Belangrijk; Dit essay is uniek en een echte eyeopener

Neem deze info ter harte en verspreid de boodschap

Je bent éénmalig en veel bekwamer dan je denkt

 

De ware geschiedenis van de mensheid

De Pléiadiens vertellen vaak informatieve verhalen om je naar hogere niveaus van bewustzijn te brengen.

Deze keer vertellen ze ons het grote verhaal van het ware verleden van de mensheid. Er is een algemeen verhaal, maar hier is dan eindelijk het ware en volledig verhaal. Deze waarheid en vertelling van het volledig verhaal, is de reden waarom de Pléiadiens naar de Aarde kwamen.

Vele hoogstaand en geavanceerde beschavingen bewoonden de Aarde in de prehistorie. De meeste van deze beschavingen waren mensachtig, maar niet één van deze oude mensenrassen is op Aarde ontstaan. Vandaag de dag vertellen de Wijsheid bewaarders van elke cultuur op Aarde hetzelfde verhaal over hun voorouders die vanuit de sterren naar de Aarde kwamen.

Miljoenen jaren geleden migreerden kleine groepen 5D sterrenmensen naar de Aarde. Deze eerste sterrenreizigers naar de Aarde staan bekend als de Pre-Adamieten. Het zijn imposante wezens die bekend staan als de Lemuriërs en Atlantiërs uit de prehistorie, geavanceerde mensachtige wezens uit de Plejaden en uiteindelijk uit het Lyra sterrensysteem.

Deze eerste mensachtigen die naar de Aarde kwamen, waren de oorspronkelijke Terraformers. Zij introduceerden geavanceerde mensachtigen, de voorouders van Erectus en Neanderthalers, die later door de Anunnaki werden geëvolueerd tot de moderne Homo Sapiens.

Deze oorspronkelijke en geavanceerde Terraformers en wereldplanners verlieten de Aarde miljoenen jaren geleden op verschillende tijdstippen om verschillende redenen om terug te keren naar hun 5e dimensie.

5e dimensionaal mensachtig ras

Deze wezens van de sterren zijn een 5e dimensionaal mensachtig ras met geavanceerde kennis, vaardigheden en technologie. Ze kunnen tienduizenden jaren leven in hun fysieke lichamen. De telomeren in hun DNA breken nooit af, waardoor lichaamscellen zich eeuwig kunnen ernieuwen en reproduceren. Ze bereiken een lang leven door het drinken van de Wijn des Levens, versmolten met hun eigen stamcellen, en het eten van het Brood des Levens, wit Monatomisch goudpoederkoeken.

 

Sommige buitenaardse wezens hielpen mee het menselijk ras genetisch te manipuleren, terwijl de Anunnaki later de menselijke genetica lamlegden door 10 van onze 12 DNA-strengen door te snijden en de mensheid tot hun slaven te maken.

 

De afgesneden strengen zijn door reguliere wetenschappers omschreven als junk DNA. In feite verloren we dus bijna al, of in ieder geval het merendeel van onze vermogens en werden we genetisch opnieuw afgestemd meer slaven te produceren, die uitsluitend functioneerden en konden bestaan op de twee overgebleven DNA-strengen.

 

Wanneer al onze 12 DNA-strengen eindelijk hersteld zijn, hebben we werkelijk verbazingwekkende vermogens. We zullen weer in staat zijn om 100% van onze hersenen te gebruiken, volgens het oorspronkelijke Goddelijke ontwerp.

 

Op dit moment is daarentegen de meerderheid van de mensheid slechts in staat om twaalf procent van hun hersenen te gebruiken.

 

Zeker weten, buitenaardse wezens zouden graag ons DNA hebben met onze creatieve en adaptieve vermogens. Ze zijn jaloers op ons vanwege de Godsvonk die we allemaal hebben en die ons in geest onsterfelijk maakt. Zoals de Bijbel zegt, zijn we gemaakt naar het beeld van onze Schepper God. Toen Jezus wonderen verrichtte, zei Hij “en jullie kunnen deze dingen ook”, waarmee Hij suggereerde dat de mensheid deze dingen kon doen voordat de Anunnaki ons tot slaaf maakten door 10 van onze 12 DNA-strengen door te snijden. https://cinemaphile.com/watch?v=qpcfZzx8xY0

 

Dit is de reden waarom de cabal fluoride in ons drinkwater heeft gedaan, om de pijnappelklier in de hersenen te verkalken en onze paranormale vermogens te vernietigen. We hebben, gedwongen in een ‘geloofssysteem’, in een leugen geleefd.

 

Wanneer we de waarheid leren over ons erfgoed, dan komen we in het ‘Kennissysteem’, in gang gezet door de opkomende openbaringen.

