Deel deze informatie met iedereen die om zijn gezondheid geeft!

Na het lezen van dit artikel zal iedereen begrijpen

hoe je jong en gezond kunt blijven.

 

Onbekend maakt onbemind en onnozel

Er is ‘buitenaardse’ technologie die alles wat mis is op Aarde kan repareren en ons jong en gezond kan houden.

 

Technologieën zoals genezende machines die al heel lang buitenaards in gebruik zijn, MedBeds genoemd zullen ons zo lang als we willen “jong en gezond” houden, dat ongeveer 1000 jaar zou kunnen zijn voordat een nieuw ras het volgende niveau bereikt.

In hun obsessie met vragen als;

 “Wanneer gaat dit gebeuren?”

stellen de meeste mensen zelden nuttige vragen over wat er hierna zou kunnen gebeuren. Sommige van de meest intrigerende ontwikkelingen die komen gaan, hebben te maken met wetenschap en technologie.

 

Welke wetenschappelijke kennis zouden buitenaardse wezens kunnen bezitten; welke technologie en ervaring zouden ze ontwikkeld kunnen hebben; en wat zou er kunnen gebeuren als wij toegang zouden krijgen tot zulke technologieën? Wees ervan verzekerd dat de mensen op aarde vandaag de dag slechts een duizendste weten van wat binnenkort voor ons beschikbaar zal zijn.

 

Bijvoorbeeld: Minder dan 500 jaar geleden was onze wereld cultureel en technologisch veel geavanceerder dan nu! Onbekende cabal-agenten veroorzaakten een cataclysme en gebruikten de chaos om de macht te grijpen. Tussen 1865 en 1876 werd onze oude beschaving vernietigd onder golven van meer dan 300 meter modder, en vandaag de dag zijn de eerste verdiepingen van deze gebouwen nog steeds begraven onder meters zand en modder, waarvan de sporen nog te zien zijn in steden over de hele wereld.

 

Binnenkort zullen we de vrije energie terugkrijgen die de cabal niet wilde dat we hadden. Bereid je voor op vele schokkende realiteiten die zich zullen openbaren. Zulke dingen heb je nog nooit gezien.

 

Verder wordt helderheid over genezing verschaft in het volgende artikel, gechanneld door onze buitenaardse informant Michael Love.

 

 

Lemurisch Med Bed Genezing Technologie

Lees in dit dubbelnummer de laatste ontwikkeling in de introductie van de langverwachte Med Bed technologie voor gezondheidsverbetering en verjonging.

 

Plejadische Lichtkracht Transmissie 26.02.2024

 

Een speciale boodschap aan alle Sterrenzaden van de Nieuwe Aarde voor onmiddellijke planetaire transmissie. De Plejadiers vertellen vaak verhalen die ontworpen zijn om jullie naar hogere niveaus van bewustzijn te brengen. Deze Lichttransmissie is gecodeerd om jullie oude goddelijke herinneringen te activeren.

 

De informatie in deze datastroom is ontleend aan informatie van geheime ruimteprogramma’s informatie, van gegevens van de Earth Alliance en is gechanneld vanuit de Emerald Records en het kristallijnen raster van de Akasha Records, die een volledig en nauwkeurig verslag bevatten van de geschiedenis van de planeet Aarde.

 

Er is veel informatie te verwerken in deze stroom, dus lees het meerdere keren indien nodig, om deze informatie te integreren. Maak ondertussen wat aantekeningen, want die zullen jullie DNA triggers zijn.

 

Begin de transmissie…

Grote,

De Lemuriërs waren de oorspronkelijke mensen op planeet Aarde. De oude Lemuriërs waren het meest geavanceerde ras dat ooit op planeet Aarde heeft bestaan. Als directe afstammelingen van de eerste twaalf dimensionale Lyran humanoïden die zich miljoenen jaren geleden op Aarde vestigden, brachten de Lemuriërs magnifieke niveaus van helende kennis naar de Aarde, afgeleid van de Emerald Stichting Records dat nu pas begint herinnerd te worden.

