Het belang van bewustzijn

Wat mensen echt bang zou moeten maken is niet de angst om te sterven aan een niet-bestaande Covid-19 infectie, maar de terreur van degenen die de wereld regeren en die alle mensen bang maken voor onderwerping met als doel het bereiken van totale tirannieke macht in een eens vrije wereld.

De valse Covid-19 of Corona heeft de wereld veranderd, hoewel het niets meer is dan Science fiction. Het is een manipulatie van de Diepe Staat die Corona gebruikt als voorwendsel om de wereld te veranderen in de voorlaatste fase voor de definitieve implementatie van de Nieuwe Wereldorde.

Ze hebben ontdekt dat gezondheidsstatistieken een nog grotere invloed hebben op hun despotisme en misleiding dan alle indicatoren van economische statistieken.

De oorsprong van het leven op Aarde gaat veel verder terug in de tijd dan algemeen bekend is en is zelfs minder bekend dan de episodes van de menselijke geschiedenis.

De meeste mensen voelen diep van binnen wel aan dat er iets niet klopt met de wereldeconomie, maar weinigen weten wat het is.

De dagen dat een gezin kon overleven op één loonstrookje zijn voorbij, de dagelijkse dingen lijken steeds verder uit de hand te lopen, maar slechts één op de miljoen begrijpt waarom. Je staat op het punt om het systeem te ontdekken dat uiteindelijk verantwoordelijk is voor de meeste economische problemen en ongelijkheid in onze huidige samenleving.

De Deep State wil niet dat je dit weet omdat dit het systeem is dat hen minstens de laatste 200 jaar aan de top van de financiële voedselketen heeft gehouden. Dit leren zal je leven veranderen omdat het de keuzes die je maakt gaat veranderen.

Als genoeg mensen dit leren, zal het de wereld veranderen omdat dit het systeem zal veranderen. Want dat is het grootst verborgen geheim van geld.

Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid is er zoveel geplunderd door zo weinigen, en het is allemaal bereikt door dit; de ‘grootste oplichting in de geschiedenis van de mensheid’. Het vals waardeloos geldsysteem dat jullie gebruiken.

Het belang van de menselijke geschiedenis

Er zijn veel cataclysmen geweest in de geschiedenis van de Aarde en veel, heel veel verschillende mens ssoorten zijn genetisch gemanipuleerd, gemanipuleerd en in de steek gelaten. Sommigen van hen, toen ze geen steun kregen van hun schepper goden, gingen ondergronds en in ontoegankelijke gebieden van de wereld wonen, zoals jungles en bergen, waar velen van hen vandaag de dag nog steeds leven. Als mensen echt zouden weten hoeveel verschillende soorten in het binnenste van de aarde leven, zullen ze versteld staan, en sommige zien er heel anders uit dan wij.

 

Het is heel belangrijk dat mensen hun ware verleden kennen, inclusief hoe ze gemanipuleerd worden, om het heden beter te begrijpen en de juiste beslissingen voor de toekomst te nemen.

 

De huidige buitenaardse agenda’s kunnen niet begrepen worden als het ware verleden niet bekend is, dat leidt tot de tegenwoordige situatie welke alles te maken heeft met de buitenaardse agenda’s. Daarom is geschiedenis zo belangrijk en is het belangwekkend dat mensen hun ware verleden kennen. Dat maakt geschiedenis zo belangrijk en is dit het meest veranderde vak in het onderwijscurriculum.

 

De manipulators weten dat als mensen bijna niets weten over hun afkomst, het gemakkelijker is om de menigte onder controle te houden. Dus als ze geheugenverlies tussen levens kunnen creëren en de ware geschiedenis kunnen veranderen, kunnen ze bijna alles doen wat ze ons willen laten geloven.

 

In Atlantis ging het Siriaanse experiment extreem mis. Om te begrijpen wat er echt gebeurd is, moeten mensen de legende van Atlantis begrijpen en weten wat daar echt gebeurd is.

