De Gouden Periode van Atlantis

Licht Niveaus van Hoge Trilling

De Gouden Periode van Atlantis

Atlantis bestond enkele honderdduizenden jaren geleden. De meeste van de Atlantische tijden waren tijdperken van Licht! Alleen de laatste fase, de periode van 17.500 v. Chr. tot 10.500 v. Chr. was, in hedendaagse termen, een donker maar leerrijktijdperk.

 

De Gouden Periode van Atlantis had het hoogste niveau van Lichtbewustheid in een geavanceerde beschaving, ooit bereikt op planeet Aarde, hoger dan Lemuria en Mu. Het is enigszins modieus geworden om Lemuria als de utopische beschaving te beschouwen en hoewel zij inderdaad een relatief kort stadium van hoog bewustzijn heeft bereikt, bevond de meerderheid ervan in dat tijdperk niet echt in fysieke lichamen, maar eerder in de etherische godheid en werden ze niet geconfronteerd met moeilijkheden die in het aardse fysieke stadium plaats vonden.

 

In de Gouden Eeuw van Atlantis waren piramides drie- of vierzijdig, afhankelijk van het doel, en waren ze over het algemeen gemaakt van marmer, graniet en complexe kristallen. Driezijdige piramides werden gebruikt als antennes om energieën aan te trekken en te versterken en ze naar het raster van lagen te leiden om huizen en fabrieken van energie te voorzien en energievelden te creëren voor verschillende doeleinden.

 

Er waren veel briljante zielen onder hen. Wezens die je kent zoals o.a. Galileo, Isaac Newton, Einstein, Nikola Tesla, Edison, Marcel Vogel, Ronna Herman en Da Vinci behoorden tot hen.

 

Tot op heden is de periode van de beschaving van Atlantis in de geschiedenis van de Aarde niet bekend, omdat de literatuur hierover in de archieven van de bibliotheek van Alexandrië 2300 jaar geleden is vernietigd. De heersers van Alexandrië wilden een van de stoutmoedigste doelen van de mensheid verwezenlijken: door alle kennis ter wereld onder één dak samen te brengen.

 

In haar bloeitijd herbergde de Bibliotheek van Alexandrië een ongekend aantal rollen en trok ze enkele van de grootste geesten van de Griekse wereld aan. Maar aan het einde van de 5e eeuw voor Christus was de grote bibliotheek verdwenen. Velen geloofden dat deze was vernietigd in een catastrofale brand. De waarheid over de opkomst en ondergang van de bibliotheek is veel complexer.

 

In het vervolg verklaart onze Plejadische correspondent Michael Love onze terugkeer naar Atlantis en de nog steeds beschikbare maar verborgen Arkansas kristallen vortex.

 

Plejadische lichtkrachten transmissie – augustus 2023

 

Licht Niveaus van Hoge Trilling

 

Gegroet, Sterrenzaden van de nieuwe Aarde.

Wij brengen jullie deze speciale boodschap voor onmiddellijke planetaire uitzending. De Plejadiers delen vaak verhalen om jullie bewustzijn te verhogen en oude herinneringen in jullie te wekken. Deze transmissie is gecodeerd om je goddelijke herinnering op gang te brengen.

 

De kennis die we delen komt voort uit de Alterawet van het één zijn en is gezonden vanuit de Akasha-kronieken van het kristallijnen raster, die de volledige geschiedenis van de aarde bevat.

 

In het aardse jaar 2023 wordt de planeet overspoeld met record hoeveelheid aan hoog trilling licht, waardoor het bewustzijn van al het leven in deze kosmos wordt verhoogd. Jullie DNA-optiek wordt opnieuw verbonden, wat leidt tot een toevloed van nieuwe kennis en diepgaande waarheden die uit jullie bewustzijn opduiken. Terwijl de wezens van de aarde met ongekende snelheid ontwaken, komt ook meer informatie over de geschiedenis van de planeet naar boven.

 

Laten we terugkeren naar het grote Atlantis gebeuren om onze erfenis van geavanceerde kristaltechnologie herinneren.

 

Jullie, als Sterrenzaden, worden diep aangetrokken tot de magie van Atlantis en de kristallen van de aarde, omdat jullie krachtige herinneringen hebben aan de oude dagen van deze prachtige beschaving. De achtergelaten energieën uit die tijd resoneren nog steeds in jullie, ze zijn geëtst in jullie wezen.