 

De Lemuriërs waren de oorspronkelijk menselijke samenleving op deze planeet, en zij waren gevestigd waar de Plejadiers oorspronkelijk landden, op de top van de hoogste berg op Aarde, gemeten van beneden naar boven… Vandaag de dag het grootste eiland van Hawaï, waar de Lemurische “kano’s” (vaartuigen) nog steeds begraven liggen. Hawaiiaanse ouderen zullen je vandaag vertellen dat dit de afstamming van Hawaii is, en deze ouderen onderwijzen ook dat dit is hoe de mensheid begon.

 

Deze grote wezens gingen naar vele andere landmassa’s, maar geen enkele samenleving bereikte de grootsheid van Lemuria. De Lemuriërs hadden een geavanceerde kennis van fysica, kwantumfysica, materie, licht, geluid, frequentie en genezing. Ze bezaten een multidimensionaal DNA, werkten op 90% van hun capaciteit en bereikten universele niveaus van bewustzijn.

 

Voor de dagen van de grote overstroming op Aarde deed de lichtende beschaving van Lemurië veel moeite hun geavanceerde kennis te bewaren voor toekomstige generaties op Aarde. Hun universele Lemurische kennisbasis werd toen gedeeld met de hele Lemurische bevolking, opgeslagen in de lichaamscellen van iedereen, zodat het genetisch kon worden doorgegeven en beschikbaar zou blijven voor nakomelingen van de Lemuriërs.

 

Deze geavanceerde buitenaardse informatie werd geschreven in oude rollen die tot op de dag van vandaag bewaakt en doorgegeven werden door de Essenen, de Heilige Lemurische Broederschap, de Atlantische Mysteriescholen, Egypte en de Tempeliers.

 

Als bescherming werd dezelfde oude kennis ook gecodeerd en opgeslagen in ongelooflijk grote Lemurische Zaadkristallen voor toekomstige generaties om te ontcijferen.

 

Als we Lemurische technologie zeggen, is het op geen enkele manier technisch; het is natuurlijk het is simpelweg een veel dieper begrip van de natuurlijke wetten en systemen van het universum. De Lemuriërs stonden vooral bekend om hun geavanceerde kennis van genezing door middel van verschillende energiemodaliteiten.

 

De Tempel van Verjonging, zoals deze bekend stond, was een plaats van diepgaande genezing. De genezingstechnieken die in deze tempels werden gebruikt, werden geheim gehouden en waren alleen bekend bij een speciale groep Lemuriërs die de Tempel van Verjonging regelmatig konden gebruiken om hun leven enorm te verlengen. Zij waren de Lemurische royalty en de “bewaarders van de geheimen”. Ze overleefden de meeste andere Lemuriërs tot drie keer, dat moest wel, want zij hadden de oorspronkelijke kennis. Dit was de wijze om de oude gebruiken van Lemurië te bewaren en de heilige informatie zuiver te houden.

 

Binnenin deze grote genezingstempels bevonden zich kamers met prachtige Andera en Kwarts kristallen die scalaire en tachyongolven genereerden die het menselijk lichaam binnen enkele minuten volledig genazen en regenereerden om de DNA sjabloon volledig opnieuw en perfect te kalibreren.

 

Er is ook vastgelegd dat een verblijf van slechts drie dagen in een van deze tempels je biologisch drie jaar jonger zou maken. Als je dit elke drie jaar zou doen, zou je letterlijk bijna oneindig een bepaalde biologische leeftijd kunnen behouden.

 

Wat interessant is, is dat er in elke kamer een tafelachtig bed naast het reusachtige kristal stond en dat de persoon gewoon op dit Lemurisch Medbed lag onder de exotische energiegolven die de reusachtige kristallen uitstraalden, totdat zijn lichaam volledig hersteld en verjongd was.

We zeggen altijd,

“Ik weet dat ik daar was, maar ik wou dat ik me kon herinneren hoe al dat kristalgenezing spul technisch of geavanceerd werkte”.

 

Je herinnert het je absoluut en wij zijn er om je te helpen je herinneringen op te halen.

