om energie aan de zon te onttrekken kunnen worden ontdekt, maar geen van deze of soortgelijke prestaties zijn even belangrijk als het transmissiemedium van energie naar en op elk ver afgelegen punt. Het is niet mogelijk technische vooruitgangen te bedenken die de verschillende elementen van de mensheid effectiever kan verenigen dan juist dit, dat de menselijke energie meer kan verhogen en meer kan besparen.

 

Het zal het beste medium zijn om de energie te verhogen dat de menselijke massa versnelt. Alleen al de morele impact van zo’n radicale verandering zal niet te overzien zijn.

 

Aan de andere kant, als op elk punt op de aardbol energie in onbeperkte hoeveelheden kan worden verkregen uit een omringend medium door middel van een zelfwerkende warmtemotor of anderszins, zullen de ecologische omstandigheden hetzelfde blijven als voorheen.”

 

Wees standvastig en vecht terug om de boosaardige plannen van de Cabal te ontmaskeren! Giften spuiten is niet duurzaam. Neem onze voedsel- en waterbronnen terug. De Grote Bedrijven bezitten niet de planeet; deze is van de hele mensheid. Onthul de Cabal en hun kwaadaardige plannen om onze vrije wil te confisqueren en alles wat God ons gratis gaf!

 

 Veel uitvindingen van Nikola Tesla zijn nooit gerealiseerd

Nikola Tesla wordt herinnerd voor transformerende uitvindingen zoals de inductiemotor, AC-elektrische stroomdistributie, Tl-verlichting, draadloze communicatie en afstandsbediening van mechanische apparaten.

 

Maar van alle uitvindingen van Tesla was er één die nooit het daglicht zag. Het was een revolutionair idee dat de potentie had om onze wereld ingrijpend te veranderen.

Het was ook een idee dat zijn tijd meer dan een eeuw vooruit was, bekend als Vrije Energie en draadloze energiedistributie.

 

Conventionele elektriciteitsleidingen zijn duur, lelijk en verspillend, ze kunnen tot 14 procent van hun energie verliezen door de weerstand van de koperen kabels. Een belangrijk aspect van Tesla’s draadloze energienetwerk is de distributie van elektriciteit naar afgelegen gebieden en naar dichtbevolkte stedelijke locaties.

 

Op grote schaal zouden schepen dankzij deze technologie de zeeën kunnen bevaren zonder ooit te stoppen om bij te tanken. Vliegtuigen zouden oneindig lang in de lucht kunnen blijven, constant voorzien van energie uit Tesla’s torens.  Toen JP Morgan van de cabal Tesla’s verborgen motief ontdekte, stopte zijn financiering.

 

Zo’n 120 jaar geleden had de wereld al gratis verlicht kunnen worden door de baanbrekende vernieuwingen van het genie Nikola Tesla, als hij niet was tegengewerkt door de Deep State-cabal met zijn uitvinding van gratis energie die werd opgewekt uit de magnetische velden rond de planeet Aarde, dan zou er helemaal geen CO2-emissiebelasting of global warming hoax zijn geweest!

 

Het grootste deel van de huidige technologie komt voort uit de kennis die Tesla in zich droeg, zoals hij die energiek en veelvuldig aan de wereld heeft uitgelegd. Met uiterst belangrijke verbeteringen voor de mensheid, alleen om te worden gestolen door de Cabal om voor duivelse doeleinden te worden benut om hun eigen schadelijke machinerieën en apparaten aan op de markt te brengen.

 

De oom van Donald Trump, John Trump, wist hoe hij Tesla’s geniale patenten en vreemde tekeningen moest interpreteren. Toen Donald Trump zich verkiesbaar stelde voor zijn eerste verkiezing in 2016, vertelde hij tijdens zijn campagne voor het presidentschap dat zijn oom hem alles had verteld over Tesla’s werk en patenten.

 

“Iedereen zou zijn lichaam moeten beschouwen als een onbetaalbaar geschenk van iemand die hij boven alles liefheeft, als een prachtig kunstwerk, van onbeschrijfelijke schoonheid en meesterschap dat de menselijke verbeelding te boven gaat, en zo teer en broos dat een woord, een ademhaling, een blik, nee, een gedachte, het kan beschadigen.

