• Bevolking gereduceerd tot een fractie van wat het nu is
  • Grote tijdlijnverschuiving op Aarde aan de gang
  • Dit is niet langer een tijd voor neutraliteit; het is een tijd voor keuzes!

 

Bevolking gereduceerd tot een fractie van wat het nu is

Totale verandering van regime, het stoppen van milieuvernietiging en een nieuw tijdperk beginnen is ons doel, maar er is nog steeds de dreiging van de Archon bloedlijn fascistische Nieuwe Wereld Orde die planeet Aarde wil overnemen om er hun Archon wereld van te maken.

 

Als wij, de mensen, die paar (minder dan 1%) Elite toestaan om hun kwaad op te leggen aan de rest van ons, wordt “leven” niet menselijk meer, noch zal er iets over zijn dat als “leven” kan worden beschouwd. – Mensen zullen slechts bestaan, niet leven, opeengepakt in hoogbouw kleine dozen in megasteden binnen menselijke nederzettingszones van de megaregio’s zoals geregeld in Agenda 2030.

 

De bevolking zal een fractie zijn van wat het nu is en mensen zal de toegang tot 95% van het wereldoppervlak ontzegd worden. Iedereen zal gechipt worden en verbonden zijn met een computersysteem, dat hun gedachten, emoties en gezondheid kan dicteren, of meer precies, het gebrek daaraan.

 

Surveillance wordt 24/7 door middel van microchips, draadloze systemen zoals smart Netwerken, in elk gebouw, locatie en vorm van transport binnen en tussen de megasteden. Elke gedachte kan in real time toegankelijk zijn en opgenomen worden. Mensen zullen in hun eigen ‘thuis-box’ in de gaten worden gehouden door camera’s via de verplichte televisie – ‘Orwell ‘s Tele-schermen’.

 

De verandering van analoog naar digitale televisie hing hiermee samen, daarom werd dit zo snel ingevoerd het omvat alle aspecten van uitzendingen – zelfs autoradio’s en telefoons tegen extra hoge kosten voor de gebruikers. Het heeft ons daarvoor ook smart phones, televisies, enz. gebracht. HAARP en andere communicatienetwerken zijn in staat om dezelfde boodschappen naar een heel land te sturen en uiteindelijk over de hele planeet, als het hele netwerksysteem compleet is. De eerste volledig geïntegreerde Smart City ter wereld heet ‘Songdo’ gelegen op een kunstmatig eiland in Zuid-Korea.

 

In deze Archon-wereld zal voedsel en water verzorging in opdracht van de autoriteiten worden uitgevoerd en alleen worden verstrekt aan diegenen die zich schikken en gehoorzamen. Zelfs dan zal het net genoeg zijn om te overleven en dienen. Eten en drinken worden besmet met GMO’s, vaccins en chemicaliën om gedachten van verzet te blokkeren en te voorkomen dat mensen ontwaken en zich bewust worden.

 

Er zal geen biologisch voedsel zijn, geen privéteelt van voedsel van welke soort dan ook wordt toegestaan, geen alternatieve geneeswijzen en geen gezondheidssupplementen zullen in een Archon samenleving bestaan. Wie de moeite neemt om te kijken, zal zien dat we heel snel al die kant op gaan.

 

Verplichte drugs zullen er ook voor zorgen dat mensen van hun slavernij gaan houden, zoals Aldous Huxley (Rothschild Zionist) het uitdrukte, met stoffen als lithium in het water. Huxley zei in 1962;

 

Er zal, in de volgende generatie of zo, een farmacologische methode zijn om mensen van hun slavernij te laten houden, en dictatuur zonder tranen te produceren, om zo te zeggen, een soort pijnloos concentratiekamp voor hele samenlevingen te produceren, zodat mensen in feite hun vrijheden ontnomen kunnen worden, maar er zelfs van zullen genieten, omdat ze afgeleid zullen worden van elk verlangen om in opstand te komen door propaganda van hersenspoeling, of hersenspoeling versterkt door farmacologische methoden. En dit lijkt de laatste revolutie te zijn.