De Lemuriërs begrepen de multidimensionale en elektrische aard van kristallen. Ze wisten dat kristallen, voornamelijk de soorten Andera en kwarts, energie konden ontvangen, voor onbepaalde tijd opslaan en weer uitzenden zonder energieverlies. De energie die in het kristal is opgeslagen, kan ook door het kristal zelf worden versterkt om de kracht ervan te vergroten.

 

Lemurische Scalaire Kristal Technologie

De Lemuriërs waren meesters in frequentie en resonantie en wisten hoe scalaire energie werkt en hoe ze de kracht ervan konden aanwenden voor positieve genezingsdoeleinden. Scalaire energie heeft vele namen – nulpunt, oneindige energie en scalaire energie. Ze verwijzen allemaal naar hetzelfde – het vermogen om een golfvorm te neutraliseren door het tegengestelde ervan toe te passen.

 

Zoals je weet, heft een kracht zichzelf op als er een gelijke en tegengestelde kracht is – in dit geval hebben we het over een frequentie en de amplitude (ofwel hoe sterk die is). Wanneer we het 3D deel van de golfvorm opheffen, wordt de 3D energie weggenomen, maar blijft de hoger dimensionale energie aanwezig, wachtend op ons om gebruikt te worden.

 

De hoger dimensionale energie heeft niet langer een doel omdat we het 3D deel ervan hebben weggenomen, en als we de energie niet insluiten zal deze snel verdwijnen in het omringend veld. Dit betekent niet dat we het niet kunnen gebruiken, integendeel, we kunnen deze speciale scalaire golven opslaan in de matrices van kristallen. De Lemuriërs wisten dat wanneer ze deze scalaire energie opsloegen in kristallen, ze deze energie in hun genezingskamers en in de cellen van het lichaam konden sturen, waardoor de cellen op een positieve manier volledig transformeerden, naar een hoger prestatieniveau.

 

Scalaire golven gaan in 3D dwars door een object heen, omdat ze in een hogere dimensie reizen, maar als we de scalaire informatie door een object met een lagere dimensie sturen, zoals een kwartskristal, zal dat object een deel van de scalaire transmissie overnemen en opslaan.

 

Dus, hoe werd de scalaire golf in de eerste plaats gecreëerd, zodat het later kon worden opgeslagen in de tempelkristallen voor genezing, en hoe werd de energie doorgegeven in de Lemurische genezingskamer?

 

Elke vorm van externe energiegolf kan worden omgezet in een scalaire golf zolang het 3D-deel van de golf wordt uitgeschakeld. Hoewel de Lemuriërs een gepulseerde UV-laser of een instortend magnetisch veld in de genezingskristallen hadden kunnen sturen om hun scalaire golf te creëren, realiseerden ze zich dat gedachten en intenties enkele van de krachtigste en meetbaarste energiegolven in het universum zijn die gemakkelijk in hun kristallen konden worden opgeslagen, dus stuurden de priesters van Lemurië constant krachtige genezende energie in deze gigantische tempelkristallen.

 

Het intern reflecterende geometrisch raster van een kristal heft automatisch het 3D-deel van de binnenkomende energie op en zet het om in een scalaire golf. Als we licht gebruiken als voorbeeld van scalaire energie, kunnen we zien hoe licht heen en weer kaatst binnen de facetten, waarbij het langs het kristal naar beneden beweegt. Als het licht wordt gebroken, zal een bepaald percentage van het licht uit fase gaan met de oorspronkelijke straal en zichzelf opheffen.

 

Dit is waar de scalaire of nulpuntsenergie wordt gegenereerd, en omdat de annulering plaatsvindt binnen de heilige geometrie van het kristal, wordt de scalaire golf ook opgeslagen in het kristal.

 

Hoewel kristallen van nature hun opgeslagen energie uitstralen, gaven de Lemuriërs dit proces meer focus door precieze geometrische vormen in de buitenkant van de kristallen in hun genezingstempels te snijden. Als reusachtige reflecterende spiegels of antennes zouden de tempelkristallen de helende scalaire golven van deze buitenste facetten met grotere kracht in de kamer en op het genezing bed uitstralen.