 

Er is veel toeval in het spel als het gaat om het Atlantisch tijdperk en daarom kunnen mensen het nog steeds niet loslaten. Het ‘Nieuwe Atlantis’ is lange tijd vooruit gepland geweest en in de opgetekende geschiedenis weten we dat deze plannen en dromen gebruikelijk waren in het werk van prominente mensen als Sir Francis Bacon, die een hoge ingewijde was in de Rozenkruisersorde.

 

De vrijmetselarij in het algemeen heeft deze plannen ook gepromoot en Atlantische symboliek wordt overal in dit bijzonder geheime genootschap aangetroffen.

 

De grondleggers van de Verenigde Staten waren degenen die gekozen waren om deze droom in Amerika te verwezenlijken en velen van hen waren vrijmetselaars of op een andere manier nauw met hen verbonden.

 

In veel opzichten herhaalt de geschiedenis zich opnieuw nu we het einde van 2024 en verder naderen, zodat ons karma kan worden uitgespeeld en hopelijk opgelost. Maar het is aan ons of dat gebeurt, of anders we extra negatieve energieën opbouwen.

 

Als we uit onwetendheid toestaan dat de geschiedenis zich herhaalt, zullen we eindigen met een nieuwe catastrofe; deze keer nog groter dan de vorige, want nu staat onze ziel letterlijk op het spel.

 

We denken misschien dat kernenergie en massavernietigingswapens iets nieuws zijn, maar het zijn overblijfselen van oude kernoorlogen die op veel plaatsen op aarde te vinden zijn, zelfs in Schotland, het noordoostelijk deel van Atlantis, dat na de zondvloed boven de zeespiegel bleef.

 

  • Waarom worden er zoveel ontvoeringen gemeld?
  • Wat zit er in ons DNA dat ze willen?
  • Is het genetisch ‘upgraden’ van de mensheid ooit gestopt, of is het nog steeds gaande op plaatsen zoals Area 51 en buiten de planeet?

 

Dit zijn allemaal belangrijke vragen die zullen worden uitgelegd in de volgende uitgaven over dit onderwerp, waarin Atlantis het onderwerp is.

 

Het is belangrijk om te beseffen dat Atlantis, net als de Lemurische beschaving, niet beperkt was tot een continent in de Atlantische Oceaan, maar meer een tijdperk was dan een plaats.

 

Atlantis was het deel van de bevolking dat uiteindelijk technologie verkoos boven spiritualiteit en natuur, terwijl Mu het tegenovergestelde deed. De overeenkomsten tussen Atlantis en Mu en de wereld van vandaag zijn treffend.

 

Vandaag de dag moeten we dezelfde keuzes maken als zij, maar hopelijk hebben we deze keer een betere kans om de positieve energieën waar velen van ons hard aan hebben gewerkt te behouden en verder uit te bouwen.

 

Deze keer hebben we enkele voordelen die zij toen niet hadden; een daarvan is het aantal van 8 miljard mensen en de andere is het intense gammastralenbombardement van de Zon en het Galactisch Centrum.

 

De zondvloed vond ongeveer 13.500 aardjaar geleden plaats en we voltooien nu een ‘volledig jaar’ rond de dierenriem.

 

Hoewel de energieën sterk waren ten tijde van de Atlantiërs, zijn ze nu nog veel sterker. Dat zal echter degenen die ons willen vernietigen niet tegenhouden als we hen dat weer toestaan. Dus het is aan ons.

 

Atlantis en de erfenis van Orion

Er is veel verwarring over wie de leiding had over Atlantis. Sommigen zeggen dat het de Sirianen waren; de Plejadiers zeggen dat het karma waaraan ze werken als ze in de huidige tijd contact hebben met ons mensen, afkomstig is van Atlantis, en anderen zeggen dat Orion in Atlantis regeerde. Dus wie heeft er gelijk?

