Onze revolutie is begonnen

Doorbraak door massale ontwaking

Octopus Leider Satanisch Diepe Staat verwijderd

De invasie van de Anunnaki

Miljarden veroordeeld tot pijnlijk premature dood

 

Onze revolutie is begonnen

Planeet Aarde is aangekomen op het belangrijkste kruispunt in onze beschaving. Met het doel zichzelf te verrijken hebben de globalisten met de hulp van het politiek establishment, grote schade aangericht in onze samenleving, industrie, cultuur, etc.. Ze zijn nu in paniek omdat over de hele wereld hun corruptie wordt herkend en bevestigd.

 

Nu is het onze laatste kans onze belangen en beschaving te redden. Het is nu of nooit, inmiddels weet de hele wereld dat de wereldmachten met hun New World Order eropuit zijn de mensheid te vernietigen o.a. met Covid gif-injecties. Verspreidt met vele leugens door de corporate media, die niet in het minst is geïnteresseerd in journalistiek, maar uitsluitend in promotie van de politieke agenda; de vernietiging van de beschaving en de mensheid.

 

De mensheid heeft op grote schaal haar verstand en verantwoordelijkheid weggegeven aan corrupte overheden. Denk eens na over de bredere gevolgen van dit gedrag voor het menselijk bestaan. Als we ons verstand en onze verantwoordelijkheid weggeven, geven we ook onze vrijheid weg en in wezen ons leven.

 

Doorbraak door massale ontwaking

Het wachten is op de grote doorbraak in de ontwaking van de massa, anders zouden we reeds eerder bevrijd zijn uit onze geldslavernij en onderdrukking. Het is nu of nooit. Dit is onze enig en laatste kans op succesvolle en definitieve verwijdering van de criminele Deep State cabal.

 

Als alle ontwaakten één slaper wakker maken, zullen we voldoende meerderheid hebben op volledig succes. Minstens 70% van de ontwaakte bevolking garandeert dat zonder grote chaotische obstructies deze criminelen kunnen worden verwijderd van Planeet Aarde.

 

Als we niet massaal wakker worden, zullen we spoedig totaal gedegradeerd zijn totdat de mensheid volledig verloren is. Spoedig, vóór 2030, zal onze ruiming, op een Goddelijke Vergelding lijken. Dat is hoe Satan werkt. Luciferianen haten de Schepping en het Leven, terwijl ze Vernietiging en Dood omhelzen. Het is een doodscultus.

 

De grote ontwaking moet nu gebeuren, het onze laatste kans met volle kracht toe te slaan en te winnen. Het is onze plicht de mensheid te redden voor onszelf en toekomstige generaties. Het moet inmiddels duidelijk zijn. Dat we bereid moeten zijn hiervoor te vechten

 

De overheden, de bedriegers, de uitbuiters, de slavendrijvers, kortom, alle macht die enkelen over anderen uitoefenen, moet ophouden te bestaan. Moeder Aarde, als vrouwelijke energiebron, zal alles geven wat haar kinderen nodig hebben.

 

Als, alle onderdrukkers zijn verwijderd, en concurrentie plaats maakt voor samenwerking; breekt de tijd aan van Overvloed en Voorspoed!

 

Octopus Leider Satanisch Diepe Staat verwijderd

Alle octopus leiders van de satanisch diepe staat zijn wereldwijd uitgeschakeld. Zij zijn de fysieke top van de piramide. Het zijn de nakomelingen van Luciferiaanse faraonische heersers van Octogon die zetelden in Zwitserland, onder het meer van Genève, 6.000 meter onder de zeespiegel, met één van de verborgen ingangen bij CERN, het grootste en meest geavanceerde nucleair en fysicadeeltjes laboratorium ter wereld. Een tweede ingang is via onderzees/aardse tunnel welke van Genua in Italië onder de Alpen door naar hun hoofdkwartier in Genève loopt.

 

De beveiliging van de uiterst geheime CERN-faciliteit is de strengste ter wereld. Het is dus de perfecte plaats om de top te verbergen van de wereld omvattend octopus onderdrukkers, de heersende elites met hun tentakels die reiken tot in elk uithoek van “onze” samenleving.

 

De Octopus is ontsproten vanuit de faraonische Tempelier Bankiers in Zwitserland met hun 5e Kolom Jezuïeten en Vrijmetselaars als volgelingen. George Soros en de Nazi’s zijn een integraal deel van de Octogon, en behoren ook enigszins tot de top. Zij vormen de heersende Oligarchie over de hele wereld.