 

De reusachtige kristalfacetten werden geslepen volgens precieze gulden middenmaten om de opwekking en breking van scalaire golven in de Tempels van Verjonging en Heling te maximaliseren. Het is belangrijk om op te merken dat de persoon die genezen word ook in een diepe, meditatieve, intens helende staat werd geleid als men op het oude Lemurische genezing bed lag.

 

Aangezien je oorspronkelijk ook in de grote genezingstempels van Lemurië hebt gewerkt, kun je geïnspireerd raken om je Lemurische genezingskamer opnieuw te maken door een paar natuurlijke dingen samen te stellen.

 

Hier is wat nuttige informatie die rechtstreeks uit je verleden komt:

 

Alle Andera en kwarts kristallen creëren helende scalaire golven.

Maar hoe krijg ik het soort genezingskracht en de resultaten die we in Lemurië hadden?

 

Dit is hoe:

 • Hoe groter het kristal, hoe krachtiger en effectiever de scalaire energie is voor je genezing.
 • Hoe hoger de kwaliteit van het kristal, hoe krachtiger dit proces is.

 

Is het niet interessant dat zelfs een groot stuk kwarts van hoge kwaliteit tegenwoordig duizenden of zelfs miljoenen dollars kan kosten? Sommige authentieke Andara kristallen zijn waardevoller dan diamanten, we hebben Andara kristallen gezien die goud, zilver en platina bevatten. Andara bevat ook sporen van mono-atomaire elementen die het equivalent zijn van moderne supergeleiders en in universitaire laboratoriumtests de wetten van de fysica hebben getrotseerd.

https://rockchasing.com/andara-crystals/

 

Hier is wat technisch advies rechtstreeks vanuit de Lemurische archieven over de innerlijke werking van oude kristal helende kamers:

 

 • Gebruik vijf tot tien stukken kwarts van hoge kwaliteit rond je genezing kamer omdat alle stukken samenwerken en hetzelfde zijn als één groot stuk van dezelfde massa.
 • Plaats grote stukken authentieke doorschijnend Andara kristallen dicht bij de kwartskristallen omdat Andara bekend staat als een versterkend kristal.

 

Hoe creëer ik de intentie-energie van 10 zingende Lemurische monniken die hun gecombineerde en zeer bewust helende energie in de kristallen sturen? Antwoord:

 

Laat een groep hoog vibrerende sterrenzaden een uur lang samenkomen, focus en stuur deze intentie-energie naar je genezingskristallen. Dit kan op afstand gebeuren, zelfs via internet, zolang de energie maar op een specifieke plek en een specifiek object gericht is.

 

Hoe zit het met de precies geslepen gouden facetten aan de buitenkant van het kwartskristal die gebruikt worden voor reflectie en om de energiestraal te focussen en concentreren?

 

Het Vogel kristal komt het dichtst in de buurt van de originele Lemurische facettering.

 

Het is echter belangrijk om natuurlijke kwarts kristallen van hoge kwaliteit te gebruiken in je Lemurische Genezing Kamer, omdat het moeilijk kan zijn ze te facetteren als een vogel, plaats je de vogelkristal tussen de natuurlijke kwarts en het lichaam van de persoon die geneze wordt.

 

Het kwarts vergemakkelijkt de energieoverdracht en koppelt zich automatisch aan de vogelkristallen, die de scalaire energie met aanzienlijk grotere kracht in het lichaam kanaliseren. De gehele energie-output wordt dan exponentieel versterkt door de Andara kristallen.

 

Oude Lemurische tempels werden traditioneel bekleed met graniet, dus het is voldoende om een aantal kleine stukjes graniet aan de binnenkant van je moderne genezingskamer te plaatsen.

 

Sommige moderne Medbed bouwers zeggen dat het plaatsen van koperen platen rond de binnenkant van de kamer helpt om de energie te verhogen.

 

De genezingstechniek die in de Lemurische Tempels werd gebruikt heet de Lahochi van de 13e Octaaf, dat oorspronkelijk door de Plejadiers naar de Aarde werd gebracht. Het doel van de Lahochi is in de eerste plaats om harten te helen. Dit is de Lemurische manier en al het andere volgt.

