Onze echte geschiedenis geeft meer informatie over waar we als mensen zijn aangekomen en naartoe gaan dan de zo aangeprezen toekomst die nep, onecht en vals is. FWC probeert lezers voor te lichten met betrouwbare historische feiten. Zonder deze kennis is ascensie vrijwel onmogelijk.

 

De Grote Overstroming

Het Zonnestelsel

Aarde is Slechts een Synoniem voor het Woord Planeet

Ter overdenking

 

De Grote Overstroming

Ongeveer 13.000 jaar geleden vond de grote overstroming plaats als gevolg van kosmische krachten en de ondergang van de maan Fatta. Tegelijkertijd veranderde de schuine stand van de aardas. Deze gebeurtenissen veranderden ingrijpend de oceaan- en zeespiegel, maar ook de geografie van continenten en klimatologische omstandigheden op aarde.

 

Volgens oude teksten stegen de zeeën zo sterk dat de vloedgolf drie keer rond de aarde draaide. Dezelfde informatie wordt ook gegeven in de oudste Soemerische teksten, die spreken over drie circulaties van het oceaanwater rond de aarde. Toen het water zich terugtrok en de geagiteerde aarde tot rust kwam, zag de aarde er heel anders uit.

 

Er vormde zich een permanente ijskap op de Noordpool en de continenten veranderden van vorm. De vier volkeren van de blanke rassen die op Hyperborea leefden, moesten na verloop van tijd migreren naar lager gelegen warmere oorden. Zo bereikten de Praslans ook heel Azië en het gebied van wat nu India is, waar veel wijsheid, schrift en kennis werd doorgegeven aan lokale bewoners, welke nu bekendstaan als de Veda’s.

 

Onze verre voorouders hadden veel nauwkeurigere informatie over ons zonnestelsel, en zelfs over het sterrenstelsel, dan wij vandaag de dag hebben.

 

Het Zonnestelsel

Ze kenden met name de geschiedenis en de structuur van ons zonnestelsel heel goed. Ze kenden de samenstelling van ons zonnestelsel, dat Jari-Sun wordt genoemd. Onze planeet werd Midgard-Aarde genoemd. De enige naam die vandaag de dag nog over is, is Aarde. Andere planeten hadden ook andere namen: Mercurius – Aarde Chors, Venus – Aarde Merzana, Mars – Aarde Orea, Jupiter – Aarde Perun, Saturnus – Aarde Stribog, Asteroïde Chiron – Aarde Indra, Uranus – Aarde Varuna, Neptunus – Aarde Niya en Aarde Wiya voor Pluto.

 

Tussen Mars en Jupiter was vroeger nog een grote planeet die Faeton heette en meer dan 153 duizend jaar geleden werd vernietigd. Nu is daar een asteroïdengordel voor in de plaats gekomen.

 

In de Vedisch, Oud-Slavische en Indiase teksten Mahabharata, Rig-Veda en Ramayana worden buitengewone oude vliegende schepen beschreven die veel lijken op moderne Ufo’s. Sommige leken op gloeiende lichtbollen of waren een soort lichtbol. Anderen leken op gloeiende bollen of hadden de vorm van een gloeiende schotel. Volgens de teksten van Vimanik Shastra, die in de 14e eeuw voor Christus werden geschreven, door Bharadwaj de Wijze en in 1875 in de Indiase tempel werden ontdekt, konden deze schepen zich “in een oogwenk” verplaatsen.

 

De oud Slavisch-Arische runenkronieken laten zien dat een voortdurende strijd heerste in ons Universum tussen de krachten van het Licht en de krachten van de Duisternis, die zich ontplooiden in de hels, demonische wereld van nu. In het verre verleden zijn vele oorlogen gevoerd in de Melkweg.

