• Samenzwering tussen Regeringen en Banken
  • Welvaart is een Frequentie
  • Je hoort nooit ziek te zijn

 

Samenzwering tussen Regeringen en Banken

Inmiddels, realiseren zich velen dat belastingen, geld lenen en uitgeven niet tot welvaart leidt en dus het huidig systeem heeft gefaald. De reële lonen zijn inmiddels zo ver gedaald dat de welvaartskloof vele malen groter is geworden.

 

De samenzwering tussen regeringen en banken wordt nu duidelijk, zodat radicale veranderingen noodzakelijk zijn om de economie in het goede spoor te zetten.

 

De mensen zullen versteld staan hoe snel enorme hindernissen overwonnen kunnen worden d.m.v. slechts enkele verstandige beleidsmaatregelen.

 

Stel je eens voor wat gebeurt als iedereen een vast laag tarief voor inkomstenbelasting betaalt en alle andere belastingen worden afgeschaft; vennootschapsbelasting, sociale belastingen, loonbelasting plus alle lokale belastingen, heffingen, boetes en vergoedingen.

 

Mensen betalen gewoon 20% van hun inkomen, ongeacht de bron. Alle andere fiscale achterpoortjes voor verschillende bedrijfsentiteiten en verschillende schuilplaatsen en kortingen worden automatisch geëlimineerd. Ongeacht de bron van het inkomen – dividenden, vermogenswinsten, lonen, enz. – iedereen betaalt hetzelfde vaste tarief.

 

Laat regulering over aan de markt. Met goud gedekt geld is het niet nodig je geld op een bank te zetten. Het enige dat nodig is, het te bewaren in een eigen kluis. Grote veranderingen ten voordele van de burger, zullen het leven voor iedereen veraangenamen.

 

De strijd voor de bevrijding van planeet Aarde en de mensheid komt spoedig tot haar eind. Geef nu niet op maar ga door met vergrote energie. We hebben al zicht op de veilige haven, het is nog slechts een kwestie van binnen varen, om een wereld binnen te gaan van welvaart, overvloed en onbegrensde liefde. Een wereld van volledige vrijheid, rijkdom en fortuin is onze beloning.

 

De daadwerkelijk ontwaakten vragen zich nu af of ze in aanmerking komen voor ascensie naar de nieuwe 5D wereld? Verwacht wordt dat zeker een derde van de wereldbevolking in staat zal zijn te slagen voor het laatste 5D-examen.

 

Alle nu geïncarneerde zielen hebben gelijke kans deel te nemen aan het 5D examen. Er zijn geen topscores nodig om te slagen, zelfs de middelmaat heeft een goede mogelijkheid te slagen. Voorwaarde is wel eerlijkheid, oprechtheid, openstaan voor anderen en onvoorwaardelijke liefde voor medemens, dieren en de natuur.

 

Wees gelukkig met je geestelijke gezondheid en je leven, vergeet corrupte regeringen, ze zullen worden verwijderd. Sommigen zeggen dat geld je gelukkig maakt, maar geld koopt alleen materie.

 

Geluk en echte rijkdom komen van binnenuit door bijvoorbeeld echte dingen te maken en diensten te verlenen, die het tegenovergestelde zijn van schulden. Dit behoeft geen verdere uitleg.

 

Achter de schermen is het kaartenhuis van de Deep State onderdrukkers aan het instorten. Als gevolg daarvan zien steeds meer wakkere mensen de touwtjes die de marionetten met hun dirigenten verbindt. Dit zijn de zogenaamd gekozen politici; het volk kan nu zien hoe de poppenspelers worden aangestuurd en geposeerd, de dirigenten zijn niet langer verborgen in de schaduw zoals voorheen.

 

Alles wat tot ons komt, komt op het juiste moment en op het juiste tijdstip, het is de Kosmische Intelligentie die de leiding heeft over alle bewegingen in het oneindig Universum dat ook het tijdstip van de langverwachte doorbraak bepaalt.

 

Onze terugkerend buitenaardse correspondent Vital Frosi helpt hieronder de mensheid met nuttige aanbevelingen voor de overgang naar de nieuwe 5D wereld.

 

WELVAART IS EEN FREQUENTIE

Geliefden!