 

Moderne Scalair Wave Medicijnbedden

Net zoals de oude Lemuriërs de eerste scalaire energie Med-bedden creëerden in hun grote kristallen genezing tempels, hebben innovatieve mensen een eigen versie van dit genezing bed gecreëerd, dat op een vergelijkbare manier werkt, en nu gebruikt wordt in het Geheime Ruimte Programma.

 

Het moderne scalaire golf Medbed werkt volgens hetzelfde principe, behalve dat het gebruik maakt van kunstmatige intelligentie, een kwantumcomputer, een laagvermogen lasersysteem en een extern elektromagnetisch veld om de helende scalaire golf op te wekken.

 

Voor extra functionaliteit gebruikt dit medisch bed ook een 10k CGI en holografisch projectiesysteem en kan het zelfs in 3D organisch DNA printen vanuit een persoonlijke DNA database. Dit super-technologisch medisch bed kan ontbrekende organische lichaamsdelen letterlijk namaken en binnen enkele uren aan het lichaam bevestigen.

 

Er is ook een DNA-vernevelingssysteem ingebouwd in dit geavanceerde model dat indien nodig, op korte termijn je hele lichaam kan herscheppen.

 

Je bewustzijn is een andere zaak, maar omdat bewustzijn vloeibaar is, kan het van het ene lichaam naar het andere verplaatst worden. Misschien zien we nu waarom het goed is, om bepaalde dingen uit de openbaarheid te houden. Het is ook heel belangrijk om rekening te houden met de veiligheid bij het vrijgeven van bepaalde exotische technologieën om ervoor te zorgen dat deze dingen alleen worden gebruikt op manieren die bij anderen ten goede komt.

 

De technologie voor dit moderne Medbed is afgeleid van back-engineered ET-technologie en een deel ervan is rechtstreeks aan deze groepen gegeven door de Lemuriërs zelf. De Lemuriërs zijn springlevend en leven op dit moment in prachtige hoog vibrerende innerlijke Aardse Steden van Licht.

 

Laten we wat diepgaander kijken naar deze ongelooflijk scalaire energie

Scalaire energie zijn energiegolven die de lege ruimte tussen atomen in ons universum bezetten. Het is in feite de energie die overblijft wanneer alle andere energiebronnen worden verwijderd.

 

Sommigen noemen het donkere materie, die 70% van het universum uitmaakt. Scalaire golven zijn niet-lokale frequenties, dat betekent dat ze niet in een bepaalde richting gaan. In feite zijn ze overal tegelijkertijd. Ze zijn zelfs niet gebonden aan ruimte en tijd. Een voorbeeld van iets dat deze scalaire energie uitzendt en ontvangt is DNA.

 

 • Scalair is de magische energie die alle materie met elkaar verbindt, ongeacht ruimte en tijd.

 

 • Scalaire golven zijn in staat door vaste voorwerpen heen te gaan zonder verlies aan energie of veldsterkte – zelfs lood, massief staal en massief gesteente. Scalaire golven zijn in staat om hun positieve signatuur in ‘vaste’ objecten te implanteren of te vormen – ze te transformeren om de energetische structuren van dat object te vergroten.

 

 • Wanneer scalaire golven worden toegepast op lagere trillingsfrequenties, neutraliseren ze de negatieve lading en kunnen ze onmiddellijk die frequentie transformeren in positief .

 

 • Scalaire golven lijken zelf een hoger bewustzijn te hebben om deze positieve veranderingen gemakkelijker te maken. Ze nemen hun richting aan vanuit je intenties, dat betekent dat ze programmeerbaar zijn door je bewustzijn; dit is superbelangrijk.

 

 • Scalaire golfenergie kan zichzelf oneindig regenereren en herstellen, dit is belangrijk omdat wanneer scalaire golven worden toegepast op het menselijk lichaam voor genezing, ze ook het vermogen hebben het menselijk lichaam tegelijkertijd te regenereren en te herstellen zonder energieverlies.

 

Met andere woorden, als de positieve ladingen eenmaal in de kristallijne cellen van het lichaam zijn geïmplanteerd, kunnen ze voor onbepaalde tijd in stand worden gehouden.