 

Interdimensionale magie dat kennis en wetenschap tart

Nog een vraag die beantwoord moet worden: hoe kunnen buitenaardsen, en daarmee ook fysieke ruimteschepen, van vorm veranderen, zoals al vele malen is waargenomen door verschillende spotters? Deze buitenaardsen lijken interdimensionale magie te gebruiken die duidelijk onze huidige kennis en wetenschap te boven gaat. Ze kunnen voor onze ogen verdwijnen, met behulp van interdimensionale portalen waar ze zich verbergen in parallelle dimensies, onzichtbaar voor onze ogen, zoals radiostations op verschillende golflengtes.

 

De reactivering van twaalf DNA-strengen is mogelijk zodra onze planeet de fotongordel is gepasseerd. Vraag: wat kunnen we verwachten en hoe werkt het?

 

Van deze tien extra strengen wordt gezegd dat ze een hoger doel hebben, namelijk het intercederen van het vermogen van multidimensionaal bewustzijn tijdens natuurlijk spirituele staat. Ook, het vermogen multidimensionaal bewustzijn en parapsychologische vermogens te laten ontwaken, opdat het leidt tot de ontwikkeling van een tweede neuraal netwerk dat etherisch van aard is.

 

Dit tweede neurale netwerk stelt ons in staat in meerdere dimensies tegelijk te leven. We kunnen horen, zien en communiceren met anderen in deze dimensies. 10 gedeactiveerde DNA-strengen veroorzaken een gevoel van isolatie van ‘Alleen zijn’ in een verblijf op een laag bewustzijnsniveau, oftewel lage energietrilling.

 

DNA reactivering omvat 9 opeenvolgende niveaus, die elk emotionele reiniging en spirituele groei vereisen. Activering betekent het inschakelen van 44 DNA-codes die voorheen inactief waren. Het proces van geleidelijke activering van het DNA vindt plaats op etherisch niveau, in het gebied van het menselijk lichtlichaam, specifiek in de kruinchakra.

 

Omdat DNA holografisch is, kan het zelfs tijdens het leven worden veranderd, gekoppeld en geactiveerd.

 

De reactivering van de 12 DNA-strengen vindt plaats in drie stappen:

 

  1. Activering van de kruinchakra. Je zult dit voelen als een kriebel of druk in de kruinchakra. Het is niet hetzelfde als een jeukende hoofdhuid.
  2. Activering van de verbinding met de bron, het hogere zelf.
  3. Activeren van de pijnappelklier. De pijnappelklier is een universele vertaler, het ontvangt en zendt volgens de frequentie Wet gedachtevormen in universele taal.

 

De voortgang van activering op iemands DNA kan worden waargenomen middels een foto van de aura en door de staat van het spiritueel lichaam waar stagnerende emotionele of andere destructieve energieën verdwijnen.

 

DNA activering is geprojecteerd als een spontaan proces dat de hele planeet, inclusief dieren, ondergaat.

 

Ons hele zonnestelsel en het Melkwegstelsel zijn nu een zwaar geladen deel van het universum binnengegaan. We bevinden ons in de fotongordel (menseric straling) met perioden van intens licht. We zijn hier eind jaren 1990 binnengekomen en zullen hier nog 2000 jaar blijven. Gedurende deze opmerkelijke tijd initiëren energieën van de Fotonengordel een complete transformatie van het leven op Aarde.

 

Fotonlicht Energie heeft het vermogen al het leven op Aarde naar een hogere frequentie dimensie te brengen. Onze lichaamsstructuren passen zich langzaam aan, aan deze stijgende frequenties.

 

We gaan nu van een driedimensionaal lichaam – dat overeenkomt met de atoomfrequentie en spin van koolstof – naar een vijf dimensionaal of hoger kristallijn lichaam, dat Lichtlichaam wordt genoemd. Een lichaam dat overeenkomt met de atoomfrequentie en spin van kristal.

 

Door hetzelfde proces van onze lichamen gaan ook dat van dieren, planten en alles op en in de aarde, als wel onze hele Melkweg.

 

Terwijl het proces van heropbouw van lichtlichamen doorgaat, gaan we langzaam bemerken dat we bewuster of multi-dimensionaler worden. Wanneer alle 12 DNA-strengen uiteindelijk volledig geactiveerd zijn, zullen we het leven ervaren in een constant bewustzijn van multi-dimensionaliteit.

 

Op dit niveau van bewustzijn zullen we zelfs in staat zijn ook in de derde dimensie te leven terwijl we onze verbindingen en relaties met wezens in de hogere rijken behouden. We zullen niet langer afgesneden zijn van andere dimensies zoals nu het geval is, we gaan optreden in een staat van mededogen en onvoorwaardelijke liefde.

 

Op dit moment hebben de meeste mensen twee actieve DNA-strengen, weergegeven door een verstrengelde dubbele helix. Sommige individuen hebben al drie of meer extra DNA-strengen ontwikkeld en geïntegreerd, een groot aantal pasgeboren kinderen (Kristalkinderen) hebben al vele DNA-strengen actief sinds hun geboorte.