 

Onze Midgard-aarde ligt precies op de grens die het centrale deel van de Melkweg scheidt, dat bevorderlijker is voor het leven, dan op de periferie, waar natuurlijke hulpbronnen en vooral energie – inglia – schaars zijn. Al deze energietekorten zijn duidelijk te zien op onze planeet: aan de polen is kou en ijs, aan de evenaar is het te warm en zijn woestijnen, in de middelste breedtegraden zijn gletsjers, die door de precessie van de aarde vanwege de kanteling van de aardas periodiek verschenen over een periode van 25 920 jaar, waardoor mensen en dieren gedwongen worden voortdurend te migreren naar gunstiger gebieden.

 

Mensen moeten voedsel en brandhout inslaan voor de winter en vaak “concurreren” om gunstige verblijfplaatsen te bemachtigen, voor hout, olie, kolen, gas. Deze strijd om grondstoffen is vaak uitgelopen op conflicten en oorlog. De oude Veda’s vertellen ons dat er veel werelden in het Universum zijn, zowel op ons trillingsniveau als op andere niveaus, met zeer subtiele verschillen. De overgang van een levend intelligent wezen van de ene wereld naar een subtielere wereld is alleen mogelijk met het verlies van het fysieke lichaam en buitendien alleen door ontwikkeling van steeds hogere spiritualiteit.

 

Aarde is Slechts een Synoniem voor het Woord Planeet

Volgens de oude Veda’s waren de voorouders van de moderne mens van het Witte Ras de eersten die de Aarde bevolkten; het waren Arische volkeren van de Da’ari en de S’ari en Slavische volkeren van de Sviatorus en Rasen. Ze kwamen naar planeet Aarde van de dichtstbijzijnde vier verwante sterrenstelsels in grote en kleine ruimteschepen die vimans en vajtmars worden genoemd.

 

In de tijd van de eerste kolonisten zag de Aarde er heel anders uit dan de structuur van nu met continenten. Op de Noordpool lag een continent dat onze voorouders “Daariya” (Hyperborea) noemden. Het klimaat daar was warm, zoals blijkt uit de overblijfselen van oude subtropische planten op eilanden in de Noordelijke IJszee, gelijksoortige vondsten werden ook gedaan op Antarctica.

 

De eerste kolonisten gaven onze planeet haar naam – Midgard. De term die vandaag de dag wordt gebruikt – “Aarde” is slechts een synoniem voor het woord “planeet”. Onze zon had de naam “Jarilo”.

 

De eerste landing op Midgard-Aarde vond ongeveer 460.000 jaar geleden plaats. Het waren Da’Ariërs uit het Tara (Polaris) sterrensysteem van het sterrenbeeld Kleine Beer. Hun land werd “Rai” genoemd en een deel in Hyperborea (Daaria) werd naar hen vernoemd. De Da’Ariërs hadden grijze ogen en lichtbruin of bijna witachtig haar en hadden bloedgroep 1. Hun lengte varieerde aanvankelijk van 175 cm tot 290 cm. Tot hun afstammelingen behoren Siberische Russen, Duitsers uit het noordwesten, Denen, Nederlanders, Vlamingen, Letten en Litouwers.

 

Volgens oude teksten arriveerden de X’Ariërs met groene ogen 272.000 jaar geleden op Midgard-Aarde vanuit het sterrenbeeld Orion, vanuit hun voorouderlijke thuis, Aarde-Troara, zich bevond. Ze vestigden zich op de noordelijke landmassa en noemden het “h’Arra”. Ze hadden bloedgroep 1 en hun lengte varieerde van 180 cm tot 260 cm. Hun haar was lichtbruin. Hun afstammelingen zijn: de Oost-Russen, de Noordoost-Pruisen, de Scandinaviërs (Finnen, Zweden), de Angelsaksen, de Noormannen, de Galliërs, de IJslanders (Belovod Russen).