 

Nikola Tesla is een van de grootste uitvinders uit de geschiedenis wiens werk de verbeelding heeft veroverd van de generaties die leven in de wereld die hij heeft helpen opbouwen. Als houder van meer dan 270 patenten in 27 landen – waarvan 112 alleen al in de VS – heeft Tesla met recht zijn plaats in de geschiedenis verdiend. Maar niet alle uitvindingen van Tesla zijn in productie genomen. Met dat in gedachten hebben we de archieven doorgespit en zeven van Tesla’s meest excentrieke uitvindingen gevonden die nooit zijn gebouwd.

 

Voor iemand die bekend is met elektriciteit zou het niet verrassend moeten zijn dat veel van Tesla’s patenten op het gebied van elektriciteitsopwekking en -transmissie liggen.

 

Veel mensen weten niet dat Tesla ook heeft geprobeerd een toren te bouwen die elektriciteit door de lucht kon transporteren. Hij kreeg zelfs de Amerikaanse financier J.P. Morgan zover om de bouw van de Warden Cliff Tower aan de noordkust van Long Island te financieren, die Tesla hoopte aan te passen om elektriciteit naar New York City te transporteren.

 

De Tesla Foundation schat dat Tesla in totaal meer dan 300 patenten op vijf continenten bezat. We moeten echter niet vergeten dat veel van deze patenten betrekking hadden op dezelfde uitvindingen en niet alleen op unieke ontwikkelingen.

 

Interessant genoeg was volgens een analyse van zijn patenten, dat zijn meest beschermde uitvinding een pomp en turbine is(Amerikaanse patenten 1.061.142 en 1.061.206). Hiervoor kreeg hij 23 patenten in 22 landen.

 

Van al zijn patenten werden er 54 verleend in de Verenigde Staten. 1889 lijkt zijn meest productieve jaar te zijn geweest, met een totaal van 39 ingediende patenten met betrekking tot zijn meer fasen-systeem.

 

Tesla diende ook geen octrooibescherming in voor een aantal andere uitvindingen die hij tijdens zijn carrière deed. Een goed voorbeeld is zijn toepassing van hoogfrequente stroom voor medische doeleinden.

 

Nikola Tesla’s opleiding begon toen hij een jonge jongen was in Smiljan, Kroatië; toen onderdeel van het Oostenrijks-Hongaarse Rijk. Al op jonge leeftijd toonde hij een opmerkelijke verbeeldingskracht en creativiteit en had hij ook enig talent als dichter.

 

Tesla bezocht de Technische Universiteit in Graz, Oostenrijk, en de Universiteit van Praag. In Graz studeerde Tesla wiskunde en natuurkunde en later filosofie aan de Universiteit van Praag.

 

In Graz maakte hij voor het eerst kennis met de Gramme-dynamo die werkte als een elektrische generator en die, omgekeerd, ook als een elektrische motor kon werken.

 

Deze ervaring beïnvloedde hem diep en, zo wordt gezegd, moedigde hem aan om voor het eerst een manier te bedenken om wisselstroom op een voordelige manier te gebruiken. In het begin van de jaren 1880, toen hij bij de Central Telephone Exchange in Boedapest werkte, bouwde Tesla voort op zijn denkwijze door het principe van het roterende magnetische veld te visualiseren en ontwikkelde hij plannen voor een inductiemotor dat uiteindelijk het allereerste gebruik van wisselstroom werd.

 

Later verhuisde hij naar Parijs om te werken aan gelijkstroominstallaties bij de Continentaal Edison Company. Kort daarna emigreerde hij op 28-jarige leeftijd naar de Verenigde Staten.

 

Supersonische luchtschepen draadloos aangedreven door energietorens

Toen draadloos opladen werd geïntroduceerd, voelde dat revolutionair. Nikola Tesla zou ons ondertussen allemaal verwijten dat we zo kleinschalig denken. In 1919 beschreef Tesla zijn idee voor een supersonisch luchtschip dat volledig werd aangedreven door draadloze elektrische transmissie van op de grond gestationeerde torens. Het zou 12.192 meter van de grond kunnen vliegen met een snelheid van 1.609 km/h, waardoor de reis van New York naar Londen in minder dan vier uur kon worden gemaakt.

