De Doorbraak

De energie voor de komende doorbraak bouwt zich langzaam op onder de mensheid. Op een dag die niemand kan voorspellen zal, geheel onverwacht, de volle omvang van de leugens en het bedrog aan het licht komen en door de massa’s worden waargenomen en begrepen. Ze zullen zien dat ze op grote schaal misleid zijn door hun autoriteiten.

Op dat moment zal, door de overmacht van het volk, alles ten goede keren en zal iedereen zich tot het Licht wenden. Beschouw deze tijd als voorbereiding, maar weet dat de doorbraak zeker komt.

 

 

Geld uit het niets

Al het geld in de wereld is gebaseerd op schuld, eerst moet er schuld gecreëerd worden om schuldgeld te creëren. Wat eigenlijk een contradictie in terminus is. Want geld wordt betaald om schulden af te lossen, dat schuldgeld het tegenovergestelde maakt van echt geld. Daarom kan schuld niet als geld worden gebruikt, behalve in de wereld die door de Rothschilds wordt beheerst.

 

Lees deze paragraaf opnieuw tot je echt begrijpt hoe wij mensen worden misleid en beroofd van ons zuurverdiende geld, geld dat we hebben gecreëerd uit onze kostbare energie die in de zakken van de cabal vloeit, omdat de Rothschilds ons energiegeld gelijkstelt aan hun waardeloos schuldgeld!

 

  • We moeten voor onszelf opkomen
  • Alle parasitaire wezens kunnen vernietigd worden
  • De mensheid verdient het te worden waarvoor ze zijn bedoeld.
  • Er zijn 138 verschillende sterrennaties die ons te hulp zijn geschoten.
  • Alles is licht, er is niets solide.

 

De snelheid van voltooiing van deze laatste fase hangt af van de timing en de omvang van ons massale ontwaken.

 

  • Als je niet voor je eigen bevrijding vecht, heeft vrijheid geen waarde voor de mensheid.
  • Er zullen grote omwentelingen plaatsvinden op planeet Aarde.
  • Vele nieuwe technologieën worden geïntroduceerd en beroepen gecreëerd.

 

Ons bewustzijn en eenheid is een direct obstakel voor de plannen van de Deep State. Miljoenen marionetten en criminelen zijn al zonder enige omhaal geëxecuteerd. De meesten van de bekende figuren die nog rondlopen zijn klonen om de schapen stil te houden.

 

Wanneer de mensen zich realiseren dat ze zich vrijwillig hebben laten vergiftigen door Covid-injecties, zal de Marshallwet worden afgedwongen om de chaos tot een minimum te beperken.

 

Er breekt een spannende en unieke tijd aan.

 

De 2030 agenda van de Cabal heeft gefaald, de Alliantie gaat door met het zuiveren van alle geheime cellen.

 

Het Quantum Financieel Systeem, Vrije Energie, Nieuw Internet, etc. zijn al jaren klaar voor implementatie.

 

Blijf vertrouwen op het plan en draag je steentje bij door Licht en Liefde naar elkaar te sturen om de overgang naar de nieuwe 5D wereld te vergemakkelijken.

 

Als we de situatie op Aarde als een multidimensionaal schaakspel bekijken, omdat in dit schaakspel componenten zijn van de derde, vierde en vijfde dichtheid, zijn er nog vier laatste zetten voor dat de bevrijding van de mensheid is bereikt. Er zijn dus nog maar vier zetten over!

 

De duistere kant wil niet bewegen en wil de laatste zet die het nog over heeft niet doen. In plaats van echt weg te gaan, creëren ze verwarring, met onder andere Covid, Afghanistan, Oekraïne, Israël en andere valse alarmen die nog wel even door zullen gaan om chaos of oorlog te creëren.

 

De enige kans voor hun inspanningen is te proberen hun laatste zet uit te stellen. De krachten van het Licht en de liefhebbende sterrennaties dwingen hen een andere zet te doen en willen dat deze situatie zo snel mogelijk eindigt. Maar wees gewaarschuwd, de gebeurtenissen die volgen zullen werkelijk barbaars zijn. Hun val zal affreus zijn.

 

De controleurs van deze planeet hebben haar al meer dan 10.000 jaar onder beheersing maar ze kunnen letterlijk nergens heen, want zodra ze uit de macht zijn gezet bestaan ze niet meer. Het plan is niet om ze gevangen te zetten maar om ze hun einde te geven, wat ze ongetwijfeld verdienen.

