Buitenaardse Technologie

Nicola Tesla de grootste uitvinder in de menselijke geschiedenis

Nikola Tesla patenten

 

Buitenaardse Technologie

De sluier die door het reïncarnatieproces onze zielen gevangen houdt op deze planeet,  zal worden opgelicht om de mensheid te bevrijden en te laten evolueren zoals de Schepper het voor ons heeft bedoeld.

 

Er zal ‘buiten wereldse’ technologie beschikbaar komen die alles wat mis is op aarde kan repareren en ons jong en gezond houdt.

 

Technologieën, zoals genezende machines die al lang buitenaards in gebruik zijn, MedBeds genoemd; “houdt ons jong en gezond” zolang we willen, dat ongeveer 1000 jaar zou kunnen zijn voordat een nieuw ras het volgende niveau bereikt.

In hun obsessie met vragen als;

 

 “Wanneer komt de openbaring?”,

 

stellen de meeste mensen zelden nuttige vragen over wat er daarna gaat gebeuren. Sommige van de meest fascinerende ontwikkelingen die gaan komen, hebben te maken met wetenschap en technologie.

 

Over welke wetenschappelijke kennis kunnen buitenaardse wezens beschikken; welke technologie en kennis kan zich ontwikkelen; en wat zou kunnen gebeuren als wij toegang krijgen tot dergelijke technologieën? Wees ervan verzekerd dat de mensen op aarde slechts een duizendste weten van wat vandaag de dag voor ons beschikbaar is. Meer duidelijkheid zal in dit artikel worden verschaft.

 

Nicola Tesla de grootste uitvinder in de menselijke geschiedenis

Nikola Tesla was een geniale uitvinder die een aantal baanbrekende uitvindingen heeft gedaan. Tesla werkte ook samen met veel bekende mannen en bedrijven qua naam.

 

De Servisch-Amerikaanse ingenieur en natuurkundige Nikola Tesla (1856-1943) zorgde voor tientallen doorbraken in de productie, overdracht en toepassing van elektrische energie. Hij ontwikkelde de eerste wisselstroommotor en technologieën voor het opwekken en distribueren van wisselstroom.

 

Hoewel hij beroemd en gerespecteerd was, kwamen de meeste van zijn belangrijke uitvindingen nooit op de markt door de weerstand van de Deep State Cabal. Hij was ook nooit in staat veel van zijn uitbundige uitvindingen om te zetten in financieel succes voor hemzelf op de lange termijn, in tegenstelling tot zijn vroege werkgever en belangrijkste rivaal, Thomas Edison die een berucht lid van de cabal was.

 

Omdat zijn ideeën en uitvindingen in die tijd als vergevorderd werden beschouwd, verschijnt Tesla vaak in sciencefiction films en televisieshows. Om enkele van zijn opmerkelijkste werken en ontdekkingen te belichten, worden in deze video enkele veel gestelde vragen over zijn genius en zijn leven belicht.

 

Tesla was een belangrijke speler in mijn jarenlange onderzoek. Er zijn al verschillende artikelen over Tesla gepubliceerd op FWC-sites.

 

Tesla was betrokken bij veel innovatieve experimenten, maar de cabal wilde niet dat zijn uitvindingen het leven van de mensheid ging verbeteren, vooral zijn vrije energie toepassing en beschikbaar, voor iedereen op planeet Aarde.

 

De marine wilde slagschepen onzichtbaar maken. Het lukte, maar je kon ze nog steeds zien door het kielzog in het water. Dit was het begin van Tesla’s Stealth-technologie die tegenwoordig in moderne gevechtsvliegtuigen wordt toegepast. Tesla kwam misschien niet van de Aarde en werkte waarschijnlijk samen met andere rassen uit het Universum om zijn technologie te ontwikkelen.

 

Binnenkort zullen we de vrije energie hebben waarvan de cabal niet wilde dat we die hadden.  Bereid je voor op vele schokkende realiteiten die op het punt staan zich te manifesteren. Jullie hebben nog niets gezien.

 

In feite had reeds de Tesla Toren de hele planeet van energie kunnen voorzien. Geen draden. Het hele lelijke elektriciteitsnet zal onnodig of verouderd raken.

 

Tesla’s laatste jaren waren gevuld met controverse en een duidelijke achteruitgang in zijn geestelijke gezondheid. Tijdens zijn laatste decennium woonde hij alleen in Hotel New Yorker, waar hij aan nieuwe uitvindingen werkte terwijl zijn gezondheid en geestelijke toestand verslechterden.

 

Tussen 1933 en 1943 benutte Tesla de suites 3327 en 3328 in Hotel New Yorker en ontving hij zelden gasten. Hij at ook een uitsluitend vegetarisch dieet en liet zijn maaltijden persoonlijk voor hem bereiden door de chef-kok van het hotel.