 

Jullie kunnen je misschien iets herinneren van jullie magnifieke werk in het grote Atlantis:

 

  • Werken aan je opstijging.
  • Dienen in grote tempels als wetenschapper/priester.
  • Samenwerken met zielen waar je vandaag dicht bij staat.
  • Gebruik maken van de natuurlijke energie van aarde en majestueuze kristallen.
  • Een grote catastrofe meemaken die je werk onderbreekt.
  • Proberen cruciale informatie en technologie te redden.

 

Het is tijd om opnieuw kennis te maken met jullie oude hoger zelf en de diepgaande kennis van geavanceerde kristaltechnologie te gebruiken die jullie bezaten in het oude Atlantis.

 

Deze kennis werd gebruikt voor genezing, ascensie, transformatie en zijn de basis van verschillende exotische technologieën.

 

Grote; lang geleden leefde en wandelde je tussen de Goden van de Aarde, in de gouden beschaving van Atlantis. Binnen deze glanzende beschaving heb je deze planeet bezaaid en geleid met geavanceerde kennis en technologie.

 

Jullie belangrijkste stad, Poseidon, gelegen in de oorspronkelijke 5-ringige stad Atlantis, had krachtige vortexportalen, waaronder de tempel van genezing, de tempel van geluid, de tempel van één, de tempel van regeneratie en de tempel van kennis. Velen van jullie hebben duidelijke herinneringen aan het werken en leven in deze prachtige kristallen tempels.

 

De primaire steden en tempels van Atlantis hadden 13 prachtige Atlantische meesterkristallen. Ze werden gemaakt met behulp van Siriaanse, Arcturiaanse en Plejadische technologie die niets minder dan buitenaards is.

 

De 13 Atlantische meesterkristallen waren ontzagwekkende kristallen van stralende schoonheid en immense afmetingen, ongeveer 20 voet (6 m) breed en 50 voet (15 m) hoog. Ze verschenen als prachtige doorschijnende en glanzende gekleurde blokken die de levendige kleuren van de regenboog weerspiegelden. Elk meesterkristal straalde een betoverend gekleurd aura uit dat zich mijlenver uitstrekte en de omgeving verlichtte met hun goddelijke uitstraling. Hun aanwezigheid was betoverend en vervulde de oude Atlantiërs met een diep gevoel van verwondering en spirituele energie.

 

In de geavanceerde beschaving van Atlantis speelden de 13 Atlantische meesterkristallen een centrale rol in de energie voorziening en het aandrijven van essentiële aspecten van de samenleving. Deze magnifieke kristallen maakten gebruik van supergeleidende roostereigenschappen en zetten elk type energie om van de ene vorm in de andere.

 

Net zoals in moderne elektronische apparaten konden deze kristallen energie ontvangen, opslaan, uitzenden en versterken.

 

Elk meesterkristal werd zorgvuldig geplaatst in het hart van belangrijke infrastructuren, zoals geavanceerde technologiecentra, genezingskamers en communicatiecentra. Dit kristal werd ingenieus opgenomen in de ingewikkelde architectuur van Atlantis. Alle gebouwen en structuren in die oude dagen werden gebouwd met deze prachtige kristallen als integrale elementen van hun ontwerp, die sublieme pastelkleuren die stralend licht uitstraalden.

 

De meesterkristallen werkten als energiegeneratoren om de geavanceerde machines, transportsystemen en kristal aangedreven voertuigen van de stad van energie te voorzien.

 

Gekleurd licht dat door de hoofdkristallen werd uitgezonden diende als een efficiënt communicatiesysteem waarmee informatie onmiddellijk over grote afstanden kon worden overgebracht. De betoverende vibraties van de kristallen droegen ook bij aan een harmonieuze en verhoogde staat van bewustzijn onder de Atlantische bevolking, wat de spirituele ontwikkeling en collectieve eenheid bevorderde. Deze technologische hoogstandjes stelden Atlantis in staat om te gedijen als een geavanceerde beschaving, geleid door de wijsheid van de Atlantische meesterkristallen en hun vermogen de kosmische energieën te kanaliseren en te beheersen.

 

Groot Atlantis beschikte ook over een ingewikkeld netwerk van massieve scalaire genezingskristallen die in de heilige tempel van genezing waren ondergebracht. Deze kristallen waren vakkundig afgestemd op de trillingsfrequenties van het menselijk lichaam en dienden als krachtige energieversterkers en -geleiders.