Als we het over welvaart hebben, associëren veel mensen het alleen met financiën. Dit is niet waar, want welvaart is een geheel van factoren die voldoening geven aan de verlangens van de geïncarneerde ziel. Het is ook het mechanisme dat op bevredigende wijze in alle behoeften voorziet en ook betere levenskwaliteit biedt aan degenen die er eerlijk naar op zoek zijn.

 

Het doel van de ziel die op Aarde incarneert is om dualiteit te ervaren, soms in de ene polariteit en soms in de andere. Dit geeft hen de mogelijkheid om in een paar incarnaties zowel overvloed als schaarste te ervaren.

 

Het huidig moment op Planeet Aarde als school voor zielen heeft al alle mogelijkheden en alle ervaringen geboden voor allen die hier geïncarneerd zijn. Er zijn geen nieuwe ervaringen meer te onderwijzen in deze school. Er is geen les die nog niet geleerd is.

 

Jullie hebben allemaal de polariteiten van voorspoed en mislukking reeds in de praktijk ervaren tijdens jullie opeenvolgende incarnaties. En het zijn de herinneringen aan vroegere moeilijkheden die nog steeds weerklinken in de zielenarchieven. Het is normaal dat mensen zich slechte tijden veel beter herinneren dan goede tijden. Dit rechtvaardigt ook de neiging tot slachtofferschap die velen in hun onderbewuste bagage meedragen.

 

WELVAART IS FREQUENTIE

Een frequentie die in iedereen vibreert. Het heeft geen zin om welvaart te willen ervaren als de frequentie van schaarste in je vibreert. Je moet deze negatieve energie bijsturen en positief maken, om er een krachtige bondgenoot van te maken teneinde welvaart na te streven en te bereiken.

 

Ik heb mensen gezien die vriendelijk, liefdevol en heel correct zijn in hun handelen, maar toch lijkt niets te stromen in hun leven. En ze vragen me altijd: “Wat ontbreekt nog om welvaart te bereiken?” In deze gevallen moet ik antwoorden dat ze nog de energetische frequentie moeten bereiken die dat aantrekt, omdat alles de Wet van Aantrekking volgt.

 

In 2016 zei een boodschap van het Spirituele Team dat ons ondersteunt dat de meerderheid van de inkarnaten die hun ascensie zullen maken hun karma al hebben afbetaald. Wat overblijft zijn kleine aanpassingen en een paar lessen. Het zijn de laatste testen van deze oude school die zal ophouden te bestaan.

 

Ik zou hier tegen degenen onder jullie die mij volgen willen zeggen dat jullie nog de frequentie moeten bereiken die voorspoed zal aantrekken, omdat lijden niet langer nodig is. Afgezien van deze kleine aanpassingen en lessen, zou het voldoende moeten zijn om de hoogste frequentie te bereiken zodat alle kwalen en onaangename symptomen ons voor eens en voor altijd gaan verlaten.

 

In onze zielenarchieven zitten veel herinneringen aan de pijn en het lijden die we hebben ervaren toen we door de beproevingen van overvloed en schaarste gingen. Ja, het klinkt als een paradox, maar we maken ook ernstige fouten in overvloed.

 

Voornamelijk in het oneerlijk gebruik van deze middelen. En dat bracht veel spijt en schuld met zich mee die we nog steeds in ons onderbewustzijn meedragen.

Een schuldig geweten veroordeelt zichzelf, het straft zichzelf.

 

Het denkt dat het niet verdient wat voorspoed kan brengen. Het is zijn eigen rechter en zijn eigen vonnis: schuldig! Met een schuldig geweten kan geen voorspoed bereikt worden, omdat het op de tegenovergestelde frequentie zit.

 

Een andere bepalende factor voor het gebrek aan welvaart is de beperkende overtuigingen die in opeenvolgende incarnaties zijn opgelegd. Met name religies hebben mensen wijsgemaakt dat de rijken het Koninkrijk der Hemelen niet zullen erven. Dat je moet lijden om gered te worden.

 

Dat is niet waar, want de Schepper beperkt niets. Hij geeft alleen mogelijkheden. Iedereen heeft de vrije wil om te kiezen hoe hij elke les zal leren.

