Onze ware geschiedenis

Hoewel het overdreven mag klinken, zullen veel mensen overtuigd zijn zodra ze deze versie van onze geschiedenis lezen, die populair en wijdverspreid zal worden in de 5D wereld, en uiteindelijk zal worden bestudeerd en onderwezen in scholen, universiteiten en wetenschappelijke instellingen.

Nu al neigen doorbraken in de astronomie, antropologie, archeologie en Egyptologie ernaar om deze en andere stellingen, die voornamelijk gebaseerd zijn op vertalingen van Soemerische geschriften, te ondersteunen.

De kennis van het bestaan van Ene God die de Anunnaki stichters moet hebben geschapen, samen met het besef dat het leven niet meer omvat dan een louter materieel bestaansvlak waarin we ons nu bevinden, wordt allemaal heimelijk georkestreerd en beschermd door de geheime genootschappen.

De Soemerische verklaring van de oorsprong en schepping van de mens is buitengewoon fascinerend. Hoe je het ook bekijkt, het is veel rationeler en passender dan veel van de bekende theorieën van de wetenschap van vandaag en in het verleden.

In elk geval bestaat de mensheid in eenzaamheid in het universum.

De wereldarchitectuur voor het winnen van elektromagnetische energie is volledig afkomstig van de Tartaars-Arische Hoge Beschaving. Ze wordt gekenmerkt door het gebruik van boogopeningen, zuilen, koepels en torens. Naast details zoals roosvensters en muqarnas zijn ze allemaal driedimensionaal architectonische decoratieve elementen, symbolen van de vibratie van elektromagnetische energie die inwerkt op moleculen en het gedrag van cellen verandert.

In ons recente verleden werden deze golven gebruikt om te genezen, te zweven, te transporteren en gevoelens van harmonie en euforie te creëren.

Onthoud dat alle piramides, theaters en Colosseums waterkanalen onder zich hadden, wat een indicatie was waarnaartoe de geluidsenergie werd geleid.

De sterrenforten lijken ontworpen te zijn om microkoepels te creëren om de inwoners te beschermen en in harmonie te laten resoneren.

 

Let goed op; dit is onze ware geschiedenis

Hoe kunnen we mensen vertrouwen die al zo lang, meedogenloos, constant, en ambitieus hebben gelogen?

 

De officiële geschiedenis vertelt ons dat Sint-Petersburg in 1703 werd gesticht en gebouwd door Peter de Grote, een valse tsaar. Een originele poster werd in 1903 in Londen geveild, speciaal gemaakt voor de 400e verjaardag van de stichting van St. Petersburg die dus wel degelijk haar 400e verjaardag in 1903 vierde. Dit is het bewijs dat de stad al sinds minstens 1503 bestaat.

 

Ze vermoordden en martelden mensen met wijsheid en kennis van de oude geschiedenis die voor kennisoverdracht aan latere generaties niet mochten overleven. Het systematisch vermoorden en respectievelijk martelen van deze getuigen was noodzakelijk voor de opkomende nieuwe kabbalistische wereldorde om hun eigen geschiedkundig verhaal te publiceren.

 

In het verleden was het niet ongewoon dat mensen 150-200 jaar oud werden. Dat was de levensverwachting van onze voorouders! In de tsaristische tijd werden geboortes en sterfgevallen in kerkboeken bijgehouden. Veel mensen werden tussen de 100 en 180 jaar oud. Mensen ouder dan 140 waren niet ongewoon in Rusland.

 

Het was de foute tsaar Peter I die, als onderdeel van zijn anti-Russische hervormingen, de familieboeken op grote schaal liquideerde – elke familie had het eigen familieboek waarin alle belangrijke informatie uit het leven van vele generaties van de familie was vastgelegd, dus een andere grote bron van informatie werd vernietigd, alles over een periode van 200 tot 300 jaar. Dat werd gedaan opdat de Slavische geschiedenis daarna volledig herschreven kon worden.

 

Zelfs Poesjkin beschrijft in zijn memoires zijn ontmoeting met een 160-jarige kozak in de steppe van Orenburg. Deze kozak herinnerde zich nog goed de opstand van Stephan Razin (1667-1671), waaraan hij zelf had deelgenomen.