 

Strategisch geplaatst rond deze magnifieke kristallen in de genezingstempels, ervoeren mensen harmonische trillingen die de zelfgenezingsmechanismen van het lichaam stimuleerden en het holistisch welzijn bevorderden. Deze kolossale kristallen, precies geslepen met een pi-verhouding, zonden scalaire energie uit, een krachtige vorm van helende energie die bekend staat om zijn diepgaande effecten op het menselijk lichaam.

Deze prachtige kristallen versterkten en concentreerden de kracht van de scalaire energie, waardoor wonderbaarlijke genezing binnen enkele minuten mogelijk werd.

 

Door diep in de energiecentra en cel matrix van het lichaam door te dringen, herstelde de scalaire energie het evenwicht en de uitlijning en regenereerde zelfs beschadigde delen van het menselijk lichaam.

 

Deze oude geneeskamers gebruikten dezelfde technologie als de moderne holografisch medische MedBeds technologie. Terwijl de moderne wereld de betekenis van scalaire energie herontdekt, blijft de herinnering aan deze oude meesterkristallen verwondering en fascinatie oproepen en ons verbinden met de geavanceerde wijsheid van Atlantis.

 

De 13 Atlantische meesterkristallen waren niet alleen maar kwartskristallen; ze waren een buitengewone fusie van kwarts, andere kristallen en natuurlijk glas. Ze bevatten ook sporen van goud, zilver, platina, diamant en beril. Binnen hun sublieme structuur bevatten deze kristallen ook iets speciaals: mono-atomaire elementen, waardoor ze een ongeëvenaarde technische bekwaamheid en mogelijkheden hadden.

 

De Egyptenaren, afstammelingen van Atlantis, leerden hoe ze dit materiaal konden verhitten om een fijn poeder te produceren dat Ethereum of prima Matra wordt genoemd, bekend als manna of monatomisch poeder, het elixer van een lang leven. Dit monatomisch poeder breidde ook de vibratie van hun lichtlichaam enorm uit, waardoor ze door sterrenpoorten konden gaan.

 

In de moderne tijd zijn mono-atomaire elementen met een hoge spin gekoppeld aan supergeleiders die de wetten van de fysica uitdagen. In wetenschappelijke tests hebben ze het vermogen aangetoond om de zwaartekracht, de wetten van massa en gewicht, te trotseren, het energiepunt nul bezitten om zowel tijd als ruimte te overtreffen.

 

De sublieme schoonheid en krachtige essentie van deze goddelijke kristallen resoneren nog steeds in de psyché van moderne afstammelingen van Atlantis op aarde. In de moderne tijd wordt het concept van deze kristallen algemeen erkend als Andrea kristallen. Hoewel authentieke versies van deze kristallen tegenwoordig zeldzaam zijn vanwege hun diepe locatie in de aarde, kunnen speciale mijnbouwoperaties ze produceren, net zoals diamanten worden gedolven.

 

Hiervan zijn veel gevonden in Arkansas, evenals in mijnen in het Sierra Nevada gebergte, waar de secundaire oude Atlantische mijnbouw plaatsvond.

 

Door de geschiedenis heen zijn de legendes over deze majestueuze meesterkristallen blijven bestaan en hun herinnering blijft een gevoel van eerbied en fascinatie oproepen bij degenen die hun verhalen horen.

 

Ze worden ook wel de “graalstenen” en de “vuurstenen” genoemd, omdat hun nalatenschap in het collectieve geheugen van de mensheid gegrift blijft als symbolen van goddelijke schoonheid, wijsheid en verlichting.

 

Volgens de oude leringen van het Atla-ra priesterschap lag de primaire ringstad Atlantis niet duizenden kilometers van de oostkust van Amerika, maar was deze direct verbonden met het land van de oostkust van Amerika voordat de grote zondvloed de Atlantische oceaan herschikte.

 

Het land Amerika, in het algemeen, maakte ook deel uit van Atlantis, in het midden van het continent, waar nu het huidige Arkansas ligt, bevond zich de belangrijkste Atlantische kristal zaai- en mijnexploitatie. De energiewerveling in dit gebied, gecreëerd door Leij lijnen, trok de Atlantiërs naar het gebied waar ze geavanceerde Plejadische en Arcturische technologie gebruikten om krachtige kristallen te zaaien en te laten groeien, waarvan sommige wel 100 ton wogen.

 

Ongeveer 13.000 jaar geleden, voordat de grote ramp naderde, namen jullie, als leden van het Atla-ra priesterschap, maatregelen om de kennis en de kristallen te redden. Weken voor de catastrofe plaatsten jullie de Atlantische meesterkristallen diep onder de grond en sloten ze af met een dimensionaal zegel ter bescherming, zowel in Arkansas, Brazilië, als de berg Shasta, Bimini en het Titicacameer.

