Reptiel Gecontroleerde MatrHet is tijd om de corruptie van onze geschiedenis en het geld bloot te leggen, dat is het grootste kwaad dat de wereld ooit heeft gekend.

Deze wereld is zo corrupt doordat de cabal samenwerkt met samenzweringsgroepen. Geef je zogenaamde overtuigingen en geloofsovertuigingen op, als ook alle kennis, ideeën en gedragingen die je in het verleden hebt geleerd en zet alle fantasievrees opzij dat leidt tot het negatief geprogrammeerd denken, egoïsme en hebzucht. Hun kracht is narcistisch introvert negatieve energie.

De mens is in zijn geest geprogrammeerd en dat heeft geleid tot menselijke hebzucht en honger naar macht. Ze geloofden dat mannen meer rechten hadden dan vrouwen. Later creëerden ze het huwelijkssysteem om mensen te controleren, dat de mens egoïstisch en corrupt maakte. Ze creëerden het voortplantingssysteem dat tot machtswellust leidde. Mensen concurreerden met elkaar in oppositie. Ze creëerden voedsel en dingen waaraan de mens vanuit de natuur zich nooit had moeten aanpassen.

Het is tijd voor de wereld om samen te werken om deze misdaad nu en voor altijd uit te roeien, met alle middelen die nodig zijn.

De werkelijke doelen van de heersende cabal zijn veel ‘verontrustender’ – en ‘sinister’ – dan de meeste mensen zich ooit kunnen voorstellen. Psychopathische elites heersen over de wereld! Een relatief kleine groep satanisch narcistische psychopaten, georganiseerd volgens de vrijmetselaar sektarische ideologie, die onbeperkte invloed en middelen tot hun beschikking hebben.

Deze mensen hebben geen enkele empathie en hun agenda is gebaseerd op ongefundeerde logica, vergeven van leugens. Hun agenda leidt ons rechtstreeks in het moeras van de Archon Bloedlijn – Anunnaki en Draco Reptielen Controle Matrix!

Nergens in de opgetekende geschiedenis was de kunst om geld te verdienen uit het niets meer ontwikkeld dan in het oude Khazaarse Rijk, dat zich ontwikkelde uit nomadische roversclans die opereerden langs de westelijke karavaanroutes in het Kaukasusgebergte, Noord-Irak en tussen de Zwarte en de Kaspische Zee.

In de tiende eeuw hadden de Khazaren een gigantisch rijk opgebouwd dat zich uitstrekte van het noorden van de Zwarte Zee tot de Oeral en van het westen van de Kaspische Zee tot de Dnjepr.

De Khazaarse krijgsheren besloten dat ruilhandel en het uitlenen van geld winstgevender en minder gevaarlijk zou zijn dan het plunderen van karavanen. Er was één probleem. Het Khazaarse Rijk was bijna gelijk verdeeld tussen christenen, moslims en joden. Zowel Christenen als Moslims geloofden dat het een zonde was om rente te vragen over een lening, destijds woeker genoemd. Alleen Joden mochten openlijk rente vragen over leningen.

Of ze het nu om praktische redenen deden of uit oprechte religiositeit, de Khazariaanse aristocraten beleden bekering tot het Jodendom.

“Sommige geleerden geloven dat de Khazaren de voorouders zijn van veel Oost-Europese Joden.

Dit geldt ook voor de Rothschilds, die Europa meer dan twee eeuwen lang financieel hebben geplunderd en geregeerd, zoals ze dat vandaag de dag nog steeds doen door het mondiale financiële systeem te domineren.

Zij zijn de financiële achterban van de Rockefellers en alle andere rijke bloedlijnfamilies. Het is belangrijk op te merken dat geen van deze bekeerde Khazaren enige connectie had met Joden, maar toch beweren ze Zionistische-Joden te zijn.

Sterker nog, Joden zijn geen zionisten en zionisten zijn geen Joden.

De Rothschild bankiers hebben gepland onze beschaving over te nemen en tot 90% van het volk uit te roeien door middel van een verscheidenheid aan geheime acties, waaronder oorlogen, het vergiftigen van ons water, voedsel, lucht en medicijnen, de verschillende Covid vaccinatieprogramma’s, eindigend met hun nieuwste creatie, de FEMA-kampen.