 

De invasie van de Anunnaki

De Anunnaki, buitenaardsen van de planeet Nibiru, vielen ongeveer 460.000 jaar geleden de planeet Aarde binnen, en vanaf dat moment vestigden en handhaafden zij hun heerschappij over onze planeet, voornamelijk om goud te delven. Elke 3.600 aardjaren komt Nibiru in haar baan rond planeet aarde, zij vestigden hun heerschappij via hun heersende Goden, dat later veranderde in Farao’s en koningen. Die allemaal afkomstig zijn uit Luciferiaans occulte mysterie religies, die afkomstig uit Babylon en Egypte. Zij worden nu geïdentificeerd als Wereld Elite of Diepe Staatskabaal, die ons zien als hun eigendom en hun slaven, om met ons te doen wat zij willen.

 

Alle topleden zijn geboren in de grotere Archon bloedlijn familie, waarin de instructies volgens de agenda van generatie op generatie worden doorgegeven. Zij zien en behandelen de bevolking als hun ‘onderpand’. Wij zijn de pionnen die op het schaakbord worden gemanoeuvreerd, in overeenstemming met hun spelplan. Het is in hun belang dat wij, mensen, voorbereid zijn op de aankomende zielenoogst.

 

In werkelijkheid worden de mensen voorbereid op een situatie waarmee zij niet zullen instemmen. Het is de voorbereiding op hun negatieve polariteit, die op basis van de duistere zijde van hun cult de vrije wilsbeslissingen van de mens uitschakelt, door middel van subtiele ‘hulp’ en ‘manipulatie’.

 

De voltooiing van Agenda 2030 met 90% decimering van de bevolking, is nu aan de gang onder de niet bestaande COVID 19 vermomming.  Een negatieve polarisatie van planeet Aarde is essentieel om hun leugen geloofwaardiger te maken en de waarheid uitschakelen , met hun controle over de MSM is een succesvolle voltooiing gewaarborgd.

 

Alle negatieve informatie wordt op spitsvondige wijze op maat gesneden, met valse verhaallijnen die gemakkelijk door de massa worden geloofd. Het resultaat is dat de leugen gemakkelijk wordt geaccepteerd omdat waarheid niet wordt herkend. Het doel is ieders leven op subtiele wijze te beïnvloeden, op basis van het onderliggend concept:

 

“Als je iemand tot slaaf wilt maken, laat hem dan geloven dat hij vrij is.”

 

Miljarden veroordeeld tot pijnlijk premature dood

In 1981 schreef Jacques Attali, een Franse schrijver, econoom en sociaal theoreticus, politiek adviseur, hoge ambtenaar, en raadsman van president François Mitterrand, in zijn boek De toekomst van het leven:

 

“We zullen iets vinden of veroorzaken, een pandemie die zich richt op bepaalde groepen mensen, een echt economische crisis, een virus dat vooral oude en dikke mensen treft, het maakt niet uit wie, de zwakken zullen eraan bezwijken, de angstige en de dwazen zullen erin geloven als ze het medicijn gratis krijgen.

We zullen ervoor zorgen dat een remedie komt, een remedie die de oplossing zal zijn. Het ruimen van dwazen zal dan automatisch geschieden: zij zullen uit eigen beweging naar het slachthuis lopen.

 

Als gevolg van hun Covid-aanval zijn nu al miljarden mensen veroordeeld tot een zekere, voortijdig onherroepelijke en kwellende dood. Elk persoon die de Covid-injectie heeft gekregen, een PCR-test heeft ondergaan, of langdurig een gezichtsmasker heeft gedragen, zal zeker voortijdig sterven, terwijl drie jaar een royale schatting is voor hoe lang zij kunnen verwachten in leven te blijven.

 

De toegepaste mRNA-vaccins zitten niet alleen vol met vergif, maar zij veranderen ook het natuurlijk immuunsysteem zodanig dat het sterk zal overreageren wanneer slachtoffers later worden blootgesteld aan bijna elke ziekteverwekker, met inbegrip van de gewone griep. Zij zullen worden aangevallen door hun eigen immuunsysteem, een proces dat bekend staat als auto-immuunziekte. Deze aanvallen zijn dodelijker dan de ziekte zelf.

 

“Bereid je voor op wat komen gaat!” Yeshua
Je ontwaken zal geestverruimend zijn.
Luister goed, het vertelt je het hele verhaal van ontwaken.