 

Nikola Tesla vertelt hoe we kunnen

 Vliegen 13 Km hoog met 1.600 km per uur

Als uitvinder van de wisselstroom is de wereld Nikola Tesla dank verschuldigd voor het gebruik van elektriciteit over lange afstanden. Hier bespreekt hij de waarschijnlijkheid dat vliegtuigen tot grote hoogten zullen stijgen en snelheden zullen halen die ongelooflijk lijken. Dit artikel is gedeeltelijk geschreven door de Nikola Tesla zelf. De rest is geschreven aan de hand van stenografische aantekeningen. Het geeft, zeer waarschijnlijk, een glimp van onze nabije toekomst.

 

Tesla ontwikkelde blijkbaar ook een fixatie op het getal drie en waste obsessief zijn handen en lichaam nadat hij een vorm van bacteriefobie had ontwikkeld. Wanneer het hotelpersoneel zijn kamer mocht betreden, werd hen gevraagd om minstens drie meter bij hem vandaan te blijven.

 

8 januari 1943 werd Tesla’s lichaam gevonden in zijn hotelkamer. Later werd ontdekt dat hij op 7 januari 1943 om ongeveer 22.45 uur was overleden.

 

De bezoekende arts kwalificeerde de doodsoorzaak al snel als coronaire trombose. Een aandoening die normaal gesproken wordt veroorzaakt door een opeenhoping van cholesterol en vetten in de bloedvatwanden. De belangrijkste oorzaken zijn een dieet met een hoog LDL-cholesterolgehalte, roken, een zittende levensstijl en hoge bloeddruk.

Het was niet eerder bekend dat Tesla hieraan leed.

 

Tesla’s top tien uitvindingen

  1. Tesla-spoel
  2. Vergrotende Transmissie
  3. Tesla Turbine
  4. Schaduw grafiek
  5. Radio
  6. Neonlamp
  7. Niagara Falls Transformator
  8. Inductiemotor
  9. Radio gestuurde boot
  10. Wisselstroom

 

Tesla’s duidelijk aangeboren talent voor uitvindingen en zijn ondoorgrondelijke verbeeldingskracht maakten hem tot een van de meest productieve uitvinders van onze tijd. Hoewel slechts een paar van zijn vele uitvindingen hier zijn geselecteerd, is het duidelijk dat zijn genialiteit ongeëvenaard was in zijn tijd, en misschien ookwel in de onze.

 

En dat roept een interessante vraag op. Als Tesla vandaag was geboren, hoe anders zou de wereld dan zijn?

 

Een van Tesla’s meest bizarre ideeën was dat het mogelijk zou zijn om je gedachten te fotograferen.

 

In 1933 vertelde hij aan verslaggevers van de Kansas City Journal-Post:

 

“In 1893, toen ik bezig was met bepaalde onderzoeken, raakte ik ervan overtuigd dat een bepaald beeld dat in gedachten gevormd wordt, door reflexwerking een overeenkomstig beeld op het netvlies moet produceren, dat door een geschikt apparaat gelezen kan worden.

 

Als het waar is dat een gedachte een beeld op het netvlies weergeeft, is het een kwestie van dezelfde eigenschap verlichten en foto’s maken, en dan de gebruikelijke methoden benutten die beschikbaar zijn om het beeld op een scherm te projecteren.

 

Als dit met succes kan worden gedaan, dan zouden de objecten die iemand zich voorstelt duidelijk worden weerspiegeld op het scherm terwijl ze worden gevormd, en op deze manier zou elke gedachte van het individu kunnen worden gelezen. Onze gedachten zouden dan inderdaad als open boeken zijn.”

 

Tien ongelooflijke uitvindingen van Nikola Tesla die je versteld doen staan

 

Alleen positief geredigeerde comments worden geaccepteerd voor plaatsing