De Ketens van je Slavernij

Laat Mr. Market prijzen en rentetarieven bepalen

Valse rentetarieven levert onecht kapitaal

Wat lezers schrijven 

De Ketens van je Slavernij

Alle landen zijn vastgelopen. Ze hebben hun economie gebouwd op nepgeld en valse rentetarieven. Spoedig beconcurreren ze elkaar met de ontwaarding van hun valuta om het nepgeld langer te laten circuleren, deze nutteloze actie levert echter niets op.

 

Private centrale banken emitteerden de publieke valuta als lening tegen berekening van rente. Dit is de reden waarom elke natie tegenwoordig verdrinkt in opzettelijk gecreëerde, echter onnodige, schulden. Ondernomen om het volk slaaf te maken van de private bankiers. Dat is de oorzaak en reden van steeds hoger wordende belastingen en teruglopende economie.

 

Om hun slavernij te vervolmaken worden rechten en vrijheden van de burgers stap voor stap  verwijderd. Dit zijn de ketens van je slavernij. Mensen worden door de overheid gedwongen belasting te betalen, met het risico in de gevangenis te worden gegooid, als geweigerd wordt het nepgeld van de bankier te gebruiken en de rente erover te betalen die de bankiers eisen.

 

Laat Mr. Market prijzen en rentetarieven bepalen

Ondertussen proberen de Centrale Banken “de bankschroef verder aan te draaien” d.m.v. nieuw geldcreatie, waarmee de hele boom-and-bust-cyclus opnieuw wordt gestart.

 

Dit wil niet zeggen dat niemand economische moeilijkheden kan ondervinden op een vrije markt. Bedrijven en zelfs hele industrieën zullen nog steeds sluiten vanwege veranderende smaak van de consument, door nieuwe concurrenten die superieure producten leveren of door verkeerde zakelijke beslissingen. Er kunnen zelfs bubbels ontstaan in een vrije markt, omdat sommige beleggers de trends verkeerd interpreteren en beschouwen als permanente verandering in de voorkeuren van de consument.

 

Maar deze perioden van neergang zullen korter zijn en de meeste vindenplaats in specifieke industrieën en markten, ze treffen niet de hele economie.

 

Centrale Bankiers; in plaats van het juiste te doen, door Mr. Market toe te staan prijzen en rentetarieven vast te stellen, blijven hun oude melodie herhalen, in de verwachting betere resultaten te behalen; dit is de definitie van waanzin.

 

Geconfronteerd met de volgende crisis gaan alle centrale banken doen wat iedereen van hen verwacht. Ze draaien de schroeven op spaarders vaster aan dan ooit. Ze zullen obligaties kopen en de rente verlagen; allemaal om het nepgeld naar de bubbelmarkten te pompen.

 

Het vermogen van centrale banken daalt, om de onhandelbaarheid te controleren in een monetair systeem dat uitsluitend is gebaseerd op fiatvaluta. Trump openlijk beschuldigd de Fed hiervan, wat duidt op erosie van het vertrouwen en respect voor de Fed betekent.

 

De goedkeuring voor het auditeren van Centrale Banken en de invoering van goud en zilver als wettig betaalmiddel is de enig juiste benadering. Er bestaat geen twijfel dat het volk getuige zal zijn van de laatste dagen van niet alleen alle Centrale Banken, maar nog belangrijker het einde van het fiat schuldgeldconcept.

 

Degenen die de ware aard hierover kennen, zijn uitgenodigd alles te doen om anderen te infomeren opdat de crisis van nu resulteert in de terugkeer naar constitutionele bestuur structuren, beëindiging van de EU, echte vrije markten, gezond goud/zilver gedekt geld en beleid van vrede en vrijhandel.

 

Valse rentetarieven levert onecht kapitaal

Maar in plaats van de echte uitdaging te proberen te begrijpen, maken de centrale banken het probleem alleen maar nog erger.

 

Ze zijn competent in hun incompetentie; om de burgers opzettelijk te laten lijden om eigen zakken te vullen met ons zuurverdiend geld. Net als onder de communistische leiders in China doen ze alsof ze de economie kunnen stimuleren, beheren en verbeteren.

 

Nu blijkt dat, de Chinese vastgoed-ontwikkelaar Evergrande een verlies heeft van 81 miljard dollar voor 2021 en 2022, wat onderstreept hoe de enorme schulden een ernstig probleem blijven voor de financiële gezondheid van de Chinese vastgoedsector – en ‘s werelds op een na grootste economie in het algemeen.