 

Vanuit het sterrenbeeld Grote Beer kwamen 212.000 jaar geleden de Slavische volkeren van Svyatorus, die zichzelf ook “Sva-Ga” noemden, evenals het gebied dat ze bewoonden in Hyperborea. Hun thuis is in het zonnestelsel Arcoln op Rutta-Aarde. Hun lengte varieerde van 155 tot 199 cm en ze hadden bloedgroep 1 of 2. Hun haarkleur varieerde van wit tot lichtbruin. De kleur van hun ogen varieerde van hemelkleur tot helder blauw. Tot dit geslacht behoren de volgende volkeren: Noord-Russen, Wit-Russen, Borussen, Oost-Pruisen, Serviërs, Kroaten, Ieren, Schotten, Assyriërs, Macedoniërs.

 

De laatsten, die 186.000 jaar geleden in Midgard-land arriveerden waren de Slavische clans van Rassen, die zich vestigden in een deel van Hyperborea, tegenover het Land van Swaga, vroeger bezet door de Svyatorus, die “Tule” werden genoemd omdat hun ogen vurig waren (“Tul” is oud “Vuur”). Ze kwamen van het Zonne-Dazhdbog systeem van Ingard-land. uit het sterrenbeeld Leeuw. Deze ster staat in de moderne astronomie bekend als Beta Leo of Denebola.

 

Hun lengte varieerde van 165 cm tot 185 cm. Hun ogen waren vurig bruin en hun haar was donkerbruin. Ze omvatten: de Italianen, Etrusken (Russen), Daciërs (Moldaviërs), Samaritanen, Syriërs, Thraciërs, Franken, Goten, Albanezen, en Avaren.

 

Studies van oude documenten hebben aangetoond dat onze voorouders vanuit tenminste twee plaatsen naar de Midgard Aarde kwamen omdat het leven op hun Aarde vernietigd was. Dit geldt voor de X’Arische stam van Troara en de Svyatorus van Rutta.

 

Volgens oude bronnen bleef op deze planeten alleen de as van 15 meter dikte van vuren over als gevolg van kosmische oorlogen. De Da’Aryanen waren ook migranten en hun schip, dat beschadigd was, werd gedwongen om op onze planeet te landen omdat ze op het moment van het ongeluk het dichtst bij de Aarde waren.

 

Wordt nog spannender, vervolg in deel 3

 

Ter overdenking

Oordeel zelf, zijn zulke bouwwerken mogelijk voor een beschaving die recent uit het stenen tijdperk is gekomen? Zoals ons werd verteld!

 

Deze oude Tempel in India is echt een van de wereldwonderen. De hele tempel is van boven naar onder uitgehakt vanuit massief basaltgesteente.

Archeologen hebben bevestigd dat alleen al voor de bouw van deze tempel meer dan 400.000 ton rots moest worden uitgehouwen en verwijderd, met vermoedelijk eenvoudige hamers en beitels ten behoeve van perfecte precisie. Het is een absoluut kunstwerk.

 

Zelfs met onze moderne technologie is deze Kailasa tempel extreem moeilijk na te bouwen. Het is een van de meest mysterieuze plekken op aarde die de mainstream geschiedenis op z’n kop stelt!

 

Begin eens met het stellen van vragen! Bedenk dat de modderstromen van nog geen 500 jaar geleden veel cultureel en architectonische wonderen bewust hebben vernietigd, omdat wij onze voorgeschiedenis niet mogen weten, we zijn bewust in de prehistorische tijd teruggezet, nadat eerst tien van onze twaalf DNA-strengen werden ontkoppeld!!!

 

Grootste hindoetempel ter wereld: dit kon alleen in India

Als je door de 10 kilometer lange gangen van de Ranganathaswamy tempel in Tamil Nadu reist, tussen torenhoge gobelins en spectaculaire beeldhouwwerken, vind je meer dan 600 oude inscripties die op de muren zijn gekerfd. Neem een diepe duik in het rijke culturele erfgoed van deze enorme tempel die al eeuwenlang een centrum van aanbidding is.