 

In 1904 berichtte de krant “Tiflisskij list” dat in het dorp Sba, in het Gori-district, een Ossetische vrouw woonde, genaamd Tense Abalva, die 180 jaar oud en zo vitaal was dat ze zelf haar huislijke werkzaamheden verrichtte en met haar gezichtsvermogen nog kon naaien. Ze was geboren in 1724, tijdens het bewind van Peter de Grote.

 

Mahmud Eyvazov en Shiral Muslimov waren erg beroemd in hun tijd. Mahmud Eyvazov uit de regio Lerik in Azerbeidzjan werd 148 jaar oud, Shiral Muslimov uit Barzav 168 jaar. Hij had 13 zonen, 10 dochters, 106 kleinkinderen, achterkleinkinderen en achterachterkleinkinderen. Er werd zelfs een postzegel uitgegeven om zijn lange levensduur te herdenken.

 

Majid Agaev uit de regio Lerik werd 140 jaar oud, Shirin Hasanov 150 jaar. In de zoektocht naar langlevende mensen in Abchazië werden oude grafstenen gevonden met de volgende inscripties:

 

“Kuba Ali was 300 jaar oud en stierf aan een kogel in het hart tijdens de oorlog met Ajar Khan. Churme Bike was 245 jaar oud, trouwde op 105-jarige leeftijd en baarde een zoon, een groot krijger”.

 

Bron: Joeri Frolov

 

Hoe zag toen de wereld eruit?

De grote beschaving van Tartaria werd vernietigd met de hulp en planning van onmenselijke schaduwkrachten. De geschiedenis die op scholen wordt onderwezen is een gigantische hoax, gepresenteerd als in een soap met spookdynastieën, gebeurtenissen die in de tijd duizenden jaren zijn verschoven en gecreëerd zijn en nooit hebben plaatsgevonden.

 

  • De “Middeleeuwen” waren eigenlijk de Gouden Eeuw van de Tataren, die pas 100 jaar geleden eindigde.

 

  • Was de Kolos van Rhodos het Vrijheidsbeeld?

 

  • Alles wat we “hebben geleerd” is een grote leugen.

 

De nederlaag van de Grote Tartaren is in de officiële geschiedenis vastgelegd onder de namen “De Val van Troje”, “De Val van het Romeinse Rijk”, “De Val van Constantinopel”, “De Val van het Ottomaanse Rijk”, “De Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlogen”, “De Ineenstorting van de Qing-dynastie”, “De Val van het Russische Rijk”, “De Nederlaag van Oostenrijk-Hongarije”, maar ook “De Eerste Wereldoorlog”. Chinese keizers en Egyptische “farao’s” leefden in de “Middeleeuwen” samen met alle andere grote beschavingen om één harmonieuze cultuur te creëren met dezelfde taal en hetzelfde DNA, ook al gingen ze de geschiedenis in met tientallen namen die waren verzonnen door jezuïtische benedictijnen die in opdracht de “geschiedenis” op bestelling herschreven.

 

Hyperborea voorbij de poolcirkel was het land van onze grote goddelijke voorouders en verscheen nog steeds op kaarten in de 16e eeuw, voordat het werd binnengevallen door de cabal. De kerk creëerde een foutieve theorie van ons zonnestelsel en zegende alle oorlogen en gruwelijke misdaden om de menselijke geest te doden.

 

Een andere groep van de Deep State creëerde het vals christendom en andere religies die tot doel hadden het menselijk ras te onderwerpen, tot slaaf te maken en te elimineren. Deze religies pronken met liefde, medeleven en menselijkheid, terwijl ze Satan aanbidden onder het mom van doen alsof ze God aanbidden en het tegenovergestelde promoten, evenals alle regeringen en multinationale wereldwijde instellingen die ze leiden, dat doen.

 

  • Het Verenigd Koninkrijk genaamd “Albion” was een land van dieven en piraten en de “geschiedenis” is een verzonnen complexe roman, geschreven en gespeeld door zeer vreemde mensen.

 

Verondersteld oude en historische figuren verschijnen ook op hedendaagse foto’s en gebruiken oude kleren en andere vermommingen om niet-bestaande historische figuren en spookachtige families te verzinnen. Dit alles om de leegte van ons volledig vernietigde recente verleden en geschiedenis “op de juiste manier” op te vullen. Deze wezens leefden veel langer dan wij.

