Je bestemming ligt niet in de toekomst, maar in het verleden

De meeste mensen kijken in de verkeerde richting; onze toekomst ligt in het verleden, niet in de toekomst!

Hoe je het ook bekijkt, het is veel rationeler en passender dan veel van de bekende theorieën van de wetenschap.

Kijk naar de oude architectuur en let op de apparaten voor het onttrekken van elektromagnetische energie die al meer dan 700 jaar geleden in gebruik waren tijdens de Tartaars-Arische Hoge Beschaving. Naast details zoals roosvensters en muqarnas zijn alle driedimensionale architectonische decoratieve elementen symbolen van de vibratie van elektromagnetische energie die inwerkt op moleculen en het gedrag van cellen verandert.

 

In ons recente verleden, iets meer dan tachtig jaar geleden, werden deze golven gebruikt om te genezen, te leviteren, te transporteren en gevoelens van harmonie en euforie te creëren.

 

Religies zijn gebruikt om de echte antwoorden op wie en wat we werkelijk zijn te verbergen, teneinde hun controle over ons te verscherpen, om ons te plunderen en uit te buiten, en onze rijkdom te stelen om hun macht te vergroten.

Open je ogen, stroop je mouwen op en vraag iedereen die je kent of ze gratis energie willen, want zodra tweederde van de bevolking wakker is, wordt het geleverd.

 

 

Een gouden tijdperk van wijsheid, liefde en vrede is aangebroken

Als het collectieve bewustzijn van de mensheid niet voldoende evolueert om de frequenties van de vijfde dichtheid aan te kunnen, zal dat imploderen in een zelf veroorzaakte wereldwijde catastrofe.

 

Maar als het bewustzijn van de mensheid evolueert, zal een gouden tijdperk van wijsheid, liefde en vrede aanbreken.

 

Ons zonnestelsel is een gebied van de ruimte binnengegaan dat een galactische anomalie heeft die de ruimte van de derde dichtheid sterk beïnvloedt.

 

In 2014 bevestigden wetenschappers dat ons zonnestelsel op het punt stond een grote interstellaire wolk binnen te gaan die ‘the local fluff’ wordt genoemd. Deze wolk is ongeveer 30 lichtjaar breed en wordt bijeengehouden door een zeer groot magnetisch veld.

https://theeventchronicle.com/explain-mysterious-photon-belt/

 

De beweging van ons zonnestelsel in de ‘fotongordel’ is niet iets dat een fysieke vernietiging inluidt, maar eerder een versnelling van bewustzijn.

 

Zij die emotioneel en mentaal voorbereid zijn, zullen in staat zijn op de komende galactische golven te surfen en een nieuwe realiteit te manifesteren; het spreekwoordelijke koninkrijk van de hemel op aarde.

 

Zij die onvoorbereid zijn zullen het tegenovergestelde doen en grotere stress en onrust ervaren in hun persoonlijke en collectieve leven.

 

Tijdens de ontmoetingen op Antarctica werden overeenkomsten ondertekend. Eén bepaling van de overeenkomsten was de capitulatie van de mondiale elite. Dit werd bevestigd door de tweet van Christine Lagarde in juli dat de Antarctische bijeenkomsten in december zouden plaatsvinden. Haar tweet is overtuigend bewijs dat de cabal inderdaad wat tijd heeft gekregen om zich voor te bereiden op het opgeven van de macht zonder de instorting van het mondiale financiële systeem, onder de voorwaarde de Aarde te mogen verlaten via de intergalactisch Antarctische poort.

 

De paar uitverkoren mondiale elites zijn Claus Schwab, ex-voorzitter van het World Economic Forum, en Christine Lagarde, president van de ECB, die afgelopen juli een geheime bijeenkomst op Antarctica bijwoonden.

https://exopolitics.org/cabal-leaders-go-to-antarctica-to-surrender-to-extraterrestrials-earth-alliance/

 

Twee andere deelnemers waren Brad Garlinghouse en David Schwartz, respectievelijk president en chief technical officer van Ripple Labs, een computersoftwarebedrijf gespecialiseerd in online betaalsystemen.

 

Ze worden gespaard omdat ze helpen bij de ontmanteling van het bestaande Deep State geldsysteem teneinde een soepele overgang mogelijk te maken naar het nieuwe QFS geldsysteem, dat door het volk zelf zal worden beheerd.

 

Deze onderhandelde overgave en het vertrek van de cabal geeft aan dat er een ongelooflijke nieuwe tijd aanbreekt nu de wereld overgaat op een nieuw financieel, politiek, gezondheids- en energiesysteem dat een revolutie in het leven teweeg zal brengen.