 

Tesla ontwikkelde blijkbaar ook een fixatie op het getal drie en waste obsessief zijn handen en lichaam nadat hij een vorm van smetvrees (bacteriefobie) had ontwikkeld. Voordat hotelpersoneel zijn kamer mocht betreden, werd hen gevraagd minstens een meter bij hem vandaan te blijven.

 

Op 8 januari 1943 werd Tesla’s lichaam gevonden in zijn hotelkamer. Later werd ontdekt dat hij op 7 januari 1943 om ongeveer 22.45 uur was overleden. De bezoekende arts kwalificeerde de doodsoorzaak al snel als coronaire trombose. Een aandoening die normaal gesproken wordt veroorzaakt door een opeenhoping van cholesterol en vetten in de bloedvatwanden. De belangrijkste oorzaken zijn een dieet met een hoog LDL-cholesterolgehalte, roken, een zittende levensstijl en hoge bloeddruk. Met zo’n streng dieet zouden deze aandoeningen zeker niet Tesla’s dood hebben veroorzaakt!

 

Maar dit is niet het hele verhaal. Tesla maakte een paar jaar voor zijn dood ook een ernstig ongeluk mee dat mogelijk heeft bijgedragen aan zijn uiteindelijke dood. In de herfst van 1937 verliet Tesla zijn hotel voor zijn gebruikelijke rit naar de plaatselijke kathedraal en bibliotheek. Toen hij de straat overstak, werd hij aangereden door een taxi en op de grond gegooid. Dit ongeluk beschadigde zijn rug ernstig en brak verschillende ribben. Hij heeft nooit een dokter geraadpleegd en heeft blijkbaar geleerd om zelf met zijn verwondingen te helen. Met andere woorden, de officiële oorzaak van zijn dood is twijfelachtig, vooral omdat bekend was dat de cabal reikhalzend uitkeek naar zijn dood.

 

Nikola Tesla patenten

Nikola Tesla was een van de meest productieve en innovatieve ingenieurs en uitvinders van de negentiende en twintigste eeuw. Zijn illustere inventieve inspanningen begonnen in de vroege jaren 1880 toen hij werkte bij het Centrale Telegraafkantoor in Boedapest.

 

Er is echter weinig of geen informatie uit die tijd over pogingen om patenten aan te vragen voor zijn werk. Tesla’s eerste bevestigde patent, voor de elektrische booglamp, werd ingediend na zijn aankomst in de Verenigde Staten, in maart 1884.

 

De overgrote meerderheid van zijn patenten werden ingediend nadat hij Edison Company verliet en zijn eigen bedrijf oprichtte, ‘Tesla Electric Light and Manufacturing’. Tot 1928 lijkt Tesla veel van zijn uitvindingen te hebben beschermd met patenten over de hele wereld.

 

Hieronder een korte opsomming van Nikola Tesla’s topuitvindingen, verre van compleet en niet in specifieke volgorde van uitvinding.

 

  1. Tesla Spoel

De kans is groot dat je deze uitvinding al hebt gezien. Het is een transformator die wordt gebruikt om hoogspanning, lage stroomsterkte en hoogfrequente wisselstroom te produceren. Voor toeschouwers lijkt het alsof er bliksem in de lucht wordt geschoten.

 

  1. Versterkende zender

Tesla had de Tesla-spoel bedoeld als onderdeel van een draadloos energiesysteem dat een hoeksteen was voor veel van Tesla’s andere experimenten. Door een draad verbonden met de resonator rond zijn lab te laten lopen, doordrong hij zijn lab met elektromagnetische energie en was hij in staat om een fluorescerende lamp die hij in zijn hand hield draadloos te laten branden omdat de spanningsval door de lucht groot genoeg was om voldoende stroom te veroorzaken.

 

  1. Tesla Turbine

Tesla zag de opkomst van de zuigermotor in de auto-industrie als een manier om de wereld te veranderen. Hij ontwikkelde zijn eigen turbineachtige motor die verbranding gebruikte om schijven te laten draaien. De brandstofefficiëntie van zijn motor was maar liefst 90%, een grote prestatie als je bedenkt dat dit vergelijkbaar is met de efficiëntie van sommige moderne turbines van nu.

 

4 Schaduwgrafiek

Hoewel Röntgen de eer heeft gekregen de eerste röntgenfilms te ontwikkelen, de zogenaamde schaduwgrafieken, is duidelijk bewijs dat Tesla ook op dit gebied werkte. Het probleem is dat Tesla veel van zijn werk verloor door een brand in zijn laboratorium.

 

  1. Radio

Voordat zijn lab afbrandde, ontdekte Tesla dat hij zijn spoelen kon gebruiken om krachtige radiosignalen uit te zenden en te ontvangen door ze zo af te stemmen dat ze op dezelfde frequentie resoneerden. Begin 1895 was hij klaar om een signaal 50 mijl van zijn lab naar West Point, New York te zenden. Maar de brand in Tesla’s lab vernietigde zijn werk.