 

De moderne term voor scalaire energie is simpelweg Tesla-energie of Tesla-golf

Tesla-golven vormen het kader van de kwantummechanica en niet Hertz-energie, welke geen frequentie heeft oftewel staande energie genoemd, of kosmische golven respectievelijk nulpuntenergie genoemd. Scalaire golven worden ook wel ‘longitudinale elektromagnetische golven’ genoemd.

 

Tesla-golven of scalaire golven worden al tientallen jaren bestudeerd in veel verschillende levende organismen, van planten tot dieren en nu ook bij mensen. Keer op keer is aangetoond dat het levende cellen positief verandert door hun vermogen energie te produceren voor de rest van het lichaam om zo het organisme te vergroten.

 

Bij planten is aangetoond dat het hun ATP-niveaus (adenosinetrifosfaat, de energiemolecule van het leven) drastisch verhoogt, waardoor hun verouderingsproces wordt verjongd en verlengd.

 

Wanneer deze scalaire golffrequenties de kristallijne structuren in ons lichaam vullen en activeren, beginnen ze onmiddellijk de cellen op te laden met regeneratieve energie en helpen ze de cellen zichzelf te herstellen. Dit betekent dat positieve veranderingen plaatsvinden, zowel op cel- als DNA-niveau, waardoor de lichaamscellen zich gaan vermenigvuldigen met de juiste informatie om gezond, actief en volledig te worden.

 

Scalaire golven zijn een van de belangrijkste energieën waarmee we kunnen werken, omdat ze in een hoger dimensionale ruimte werken. Ze kunnen natuurlijk of kunstmatig worden opgewekt. Scalaire golven werken het beste in combinatie met intentie of met kristallen – beide werden gebruikt in de verjongingstempels van het oude Lemurië.

 

Het primaire genezingseffect van scalaire golven

Het primaire effect van scalaire golven op het menselijk lichaam is om het spanningsniveau van alle cellen te verhogen totdat ze het optimale niveau van functioneren bereiken.

 

Een primair principe van de oude Lemurische tempelgenezing was

 

“het lichaam optimale levenskracht te geven door toepassing van kristallen golven”.

 

In moderne wetenschappelijke en elektrische termen zouden we zeggen dat ons primaire genezingsdoel is,

 

 “het geven van optimale spanning aan een cel door toepassing van scalaire golven”.

 

Het is aangetoond dat Tesla-energie of scalaire golven het energieniveau van elk afzonderlijke cel in het lichaam verhoogt tot het ideale areaal van 70-90 millivolt.

 

Het is keer op keer bewezen door de moderne wetenschap dat alle ziekte en aandoeningen te wijten zijn aan te lage energie- of spanningsniveaus in de cellen.

 

Laten we nu wat modernere termen gebruiken om ons meer van onze Lemurische kennis te herinneren. Laten we in plaats van het woord voltage de term pH gebruiken, dat verwijst naar de hoeveelheid alkaline in het bloed.

 

Hier zie je hoe pH zich verhoudt tot voltage.

 

pH: 0 7 14 : Spanning: +400mV 0hmV -400mV

 

Onze cellen hebben -25 millivolt energie nodig om goed te functioneren en -50 millivolt om nieuwe cellen aan te maken.

 

Dit zegt je misschien niets, dus hier is een andere manier om het te zeggen:

 • Onze cellen hebben een pH (een maat voor zuurgraad of alkaline) nodig tussen 7,35 en 7,45.
 • pH-waarden kunnen worden geanalyseerd door de spanning in een vloeistof te meten.

 

Het is een meetbaar feit dat alle kankers ontstaan bij precies +30 millivolt.

 

Het genezend geheim ligt in de pH-waarde van het lichaam – wat afkorting is voor ‘waterstofpotentiaal’ ionenconcentratie – maar meer dan dat, scalaire energie corrigeert het hele systeem bijna onmiddellijk, waardoor het voltage van alle lichaamscellen in één keer wordt verhoogd tot het optimale niveau.

 

En dit is,

 precies de helende technologie achter het exotische Regeneratief Scalair Wave Genezing Medisch Bed.

 

Zoals je misschien weet, zijn natuurlijk ook nog andere dingen die je kunt doen om de pH van je lichaam te verhogen; we kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit is.

