Een andere wereld met een nieuwe werkelijkheid

De huidige transformatie van de aarde maakt elke dag meer mensen wakker. Aangewakkerd door de protesten, nodigt het steeds meer mensen uit wakker te worden en deel te nemen.

 

Ook het aantal mensen dat het leven van vandaag observeert en begrijpt, is toegenomen. Helaas overstemt het lawaai in de harten van velen nog steeds deze stille veranderingen.

 

Zodra, in stilte en vrede, de aandacht wordt verlegd, wordt het een andere wereld waarin een nieuwe werkelijkheid opengaat. Het is noodzakelijk dat de mensheid opstaat en ontwaakt, zodat tenminste een groot deel van de bevolking koers zet naar het Licht en daarvan niet wordt afgeleid.

 

Planeet Aarde beweegt zich van de 3e en 4e dichtheid naar de vijfde dimensie. Waar alleen thuis is voor hen die in deze dichtheid willen blijven en hun levenscyclus hebben aangepast, maar nog niet is voltooid.

 

Hoewel het nu misschien lijkt dat er geen uitweg is uit deze lelijke situatie waarin de duistere krachten nog steeds de overhand hebben, is de waarheid heel anders. Hun strijd is verloren en de onze is gewonnen!

 

De energie voor de definitieve doorbraak bouwt zich nu op onder de mensen, en op een dag die niemand kan voorspellen, zal heel onverwacht de volle omvang van de leugens aan het licht komen om gezien en begrepen te worden door de massa’s. En te ontdekken dat ze op alle fronten groots bedrogen zijn door hun autoriteiten.

 

Op dat moment, door de suprematie van het volk, zal alles ten goede veranderen en zal iedereen zich naar het licht keren. Zie de tijd van nu als voorbereiding, maar weet dat het zeker gaat gebeuren. De cabal matrix is doorbroken, het gaat alleen nog om ons massaal ontwaken. Iedereen moet de criminele misdadigers met eigen ogen kunnen zien, om te weten wie en hoe ze zijn. Corrupte misdadigers die de mensen onnoemelijk veel schade hebben berokkend.

 

Hoe dieper je geworteld bent in jezelf, hoe meer je verbonden bent met je ziel, hoe groter het begrip van je kosmische verbindingen. Hoe gemakkelijker en harmonieuzer je kunt leven.

 

Alles draait om onafhankelijk, autonoom denken; helaas hebben weinigen dit geleerd. De nadruk ligt op autonoom denken en het gebruik van individuele intuïtie. De klassieke volgzaamheid wordt ontmoedigd.

 

De macht van de duistere schurken zal wijken op de dag dat de mensen massaal in opstand komen en Planeet Aarde, die van ons is, terugnemen. Vergeet niet dat velen zich nog moeten afstemmen op deze positieve verschuiving en dat dit tijd kost.

 

Wat er nu gebeurt is de grootste en mooiste uitdaging om de mensheid te verenigen, om de Aarde te reinigen, te beschermen en te behouden als het juweel van het goddelijk universum.

 

 

Terugkerende buitenaardse correspondent Vital Frosi helpt hieronder de mensheid op Aarde zich voor te bereiden op de nieuwe 5D wereld.

 

 

DE GROTE GOLF VAN LICHT

 

Geliefden!

We bevinden ons nu in de juiste fase van de planetaire transitie van de Aarde. Er is al veel over gezegd en de beste manier om te begrijpen hoe de overgang zal eindigen is door naar de Gamma Lichtgolven te kijken.

 

Als alles wat bestaat uit Licht bestaat, dan is niets logischer dan dit begrip. Sinds de zonnewende van december 2012, toen de Aarde volledig de fotonengordel binnenging, brengt het Licht dat elke dag arriveert meer en meer bewijs van Gamma Licht.

 

Deze groei van Kristallijn Licht veroorzaakt veranderingen die de kwantumsprong van de planeet bevorderen en haar frequentie naar de Vijfde Dimensie brengt.

 

Niets zal ooit nog hetzelfde zijn, aangezien de koolstofbasis die altijd de overhand heeft gehad op Aarde geleidelijk zal veranderen in een kristallijne basis, d.w.z. silicium.

 

Het DNA van het menselijk lichaam, bestaande uit 12 helices, waarvan bij de meeste mensen slechts twee actief zijn, dit activeert nu geleidelijk de andere 10.

 

De aardse natuur, bestaande uit het mineralenrijk, het plantenrijk en het dierenrijk, ondergaat ook de verandering van koolstof naar kristallijne basis.

 

Deze vormen van bewustzijn zullen in frequentie toenemen en dit zal de evolutie van elke soort binnen zijn koninkrijk vergemakkelijken. Bij de dieren kunnen we duidelijk zien hoe deze evolutie al plaatsvindt.