 

Helaas valt het op dat maar weinig lezers een goed geredigeerd en ‘to the point’ commentaar schrijven, terwijl anderen, als ze dat doen, vaak negatief zijn. Dit lijkt te bevestigen dat de mensheid inderdaad is gedegradeerd middels het door de cabal bestuurde onderwijssysteem.

 

 

Tartaria heette oorspronkelijk zowel Macedonië als India

Toen het Tartaren tijdperk begon op alle 5 continenten rond 1300 na Christus, was er slechts

 

  • één licht getint volk op de wereld,
  • één geschreven en gesproken taal
  • één cultuur, één traditie, etc.

 

De reden dat alles één was, was omdat ze allemaal broers en zusters van elkaar waren, en het waren allemaal Breatharians die niet eten of drinken en geen keukens of toiletten in hun huizen nodig hadden!

 

De taal die ze op alle 5 continenten spraken was Macedonisch, het schrift waarmee ze schreven was syllabische runen, en hun land heette Macedonië.

 

Het woord ‘Macedonië’ is geen zelfstandig naamwoord, maar een beschrijvende term voor iets mysterieus dat in dat woord verborgen zit. In feite waren woorden in het runenschrift van die tijd helemaal geen woorden, maar een beschrijvende weergave van de eigenschappen van abstracte betekenissen.

 

Een andere naam waaronder Macedonië in die tijd bekend stond was ‘India’, wat weer geen zelfstandig naamwoord is, maar een beschrijvende term geschreven in runen, wat betekent: ‘Ons Eerste Heilig Macedonische Land’.

 

Oorspronkelijk heette Tartaria dus zowel Macedonië als India, en pas toen het Macedonisch koninkrijk begon te vervallen en zich opsplitste, werd het bekend als Tartaria.

 

Dit is de echte reden waarom de geschiedenisboeken schrijven dat Alexander de Grote naar India ging in een tijd dat India zoals we het nu kennen nog niet bestond, maar het echte verhaal is dat Alexander niet ging naar waar India nu ligt, maar naar Siberië in Rusland, dat toen India werd genoemd.

 

De term ‘Australisch-Indië’ op de kaart verwijst dus naar de echte Macedonische wereldmacht in verval, die ook India werd genoemd, en omdat het Australisch continent deel uitmaakte van het Macedonisch wereldrijk, werd het na de Grote Vloed van 1802 verdeeld tussen Engeland en Macedonië, dat India werd genoemd.

 

Hoe werd Engeland een wereldmacht die het Macedonisch Rijk uitdaagde?

 

Tot ongeveer 350 jaar geleden was er maar één Macedonisch mensenras op Aarde, maar toen werd er een ander gekloond, zo kwam het zielloos slaven ras op Aarde en omdat ze genetisch veranderd waren om voor hun scheppers gehoorzame dienaars te zijn, kregen ze de macht om over de wereld te heersen en hun meesters achter de schermen te dienen.

 

Ze vestigden hun toekomstig wereld heersend hoofdkwartier in Londen-Engeland en richtten een privéleger op met een groot aantal marine soldaten die klaarstonden om over de hele wereld te worden gezonden om te veroveren, koloniseren, plunderen en anderen tot slaaf te maken.

 

Het was na de Grote Zondvloed dat de Macedonische vloot met elektrisch aangedreven schepen, waaronder de Titanic, die op veilige locaties over de hele wereld waren gestationeerd, in handen vielen van dit gekloonde ras, dat hen onmiddellijk voorzag van elektrisch aangedreven supersnelle schepen en elektrisch aangedreven kanonnen en wapens.

 

Engeland was toen in staat om het Macedonisch Rijk uit te dagen en een groot deel van de wereld te veroveren.

 

Ze deden dit onder de vermomming via een onderneming dat de ‘East Indian Trading Company’ heette, dat helemaal geen handelsbedrijf was, maar een privéleger van meer dan 200.000 hoogopgeleide soldaten en mariniers, uitgerust met energiewapens, met de missie zoveel mogelijk van de Oude Wereld te veroveren, te plunderen en tot slaaf te maken.

 

Daarom was het Britse Rijk na de zondvloed het grootste in de geschiedenis van de Nieuwe Wereld.

 

Dus, terug naar de oorspronkelijke vraag, wie was de Australindische wereldmacht die over de helft van Australië heerste, samen met Anglicania, kort nadat Tartaria was gedecimeerd door de Grote Zondvloed van 1802?