 

En omdat alle valuta’s ten opzichte van elkaar zijn vastgeklemd, ondersteund en “gefixeerd” door het Exchange Stabilisatie Fund (ESF), gebruikt als een gigantisch mechanisme voor vaststelling van grondstofprijzen, ontworpen en geïmplementeerd door de Wereldbank namens het Rothschild-kamp binnen de Deep State.

 

En als een grote speler omvalt zoals Evergreen, gaan alle anderen ook. Daarom wordt angstvallig gewaakt dat Evergreen niet failliet wordt verklaard; want het rechtssysteem is eveneens gekocht en betaald door de cabal om aan zulke situaties het hoofd te bieden, mede vanwege het manipuleren van prijzen in het bijzonder van grondstofprijzen zoals  edelmetalen die ook grondstoffen zijn, is dat een ernstig misdrijf.

 

Het manipuleren van grondstofprijzen en vooral van valutaprijzen is een misdaad tegen de mensheid, het resulteert in markt- en economische manipulaties die de nationale onafhankelijkheid en soevereiniteit van landen en volkeren ondermijnt.

 

Echter de doorsnee politicus weet niets meer over economie dan de ware communist. Misschien zelfs minder. Dus in plaats van kapitalisme het werk te laten doen, ondermijnen de centrale banken dit proces met valse rentetarieven en nepkapitaal.

 

Kapitalisme heeft echt kapitaal nodig; dat sparen betekent. Maar de genieën bij de centrale banken bestraffen sinds de laatste 30 jaar het sparen en belonen de schuldenaars, dat anti-kapitalisme is.

 

Dat is de reden waarom groeipercentages dalen en bijna alle nieuwe banen die in de afgelopen 30 jaar zijn gecreëerd, zich in de dienstensector met lage lonen en lage productiviteit bevinden, in plaats van in de productieve sfeer met hogere toegevoegde waarde.

 

Dit is de reden, dat ongeveer 25% van alle uitstaande staatsschuld een negatief rendement oplevert. Het omvat de helft van alle Europese staatsschuld; 85% van de Duitse schuld en onlangs ook alle openstaande schulden van Zwitserland.

 

Erger nog, de rendementen op sommige Europese hoogrentende bedrijfsobligaties (t.w. “junk”) zijn in negatieve terrein gezakt. Dit is compleet volslagen waanzin. Er zijn geen geloofwaardige redenen waarom sommige banken en fondsen kiezen om overheidsschuld met een negatieve opbrengst aan te houden.

 

Met andere woorden, in plaats van betaald te worden om kapitaal te sparen, worden deze spaarders gedwongen te betalen om het eigen geld te behouden dat ze verdiend hebben. Dit moet leiden tot een “run on de bank” als mensen zich haasten zoveel mogelijk contant op te nemen om deze boetes te vermijden.

 

Tot nu toe hebben banken het grootste deel van de negatieve gevolgen zelf gedragen. Sindsdien belasten banken hun klanten met kosten voor het aanhouden van de rekening.

 

Het nep geld heeft inmiddels echt kapitaal vernietigd, chaos in markten gecreëerd; triljoenen in slechte investeringen veroorzaakt; de groei vertraagd en geleid tot verschrikkelijke ongelijkheid.

 

Wat lezers schrijven 

Bedankt voor dit bericht. Ik weet dat alles goed komt. Het Licht wint. De duisternis kan het Licht dat wij zijn niet overwinnen.

 

Ik heb geleerd om goed te leven met weinig geld, door een auto-ongeluk had ik minder dan 1000 per maand, maar toch had ik waarde in de dingen die er toe doen, de zorg voor mijn ouders, het ontwikkelen van relaties met gelijkgestemden en een diep medeleven en zorg voor de mensheid.

 

Na getrouwd te zijn geweest met een man met geld die het alleen gebruikte om mij te controleren, geniet ik van de natuur en van het koesteren van echte rijkdom met waardering voor dingen die we vaak als vanzelfsprekend beschouwen. Ik heb ook het geloof en de moed om op te komen voor de dingen waarin ik geloof. Ik heb stelling genomen tegen een hypotheekbedrijf dat op vele niveaus fraude heeft gepleegd en ik ben ervan overtuigd dat ik heb gewonnen! Echte rijkdom komt van binnenuit je eigen vermogen om blij te zijn dat je leeft en de uitdagingen aan te gaan die het leven je toewerpt, uitgerust met geloof en vertrouwen in een liefhebbende God die je bij elke stap van de weg leidt, en ik ben dankbaar!