 

Einstein, Poincaré, Faraday, Marconi, Hertz en Maxwell en vele anderen waren personages gespeeld door enkele “grijze mannen” die de bestaande geavanceerde technologie van Tartarije vernietigden om ons op een gecontroleerde manier wat kostbare kruimels te geven.

 

Obelisken, kerken, moskeeën en kathedralen waren extreem oude en krachtige Tartaarse krachtcentrales voor het oogsten van schone, vrije, gezonde en draadloze elektromagnetische energie, die allerlei belangrijke frequenties, golven en vooral infrageluid genereerde. De cabalisten vernietigden ze of gaven ze kruizen om hun oorspronkelijke doel te verhullen.

 

De Tartaarse paleizen werden meer dan 700 jaar geleden verlicht, lang voordat de “grijze man” genaamd “Thomas Edison” begon de mensheid van vrije energie te beroven en energiemonopolies op te bouwen ten gunste van de “elites”, zodat mensen economisch gevangen en tot slaaf gemaakt werden.

 

De zeer geavanceerde wereldbeschaving van Tartaria werd geleidelijk ontmanteld en uiteindelijk vernietigd door de Cabalisten in de jaren 1900-1940 met behulp van Directe Energie Wapens (DEW).

 

Foto’s en afbeeldingen werden later geretoucheerd met nep lichtmasten en draden. Gebeurtenissen die voor grote verwondering zorgden waren de branden in Boston in 1872, Chicago in 1871 of San Francisco in 1851 en 1906. De resulterende ruïnes werden vervolgens achteloos ‘her bevolkt’ met lijken. Ze voegden ‘telegraaf en kabel’ posters toe aan de foto’s, ook al waren voordien deze steden, vooral San Francisco, volledig draadloos.

 

Ze plaatsten nepkranen op sommige gebouwen om het te laten lijken alsof ze in aanbouw waren, maar veel gebouwen in deze steden waren tot 1000 jaar eerder gebouwd en op deze manier haalden ze minstens 1000 jaar af van de vermelde bouwdatum op de gebouwen toen ze deze gebouwen bijwerkten.

 

San Francisco was een Tartaars keizerlijke stad met meer dan 10 koninklijke paleizen, kunstmatige eilanden en een strategische haven die uitkeek op Eurazië en verbonden was met Amerika. De collosale gebouwen waren meer dan 500 jaar oud en de geavanceerde technologie logenstraft het verhaal van de stichting van de stad in 1776.

 

Het hele officiële ware geschiedenis moest genadeloos worden verbrand en letterlijk energiek worden uitgewist. Om herschreven te worden volgens het script van de cabal!

 

De cabalisten die de wereldmacht overnamen waren hybride androgyne mannen en vrouwen met geadopteerde kinderen, gecreëerd in een laboratorium, genetisch gemodificeerd om loyale families en elites te creëren.

 

Ze vervalsten systematisch hun eigen dood om nieuwe “elitaire personages” te spelen.

 

Communisme, kapitalisme, socialisme en liberalisme waren sociaaleconomische theorieën werden gecreëerd om hun wijze van onderdrukking van de mensheid op zes continenten te verhullen.

 

Hooggeplaatste grijze eminenties verschenen als “Mussolini”, “Hitler”, “Lenin” en “Trotski” in voorstellingen die nooit het terrein van het illusionisme verlieten en zich niet direct in het echte leven en de echte tijd afspeelden.

 

De Khazariaanse “Bolsjewieken” vernietigden Groot Tartarije en regeren tot op de dag van vandaag over de wereld samen met “Zionistische Nazi’s”, “Fascisten” en “Satanisten”.

 

De wereldrevoluties en de wereldoorlogen waren slechts een dekmantel om de geplande uitroeiing van de Tataren en de vernietiging van de oude gebouwen te verbergen.

 

Energiewapens werkten in het holst van de nacht en vernietigden ongewapende burgers die in hun huizen lagen te slapen in Parijs, Peking, Messina, Santiago de Chile, Kaapstad, San Francisco en vele andere steden.

Bron: Marcia Ramalho

 

Deel dit met iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd omdat de tijd ons meer zal vertellen …