De Doorbraak – Verwarrende berichtgeving opgehelderd

Talloze waarzeggers op het internet denken dat ze weten wat nu staat te gebeuren. Er wordt veel verkeerde informatie verspreid via zogenaamde populaire kanalen, vaak in opdracht van de cabal om verwarring te zaaien.

 

Nogmaals voor de duidelijkheid;

De beslissing voor de doorbraak wordt buiten onze planeet genomen, en geïmplementeerd als aan één van beide of beide voorwaarden is voldaan;

      1. De cabal heeft zichzelf vernietigd,
      2. De meute wakker wordt en massaal protesteert.

Deze maatregel is genomen omdat geen oorlog op planeet Aarde wordt geduld.

Als de massale protesten van nu zich continueren, is de doorbraak eind maartº aanstaande een reële mogelijkheid. Dit zal de eerste grote stap voor de bevrijding van planeet Aarde zijn, waarna nog vele meer gaan volgen.

Wil je geïnformeerd blijven; Check elke dag het Final Wakeup Channel, als er nieuws is wordt het daar eerst gepubliceerd.

Zegt dit voort…

 

Het Licht

Zolang de grote meerderheid niet is ontwaakt en opstaat tegen het grote onrecht hun overheid hen heeft aangedaan, kan de finale doorbraak niet plaatsvinden. Bedenk; om langdurige vrede te garanderen moet onze vrijheid van onderaf bevochten worden.

 

Planeet Aarde transformeert in een andere wereld met echte werkelijkheid dat zich stapsgewijze openbaart. Het is noodzaak dat de mensheid massaal opstaat en koers zet op het Licht dat nu zichtbaar is aan het einde van de tunnel en zich niet meer van de koers laten afbrengen.

 

Ook al lijkt het dat geen uitweg bestaat uit onze huidige situatie, waarin de Duistere

machten schijnbaar nog steeds de overhand hebben, is de werkelijkheid duidelijk anders. Hun strijd om planeet Aarde is definitief verloren wij hebben gewonnen!

 

De energie voor de laatste stap in de doorbraak bouwt zich nu op met protesten door het volk tegen overheden. Op een dag die niemand kan voorspellen, zal geheel onverwacht, de totale omvang van alle leugens aan het Licht komen en door de massa worden gezien.

 

Ze zullen ontdekken dat ze door hun eigen gezaghebbers grandioos zijn bedonderd.

 

Vertrouw op je gezonde verstand, doe je eigen onderzoek en luister nooit naar internetwaarheidsvertellers die geen idee hebben waar ze over praten en meestal door de cabal worden gesponsord!

 

Het Doel van het Leven is Bewustzijn

De opdracht van de Deep State aan elke overheid, is altijd en overal, om enkelen in staat te stellen velen te exploiteren. Het schuldgeldsysteem is een slimme manier dit te bereiken. De moderne wereld van Industrie, Handel en Investeringen, werkt op win-win-software. Alleen de overheid met haar veldslagen, oorlogen, belastingheffingen, en ‘dat mag je niet’ regels en verboden, blijft opereren op prehistorische programmering.

 

Dat is; pluk de bevolking kaal zoveel als mogelijk is, zonder dat ze in opstand komen.

 

Zolang het onbewuste niet bewust wordt, zal dat de levens beheersen en noem je het je lot. – Carl Jung

 

Als planeet Aarde het nieuwe Matrix-systeem invoert, gebaseerd op vier hoofdfactoren: Milieu, Gezondheid, Voedsel en Geluk, worden vele banen gecreëerd om onze wereld op natuurlijke wijze te herstellen en te verbeteren.

 

Gebruik emotie voor de velen en reserveer de reden voor de weinigen. Zei Adolf Hitler

 

Als mensen wakker worden en beseffen dat het doel van het leven anders is dan wat het tot dusver is geweest, met toegepaste overheidsbeleidsmaatregelen, die burgers tot op het bot kaalplukt, wordt ook niet begrepen dat deze maatregels ooit enig positief effect kan opleveren!

 

Wees blij met je gezond verstand, vergeet de corrupte regering want die wordt verwijderd.

 

Sommigen zeggen dat geld geluk koopt, maar geld koopt slechts materiele zaken.

 

Echte rijkdom komt van binnenuit bv. door met echt geld, heuse dingen te maken en diensten te leveren, dat tegenovergesteld is aan schulden.

 

Dit behoeft geen verdere uitleg. Iedereen, accepteert een goudenmunt zoals die is. Zonder achtergrondverhaal of balansoverzicht. Zo werkt echt geld: het sluit transacties af. Je accepteert betaling en de rekening is vereffend.