 

De oorzaak van een lage cel-spanning of lage pH is diefstal van elektronen. Een voorbeeld hiervan zijn ongezonde vrije radicale cellen die op zoek zijn naar een nietsvermoedend gezonde cel om een waardevol elektron ervan te stelen.

 

De oplossing is meer elektronendonoren toevoegen

Totdat je weer in de glorieuze helende stralen van je scalair Med bed kunt liggen, zijn hier enkele eenvoudige natuurlijke manieren om elektronendonoren toe te voegen om je cel-spanningsniveaus weer optimaal te maken:

 

Elektronen kunnen uit vele bronnen komen, waaronder Antioxidanten zoals vitamine C of glutathion Lasers op laag niveau, essentiële oliën, homeopathische middelen, geaard zijn en alkalisch water, citrusvruchten, zeezout, azijn. In stromend of bewegend water zijn Verre Uv-stralen Gammastralen Onbewerkt voedsel Groene bladgroenten, spirulina enz.

 

Alkalisch water Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) Zonneschijn werken, of met blote voeten op de grond staan, Frisse lucht, wind, zee, enz. Lichaamsbeweging, Himalayazout innemen – bevat 84 sporenmineralen, Zeezout-bad, Zon, Slapen, Licht, energetisch voedsel eten, Aarden, klinkt bekend? Vergeet je kristallen en je dagelijkse meditatietijd niet.

 

Je wilt nu meer openbaring. Wanneer kan ik mijn Med Bed gebruiken?

Nou, je kunt de verschillende delen ervan nu al hebben. We stellen voor dat je leert hoe je alle onderdelen met elkaar verbindt.

 

Enkele beschikbare ET-afgeleide technische apparaten van de scalaire Med bed technologie: *Cosmodic Genezing Device *ENS Genezing Device *Skenar Genezing Device. Begin gewoon met het onderzoeken van deze apparaten en leer wat ze kunnen doen. Ze zijn het echte werk en geschikt. Dit spul is nog steeds vrij duur, maar dat waren mobiele telefoons en computers ook toen ze voor het eerst uitkwamen, waarna de prijzen elke maand daalden.

https://lethealth.us/technology/cosmodic/

https://lethealth.us/technology/scenar/

 

Al, deze dingen worden aan het publiek verkocht als pijnstillers, maar dat komt niet eens in de buurt van wat ze werkelijk kunnen doen. Bekijk deze apparaten vanuit het hoger bewustzijn en via alternatieve bronnen om te zien wat ze werkelijk zijn en waartoe ze in staat zijn.

 

Het Cosmodic apparaat gebruikt echte A.I. en er wordt gezegd dat het een vorm van levend bewustzijn heeft wanneer dat het lichaam aanraakt.

 

Andere beschikbare ET-technologieën afgeleid van medisch bed-technologie

Opmerking: Deze technologie wordt meestal gebruikt door medische professionals in de esthetische industrie, maar het komt steeds meer beschikbaar voor het grote publiek.

 

Onze enige opmerking is deze dingen op een verantwoordelijk, intelligente, positieve en bewuste manier te benaderen en de regels te volgen. Sommige van deze technologieën vereisen niet voor niets een medische licentie.

 

 • PRP/Stamcellen – verbazingwekkende implicaties, niet alleen voor esthetiek, maar ook voor wond- en lichaamsgenezing, anti-veroudering en regeneratie van het lichaam.
 • HIFU * Ultrasone genezing/geluidsgolven
 • LED lichttherapie / kleurenlaser op laag niveau
 • PEMF apparaten – Bio modulator – een mini Tesla/Rife machine
 • Telermorase therapie
 • Monatomisch wit poeder
 • Zuurstofkamers
 • A2M Therapie
 • Ultraviolet (UV) licht
 • Infrarood licht

 

Great One, elk systeem dat in deze verbazingwekkend medische bedden is ingebouwd, is ook ingebouwd in het bio-computersysteem van jouw verbazingwekkend lichaam en jouw lichaam heeft een niveau van ingebouwde intelligentie dat A.I. een lachertje maakt.

