Planeet Aarde beïnvloed door negatieve polarisatie

Je bent meer dan je denkt

Je ziel weet wat gaat komen

 

Planeet Aarde beïnvloed door negatieve polarisatie

Wanneer was het de laatste keer dat je stilstond om aan iets moois en puurs te denken? De planeet is zoals ze is, vanwege jullie collectieve gedachten erover. En omdat de meerderheid van ons zich nog steeds niet bewust is en wakker is, worden we slachtoffer van de manipulaties van de cabal heersers. De negatieve polarisatie in het onderbewustzijn van de mens helpt de heersers hun uiteindelijkdoel van een wereld regering te bereiken. De Deep State heersers zijn jullie slapende mafkezen dankbaar.

 

Kortom, de negatieve polarisatie van planeet Aarde is een van hun krachtigste hulpmiddelen. Om die reden verzadigt de MSM bij iedereen de geest met ongezonde substanties die via televisie wordt opgediend of elders gepubliceerd in tijdschriften en kranten, om de mensheid te verslaven aan geweld, corruptie, pornografie, hebzucht, haat, egoïsme, onophoudelijk ‘slecht nieuws’, angst en ‘terreur’.

 

Met angst door Terreur; van het laagste tot het hoogste niveau, werkt de Deep State op dezelfde manier: nl. door het inboezemen van intense angst door terreur om iedereen onder controle te houden. Dit wordt o.a. bereikt door angst voor de dood waarvoor gratis Covid vaccinaties zijn ingevoerd, de angst te sterven staat centraal, alle Deep State mandaten hebben op basis van dit principe hun opleiding ondergaan. Zodat hun bijna dood ervaring “dood en wederopstanding”, enorme angst en blinde gehoorzaamheid waarborgt.

 

Alleen door arrogantie en onwetendheid gelooft de mens dat ze alleen zijn in

het universum. De tijdsperiode vanaf de ‘Big Bang’ tot de vorming van onze zonnestelsel was ongeveer 9,1 miljard jaar. Bijna twee keer zoveel als de 4,6 miljard jaar de aarde nodig had om te evolueren tot op de dag van vandaag.

 

Welke evoluties zouden zich elders hebben kunnen formeren tijdens deze meer dan 4 miljard jaar, voordat ons Zonnestelsel werd gevormd? Voeg daaraantoe dat de 4,6 miljard, minus 200.000 jaar vanaf onze ontstaansgeschiedenis tot nu. Vanaf de dageraad van de Mens 200.000 geleden tot de mens van nu zoals we die kennen, is een rijkelijk lange tijd voor de ontwikkeling van diverse vroeg technologische beschavingen om het heelal te koloniseren.

 

Het doel van deze analyse is, te beseffen dat buitenaardse wezens technologisch meer dan een paar duizend jaar op ons voorliggen, zo niet reeds miljarden jaren. Dus denk niet dat wij alwetend zijn, het is best mogelijk dat ons huidig kennisniveau slechts enkele procenten is van het niveau van onze Exterrestriale Broeders en Zusters!

 

Bedenk dat velen onder ons niet eens de aardse hiërarchie kennen. In tegenstelling tot de algemene opinie; is de Britse royalty niet de machtigste in de hiërarchie lijn van de Deep State. Vele bekende namen van nu bezitten geen enkele macht. Anderen boven deze families in de wereld hiërarchie, waarvan hun namen geheim zijn maakten vele eeuwen lang de dienst uit op planeet aarde. Deze structuur wordt zorgvuldig uitgewerkt en gedocumenteerd weer gegeven in het boek De Grote Ontwaking.

 

In dit boek wordt o.a. uitgelegd waarom ‘Democratie’ een illusie is, gecreëerd is om de slavernij van het volk te handhaven. Welke politieke partij ook ‘wint’; de Deep State wint altijd. Ze putten uit vele mogelijkheden en alternatieve ‘scripts’. Die allemaal leiden naar het uiteindelijk doel de implementatie van Een Wereld Regering, met rigoureus verminderde bevolkingsaantallen.

 

Je bent meer dan je denkt

Als het menselijk bewustzijn stijgt; bevordert dat geleidelijke een relatieve beweging in dit kwadrant van het Universum. Vaak zegt iemand dat hij de wereld wil veranderen. Uiteraard moet die wereld planeet Aarde zijn. Weinigen weten dat dit mogelijk is, en dat het veel gemakkelijker is dan wordt gedacht.