 

Hoe vreemd het ook mag klinken, het was allebei het bovenstaande. Het eiland Atlantis was al lang voor de focus van ons verhaal dunbevolkt, maar niet in de zin die het zou worden. Toen EA besloot om de stammen op te splitsen en veel van hen naar het oosten gingen en in Mu terechtkwamen, gingen EA en veel verbeterde mensenrassen met het vuur van de godin naar het westen en vestigden zich op het Atlantische eiland, waar ze uiteindelijk steden bouwden met de speciale structuur die we zo gewend zijn te zien op afbeeldingen uit die tijd. Latere steden, zoals Babylon, werden gebouwd op basis van soortgelijke architectuur.

 

Afbeelding 7-1. Een reconstructie van Plato’s Atlantis.

 

EA koos zijn tien favoriete menselijke hybriden en maakte hen koningen van tien verschillende koninkrijken, ruwweg verspreid over het eilandgebied. In tegenstelling tot de Lemuriërs, die geen buitenaardse commandant hadden, werden de Atlantiërs geregeerd door koningen, niet door koninginnen of sjamanen.

 

De sjamanen kregen echter wel de opdracht om hun eigen priesterschappen te bouwen, vrouwelijke ‘priesterschappen’ om precies te zijn, waar ze zich aan het sjamanisme konden wijden.

 

In Atlantis stond EA later bekend als Poseidon in Griekenland en Neptunus in Rome. De Sirianen trokken lootjes en EA kreeg het grote eiland om als koning over te heersen; dit was zijn domein en hij was de eerste en laatste van de koningen van Atlantis.

 

Volgens Plato’s verhaal nam Poseidon (EA) nog een vrouw, Cleito, een sterfelijke menselijke vrouw. Zij baarde 5 tweelingen, waarvan Atlas de oudste en machtigste was. De term Atlantis komt van de naam Atlas.

 

Poseidon beloofde Cleito om van Atlantis een koninklijk paradijs te maken. Dus bouwde hij een stad aan zee en zette er een tempel middenin. Bovendien, zo gaat de legende, gooide Poseidon een geschenk uit de hemel naar beneden; een enorm groot, prachtig kristal dat hij ‘aan de mensen gaf’.

 

Omdat dit kristal van ‘God’ kwam, aanbaden de mensen het en gaf het hen een lang leven. Maar niet op de manier die de legende ons vertelt. De genetisch manipulatieteams gebruikten kristallen en kwarts in enorme hoeveelheden bij het creëren en manipuleren van levensvormen in hun laboratoria, en zo waren zeker ook laboratoria in Atlantis.

 

Desondanks gaf Poseidon de mensheid een lang leven; in feite gaf hij hen een langer leven dan mensen ooit hadden gehad en tot op de dag van vandaag nog zouden hebben. Ze werden halfgoden nadat ze van zowel de Boom der Kennis als de Boom des Levens hadden gegeten.

 

Plato zei dat volgens de Egyptenaren de noordelijke delen van het eiland Atlantis voornamelijk uit bergen bestonden, net als de noordelijke kusten. In het zuiden was er een grote langwerpige vlakte. Het centrale eiland, waar de belangrijkste stad en een paleis waren gebouwd, was het thuis van Poseidon en zijn menselijke vrouw.

 

Atlas, de oudste zoon, werd koning van het gebied rond het huidig Atlasgebergte, in het oosten, het huidig noorden en noordwesten van Afrika, waar hij geboren was. Zijn andere zonen werden allen “heersen over vele mensen en een groot gebied”.

 

Poseidon maakte van de berg waar zijn geliefde woonde een paleis en omringde het met drie cirkelvormige grachten van oplopende breedte van één tot drie stadia, gescheiden door ringen van land van evenredige grootte.

 

De Atlantiërs bouwden vervolgens bruggen vanaf de berg naar het noorden, waardoor een route naar de rest van het eiland ontstond. Ze groeven een groot kanaal naar de zee en naast de bruggen groeven ze tunnels in de rots ringen zodat schepen de stad rond de berg konden binnenvaren; ze hakten dokken uit de rotswanden van de grachten. Elke toegang tot de stad werd bewaakt door poorten en torens en elke ring van de stad werd omringd door een muur. De muren waren gemaakt van rode, witte en zwarte steen uit de grachten en bedekt met messing, tin en het edelmetaal orichalcum.