 

Dit is de wereld van Agenda 2030. Mensen kunnen bestaan, maar niet leven, in cash-loze armoede onder Agenda 2030 terwijl de weinigen die hen controleren leven in onvoorstelbare hightech luxe. Kinderen zullen eigendom zijn van de staat en worden gemaltraiteerd op de manier die Aldous Huxley voorzag vanuit zijn voorkennis in Brave New World. Hij schreef;

 

Ouders, waren de vader en moeder… Dit zijn onplezierige feiten, zoals ik ze ken. Maar dan zijn de meeste historische feiten onplezierig… In die tijd… werden kinderen opgevoed door hun ouders en niet in conditioneringscentra van de staat.

 

De mensheid is zo diep gehersenspoeld dat positief negatief is geworden. Deze schapen leven in een wereld van illusie waar democratie wordt gepromoot als vrijheid, terwijl het in werkelijkheid dictatuur is; waar 51% heerst over de andere 49%. Daarom is de betekenis van anarchie veranderd in rebellie, omdat het eigenlijk zelfbestuur betekent!

 

Hoe eerder de mensheid zich bewust wordt van de leugens en het bedrog van hun autoriteiten, hoe beter het zal zijn voor ons allemaal. Wees niet bang; laat het een uitdaging voor je zijn om samen met ons ons maximale potentieel te bereiken.

 

Onze wereld is gevuld met een enorme hoeveelheid giftigheid, leugens, bedrog, desinformatie, vervorming, nepnieuws, halve waarheden, fraude, onware voorstellingen, bedrieglijke luchtspiegelingen, propaganda en opdringerige hersenspoeling.

 

Planeet Aarde ondergaat nu een gigantische tijdlijnverschuiving die haar in de nieuwe 5D positie brengt. De 5e dimensie regelt onder andere de redding en zuivering van de planeet Aarde door herstel van Milieu, Voedsel en Geluk.

 

Planeet Aarde is de mooiste planeet in ons Universum en heeft daarom een speciale plek in de kosmos, want er is geen tweede planeet zoals de onze! De Pléiadiens creëerden dit goddelijke plan voor de planeet Aarde en zetten het duizenden jaren geleden in gang!

 

De verandering ten goede, wordt hieronder beschreven door onze terugkerende Pleiadian correspondent Michael Love die de laatste ontwikkelingen uitlegt.

 

 

Grote tijdlijnverschuiving op Aarde aan de gang

 

De gebeurtenis van 2023

 

Plejadische Lichtkrachten transmissie 10/09/2023

Door Michael Love

 

*voor onmiddellijke planetaire uitzending naar de Sterrenzaden van de aarde*

 

Begin transmissie…

 

Prelude:

De Plejadiers zijn meesters in bewustzijn, en nu brengen wij jullie deze zeer belangrijke Earth Alliance datastroom over een zeer reële en merkbare tijdlijnverschuiving die op dit moment op Aarde plaatsvindt. Deze datastroom is zodanig gecodeerd dat het de sluimerend DNA activeert, bewustzijnsniveaus verruimt en het leven verbetert.

 

Grootheid,

Al enige tijd is er een diepgaande transformatie aan de gang op planeet Aarde. Gedurende de laatste twee aardse jaren heeft elk facet van dit rijk een belangrijke metamorfose ondergaan.

 

De essentie van het menselijk bestaan is verschoven en zelfs het basisweefsel van de werkelijkheid is beïnvloed door deze monumentale verandering. De Plejadiers zeggen dat deze krachtige transformatie niet zomaar een willekeurige gebeurtenis is; ze wordt goddelijk geleid door welwillende hogere wezens.

 

Op dit moment bevindt de mensheid zich in een bifurcatie van tijd, getuige van een divergentie tussen twee realiteiten of tijdlijnen. Twee verschillende paden ontvouwen zich:

 

  • een stijgende tijdlijn geworteld in liefde en
  • een dalende, gedreven door angst.

 

Deze zeer merkbare vibrationele scheiding bestaat nu onder de bewoners van de aarde en degenen met open ogen om te zien kunnen deze splitsing in werkelijkheid gemakkelijk vaststellen.