Islamitische huurlingen worden nu grote sommen geld betaald om de EU en de VS over te nemen. – De belangrijkste taak van Trump is deze cabal van verraders ten val te brengen.

De Deep State leidt deze geheime operatie via negatieve Draco Reptielen, de Zwarte Adel, het Vaticaan, de Jezuïeten, de monarchieën, samen met de Khazariaanse Maffia geleid door Bush/Clinton Nazi’s, CIA facties en corrupte FBI facties. In feite maakt het hele systeem van agentschappen, gerechtelijke bestuurders, rechters, advocaten en schijnrechtbanken allemaal deel uit van deze grote façade die de onmiskenbare rechten van de mens heeft geschonden die ons door onze Schepper zijn gegeven.

Alle religies hebben duizenden jaren lang geprobeerd de ware antwoorden te verbergen over wie en wat we werkelijk zijn, teneinde hun controle over ons te verscherpen, ons te plunderen door middel van de nep Covid pandemie en om ons uit te buiten om hun eigen rijkdom en macht te vergroten.

 

Het verborgen verhaal van een meer dan 10.000 jaar oude oorlog

Er verschenen vreemde tekens aan de hemel. Een rode zon en een zwart pad kruisten elkaar. De oorlog tussen Lemurië en Atlantis, geavanceerde beschavingen uit de oudheid. De Atlantiërs werden gemanipuleerd door de Anunnaki.

 

In deze verborgen geschiedenis van meer dan 10.000 jaar geleden, die voorkomt in boeken zoals ‘De Kronieken van Akakor’, zonken de verloren continenten Lemurië en Atlantis door een nucleaire oorlog veroorzaakt door de Anunnaki zelf, die de Atlantiërs beïnvloedden om de steden te regeren. Dit veroorzaakte een wereldwijde catastrofe, maar er waren overlevenden van zowel Lemurië als Atlantis.

 

Beide continenten zouden tot 10.000 jaar geleden aan het oppervlak van de oceaan hebben gelegen. Lemurië lag in de Stille Oceaan en Atlantis in de Atlantische Oceaan.

 

Verborgen geschiedenis van Atlantis en Lemurië

In ‘De kronieken van Akakor’ beweert Karl Brugger dat op beide continenten twee godenrassen leefden, twee beschavingen die geavanceerder waren dan onze huidige. Ze kwamen met elkaar in conflict en voerden oorlog met vliegtuigen en oude kernwapens. Uiteindelijk zonken beide continenten als gevolg van deze catastrofale oorlog.

 

Citaten uit het boek van Akakor

 

  • “De schemering bedekte het aardoppervlak. De zon scheen nog, maar een grijze, grote en krachtige mist begon het daglicht te verduisteren…”.
  • “Vreemde tekens verschenen aan de hemel. Een rode zon en een zwart pad kruisten elkaar. Zwart, rood, de vier hoeken van de aarde waren rood. De twee godenrassen begonnen te ruziën…”
  • “Ze verbrandden de wereld met de hitte van de zon en probeerden energie aan elkaar te onttrekken.
  • De loop van rivieren veranderden en de hoogte van de bergen en de kracht van de zon veranderden.
  • Er waren continenten die overstroomden…”

 

Enkele cryptische hindoetabletten die James Churchward in 1868 vond, spreken over Lemurië. Hij en de hogepriester van de tempel interpreteerden de tabletten als verwijzingen naar het verloren land Mu, waar de Naacales of Heilige Broeders leefden.

 

Volgens de tabletten zonk Mu ongeveer 12.000 jaar voor de huidige jaartelling en zijn Paaseiland en andere eilanden in Polynesië overblijfselen van Mu of Lemurië.

 

Het boek The Visitors van JJ Benítez verhaalt over de ontvoering van wetenschapper Daniel W. Fry door buitenaardse wezens op 4 juli 1959.

 

Op het schip vertelden de buitenaardsen hem dat hun voorouders op het land van Mu hadden geleefd en dat er een andere geavanceerde beschaving was – Atlantis. De Atlantische wetenschappers hadden “geleerd om atoomenergie vaardiger te gebruiken dan jullie nu doen”. Hij had het ook over een komende nucleaire ramp.

