De schoonheid en natuur van de planeet Aarde

Planeet Aarde werd geschapen als de mooiste planeet in het heelal, zeer divers en natuurlijk, net als de wezens die er leven. Steeds weer deed zich de gelegenheid voor om de planeet te onderhouden zoals Moeder Natuur het bedoeld had.

Vanuit de positie waarin planeet Aarde draaide, was het mogelijk om duidelijk waar te nemen wat met de mensen van deze planeet gebeurde en hoeveel schade er werd aangericht. Zij begrepen dat ons geleerd was om Planeet Aarde te vernietigen, wat het uiteindelijke doel is van de Diepe Staat cabal.

De hele voorgeschiedenis van onze planeet is ook bekend, want iedereen in het Universum weet precies wat wij op Aarde door de geschiedenis heen hebben meegemaakt. Ondanks al het lijden als gevolg van vele opzettelijk gecreëerde problemen, zoals oorlogen en overstromingen, veroorzaakt door zogenaamde dualiteit, is er altijd een poging geweest om vrede en harmonie te vinden vanuit het hart.

Weinig mensen genieten van de schoonheid en de natuur van de aarde. Als gevolg daarvan waarderen velen haar schoonheid niet zoals ze bedoeld is. Elke andere planeet in het universum waar mensen leven is mooi op haar eigen manier. Maar schoonheid zoals die van planeet aarde is uiterst zeldzaam in het hele universum.

 

Buitenaardse wezens bestaan

Het is belangrijk om een versie van de waarheid te bieden die onze nieuwe realiteit weerspiegelt en die aanvaardbaar is voor de logisch en emotionele geest. Tot nu toe zijn versies van de waarheid zeldzaam geweest, veel is vervormd door cruciale kennis achter te houden, waardoor een beperkte realiteit zonder diepte is gecreëerd.

 

De mensheid op Aarde ervaart een ongekende verschuiving in frequentie en resonantie. Buitenaardsen zijn hier om ons wereldwijd bij te staan in de overgang naar hogere Ascensie. Het is een spirituele evolutie die leidt tot de bevrijding van de mensheid. Dit is een proces dat anders is dan enige andere gebeurtenis in de geschiedenis dat heeft plaatsgevonden in het Universum.

 

Buitenaardse wezens bestaan in hun werelden net zoals wij in onze wereld op Aarde. Maar ze zijn vele malen geavanceerder en hoogontwikkeld, vele malen hoger geëvolueerd dan wij. Er is geen reden om bang voor ze te zijn, ze hebben nog nooit iemand kwaad gedaan.

 

Wat de mainstream media en onze regering ons moge wijsmaken. Buitenaardsen bestaan echt en het zijn vreedzame wezens. Hun beschaving is gebaseerd op liefde, mededogen, empathie, integriteit, wijsheid en spiritualiteit.

 

Ze onderdrukken, vallen nooit aan en bedreigen geen enkel land of ras.

 

Er zijn echter buitenaardse rassen die niet welwillend of neutraal zijn. Zij zijn al honderdduizenden jaren actief op onze planeet. Ze hebben bezit genomen van onze planeet om goud te delven en hebben het menselijk ras tot slaaf gemaakt om de mijnbouw en het werk voor hen te verrichten.

 

Dit zijn negatieve wezens, verstoken van mededogen en emotie. Het zijn Luciferiërs die Satan aanbidden in plaats van God. Deze wezens hebben geen respect voor onze planeet en nog minder voor het leven op Aarde. Het zijn kwaadaardige ET-rassen bestaande uit Anunnaki’s, Draco’s en Greys die ons mensen onderdrukken en terroriseren. Daarom zijn goedbedoelende ET wezens ons te hulp geschoten door in grote aantallen in hun geavanceerde ruimteschepen door onze luchtruim te vliegen.

 

Het is belangrijk te weten dat deze buitenaardse bezoekers onze broeders en zusters van de sterren zijn, onze familie van licht. Familie verschijnt altijd als je ze het meest nodig hebt. Het kan niet genoeg benadrukt worden dat dit zeer liefdevolle en vreedzame wezens zijn, zeer spiritueel, van hoog geavanceerde naties. Het zijn groepen van verschillende sterrenentiteiten die samenwerken om de mensheid op Aarde te helpen. Zij zijn als groep verenigd in de Galactische Federatie.

 

De Galactische Federatie is een groep geavanceerde spirituele wezens die toezicht houden op de evolutie van bewustzijn en bewust leven voor de ascensie naar Gaia. Gaia is de voorouderlijke moeder van al het leven in het Universum.