 

Hieronder volgt een inspirerend verhaal van een toegewijd Sterrenzaad over hoe het leven transformeerde tijdens deze belangrijke verschuiving:

 

“Na de pandemie besloot ik een verfrissende stap terug te nemen van alle onophoudelijke angst en chaos in de wereld en me echt op mezelf te richten. Ik verhuisde naar een rustige plek, weg van alle drukte, en begon me diepgaand te verbinden met mijn innerlijk zelf. Ik nam veel tijd voor diepgaande zelfreflectie en werkte ijverig aan het verbeteren van mijn mindset. Terwijl ik verder ging op deze reis, ontdekte ik innovatieve manieren om geld te verdienen en de dingen begonnen onverwacht in mijn voordeel uit te pakken.

Ik begon welvarend te worden en het leven voelde meer verrijkt en vervullend dan ooit. Tijdens deze serene periode nam ik veel universele kennis in me op en had ik het gevoel dat ik een ongeëvenaard niveau van begrip had bereikt. In deze tijd resoneerden de paar goede vrienden die ik had perfect met elkaar en we vormden een ongelooflijk hechte band, dat elkaar opbeurde en steunde. Het leven was weer net zo leuk als toen ik jonger was, en alles was gevuld met magie!”

Twee jaar vlogen voorbij en nadat ik me bewust werd van de enorme verandering die in mij plaatsvond, keek ik om me heen en merkte dat anderen om me heen helemaal niet vooruit waren gegaan op hun vibrationele reis.

Verrassend genoeg leken sommigen zelfs stappen achteruit te hebben gezet. Het viel me op dat de mensen die op straat liepen er niet langer gelukkig en vol leven uitzagen. Vrienden die ooit met mij resoneerden, begonnen intense vijandigheid en zelfs agressief gedrag te vertonen. Hun eens zo heldere, engelachtige aard nam uit het niets een duistere wending en ze waren niet meer dezelfde mensen die ik ooit kende. Hun nabijheid tot mijn huis begon de omringende energie negatief te beïnvloeden.

Ik realiseerde me dat ik tijdens die twee jaar van naar binnen kijken en het ontwikkelen van mijn ziel, volledig was opgestegen boven de vorige lagere tijdlijn, en de wereld waar ik ooit deel van uitmaakte begon helemaal niet meer te kloppen met waar ik was. Mijn huis, mijn stad, de mensen om me heen, zelfs het werk dat ik deed, het voelde allemaal niet synchroon.

Als iemand niet begreep wat er aan de hand was, zouden ze zich kunnen afvragen waarom de dingen zo achteruit leken te gaan, terwijl je stijgt in vibratie. Ik begreep dat het Universum dingen regelt op basis van vibratie. Het werd duidelijk dat de korte periode voor mijn tijdlijnverschuiving, toen ik nog in de lagere rijken was, een verontrustende situatie was. In die lagere vibraties zijn, zelfs voor een korte tijd, is zo oncomfortabel dat je de onmiddellijke behoefte voelt om naar een hogere staat te gaan. Voor mijn eigen welzijn werd het cruciaal om afstand te nemen van deze trillingen en omstandigheden.

Met een rotsvast vertrouwen in mijn reis vertrouwde ik mezelf van ganser harte toe aan het Universum. Ik omarmde vol vertrouwen verandering en vertrouwde erop dat het goddelijke me naar veiligheid en grotere horizon zou leiden.

 

In korte tijd stapte ik moeiteloos door het tijdlijnportaal in mijn nieuwe leven. Hier zijn niet alleen de omstandigheden sterk verbeterd, maar ben ik ook gezegend met meer liefdevolle spirituele vrienden, een prachtig huis in een serene natuurlijke omgeving en bevredigend werk dat resoneert met het doel van mijn ziel.

De verschuiving vond snel plaats en alles verliep zo naadloos dat het bijna onwerkelijk aanvoelde, maar het was inderdaad echt. Ik realiseerde me dat mijn verhoogde vibratie de katalysator was voor deze prachtige zegeningen. Ik hoefde me alleen maar op die energie af te stemmen en open en ontvankelijk te blijven.

 

Sommigen noemen een tijdlijnverschuiving “uit je comfortzone stappen”, maar ongeacht de terminologie blijft er één waarheid overeind: vibratie is een onveranderlijke universele wet.

 

De kosmos, in zijn oneindige wijsheid, orkestreert wat het meest bevorderlijk is voor de groei van je ziel en zorgt ervoor dat je op één lijn komt met de tijdlijn die bij jouw vibratie past. Als je het universum vertrouwt en de begeleiding volgt om te verschuiven, kun je erop vertrouwen dat je je zult afstemmen op de hogere tijdlijn, waar de omstandigheden snel verbeteren. Zelfs na de verschuiving kun je de lagere energieën nog steeds op afstand waarnemen.