 

De Deep State die ons op slimme wijze manipuleert en ons via het geldsysteem slaaf heeft gemaakt, geeft steeds minder om het feit of we wel of niet hun zorgvuldig gecultiveerde 5-zintuigen 3D nep-werkelijkheid accepteren, dat puur illusie is in dit wereldtheater.

 

De slavendrijvers geven steeds minder om het feit dat het publiek in dit theater van illusie, de gaten ontdekt van het uit elkaar vallend decor dat ooit als echt werd gezien.

 

Het kaartenhuis stort in. Daardoor zien meer en meer mensen de touwtjes die de overheidsmarionetten dirigeren, dit zijn de zogenaamd gekozen politici; de wakkeren zien nu ook hoe de poppenspelers aan de touwtjes trekken, ze zijn niet meer verborgen in de schaduw zoals voorheen.

 

Alles wat tot ons komt, is op het juiste tijdstip en moment; dit is Kosmische Intelligentie dat leiding geeft aan alle bewegingen in het oneindig Universum.

 

Van een wolk in onze atmosfeer tot de beweging van het Melkwegstelsel, is een perfecte structuur, die permanent ordent en harmoniseert. Anders zouden miljarden planeten en sterren hun banen niet kunnen volgen zonder met elkaar in botsing te komen.

 

Onze terugkerende buitenaardse correspondent Vital Frosi, legt hieronder uit, hoe de mensheid op Aarde is ontstaan.

 

 

JE BENT EEN ZAADJE VAN DE CREATIEVE BRON

 

Geliefden!

Wanneer het ascensie proces van de ziel voltooid is, zal het bewustzijn ook volgroeid zijn binnen het juiste dimensionale bereik. Op dit keerpunt zal de ziel werkelijk weten wie het is. De hele geschiedenis van de ziel zal worden onthuld, vanaf de eerste incarnatie op planeet Aarde, en ook lang daarvoor, toen het op andere werelden was, in andere Sterrenrijken.

 

Jullie zijn niet van deze wereld; jullie kwamen naar deze wereld. Je bent veel meer dan je denkt dat je bent. Je bent een zaadje uit de Schepperbron. En als zodanig kun je ook dezelfde dingen creëren als de Schepper.

 

Vanuit de logica waarin een boom zaden produceert, verspreiden deze zich in alle richtingen en vermenigvuldigen zich, waardoor andere identieke bomen ontstaan en daardoor nog meer bomen van dezelfde zaden.

 

Het is niet anders bij de oorsprong van de Schepping in de Bron waar alles beschikbaar is. Er is één eenmalig volledig bewustzijn, dat we God kunnen noemen. Hij is geen entiteit zoals wij geloven of hebben leren geloven. Hij is eerder de Levensboom, die licht voortbrengt en dit LICHT reproduceert zichzelf over planeten, sterren, Sterrenstelsels, Universa, Multi versa en elke vorm van leven geeffectueerd in elk sterrensfeer.

 

De schepping stopt nooit. Wanneer een Zaad in deze Bron wordt gecreëerd, verspreidt het Licht zich er doorheen in verschillende vormen, maar steeds in hetzelfde bewustzijn, en dat vormt een Monade. Op haar beurt is de Monade onderverdeeld in 12 Superzielen, en elk van hen is ook weer onderverdeeld in 12, die groepen van 144 vormen, maar nog steeds in de vorm van Superzielen.

 

Omdat het Bronzaad zeer potente atoomenergie draagt, wordt het ook wel het Goddelijk Zaadatoom genoemd. Daardoor splitsen de Superzielen zich in Zielen teneinde op werelden ver van de Galactische Centrale Zonnen te kunnen scheppen, die niets anders zijn dan spiegels van het intense Licht vanuit de Kosmische Centrale Zon.

 

Tenslotte, aan de rand van deze sterrenstelsels, is de frequentie zo laag dat daar zelfs in de praktische afwezigheid van Licht geen ziel nodig is om te creëren. Dus splitst het zich in Fractals. Waardoor jullie een van deze Fractals zijn.

 

Het Fractal van de ziel is een klein deel van het grotere bewustzijn, dat jullie Monade vormt. Onthoud dat de Bron Het Bewustzijn is, dat alles creëert, en dat we betekenisvol God noemen, en dus niets anders meer betekenisvoller kan zijn, met andere woorden God betekent de som van alle bewustzijns, of het nu een Monade is of het collectief ervan.

 

Planeet Aarde is eigenlijk een School voor Zielen. Omdat ze in de Orion Arm ligt, aan de rand van het Melkwegstelsel, is het licht niet erg intens. Dit betekende dat de frequentie van de Aarde zich in een bereik bevond dat bekend staat als Derde Dimensie.