 

Alternatieve geschiedenis van Atlantiërs vs. Lemuriërs: nucleaire catastrofe

 

Edgar Cayce, een Amerikaans medium, ontving telepathische boodschappen van de aliens van Cassiopeia. Volgens hun informatie leefden de Atlantiërs al sinds de oudheid. Ze reisden door de ruimte en hadden zelfs bases op verschillende planeten, waaronder Mars. Ze hadden ook een mysterieuze technologie om energie uit de kosmos te oogsten door middel van gigantische kristallen.

 

Verschillende informanten zeggen dat de Atlantiërs geavanceerde en welwillende mensen waren die in het kwaad vervielen, terwijl anderen suggereren dat ze uit een ander zonnestelsel kwamen en dat ze al een gen hadden dat hen voorbestemde om koud en wreed te zijn.

 

Het eerste verhaal zegt dat ze in vrede en harmonie leefden in Atlantis vanaf 210.000 voor Christus. De ‘reptielachtige’ Anunnaki buitenaardsen begonnen hen echter negatief te beïnvloeden, vooral de Atlantische hogepriesters.

 

Deze corrupte Atlantiërs noemden zichzelf de ‘Zonen van Belial’ en het conflict met Lemurië begon. Ongeveer 25.000 jaar geleden begonnen deze Zonen van Belial ruzie te maken met de Lemuriërs over hoe ze over de Aarde moesten heersen. Atlantis wilde heersen over alle andere stammen en beschavingen van de wereld.

 

De Lemuriërs gaven er de voorkeur aan dat andere volkeren zich op eigen kracht ontwikkelden, dus bevolen ze hen met rust te laten.

 

Deze beslissing leidde ertoe dat de Atlantische Zonen van Belial oorlog gingen voeren tegen Lemurië, met als hoogtepunt een plan voor een nucleair bombardement.

 

Aardveranderingen en her-initialisatie van beschavingen

Dit veroorzaakt een catastrofe met de explosie van ondergrondse gasvelden. Uiteindelijk sterven meer dan 60 miljoen Lemuriërs.

 

De overlevenden vluchtten naar Agartha en vielen later Atlantis aan. De ondergang van het verloren continent was echter meer te wijten aan een reeks natuurrampen. De aarde werd onstabiel door de overvloedige kernexplosies van de Atlantiërs, waardoor de aardas en de polen verschoven.

 

Veel Atlantiërs zochten hun toevlucht in Agartha en andere plaatsen in de wereld. Agartha is een legendarisch koninkrijk waarvan wordt gezegd dat het zich in het binnenste van de Aarde bevindt.

 

Prehistorische bouwwerken zoals steencirkels – Stonehenge, dolmens en geogliefen worden verondersteld het werk van de Atlantiërs te zijn geweest, omdat zij de technologie van akoestische levitatie kenden om zware stenen op te tillen; er zijn ook over de hele wereld symbolen van Atlantis in grotten, waaronder de Spiraal, de Halve Maan en de Slang.

 

Daarna, met het verstrijken van de millennia en de stabilisatie van de Aarde, kwamen beide beschavingen opnieuw naar voren, beginnend met de beschavingen die we vandaag de dag kennen: Soemerië, Egypte, India, China, enz. Later zouden de reptielachtige Anunnaki terugkeren en onze geschiedenis zoals we die nu kennen beginnen.

 

De Reptielen namen in het geheim de controle over de Aarde over.

 

Dit is een alternatief verhaal dat de conventionele geschiedenis verandert, maar het is logisch vanwege alles wat we ontdekten over Atlantis, Lemurië en zelfs de mythologie van de Anunnaki, inclusief de geologische veranderingen op Aarde.

 

Het kan een waar gebeurd verhaal zijn, maar de elite en geheime genootschappen houden het verborgen.

Bron: https://deshinewspost.com/atlantis-vs-lemuria/

 

 

 

Deel dit met iedereen die je kent!

 

 

De Nieuwe Tijd is eindelijk aangebroken! Goud is omhoog en de Cabal is omlaag! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd omdat de tijd ons meer zal vertellen …