Pas op voor valse waarzeggers

Je bewustzijn is het wachtwoord om de wereld van de 5e dimensie binnen te gaan. Je bezit deze sleutel op het moment dat je bewustzijn je zegt: doe het of faal! Op dat moment zul je alleen zijn! Niemand zal je beoordelen of belonen. Maar je zult het voelen wanneer je werkelijk geslaagd bent. Het is het einde van een tijdperk! En het begin van een nieuw.

Overal op het internet zijn valse waarheidssprekers, gesteund door de zogenaamde populaire media, die als spreekbuizen worden gebruikt en die zelf geloven dat ze informatie van het Licht ontvangen en het voorrecht hebben het door te geven.

In werkelijkheid worden ze operatief gemanipuleerd door de cabal. Ze vertellen mensen vaak dat ze een exclusieve informant hebben en dat ze uitverkoren zijn hun stem te zijn in onze samenleving. Ze geven informatie door die gedeeltelijk waar is, maar in werkelijkheid ontworpen is om twijfel, leugens en bedrog te zaaien.

De Derde Dimensie is de wereld van leugens, bedrog, competitie, destructieve kritiek, egoïsme, diefstal, fraude, roem en hebzucht. Controle en macht is het doel. Verraad, kwaadaardigheid en het cultiveren van lage frequentie voor overreding en controle. Dit zijn acties die het portaal naar de Vijfde Dimensie stevig blokkeren.

Terwijl de Vijfde Dimensie altijd samenwerking, hulp en toewijding is, gericht op goede, zuivere intenties, met empathie en zorg voor anderen. Dit is het pad dat leidt naar de 5D wereld.

Niets en niemand heeft de macht om de individuele keuze te beïnvloeden. De vrijheid van vrije wil en keuze bestaat nog steeds voor elk individu. Er kan geen ziel zijn die kan zeggen dat het geen kans heeft gehad.

 

Een ontwaakt bewustzijn is de volgende evolutionaire stap voor de mensheid

Ontwaakt bewustzijn wordt niet begrepen door slapende geesten die onder collectieve MSM-hypnose leven. Er zijn geen onderwerpen of argumenten die iemand kunnen helpen ontwaken. Deze taal kan alleen begrepen worden door ontwaakte zielen onder elkaar.

 

De mensheid heeft zijn verstand en verantwoordelijkheid massaal overgegeven aan corrupte regeringen. Realiseer je de verstrekkende gevolgen van dit gedrag voor het menselijk bestaan. Wanneer ons verstand en onze verantwoordelijkheid worden weggegeven, is ook onze vrijheid verdwenen, en daarmee in wezen ook ons leven.

 

Sinds de uitroeping van de Covid pandemie leven we in een gevaarlijke wereld. De satanische Luciferianen en hun duurbetaalde volgelingen zullen je niet gemakkelijk laten gaan, ze hebben de hele wereld misleid met een nep pandemie om hun eugenetische agenda te vervullen; d.w.z. de uitroeiing van 90% van de mensheid.

 

De Cabal haat de mensheid omdat ze er bang voor zijn, ze kennen de ware capaciteiten van de mens en daarom zetten ze alles op alles om ons te vernietigen.

 

Door middel van giftige covid-injecties, giftige pillen, maffiose gezondheidszorg die genezing tegenwerkt, vergiftiging door gefluorideerd water, voorgekookt voedsel met schadelijke conserveringsmiddelen, frisdrank met schadelijke suikers, chemtrails die het milieu vernietigen, onderwijs gebaseerd op leugens, om maar enkele feiten te noemen.

 

Ze willen volgelingen, geen onafhankelijke denkers. Ze willen niet dat mensen iets in twijfel trekken, terwijl we juist alles in twijfel zouden moeten trekken!

 

Ontwaken is verlicht worden! Laat het licht niet alleen je kamer binnenkomen, maar in elke cel van je lichaam. Het proces is veel breder dan je denkt. Het is zo diepgaand dat het feitelijk het bewustzijn van elk ontwaakt persoon zal veranderen. In feite is al veel veranderd! En het is deze verandering die de niet-ontwaakte verstoort.

 

Jullie geduld en standvastigheid in het Licht zal goed beloond worden met welkome veranderingen aan de horizon en nog vele meer, wonderbaarlijke veranderingen in de verte! Alle Lichtwezens van dit Universum moedigen ons aan vooruit te gaan en steunen ons met een ongeëvenaarde kracht van onvoorwaardelijke liefde.

 

 

Onze terugkerende buitenaardse correspondent Vital Frosi geeft hieronder zijn visie op deze veranderingen.

 

 

 

NORMAAL ZIJN IS NIET ZIJN ZOALS IEDEREEN

 

 

Geliefden!

Misschien ligt een van de grootste teleurstellingen van het leven wel in het individuele gedrag, waarbij veel mensen zich onophoudelijk proberen te meten met anderen als collectief, of zelfs als iemand die in de schijnwerpers staat.

 

De maatschappij zelf heeft zich ontwikkeld op basis van een afspiegeling van de individuen die het eerst in het oog sprongen. Natuurlijk moeten goede voorbeelden en daden ook goede vruchten afwerpen om de mensheid te helpen als basis voor persoonlijke ontwikkeling; we zitten tenslotte in een school voor geïncarneerde zielen.