 

Wees echter ervan verzekerd dat een onzichtbare energetische barrière de twee werkelijkheden scheidt en ervoor zorgt dat elke trilling op zijn plaats blijft. Naarmate deze barrière intenser wordt, zullen de lagere energieën uiteindelijk voorgoed verdwijnen.

 

Dus, wat zit er werkelijk achter deze tijdlijn of realiteitssplitsing die zich op de planeet aarde voordoet? In het kielzog van een uitdagende ascensie-cyclus van 2012, als gevolg van de hoeveelheid schade veroorzaakt door gevallen rassen die de hemelvaart-sterrenpoorten van de aarde en het DNA van de mensheid hadden opgelopen, kwam in het aardjaar 2021 de beschermgastheer tussenbeide, d.w.z. de welwillende rassen uit de hoogste rijken, in de huidige ascensie-cyclus van de aarde.

 

Als onderdeel van dit plan worden de aarde en haar inwoners langzaam verschoven naar het volgende harmonische universum, HU2, dat dimensies 4D tot 6D omvat.

 

Het is veelbetekenend dat met deze progressie de lagere rijken van harmonisch universum 1, die de dimensies 1D, 2D en 3D omvatten, zullen ophouden te bestaan, om plaats te maken voor alle bewuste wezens van de aarde om te ascenderen en te resoneren binnen het trilling rijk van HU2.

 

Bovendien heeft de beschermgastheer een gesofisticeerde interdimensionale nood-ascensie ontsnappingsroute gecreëerd die zich zelfs uitstrekt tot het 4de Harmonisch Universum (HU4) en zijn daaropvolgende dimensies. In zeldzame gevallen kunnen degenen die harmoniseren met deze verhoogde frequentierijken ervaren welke zo expansief zijn als de dimensies 10 tot 15, en zelfs de huidige fysieke matrix van materie overtreffen.

 

Om dit alles te laten werken, hebben de beschermgastheren de huidige tijdlijnsplitsing op aarde eind 2021 in gang gezet. Terwijl we door het aardse jaar 2023 navigeren, bevindt de mensheid zich midden in deze divergentie, tussen twee contrasterende realiteiten.

 

Nu, duidelijke lijnen zijn getrokken, zijn de paden uitgezet en de overgang in gang gezet, nu moet elk mens op aarde zijn eigen essentieel innerlijk werk verrichten om zich af te stemmen op de nieuwe, verhoogde frequenties. Zonder deze afstemming zal zeker ongemak ontstaan, dat dient als een duwtje van het Universum in de richting van een meer goddelijke manier van zijn.

 

De inherente fysica van deze tijdlijnverschuiving is ontworpen om exponentieel toe te nemen in snelheid en ruimtelijke scheiding naarmate het zich voortbeweegt in lineaire tijd en ruimte. Deze dynamiek leidt tot een geleidelijk groeiende kloof tussen de twee tijdlijnen. Individuen op aarde met een verhoogde intuïtie kunnen deze versnelling van de werkelijkheid waarnemen. Deze versnelling vindt plaats doordat de ruimtetijd zich op zichzelf vouwt, waardoor de lagere dimensies snel convergeren in het daaropvolgende Harmonische Universum.

 

Als indigo wezen is de overgang van jezelf naar de nieuwe hogere tijdlijn niet al te ingewikkeld en je bent er waarschijnlijk al mee uitgelijnd. Een primair doel van je missie naar de aarde is echter om de mensheid te helpen hun inherente schoonheid en goddelijke essentie te herkennen en hen weg te leiden van onbewuste valkuilen die tot blijvende gevolgen zouden kunnen leiden.

 

Terwijl de Lichtkrachten ijverig werken om iedereen op aarde naar de hogere tijdlijn te begeleiden, maken gevallen rassen momenteel misbruik van de kwetsbaarheden van de lagere tijdlijn. Hun doel is om de mensheid van haar ware pad af te leiden, gebruikmakend van duistere agenda’s zoals DNA-verandering om niet-menselijke of transmenselijke wezens te produceren. De rol van het Licht is om de mensheid te helpen zich te realiseren dat de mens de meest prachtige creatie in het Universum is.