 

Dus de zielenfractals kwamen hier met een klein deel van hun Monadisch bewustzijn, genoeg om te ervaren en te creëren ondanks aan de ziel groot opgelegde beperking.

 

Als het z’n lange reis begint in de bijna afwezigheid van het Licht en bewustzijn, vergeet de Fractal wie het is, waar het vandaan kwam en wat het hier komt doen.

 

In elke incarnatie leeft de fractal alsof het haar enig stoffelijk leven is, omdat de lessen ervoor anders zijn dan bij eerdere incarnaties. Het leeft onder de voorwaarden van een Wereld van beproevingen en verzoeningen, met andere woorden, onderworpen aan de Wetten van Actie en Reactie.

 

De reden waarom de Fractal opeenvolgend incarneert en dis-incarneert is vanwege de noodzaak te kunnen evolueren. Terwijl het incarneert, heeft de Fractal geen herinnering aan zichzelf.

 

Dus, wanneer het dis-incarneert, gaat het naar een hogere Dimensie, met andere woorden, naar de Vierde Dimensie. De Vierde Dimensie stelt de Fractal in staat een deel van haar bewustzijn terug te krijgen, genoeg om vorige levens te herinneren, om een zelfevaluatie van de betreffende evolutie te maken, en meer te weten te komen over de nabije toekomst. Door het opstellen van een Zielenplan is dat de snelste manier zich aan te passen aan de ascensie.

 

Alle ervaringen die je als Fractal beleeft, voel je in je emotioneel lichaam. Dit gevoel registreert de indrukken die meegaan als zielsbagage, en tegelijkertijd worden ze in real time doorgegeven aan al je hogere zielsversies, en bereiken ze uiteindelijk ook direct de Bron, waar alles EEN is.

 

Zo ontvangen alle bewustzijns die bij de Bron zijn gecreëerd de kennis die andere zielen in de oneindige Kosmos hebben ervaren. Dit maakt het mogelijk om niet alleen de kennis, maar ook de input te diversifiëren en onophoudelijk te vernieuwen. Dit is de reden achter de uitspraak dat de creatie nooit ophoudt.

 

Jij bent een zaadje van de Bron. En als de Bron God is, hoef je deze verbinding niet uit te besteden. Je bent nooit ervan losgekoppeld geweest, ook al weet je dat niet. Je bent gewoon je leertijd aan het voltooien, door te leren hoe het is om te creëren in de bijna afwezigheid van Licht.

 

Als Goddelijk Zaadatoom ben je een Vonk van het Goddelijk Licht

 

En als zodanig, met dit sprankje Licht, ben je hier gekomen om te leren hoe te creëren in de Schaduw, als je nog steeds dit zwakke kleine lichtje bent.

 

Alle Fractals wisten voordat ze voor het eerst incarneerden in een Wereld van Beproevingen en Verzoeningen dat ze alle steun zouden krijgen die ze nodig hebben. Ze wisten dat ze op een dag allemaal zouden worden gere-integreerd in hun hogere versies van zielen, en dat vele helpers hen zouden bijstaan op deze reis, of het nu hun hogere zelven waren of andere zielen uit hogere dimensies. Deze ondersteuning is constant, maar hangt af van elk individu. De vrije wil wordt altijd gerespecteerd, onder alle omstandigheden.

 

Als je een zaadje bent, draag je zeker het DNA van je kosmische oorsprong. Van alles wat in de Bron is gecreëerd, kun je hier co-creëren, ook al is het onder andere omstandigheden en op een aangepaste frequentie. Er zijn enkele citaten die aan de Schepper Mor worden toegeschreven, waaronder deze beroemde zin:

 

“Ga heen en vermenigvuldig je en creëer werelden, sterren, sterrenstelsels en Universa”.

 

Dit bevestigt ons dat voor zover we het toelaten alles voor ons beschikbaar is. Sta open! Sta jezelf toe te co-creëren. Je kunt veel meer dan je denkt! Je kunt broden en vissen vermenigvuldigen! Je kunt water in wijn veranderen. Je kunt anderen en jezelf genezen. Je kunt alles repliceren. Je kunt Licht in materiële dingen veranderen. Je weet alleen nog niet hoe je dat moet doen, maar dat zul je sneller dan je denkt leren.

 

Begin te werken aan je nieuw bewustzijn, want nu wordt het licht intenser en het zal je bewustzijn snel laten expanderen. We zijn aan het einde van de Planetaire Overgang.

 

Jullie zijn het Zaad uit de Schepperbron.

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!