 

 

Het is belangrijk een versie van de waarheid te bieden die onze nieuwe realiteit weerspiegelt en aanvaardbaar is voor de logisch en emotionele geest. Tot nu toe zijn versies van de waarheid zeldzaam geweest, veel is vervormd door cruciale kennis achter te houden, waardoor een beperkte realiteit zonder diepte is gecreëerd.

 

De mensheid op Aarde ervaart een ongekende verschuiving in frequentie en resonantie. Buitenaardsen zijn hier om ons wereldwijd bij te staan in de overgang naar hogere Ascensie. Het is een spirituele evolutie die leidt tot de bevrijding van de mensheid. Dit is een proces dat anders is dan enige eerdere gebeurtenis in de geschiedenis dat heeft plaatsgevonden in het Universum.

 

 

Hoewel er veel verschillende Ruimte Rassen zijn. Vijf hoofdgroepen van hogere wezens zijn nu aanwezig op onze planeet om de mensheid bij te staan. Ze komen van verschillende sterrenstelsels, het zijn mensenrassen met verschillende menselijke eigenschappen.

 

De Galactische Federatie bestaat voornamelijk uit de volgende vijf sterrennaties;

 • Pleiadeanen,
 • Andromedans,
 • Serians,
 • Arcturians en
 • Lyrans

 

Het zijn allemaal hoogontwikkelde spirituele wezens van verschillende werelden, die samenwerken als de Familie van Licht.

 

Onze oproep tot bevrijding

Al deze groepen hebben nauwe banden met planeet Aarde en hebben onze roep om bevrijding van onze tirannie en onderdrukking gehoord. Daarom hebben ze besloten naar voren te stappen om over de evolutie van planeet Aarde en haar volkeren te waken.

 

Zijn vandaag de dag nog steeds mensen in onze wereld die zich vastklampen aan het beperkte geloof dat wij mensen de enigen zijn die in het universum bestaan? Er zijn ongeveer honderd keer honderd miljard sterren in het universum. Denk daar maar eens over na.

 

Sinds 1945 zijn er tientallen meldingen geweest van Ufo’s die over nucleaire installaties vlogen. Deze ongeïdentificeerde vliegende objecten, Ufo’s, hebben de werking van kernraketten gemanipuleerd en geneutraliseerd.

 

In december 2009 werd in de vroege ochtenduren door verschillende getuigen een piramidevormige UFO gezien boven het Kremlin in Moskou. Precies dezelfde UFO werd waargenomen boven het Pentagon in Washington DC in de vroege uren van december 2018.

 

Vier verschillende waarnemers legden het fenomeen vast vanuit vier verschillende hoeken. Hoe konden zulke enorme, niet te identificeren, piramidevormige objecten urenlang boven de meest beveiligde politieke en militaire installaties zweven zonder enige militaire inmenging of vermelding in de media?

 

In 1952 werd een hele luchtmacht gestuurd om Ufo’s te bestrijden die boven Washington DC waren verschenen. 14 dagen lang speelde de luchtmacht kat en muis met deze Ufo’s terwijl ze boven, onder en rond de vliegtuigen van de luchtmacht manoeuvreerden. Geen enkel vliegtuig werd door en van deze UFOs aangevallen of vernietigd.

 

Na 14 dagen werd de luchtmacht teruggeroepen om nooit meer een poging te doen of tegen één UFO te vechten. De buitenaardse wezens hebben technologieën die ons op kinderen laten lijken.

 

Het belangrijkste is dat het vreedzame wezens zijn. Ze zijn hier niet om iemand kwaad te doen, maar lachen om onze pogingen hen kwaad te doen en zien dat als een uitnodiging voor een beetje geweldloos vermaak in de lucht.

 

Waarom zouden ze onze nucleaire faciliteiten bewaken en raketten neutraliseren die ontworpen zijn voor dood en vernietiging als ze geen vreedzame wezens zijn? Waken ze over de menselijke evolutie? Ze beschermen ons tegen zelfvernietiging of vernietiging door onze overheden. Daarvoor is de Galactische Federatie nu bij ons.

 

Waarom vlogen ze met hun ruimteschepen over het Kremlin en het Pentagon zonder verdere tegenmaatregelen? Het was een duidelijke waarschuwing aan de leiders van de Deep State cabal op Aarde. Met de boodschap;

 

“We zijn hier. We kunnen op elk moment onze ruimteschepen laten zien en onze aanwezigheid laten voelen. Ga niet over de lijn. We zullen de mensheid beschermen.”

 

et is nu 2024. De Galactische Federatie zit ook op Twitter en staat op het punt om mainstream te gaan. Ze willen gewoon zien hoe degenen die de media bezitten dit nieuws verdraaien om angst in te boezemen bij de bevolking teneinde nog een van hun slinkse plannen te verwezenlijken.