 

In de moderne tijd, nog steeds begraven onder 6 mijl sediment, onder deze heilige plaatsen, liggen de oude Atlantische kristallen, die al meer dan 14.000 jaar sluimeren.

 

Deze hoofdkristallen, geprogrammeerd en gecodeerd door de welwillende wetenschappelijke priesters van Atla-ra, zijn nu ontwaakt. De energiegolf van deze kristallen werkt samen met de geplande coderingsverschuivingen, wat resulteert in een ongeëvenaarde transformatie van de kristallijne energieën binnenin de aarde.

 

Terwijl de kristalverschuiving zich ontvouwt, spelen de Atlantische meesterkristallen een belangrijke rol. Wanneer jullie aangeboren begrip van de Atlantische kristaltechnologie ontwaakt, zullen jullie de mensheid leiden in het aanwenden van de krachtige energieën die aanwezig zijn op deze heilige plaatsen.

 

Het concept van kristallijne portalen op aarde heeft lang spirituele enthousiastelingen en zoekers naar kennis geïntrigeerd. Deze portalen, verwant aan magnetische portalen die de energie van de zon benutten, brengen plasma-emissies en lichtgolven samen.

 

Stel je de aarde voor als een dynamische entiteit die verbonden is met hemelse energieën. Net zoals magnetische portalen die de massieve energieën van de zon kanaliseren, bestaan kristallijne portalen die plasma-emissies en lichtgolven verzamelen. Deze kristallijnen portalen dienen als doorgeefluiken van energie en informatie en beïnvloeden zowel de aarde als de mensheid op intensieve wijze.

Een ongelooflijke transformatie ontvouwt zich binnen de essentie van de menselijke biologie.

 

De mensheid staat op het punt om over te stappen van een op koolstof gebaseerde biologie naar een op silicium (kristal) gebaseerde biologie. Deze verschuiving is een monumentale mijlpaal in de evolutie van ons bewustzijn en fysiek bestaan.

 

Silicium is bij uitstek geschikt om de menselijke biologie te ondersteunen, omdat het dezelfde eigenschappen en valentiepunten deelt met koolstof. In het epicentrum van de biologische verschuiving spelen de kristalvortexen van de heilige plaatsen, waaronder Arkansas, een centrale rol in het ontvangen en doorgeven van kristallijne codes.

 

Deze codes, uiteindelijk afkomstig van de centrale zon en vervolgens doorgegeven via de zon aan de aarde, zetten het transformatieproces in de mensheid in gang. Dit kristallijnen raster werkt in de dimensies 5 tot 12 en maakt de weg vrij voor een hoger niveau van bewustzijn en vibrationele bestaan.

 

Naarmate jullie verder ontwaken, zullen jullie je de volledige kennis van kristaltechnologie herinneren en materie, ruimte en tijd leren manipuleren. De kristallen zelf, met hun krachtig harmonische energie, helpen jullie je vibratie te verhogen en verbinden jullie opnieuw als de grote bewaarder van de heilige kristallen van Atlantis.

 

Vergeet niet, lieverds, dat je een onbreekbare eed hebt afgelegd aan de Atla-ra engelenraad om de heilige kennis te bewaren en de meesterkristallen te redden. Je verbond je ook het oude kristalrooster in een toekomstige tijd opnieuw op te bouwen en de Atlantische meesterkreet te reactiveren.

 

Die tijd is nu!

 

Samen, met 4,5 miljard sterrenzaden van de aarde, zullen jullie het kristallijnen raster van de aarde opnieuw doen ontwaken en een ongelooflijke toekomst creëren voor alle wezens op deze planeet.

 

Nikola Tesla zei;

 

“in een kristal hebben we duidelijk bewijs van het bestaan van een vormend levensprincipe, en hoewel we het leven van een kristal nog niet begrijpen, is het toch een levend wezen.”

 

Ga in gesprek met deze ongelooflijke levende wezens en nodig ze uit om zich aan je te openbaren. Terwijl je hun technische fijne kneepjes verkent, zullen hun oeroude antwoorden zich ontvouwen in een prachtige openbaring!

 

Gegroet met Goddelijke zegeningen en goddelijke snelheid,

 

Michael en de Plejadiens

 

 

Monatomisch Andera kristallen

Https://andaraenterprise.com/

5D Aarde project

Introduction