 

Terwijl hij aan het verbouwen was, nam een jonge Italiaanse experimentator genaamd Guglielmo Marconi, die in Engeland werkte, het eerste patent op draadloze telegrafie. Toen Marconi later lange afstand demonstraties opzette, gebruikte hij een Tesla-oscillator om de signalen over het Kanaal te verzenden.

 

  1. De neonlamp

Tesla was niet de uitvinder van fluorescentielampen of neonlampen, maar hij droeg wel bij aan de verbetering van beide uitvindingen. Hij gebruikte de lampen om het eerste neonlicht te creëren.

 

Op de wereldtentoonstelling van Chicago in 1893 demonstreerde hij neonlichten en hoe ze unieke ontwerpen kunnen maken en zelfs woorden kunnen vormen. Dankzij Tesla kun je nu je favoriete café herkennen.

 

  1. Niagara Falls Transformatorhuis

Toen besloten moest worden welk bedrijf een stroomgenerator bij de Niagara watervallen mocht bouwen, was Thomas Edison de eerste keus. Maar nadat ze Tesla’s werk voor Westinghouse Electric hadden bekeken, koos de Niagara Falls commissie voor Tesla’s wisselstroom systeem. Ondanks twijfels werkte Tesla’s systeem goed en werd het een standaard voor waterkracht energie.

 

  1. De inductiemotor

De eerste AC commutator vrije driefasen inductiemotor werd onafhankelijk van elkaar uitgevonden door Galileo Ferraris en Nikola Tesla. Hoewel Ferraris zijn motor in 1885 als eerste presenteerde, was het Tesla die als eerste een patent aanvroeg.

 

George Westinghouse, die op dat moment bezig was met de ontwikkeling van een wisselstroom systeem, nam in 1888 een licentie op Tesla’s patenten. Dit type motor wordt vandaag de dag nog steeds veel gebruikt in stofzuigers, föhns en elektrisch gereedschap.

 

  1. Radio gecontroleerde boot

Tele-automatie bestuurde de eerste radio-gestuurde boot die werd ontworpen door Tesla. Nadat hem een patent was geweigerd omdat het patentbureau dacht dat het niet haalbaar was, bewees hij hun ongelijk door de boot te demonstreren op de Electrical Tentoonstelling in 1898.

 

  1. Wisselstroom

Wisselstroom wordt beschouwd als Tesla’s grootste prestatie. Alhoewel hij niet de uitvinder was van wisselstroom, maakte hij het wel gemakkelijker op grote schaal te gebruiken.

 

Met wisselstroom kan elektriciteit veel efficiënter over lange afstanden worden verstuurd. Westinghouse kocht Tesla’s AC-patenten en gebruikte ze om mee te dingen naar de verlichting van de wereldtentoonstelling in Chicago.

 

Ze wonnen het contract en konden stroom leveren voor ongeveer $150.000, wat minder is dan het zou hebben gekost om stroom te leveren met gelijkstroom.

 

Ga naar deze site voor meer informatie over dit unieke genie Nikola Tesla

Tesla’s schijnbaar instinctieve vaardigheid voor uitvindingen en ondoorgrondelijke verbeeldingskracht maakten hem tot een van de meest productieve uitvinders van onze tijd.

 

  1. Med Bed Frequentie Genezing nooit werkelijkheid geworden

Nikola Tesla’s apparaat voor frequentiegenezing wordt uitgelegd in deze video.

 

Iedereen die niet op de specifieke aardfrequentie is om te ontwaken en te genezen door inkomende ascensie-energieën; of inkomende golven van harmonische resonantie, die leiden naar eenheidsbewustzijn, zullen moeten transformeren of falen.

 

Dit proces bestaat uit lichaam en ziel, en is geen fantasie, het is meetbaar, echte wetenschap en feit; Schumann resonanties genaamd. Dit zijn wereldwijde Elektromagnetische resonanties, opgewekt en geactiveerd door energieën uit ons Universum, zichtbaar als onder andere bliksem.

 

De oude Egyptenaren gebruikten al bepaalde resonerende klinkers in hun oude rituelen; deze klinkers werden als uiterst heilig beschouwd en daarom werden ze uit de spreektaal verwijderd en kwamen ze niet meer voor in de geschreven hiërogliefentaal.

 

Bovendien gebruikten de Egyptenaren tijdens ceremonies een instrument genaamd “Sistrum“, een rammelaar met metalen schijven, waarvan is aangetoond dat het uitzonderlijk hoge niveaus van ultrageluid produceert.

 

Nikola Tesla was ongeëvenaard in zijn tijd, en misschien ook in de onze. En dat roept een interessante vraag op. Als Tesla vandaag nog zou leven, hoe zou de wereld dan in onze toekomst uitzien? Denk erover na en schrijf je suggestie in het commentaar vak hieronder.