 

Het menselijk bewustzijn breidt zich ook snel uit. Doe wat zelfanalyse en kijk hoe je de laatste jaren veranderd bent in de manier waarop je denkt, begrijpt en handelt. Je bent niet meer dezelfde als vroeger. In feite bevinden we ons in het mooiste uur van de mensheid. Alles zal binnen deze generatie in korte tijd begrepen worden.

 

Als we in 2012 een grote flits van Gamma Licht hadden, kregen we vanaf dat moment 4 jaar de tijd om aan de nieuwe energieën te wennen. Eind 2016 kwam een golf van SOLAR PULSES en elk van hen bevorderde kleine veranderingen, niet alleen in ons bewustzijn, maar in alles op deze planeet.

 

We hebben een aantal teksten van toen tot nu, die deze informatie geven. Ze maakten het ook mogelijk om de Primaire Anomalie te reinigen die zowel op de Aardkorst als in het Astrale bestaat. De reiniging van het Astrale was in 2022 voltooid en er is nog maar een klein deel over in de ondergrond en de aardkorst, inclusief ons geïncarneerden.

 

Op dit moment zijn geen afwijkende entiteiten meer buiten de categorie die de geïncarneerde aardbewoners omvat. Alles versnelt en het is slechts een kwestie van tijd voordat alles klaar is voor de Grote Gebeurtenis.

 

Er wordt gespeculeerd dat deze Grote Gebeurtenis inderdaad een Grote Golf van Licht zal brengen, de meest intens welke definitief de sluiers die het menselijk bewustzijn bedekken volledig zal oplichten. Het zal ook de poort van Ascensie openen en degenen die er klaar voor zijn zullen de wereld van beproevingen en verzoeningen voor altijd verlaten en verhuizen naar een wereld van regeneratie die de vijfde dimensionale frequentie heeft.

 

Als je hoort over zonnevlammen, coronale massa-ejecties of een andere naam die deze lichtpulsen identificeert welke van onze lokale zon komen, onthoud dan dat het deze impulsen zijn die nieuwe energieën brengen welke de Nieuwe Aarde bouwen.

 

Deze impulsen zijn als een ademhaling die het hele planetaire lichaam doorspoelt met nieuwe energieën. Het zijn de pranas die leven creëren en nu is deze nieuwe vorm van leven hier op onze planeet gecreëerd.

 

Alles viert hier feest. Het Nieuwe Tijdperk werd al aangekondigd door onze Grote Meester Jezus, die van boven werd gezonden om ons het Goede Nieuws te brengen, de aankondiging van het einde van de oude cyclus met het begin van de Nieuwe Aarde.

 

Het venster van planetaire overgang bevindt zich nu in de laatste fase. Het is een voorrecht op dit zeer speciale moment geïncarneerd te zijn. Om getuige te zijn van, en deel te nemen aan, deze grote gebeurtenis is werkelijk de grote prijs van het Universum.

 

De expansie van het bewustzijn ervaren binnen één enkele incarnatie is als het oversteken tussen twee werelden, echter zonder diezelfde fysieke ruimte te verlaten.

 

We staan nu op de interdimensionale (4D) brug, we laten de derde dimensie achter ons en springen in de vijfde.

 

Dit alles is eigenlijk niets meer dan een uitbreiding van het bewustzijn. De ziel is niets anders dan persoonlijk bewustzijn. Hiermee kan iedereen zijn eigen ervaring aan het oneindige universum vertellen, of met andere woorden, zijn eigen verhaal.

 

Je kunt je nog steeds niet voorstellen hoe belangrijk het is om nu op Aarde te incarneren. Je zult echt weten wie je bent en wat je rol is in dit scenario zodra de sluiers zijn opgelicht.

 

Je bent veel meer dan je denkt!

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

 

Blijf ons volgen, het dubbelnummer van dit weekend is gewijd aan geavanceerde technologie die ons jong en gezond kan houden. – Je zult meer te weten komen over technologieën zoals genezende machines, waarvan gezegd wordt dat ze in staat zijn om ons “jong en in leven te houden” zo lang als we willen, wat wel 1000 jaar zou kunnen zijn voordat een ras ver genoeg gevorderd is om naar het volgende niveau te gaan.

Deel dit bericht!

 

 

De Nieuwe Tijd is eindelijk begonnen! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidig cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram site.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

 

 

Velen zullen zich afvragen: wanneer vindt de omschakeling plaats? Als de protesten van boeren, truckers, burgers, taxichauffeurs en anderen die vandaag actief zijn zich wereldwijd blijven manifesteren, zal de doorbraak eind maart kunnen komen.

 

Tartaria : Het Verborgen Rijk ‘Briljante video van Ro Lo’.

Vreemde gebeurtenissen uit de jaren 1800 verborgen voor de geschiedenis. De Russische president Vladimir Poetin opent een nieuw archief en werpt een nieuw licht op de schimmige geschiedenis van het ooit kolossale rijk Tartaria.

 

Een geest uit het verleden duikt weer op en daagt ons uit om ons begrip van de wereldgeschiedenis opnieuw te onderzoeken.