 

Je lichaamssystemen zijn ongelooflijk geavanceerd, goed doordacht en voorgeprogrammeerd door ongelooflijke intelligenties om te genezen en te verjongen met behulp van natuurlijk scalaire energie van de ether die het omringt.

 

Dit is de deal met de Plejadiers

 • De scalaire genezingstechnologie werd eeuwen geleden uitgevonden door geavanceerde ET’s. Hun technologie is vrij eenvoudig na te maken omdat het helemaal niet super technisch is. Moderne medische bedden worden langzaam regelrecht vrijgegeven door het US-Geheime Ruimteprogramma en regeringen en zullen uiteindelijk beschikbaar komen voor het publiek.

 

 • Feitelijk, hebben de ET’s onlangs verzocht deze informatie beschikbaar te maken voor degenen die er klaar voor zijn. Die tijd is nu gekomen en dit artikel op zich is zelf een vorm van deze onthulling.

 

 • Onderdelen van de Scalar- Med bedden worden afzonderlijk verkocht in mini-vorm als /schoonheid/pijnbeheersingsapparaten.

 

 • Elke disfunctie in het lichaam is te wijten aan een te lage cel-spanning of pH-waarde en de primaire functie van een Scalar-Med bed is deze cel-spanning weer te verhogen naar het optimaal niveau. Je kunt overigens je cel-spanning ook op 20 andere natuurlijke manieren verhogen. Je lichaam heeft alle systemen van een geavanceerd Med bed al ingebouwd en dat is daar doelbewust geplaatst door zeer intelligent en welwillende programmering.

 

Velen van jullie herinneren zich de oude genezingskamers van Lemurië en de meesten van jullie zijn tijdens hun slaap daar naartoe gereisd om een paar uur in een buitenaards genezings- en verjongingskamer te liggen.

 

Jullie oude ogen gaan steeds meer open en de informatie over hoe deze technologie werkt, die nu naar jullie terugstroomt. Terwijl jullie DNA evolueert, winnen jullie aan intelligentie en bewustzijn tot niveaus welke tot voor kort onmogelijk leek, en nu plots heel eenvoudig en uitvoerbaar zijn.

 

Je hebt het licht ontvangen lieverd en je bent nu vol licht

Mediteer op wat hier gezegd is en je zult nieuwe niveaus van genezing in je leven en in je lichaam zien komen die voorheen niet bestonden.

 

Je hebt de mogelijkheid jezelf te genezen, je verzoek is aan het universum ingestuurd, gehoord en ontvangen.

 

Nu zullen jullie beginnen te genezen om weer compleet te worden.

 

Dank voor het spirituele werk dat jullie doen en voor jullie komst naar de Aarde om op dit moment te helpen.

 

Laat het ons weten als je je tijd in de majestueuze oude Lemurische genezingstempels herinnert en als je astraal reist naar hoger dimensionale genezingskamers tijdens je slaap, mogelijk tot op de dag van vandaag.

 

Goddelijke zegeningen en veel geluk.

Michael en de Plejadiers

 

Opmerking: Het gebruik van MedBeds wordt gratis verleend, na de Doorbraak voor de Bevrijding van Planeet Aarde.

 

Deel deze informatie met iedereen die om zijn gezondheid geeft!

 

De Nieuwe Tijd is eindelijk begonnen! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidig cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram site.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen zich afvragen: wanneer vindt de omschakeling plaats? Als de protesten van boeren, truckers, burgers, taxichauffeurs en anderen die vandaag actief zijn zich wereldwijd blijven manifesteren, zal de doorbraak eind maart kunnen komen.

Medbed Quantum Technologie uitgelegd – Hoe het werkt
Deze pod-achtige bedden, een technologie die jarenlang voor de mensheid verborgen is gehouden, hebben genezende krachten voor een breed scala aan aandoeningen. Afhankelijk van het type bed. Doorgaans scant het bed je lichaam net als een MRI. Op basis van de gegevens die het ontvangt door middel van AI – kunstmatige intelligentie – bepaalt de computer wat er in je lichaam aan de hand is en stelt een diagnose. Voor basisgenezing moet je ervoor zorgen dat je cellen optimaal werken.