 

De Natuurwet van Oorzaak en Gevolg bestaat om het traject van elke ziel te coördineren. Daarbuiten zijn alleen beperkende overtuigingen die de geïncarneerde ziel ervan weerhouden haar reis vreugdevoller en gelukkiger te maken.

 

Deze beperkingen maken deel uit van onze voorouders, zoals ze ons door de eeuwen heen hebben vergezeld. We moeten deze afkomst helen. We hebben dit hier al eerder gezegd in teksten en audio presentaties. In deze laatste incarnatie binnen dualiteit op Aarde hebben we nu deze kans.

 

Natuurlijk zullen deze herinneringen de ziel niet verhinderen om haar ascensie te maken, maar als ze niet geheeld worden, kunnen het lijden en moeilijkheden haar vergezellen tot het einde van dit huidig bestaan. Dus herhalen we nogmaals:

 

LIJDEN IS EEN OPTIE

 

We zijn op weg naar het jaar 2024, waarvan de getalswaarde 8 is. Acht is het symbool van voorspoed. Ja, elke 9 jaar hebben we deze 8 in de som. Dit betekent dat we gunstige cycli hebben om aan veranderingen te werken, want de jaren worden geteld door middel van astrologische bewegingen. Deze bewegingen produceren energieën die positief of negatief kunnen zijn.

 

Bereid je voor in dit jaar, dat het belangrijkste zal zijn voor de aanpassing van je welvaart, omdat het binnen het tijdsvenster valt van de grootste veranderingen van de Planetaire Overgang.

 

Genees jezelf van de beperkingen die je nog steeds met je meedraagt vanuit je voorgeslacht. Je kunt dit doen door op zoek te gaan naar kennis, technieken of energetische praktijken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Veel holistische therapeuten zijn gekwalificeerd om je te helpen.

 

Ik geef meestal niet mijn mening over het werk van andere Lichtwerkers, maar ik kan Dinara Schio aanbevelen omdat we al 8 jaar samen op deze reis zijn. Ik ken haar werk en omdat ik de Quantum Healing Journey niet doe, beveel ik haar werk aan.

 

Ze wordt geleid door haar Spiritueel Team, om je de details van deze reis te geven, omdat elke reis altijd een bepaald doel heeft. Nu zal dit het Reis nummer 8 zijn. En daarom zal het als doel hebben de voorouders te helen die voorspoed in de weg staan.

 

Onthoud dat ik deze aanwijzing maak om diegenen te helpen die hulp nodig hebben, aangezien ik deze techniek niet bezit.

 

Mijn missie en wat ik kan doen om ieder van jullie te helpen, doe ik binnen wat ik begrijp en weet. Onder vele praktijken kan deze, de Achtste Reis van Kwantumheling, van grote hulp zijn voor degenen die zich nog buiten de frequentie van voorspoed bevinden.

 

Ik laat de contactgegevens van Dinara Schio hier achter voor degenen die willen deelnemen. Contact en inschrijven kan via Whatsapp 54 99958 9292. Vanuit het buitenland gewoon 55 toevoegen.

 

Inschrijven kan tot 27 oktober.  De behandeling vindt plaats van 6 tot 26 november, steeds om 8.30 uur. Er zullen 21 dagen van reiniging zijn zodat al die herinneringen en verslagen die je voorspoed nog in de weg staan, opgelost kunnen worden.

 

Ik adviseer je om contact op te nemen met Dinara, omdat ik geen inscripties maak en je op geen enkele manier kan helpen op deze Reis.

 

WELVAART IS EEN FREQUENTIE.

Zoek deze frequentie en zie dat er geen grenzen zijn, want het Universum brengt alles op basis van wat in ons trilt. Het is de Wet van Aantrekking, die ook natuurlijk en onveranderlijk is.

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

 

“Je hoort nooit ziek te zijn!”

Stel je een wereld voor waarin ziekte een zeldzaamheid is, waarin een stralende gezondheid de norm is en waarin je je onoverwinnelijk voelt in je eigen lichaam. Klinkt als een utopie, nietwaar? Maar wat als ik je zou vertellen dat deze droom ook jouw werkelijkheid kan zijn? Wat als ik je zou vertellen dat je lichaam een wonderbaarlijke machine is, niet alleen ontworpen om voor zichzelf te zorgen maar ook om zichzelf te genezen als je de kans krijgt?