 

Het lijkt er dus op dat Poseidon ervoor koos om zijn paleis in een berg te bouwen, wat niet onbekend was voor de Siriërs, van wiens cultuur EA veel had geleerd. De stad werd er omheen gebouwd, met kanalen die naar de oceaan leidden, het ware element van Poseidon.

 

Tegenwoordig horen we veel over Ufo’s die uit het water komen, uit grote meren of uit de oceaan. Dit is heel logisch, want er zijn veel buitenaardse bases onder de oceaanbodem; beschermd en veilig voor nieuwsgierige ogen.

 

Figuur 7-2. EA/ENKI als Poseidon/Neptunus

 

 

Het lijkt erop dat Poseidon snel een patriarchale heerschappij invoerde en liever mannen dan vrouwen koos om over de 10 koninkrijken van Atlantis te heersen. Het verhaal gaat dat de eerstgeborene van de heersende elite, degenen met de zuiverste Arische bloedlijn, ooit een vrouw was en de troon zou erven in een van de koninkrijken. Maar voordat ze de kans kreeg, baarden haar ouders een mannelijk kind dat automatisch de troonopvolger werd. Dus ondanks het feit dat ze Arisch was en geboren uit de Koningin van de Sterren, was EA/ENKI/Poseidon in meerdere opzichten een echte Sirian geworden.

 

Poseidon was erg strikt in het zo intact mogelijk houden van de Arische/Namlú’u bloedlijn als het ging om de heersende elite. Alleen de afstammelingen van zijn eigen tien hybride zonen mochten over Atlantis regeren.

 

Poseidon zelf nam opzettelijk een menselijke vrouw van de Arische/Lú bloedlijn en creëerde een hybride; grotendeels Arisch bloed, de rest met veel Lú DNA en een beetje Sirisch. Maar het was het dominante Arische bloed dat door de aderen van de gemanipuleerde, kortere Neanderthalers stroomde, die het krachtigste vuur hadden van alle mensen in de Atlantische koninkrijken.

 

Dus namen zijn zonen, die de eerste generatie super-verbeterde mensen waren met veel meer Arisch bloed, partners uit de meest capabele van de bestaande menselijke hybriden. Op deze manier hoopte Poseidon zijn doel te bereiken om in de verre toekomst een wereldwijde gebeurtenis te creëren waarbij hij en zijn Siriaanse bondgenoten zich konden voeden met de KHAA energie van alle verbeterde mensen in de wereld en deze konden gebruiken om macht te krijgen in het KHAA rijk, het universum van de Moedergodin.

 

Dit is ook de reden waarom Poseidon, de ‘God van de Zee’, zoveel tijd onder de oceaanbodem doorbracht en daar zijn genetische experimenten voortzette.

 

Veel onderzoekers hebben gelijk en schrijven Atlantis toe aan de reptielachtige, Arische bloedlijn, maar zonder de dynamiek erachter te begrijpen. Het wordt verwarrend voor de meeste mensen die dit proberen te onderzoeken, zolang ze zich niet realiseren dat EA geen Sirian was, maar geboren werd in Orion en daardoor een Ariër was.

 

Ze zien verwijzingen naar de Arische Reptiliaanse bloedlijn wanneer ze dit herleiden en geven het hele Orionrijk de schuld van iets dat één Ariër, prins EA, deed. Er waren ook andere Ariërs bij betrokken, zoals ENLIL’s gemalin NINLIL, maar EA was het enige Orionwezen dat al het werk deed dat uiteindelijk leidde tot het scenario waar we vandaag de dag mee te maken hebben.

Om af te sluiten, onthoud dat de Arische afstamming de zuiverste van de reptielachtige hybriden is.

 

Referenties;

http://en.wikipedia.org/wiki/Atlantis#Plato.27s_account

http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/reptiles23.htm,

http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/reptiles23.htm

The Wes Penre Papers – https://wespenre.com/

 

 

 

Deel dit met iedereen die je kent!

 

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd omdat de tijd ons meer zal vertellen …