 

Slechts weinigen begrijpen; dat om de wereld te veranderen, het voldoende is zichzelf te veranderen. Anderen willen echter dat de wereld verandert, maar doen zelf geen moeite.

Denk daarover eens diep na!

 

Je bent niet toevallig geïncarneerd op dit moment. Vele millennia van voorbereiding heeft het gekost nu hier op Aarde te mogen zijn, als onderdeel van de Overgang van planeet Aarde van de 3e naar de 5e Dimensie met de ascensie van een deel van de mensheid.

 

Jij wakkere bent hier om je eigen opstijging te verrichten, en spoedig zul je een Opgestegen Meester zijn, evenals elk eerder Opgestegen Meester voor jou.

 

Je moet dit weten en vooral geloven! Je bent veel meer dan je denkt dat je bent. Was je vroeger een klein deeltje van je eigen bewustzijn, nu neemt dat bewustzijn snel toe en nemen nieuwe versies van jezelf je materieel lichaam over. Je wordt een nieuw bewustzijn.

 

Onze terugkerende buitenaardse correspondent Vital Frosi blijft hieronder de mensheid helpen met de komende veranderingen.

 

 

JE ZIEL WEET WAT GAAT KOMEN

 

Geliefden!

Ons biografisch bewustzijn, dat is waartoe de ziel terwijl ze incarneert toegang heeft, in hogere frequenties alles weet wat binnenkort komt.

 

Onthoud dat de sluiers nog niet zijn opgelicht, maar onze hogere versies informeren intuïtief onze fractal, tenminste op een subtielere manier. Hoe meer je jezelf toestaat om je bewustzijn te verruimen, des te meer informatie wordt ontvangen.

 

Het is deze informatie in frequentievorm welke zoveel nooit eerder gevoelde symptomen veroorzaakt. De berichten die via boodschappen binnenkomen, doen me geloven dat de meerderheid van de Lichtwerkers op dit moment een grote energetische upgrade ondergaat.

 

En dit gebeurt op zo’n intense manier dat het als een verrassing komt, omdat de meeste Lichtwerkers al geloofden dat ze door het dichtere raster heen waren gegaan.

 

Ook ik ben verrast door de symptomen van de afgelopen weken. Ik weet zeker dat wat veel mensen melden te voelen, ik ook ervaar, misschien om een beetje meer steun te geven aan iedereen die met mij meeloopt op deze reis.

 

Nooit eerder gevoelde energieën gaan nu van het ene uiterste naar het andere. Het voelt echt aan als een achtbaan. Angst, hartkloppingen, tachycardie, bloeddrukproblemen, depressie, gebrek aan eetlust of afkeer van bepaald voedsel, droge mond, lichaamspijn, onterechte angsten, diarree noem maar op.

 

Het is niet gemakkelijk om deze hoge frequentie bij te houden. Maar we moeten op zijn minst beseffen dat de meeste symptomen door de ascensie veroorzaakt worden. Natuurlijk is het altijd een goed idee om een oogje in het zeil te houden en te controleren of er geen andere oorzaken zijn, want we ervaren ook nog steeds trillingen van de Oude Aarde.

 

Wat de ziel vanaf nu gaat ervaren, wist ze al voordat ze deze Terran School accepteerde, maar ze heeft het nog nooit eerder ervaren. En dit schept zo’n grote verwachting voor haar, die weerspiegeld wordt in het fysieke lichaam en ook in het emotionele lichaam.

 

Onthoud dat het lichaam de taal van de ziel uitdrukt.

 

Probeer meer te ontspannen en verzet je niet tegen verandering. Alles wat komt, zal het beste zijn. Dat is de garantie die we van bovenaf hebben gekregen. We hebben ook veel meer steun dan we beseffen. Er is dus niets om bang voor te zijn. We hebben vele millennia gewacht op dit moment. Dit moment is nu aangebroken.

 

Zoals reeds is gezegd, helpen sommige gewoonten om deze aanpassingen in evenwicht te brengen. Veel water drinken, vers voedsel, fruit en groenten, lichaamsbeweging, contact met de natuur, ademhalingstechnieken, meditatie enzovoort. Maar vooral, trap niet in de angst en verhalen van de oude controle die nog steeds bestaat.

 

Onze eigen overtuiging moet opnieuw geëvalueerd worden, want niet alles wat ons geleerd is, is waar.

 

Vertrouw op het Plan en geloof dat je een ziel bent die in een lichaam zit om het leven op deze prachtige Planeet te ervaren.

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

 

Velen zullen spoedig vertrekken – Aartsengel Michaël 2023