 

Australindië was de Macedonische wereldmacht van Alexander de Grote, en toen de Grote Tsunami van 600 meter hoge golven het Macedonisch wereldrijk verwoestte, werd het Australisch continent in tweeën gespleten door de Grote binnenlandse Zee, zoals te zien is op afbeelding 2,

 

Toen Engeland kort daarna een supermacht werd, veroverde dit het zuidelijk deel van het Australisch continent, zoals op afbeelding 1 te zien is. Maar het noorden van Australië bleef tot 1901 onder Tartaars-Macedonisch-Australische heerschappij, zoals op deze afbeelding te zien is.

 

Het is in dit Australisch-Indische gebied dat de vorige beschaving voor de Zondvloed de grootste Australische kunstschat van grotschilderingen achterliet die bekend staat als Kimberley.

https://www.facebook.com/gorgi…/posts/4735692563149766

 

Het was niet alleen in Australië dat het Macedonisch wereldrijk van Alexander de Grote werd aangevallen na de Zondvloed, maar over de hele wereld op hetzelfde moment.

 

In Noord-Amerika was de zogenaamde Burgeroorlog eigenlijk een oorlog tegen Macedonië, waarbij gelijktijdig steden in het hele land werden verwoest en in brand gestoken, wat nu bekend staat als Amerika’s Grote Branden.

 

De aanval op het Macedonisch Koninkrijk in Amerika werd uitgevoerd door gecombineerde Engelse, Franse, Duitse en Russische strijdkrachten.

 

In Midden- en Zuid-Amerika was de zogenaamde oorlog tegen de Inca’s, Azteken en Maya’s eigenlijk een oorlog tegen het Macedonisch Wereldrijk, dat werd aangevallen door gecombineerde Spaanse en Portugese troepen.

 

Na de oorlog stichtten zij hun koloniën en verdeelden de taart onder elkaar, waarbij het Braziliaanse grondgebied onder Portugees bestuur kwam en de rest van het Centraal- en Zuid-Amerikaanse continent onder Spaans bestuur.

 

In Afrika werd het Macedonisch Wereldrijk aangevallen door een gecombineerde strijdmacht van Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Portugal, Nederland, Italië en het Ottomaanse Rijk.

 

Het Aziatische continent werd aangevallen door een gecombineerde strijdmacht van Rusland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Nederland, Portugal en later de Verenigde Staten.

 

Het Aziatisch continent werd het slachtoffer van de grootste aanval op het Macedonisch Koninkrijk door de grootste Europese militaire macht ooit. Alle Europese landen namen deel aan de oorlog, inclusief het enorme leger van tsaar Alexander I van Rusland.

 

In geschiedenisboeken staat deze oorlog bekend als Napoleons Oorlog tegen Rusland, maar in feite waren de Russische en Napoleontische troepen bondgenoten tegen het Macedonisch Wereldrijk.

 

De zogenaamde “Tunguska meteoriet” was in feite een krachtig Direct Energie Wapen (DEW) dat de woestenij in Siberië wegvaagde en miljoenen Macedonische burgers, vrouwen en kinderen doodde, waar zich het bolwerk van de centrale verdediging bevond.

 

Het hart van het Macedonische koninkrijk op het Balkanschiereiland, bekend als het Byzantijnse Rijk, werd aangevallen door het Ottomaanse Rijk met enorme steun van Rusland, Engeland, Frankrijk en Duitsland.

 

Tijdens deze periode van voortdurende oorlog tegen het Macedonisch Rijk van de Wereld door de gecombineerde krachten van de rest van de wereld, beleefde de wereld de grootste crisis ooit van vluchtelingen en dakloze kinderen en werden de meeste steden overspoeld met miljoenen weeskinderen.

 

Deze kinderen staan nu bekend als de ‘Wees Trein Beweging”, toen kinderen van nog geen twee jaar oud verkocht en per trein vervoerd werden. Zie het vorig FWC-artikel.

 

 

Referenties; The One World Tartarians De grootste beschaving ooit uit de geschiedenis weggeveegd, door James W. Lee

 

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd omdat de tijd ons meer zal vertellen … 

 

AETHER – door Marcia Ramalho

Mensen met aspiraties om de 5D-wereld binnen te gaan wordt aangeraden deze video te bekijken. De visualisering  van veel oude gebouwen over de hele wereld, is een genot en de moeite waard deze video te bekijken.

 

Briljante architectuur, onmogelijk om vandaag de dag te bouwen, vergeleken met de lelijke en esthetisch slecht ontworpen constructies van nu. Het laat zien hoe achterlijk we vandaag de dag zijn ten opzichte van onze voorouders van minder dan 100 jaar geleden!