Prachtig artikel. De waarheid moet eindelijk naar buiten komen. Als auteur van de gids THE OXY WONDER MEDICINE – High Frequins Therapie volgens Nikola Tesla, kan ik alleen maar zeggen: DANK U…

 

Dit artikel is duidelijk en informatief, moedig en immens belangrijk, vooral

en immens belangrijk, vooral in deze tijd, waarin een onvoorstelbare ontwikkeling voor de bevrijding de aarde van een systeem van hebzucht en beheersing van de bevolking van deze

van deze aarde herkenbare signalen laat zien.

 

Opgemerkt moet worden dat planning en controle in de economie over het algemeen positieve resultaten moeten laten zien. Dit heeft niets te maken met de controle over de mensheid die onteigend en vernederd moet worden door hebzuchtige en gewetenloze machten van dit onvoorstelbare systeem, de geplande weg van deze elementen leidt tot een bijna voorspelbare slavernij en volledige rechteloosheid van de bevolkingen van deze aarde. Hiermee verbonden, nog onvoorstelbaarder, is de geplande bevolkingsvermindering, waarvan het idee immers strategisch is nagestreefd met Covid 19.

 

Het valt niet te ontkennen dat de zogenaamde epidemie van de Spaanse griep in 1918 na de 1e Wereldoorlog zeer duidelijke overeenkomsten vertoont met de huidige Covid 19 agenda.

 

Nogmaals onze hartelijke dank voor dit zeer belangrijke artikel dat energie en veel moed en immense liefde voor de waarheid vereist. Shalom en aan jullie allen de liefdevolle bescherming van de Bron van Al het Zijn, de Schepper, die ook coherent El Shaddai wordt genoemd.

 

Absoluut briljante man met niets anders dan het bevorderen van de mensheid in zijn hart, geen wonder dat de cabal hem zo haatte, onze wereld had er nu zo anders uit kunnen zien in 2023, ik haat het als dat het juiste woord is dat de machthebbers zijn werk hebben verzwakt of zelfs hergebruikt ten nadele van de planeet en iedereen op haar, op een dag zal zijn werk weer herrijzen en zal de heer tesla op het voetstuk worden geplaatst waar hij thuishoort als de vader van de moderne wereld. liefde aan allen, zelfs degenen die ik niet haat maar eerder medelijden mee heb.

 

Bedankt Peter B Meyer. Uitstekend artikel over de uitvindingen van Nicola Tesla.

 

Geld is een geloof, een religie, een dogma.

Wat echt en waar is, is productie en uitwisseling.

 

Tesla is een van de laatste grote wetenschappers en grote mannen, zoals anderen in verschillende tijden in het verleden, die naar de Planeet kwamen als deel van de engelenplejade van de Hemelse of Buitenaardse Alliantie die de Messias vergezelt om de menselijke conditie van de zieltogende aardbewoners te verheffen en hen naar hoger dimensionale leefruimten te leiden. Menselijke ascensie samen met die van de Planeet is een doorgaand proces. En Tesla’s uitvindingen zullen spoedig de menselijke vlucht naar hogere hoogten van perfectie in rijken van vrede, broederschap en rechtvaardigheid ontsteken. Dank je wel Nicolas.

 

Ik lees alle commentaren en vraag me af waarom zoveel negativiteit? En waarom iemand aanvallen die 35 jaar van zijn leven heeft gegeven om mensen wakker te schudden zonder er geld voor aan te nemen? Welke reden zou Peter anders hebben dan dat zijn onderzoek laat zien dat we deze oorlog echt aan het winnen zijn? Waarom zou hij tegen ons liegen? Als je zijn artikelen leest, zie je dan niet dat hij over alles gelijk heeft? Het is niet omdat het nog niet gebeurd is dat het BS is?

 

Natuurlijk zijn we moe van het wachten, we zijn wakker en willen nu de nieuwe wereld binnengaan, maar kijk om je heen, zo velen zijn nog steeds totaal gehersenspoeld, als we gewoon mensen uit de macht zouden zetten en het over zouden nemen, zouden ze ons veroordelen in plaats van aan onze kant te staan. Ze moeten het eerst begrijpen en zoals ze zeggen, het is makkelijker om iemand voor de gek te houden dan om hem de waarheid te laten zien.

 

Blijf positief en maak ondertussen je eigen leven zo zinvol mogelijk. Bedankt Peter voor je informatieve artikelen, ik heb altijd het gevoel dat ik veel van je leer 🙂