 

Maar ondertussen stuurt de Galactische Federatie een boodschap naar de mensheid:

 

“Wanneer je ons nodig hebt, kun je ons oproepen met je intentie en vrije wil. We zijn hier bij jullie. We houden van jullie. Wij zijn jullie familie van licht.

 

Jullie dachten toch niet dat de wereld op planeet Aarde voor altijd door zou gaan met slavernij en onderdrukking?

 

Een nieuwe 5D aarde komt eraan. Welkom in het Tijdperk van Licht.

 

Eyeopener van de eeuw

Er is een oud boek gevonden met instructies voor het bouwen van interplanetaire schepen, genaamd de Vimanika Shastra, een van de belangrijkste werken uit de Indiase literatuur. Het is het enige bewaard gebleven exemplaar van de nu verloren gegane, oude en zeer uitgebreide encyclopedie Yantrasarvasa, die de tijdloze machines van de oude beschavingen op aarde beschrijft.

 

Volgens de legende werd de oude Indiase tekst in het Sanskriet geschreven door de wetenschapper en priester Maharshi Bharaswaaja op basis van zeer oude manuscripten waarover hij beschikte en die spraken over technologieën van de mensheid die de Aarde bewoonden tussen 250.000 en 5.000 jaar voor Christus.

 

Het is niet bekend wanneer de hele Yantrasarvasa werd geschreven, maar de eerste versie was waarschijnlijk in de oude Shastra taal – een soort Sanskriet – waarin ook de eerste verslagen van de Vedische teksten werden geschreven. De Vimanika Shastra was een technisch literair werk dat mensen kennis laat maken met de technische en technologische verfijning van oude volkeren die, volgens hedendaagse historici en archeologen, 250.000 jaar geleden nog niet eens bestonden.

 

Het oude manuscript was verdeeld in 8 fascinerende hoofdstukken die de volgende geheime informatie bevatten

 • Hoe je vliegtuigen bouwt die niet neerstorten, beschadigen, in brand vliegen of vernietigd kunnen worden.
 • Hoe je stilstaande vliegtuigen maakt.
 • Hoe je onzichtbare vliegtuigen maakt.
 • Hoe gesprekken en andere geluiden van vijandelijke vliegtuigen te onderscheppen.
 • Het interieur van vijandelijke vliegtuigen fotograferen.
 • De naderingskoers van vijandelijke vliegtuigen bepalen.
 • Bewusteloos maken van personen in vijandelijke vliegtuigen.
 • Vijandelijke vliegtuigen vernietigen.

 

De Vimanika Shastra is een waar boek dat qua technische gegevens elk ander oud of modern werk overtreft. Het is letterlijk een technisch handboek voor piloten die hebben gevlogen met zeer oude vliegtuigen die duizenden jaren geleden zijn gebouwd!

 

Dit buitengewone werk wordt volledig genegeerd door de wetenschap van vandaag, alhoewel het reeds vanuit het Sanskriet in het Engels werd vertaald. Het is van onschatbare waarde voor de mensheid omdat het zowel gewone mensen als experts voorziet van nauwkeurige wetenschappelijke en technische gegevens die beschikbaar waren voor oude geavanceerde beschavingen.

 

Hoe lang zal de moderne wetenschap en haar vertegenwoordigers nog geloven dat er nooit iets geavanceerder heeft bestaan dan wat we nu op onze planeet Aarde hebben?

 

Zijn geharde en sceptische wetenschappers zelfs noch geïnteresseerd in het onderzoeken van dit oude werk om de opmerkelijke kennis van onze voorouders van duizenden jaren geleden te bevestigen of te weerleggen?

 

Je kunt het Indiase boek Vimanika Shastra hier lezen.

https://archive.org/details/pdfy-Do9PYxaj2kxyX4ow/page/n5/mod

 

 

 

De Nieuwe Tijd is eindelijk begonnen! Het is duidelijk dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidig, cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram site

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen zich afvragen wanneer? Als de protesten van boeren, truckers, burgers, taxichauffeurs en anderen die vandaag actief zijn zich wereldwijd blijven manifesteren, zal de doorbraak eind maart komen.

 

Het Tartaarse Rijk uitgelegd

Ga met ons mee op deze intrigerende reis door de geschiedenis, samenzwering en theorie! Duik diep in de fascinerende theorie van het Tartaarse Rijk met deze uitgebreide verkenning!

 

Deze video ontrafelt de mysteries van het Tartarenrijk, waaronder het fenomeen van de moddervloed, sterrenforten, wereldtentoonstellingen, historische stadsbranden in de VS en UK, couveusebaby’s, luchtschepen en de raadselachtige wezenstreinen.