Elk van de twaalf DNA-strengen vertegenwoordigt een van de twaalf aspecten van multidimensionaal bewustzijn.

Drie DNA-strengen vertegenwoordigen en besturen het fysieke lichaam, nog eens drie hebben betrekking op het emotionele lichaam, nog eens drie op het mentale lichaam en de resterende drie op het spirituele lichaam.

 

Al deze aspecten zijn vertegenwoordigd in ons lichaam en hebben hun eigen energie- en zenuwbanen. Ze zijn met elkaar verbonden en worden gevoed door het endocriene systeem van het lichaam. Deze klieren werken samen met de energiecentra (chakra’s) in ons lichaam.

 

Wanneer alle zenuwbanen effectief samenwerken met het chakrasysteem, bieden ze toegang tot hogere sferen, wat leidt tot de kennis van multidimensioneel bewustzijn.

 

Onze DNA – verbetering

Veel mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad, komen terug met drie, vier of zelfs vijf DNA-strengen. In Australië werd een man die al een uur en 45 minuten dood was wakker in het mortuarium en toen ze hem onderzochten had hij zes DNA-strengen.

 

Niets van wat ze ons leerden is waar, ze vertelden ons helemaal niets over wie we werkelijk zijn. Het lichaam is de fysieke vorm die de holografische afdruk van de ziel is. Wanneer de ziel zich tijdens de conceptie bij het lichaam voegt, creëert het een hologram en dat is wie we zijn.

 

We zijn frappante spirituele wezens die gevangenzitten in een echt kwaadaardig systeem, dat nu velen zich beginnen te realiseren. We zien veel tegenstrijdigheden, we zien wat we niet willen zijn, dat is één ding, maar we moeten werken aan wat we wel willen, dat is nu ons daadwerkelijk werk.

 

  • Als je geen nieuwe wereldorde wilt,
  • als je geen medische maffia wilt,
  • als je geen wereldregering wilt,
  • als je dat allemaal niet wilt

 

dan moet je beslissen wat je wel wilt en je daarop richten want jullie zijn de machtige scheppers. En dat zijn jullie echt.

 

We kunnen geen dimensies creëren, maar we kunnen realiteiten creëren. Jullie moeten weten dat je kunt creëren wat je wilt. We zijn massaal misbruikt door onze onwetendheid en tot slaaf gemaakt door een geloofssysteem dat ons denken heeft begrensd.

 

Als je alle technologieën die we vandaag de dag op de planeet gebruiken wegneemt, en je alleen richt op de psychologie van de beschaving, zitten we in de meeste gevallen vast op het niveau van de Middeleeuwen, dat is de manier waarop we denken, de manier waarop we elkaar behandelen, de manier waarop we elkaar zien.

 

We worden geregeerd door overheidsstructuren en andere soorten instellingen die de mensheid controleren en manipuleren. Dit alles wordt bewust en opzettelijk gedaan om ons klein te houden, om ons te onderdrukken, en ons verdeeld te houden.

 

Dus degenen onder jullie die de Schumann Resonantie volgen weten dat deze 10.000 jaar lang 7,85 MHz was, en nu is de nieuwe norm 23 tot 28 MHz en het is niet ongewoon dat deze piekt boven de 200 MHz. Terwijl 40 MHz de ingangsnorm is voor de 5e dimensie.

 

En wanneer die piek optreedt, begint ons DNA, dat als een antenne fungeert, uit te zetten, dan krimpt het weer, maar wanneer het die piek bereikt, leren we meer Licht in ons vast te houden. En hoe meer licht en frequentie we kunnen vasthouden, hoe meer druk op onze DNA komt te staan en hoe meer het uitzet.

 

Dus voor iedereen, of je het nu beseft of niet, je bent aan het ascenderen, zelfs als je het niet gelooft, je lichaam is aan het ascenderen omdat de Aarde aan het ascenderen is.

 

De Aarde dijt uit, ze stort niet in, ze groeit om meer mensen te ondersteunen. De Aarde is nog niet klaar met ons, we zijn niet haar vijanden, we zijn geen virus, want een virus is een parasitair buitenaards wezen voor de Aarde.

 

Opmerking: Veel gezond pasgeboren kinderen zijn tegenwoordig al voorbereid op de 5D wereld, hetwelk nog een goed bewaard geheim is gebleven.

 

Bron: https://celostnivzdelavani.cz/dalsim-nejvice-strezenym-tajemstvim-je-to-ze-mnoho-deti-se-dnes-uz-rodi-s-tretim-vlaknem-dna

Wordt vervolgd

 

De Nieuwe Tijd is eindelijk begonnen! Het is duidelijk dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidig, cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt.

 

Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram site

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen vragen zich af wanneer? Als de protesten van boeren, truckers, burgers, taxichauffeurs en anderen die nu actief zijn zich wereldwijd blijven manifesteren, zal de doorbraak eind maart komen.