 

Leren is voor iedereen, altijd, in alle vormen, en vooral vanuit het verlangen om te evolueren dat in ieder mens is ingeboren. Iedereen is een eeuwige ziel die leven en co-creatie ervaart in het menselijk bewustzijn.

 

Iedereen heeft honderden materiële levens vóór dit leven gehad. En in elk leven heeft de ziel een ander karakter, want dat is de manier waarop leren en evolueren gebeurt op planeet Aarde.

 

Toen de bevolking van de Aarde toenam, werd samenleven natuurlijker. Collectief samenleven heeft de mogelijkheid gegeven dichter bij elkaar te komen en sneller informatie uit te wisselen, wat ofwel kan leiden tot goed samenleven of tot eindeloze conflicten.

 

Voor degenen die begrijpen dat ze zielen zijn die geïncarneerd zijn in een wereld van beproevingen en verzoeningen, is dit gemakkelijker te begrijpen omdat vooruitgang moreel is en niet materieel.

 

Ethiek zou de hoogste wet moeten zijn in een wereld zonder wet. En het basisprincipe van evolutie als zielsbewustzijn is de driepoot gegrond op onvoorwaardelijke liefde, mededogen en respect.

 

Hoe meer de bevolking van de Aarde groeit, hoe dichter mensen bij elkaar komen, hoe kleiner de ruimtes worden. Hoe drukker het wordt, hoe meer mogelijkheden er zijn om ethische en morele wetten in praktijk te brengen. Dit is de laatste fase van de lange cyclus van deze Basisschool, die bekend staat als Beproevingen en Verzoeningen.

 

We gaan dit hier niet herhalen, de geïncarneerde zielen ervaren nu de laatste fase van beproevingen en verzoeningen, met de keuze om op te stijgen naar een nieuw stadium van evolutie, of dezelfde cyclus van positieve en negatieve polariteiten helemaal opnieuw te herhalen.

 

Laten we nu overgaan tot het onderwerp van vandaag.  Wat betekent het om normaal te zijn? De grootste fout die we kunnen maken is te denken dat normaal zijn, betekent dat we zijn zoals iedereen. Dat we ernaar moeten streven om zoals anderen te zijn. Om geaccepteerd te worden in de stam, alsof we erbij horen. En als we dat niet doen, worden we uitgesloten.

 

Dit is de grootste fout. Als we een eeuwige ziel zijn, nu geïncarneerd in dit lichaam, en ieder van ons honderden of zelfs duizenden eerdere incarnaties heeft gehad, waarbij de ziel het bewustzijn is, dat in elke incarnatie evolueert, hoe kunnen er dan twee gelijke bewustzijns zijn? Hoe kunnen we verwachten dat ze zich allemaal op dezelfde manier gedragen, handelen en begrijpen?

 

Wanneer we begrijpen dat de Aarde een ervaring van de Schepper is, en dat alle individuele kennis die elke ziel die hier is geweest heeft verworven, eigenlijk een unieke kennis is, waarover ieder zijn eigen verhaal heeft geschreven, is het duidelijk dat het ‘normaal’ is dat ieder zijn eigen karakter ervaart.

 

In een toneelstuk speelt elke acteur zijn rol. Dit is het mooie van theater. Kun je je voorstellen dat tijdens een voorstelling de ene acteur zou besluiten om dezelfde scènes te spelen als de andere? Het zou grappig of tragisch zijn, maar het zal geen meesterwerk zijn.

 

Het is hier al eerder gezegd dat op Aarde geen twee bewustzijns precies hetzelfde kunnen zijn, omdat er één wordt weggegooid. Er is geen plaats voor duplicaten in de Bibliotheek van de Centrale Zon. Jullie verhaal zal uniek en ongekend zijn en er zullen geen toekomstige toevoegingen gemaakt worden door een ander bewustzijn.

 

Jullie zijn hier niet in deze school om te kopiëren. Jullie zijn hier om te co-creëren. Om je eigen levensboek te creëren. Het boek dat voor altijd gelezen zal worden in het oneindig universum. Dus normaal zijn is niet hetzelfde zijn, of hetzelfde als een ander. Normaal zijn is jezelf zijn. Het is niets anders dan jezelf zijn, zijn wat je werkelijk bent.

 

Normaal zijn is je eigen persoonlijk verhaal schrijven, zonder iets van anderen eraan toe te voegen. Normaal zijn is een beetje van alles zijn, je eigen geweten zijn.

 

Normaal zijn is jezelf zijn. En jij bent uniek, individueel en compleet omdat niemand jouw verhaal kan schrijven. Het is jouw handelsmerk. Het is je eigen geweten!

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting.

 

Namaste!

 

 

De Nieuwe Tijd is eindelijk begonnen! Het is duidelijk dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidig, cryptisch failliete systeem dat onderdrukt

en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram site

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen zich afvragen wanneer? Als de protesten van boeren, truckers, burgers, taxichauffeurs en anderen die vandaag actief zijn zich wereldwijd blijven manifesteren, zal de doorbraak eind maart komen.