 

Massaal ontwaken zal de ommekeer bewerkstelligen. Allen die niet voldoende ontwaakt zijn zullen systematisch van planeet Aarde verwijderd worden, zij zullen de 3e dimensie op een andere planeet moeten herhalen totdat zij hun lessen geleerd hebben. De Aarde is een educatieve planeet geweest voor de hogere Imperia. Zij die van plan zijn om te ascenderen naar 5D wordt aangeraden dit artikel een paar keer te lezen, voordat planeet Aarde permanent naar 5D en hoger gaat.

 

Er was onlangs een grote openbaring waarbij je kon leren over kinderhandel en alles wat daarmee samenhangt. De zielen die nu naar deze planeet komen zijn ongelooflijk geëvolueerd, het zijn avatars. Hun missie is de mensheid naar een hoger niveau te brengen zodat deze planeet in de komende honderd jaar deel kan uitmaken van de Galactische gemeenschap.

 

We zullen leven zoals in het geliefde Star Wars en niet alleen in ons zonnestelsel reizen maar door het hele sterrenstelsel. Dat is het plan. Over 25 jaar herkennen we deze planeet niet eens meer, alles gaat zo snel veranderen. En om dat te laten gebeuren, moet de mensheid zich versnellen.

 

Dat betekent dat we onze eigen kracht moeten vergroten, want als we achteruit blijven gaan, vanwege de nep pandemie, vanwege de media die de hele tijd over alles mogen liegen, dat alles houdt ons tegen.

 

De frequentie van de aarde wordt langzaam verhoogd naar ongeveer 40 Hz om de ontwaakten onder ons voor te bereiden op de 5D wereld. Buitenaardsen op onze planeet, zoals de criminele Draco’s en Grays, kunnen niet leven op een frequentie hoger dan 8 Hz en worden dus automatisch geëlimineerd.

 

De cabal is verslagen, wat nog gaande is, is een achterhoedegevecht van marionetten die nog niet weten dat hun leiderschap definitief is uitgeschakeld, dus ook zij hebben verloren. Niets staat de reiniging en transformatie van onze planeet nog in de weg.

 

We moeten voor onszelf opkomen, we moeten voor elkaar opkomen en natuurlijk moeten we onze persoonlijke vrijheid verdedigen, want als we falen zal dat de planeet honderden jaren terugzetten en zullen we nog steeds te maken krijgen met deze parasitaire schurken.

 

Bijna alles is gereed. Het is voor velen van ons een extreem moeilijke reis geweest, maar de tijd is gekomen om de parasitaire wezens te vernietigen of te laten ontsnappen. De mensheid verdient het de kans te krijgen zich normaal te ontwikkelen en te worden waarvoor ze bestemd is.

 

Velen van ons maken deel uit van groepen zielen uit verschillende sterrennaties, verschillende delen van de Melkweg of zelfs andere melkwegstelsels die hier zijn gekomen om te helpen bij de evolutie van niet alleen de Aarde, maar de derde dimensie in onze Melkweg als geheel.

 

Onthoud dat alles wat we zien, zelfs wat we als zeer solide waarnemen, een hologram is. Dit is voor veel mensen moeilijk te begrijpen, maar als je elke fysieke vorm, alles op deze planeet, onder een micro-elektronenmicroscoop legt, is alles wat je ziet licht.

 

Er is niets solide, alles is licht gecreëerd door een of andere intentie. Intentie creëert een zwaartekrachtgolf, die zwaartekrachtgolf creëert vervolgens DNA, dat je letterlijk vanuit de ether in jezelf trekt.

 

Dit is allemaal bewezen in de natuurkunde. In feite wordt het DNA van de ene plaats naar de andere verplaatst en tijdens het verplaatsen verdwijnt het DNA letterlijk als het een andere dimensie ingaat en dan weer terugkeert.

 

Je bent dit allemaal al, je moet het alleen nog begrijpen, je moet het ontdekken en je moet het proces opstarten.

 

Blijf volgen, er komt nog meer…

 

De Nieuwe Tijd is eindelijk begonnen! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidig cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram site.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer vindt de omschakeling plaats? Als de protesten van boeren, truckers, burgers, taxichauffeurs en anderen die vandaag actief zijn zich wereldwijd blijven manifesteren, zal de doorbraak eind maart kunnen komen.