 

Voordat ze te ver dat pad op worden opgestuurd, is het onze missie hen snel naar hun innerlijke glans en goddelijke kracht te leiden. We moeten hen naar hun hartchakra’s leiden, zodat ze hun ware essentie van liefde volledig kunnen omarmen. Want in de rijken waar we naartoe reizen, kan alleen liefde echt gedijen en bloeien. Om de overgang naar de hogere tijdlijn te maken, is het voor de mensheid van vitaal belang om Liefde te beheersen.

 

Dit meesterschap bevordert een innerlijk reservoir van kracht, dat elk individu in staat stelt om vanuit een diepe interne afstemming te werken, waarbij ze hun onmiddellijke veiligheid en welzijn herkennen als deze verweven is met de essentie van de goddelijke bron.

 

Terwijl de mensheid op een kritiek kruispunt staat tijdens dit belangrijke tijdlijnmoment, met escalerende energieën die in beweging zijn, hebben collectieve keuzes nu een diepgaandere impact op de vormgeving van de beleefde realiteit, meer dan ooit tevoren.

 

De macht om de ascensie-reis vorm te geven ligt volledig in menselijke handen. Met elke stap wordt het opkomende beeld van een nieuw tijdperk duidelijker – een beeld dat verlicht wordt door hogere trillingsfrequenties die ons naar een lichtende toekomst leiden.

 

De opkomst van deze verschillende tijdlijnen in de huidige tijd betekent een diepe en cruciale verschuiving, die de mensheid voor een essentiële keuze stelt tussen liefde en angst. Deze keuze is de meest kritieke geworden die men kan maken, waarbij de vertakkingen van deze keuze het traject van de evolutie van de aarde diepgaand beïnvloeden.

 

Project Looking Glass: binnen dit vertrouwelijke overheidsproject werd een uniek apparaat gebruikt om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. Het initiatief werd stopgezet toen duidelijk werd dat elke potentiële tijdlijn of waarschijnlijkheid samenkwam op één specifiek toekomstig punt, wat duidde op onvermijdelijk transformerende gebeurtenis, ongeacht de inspanningen om deze af te wenden.

 

De enige uitkomst die werd waargenomen was het wijdverspreide ontwaken en de bevrijding van de mensheid, naar verwachting in het jaar 2024.

 

Weet dat alles goed is, en dat alles zich ontvouwt zoals het moet. Als indigo of Sterrenzaad was je voorbestemd voor de hogere tijdlijn en sinds deze divergentie begon, heb je je vibratie voortdurend verhoogd.

 

Het is niet meer dan normaal dat je naar ongeëvenaarde hoogten stijgt. Het vibratie potentieel om jullie heen is nu aanzienlijk verhoogd, waardoor het essentieel is om elk aspect van je leven te verhogen om deze frequentie te evenaren. Jullie zijn hier al bedreven in en we hebben vertrouwen in jullie succes.

 

Kies op elk moment voor Liefde. Als je een verschuiving nodig hebt, vertrouw dan op het Universum en ga dapper verder.

 

Dingen staan op het punt echt opmerkelijk voor je te worden!

 

Het is een buitengewone tijd om op planeet Aarde te leven nu de Sterrenzaden overgaan naar deze nieuwe tijdlijn en een betere wereld voor ogen hebben waarin de mensheid voor onbepaalde tijd in vrede, vrijheid en overvloed gedijt.

 

Deel het alsjeblieft als je recente verschuivingen in je realiteit hebt ervaren of deel gewoon je inzichten met mede-Starseeds.

 

God-speed,

Michael en de Plejadieren

 

 

Dit is niet langer een tijd voor neutraliteit; het is een tijd voor keuzes!

Dolores Cannon heeft ons door middel van haar verhelderende boeken, zoals “Het ingewikkelde universum” serie en “Drie golven van vrijwilligers en de nieuwe aarde”, een glimp laten zien van wat ons te wachten staat. De tekenen zijn overal om ons heen, geëtst in de milieuveranderingen, wereldwijde conflicten en de meedogenloze pandemie die de fundamenten van onze wereld heeft doen schudden. De boodschap is duidelijk: we hebben geen tijd meer. ✨