Buiten wereldse Technologie
De sluier die onze zielen gevangen houdt op deze planeet zal worden opgelicht door het reïncarnatieproces om de mensheid te bevrijden en te evolueren zoals de Schepper het bedoeld heeft.

Het is spijtig dat slechts enkelen echt wakker zijn en actie ondernemen, de rest denkt dat anderen het bevrijdingswerk wel zullen doen voor onze planeet Aarde.  Fout, we moeten het zelf doen! Stroop je mouwen op en vraag iedereen die je ziet of ze een betere wereld willen voor zichzelf en hun kinderen, om volledig vrij te zijn, met genoeg gezond voedsel en nergens zorgen over te maken?

Als het collectieve bewustzijn van de mensheid niet voldoende evolueert om de frequenties van de vijfde dichtheid aan te kunnen, zal het imploderen in een zelf veroorzaakte wereldwijde catastrofe.

Maar als het bewustzijn van de mensheid wel evolueert, zal een gouden tijdperk van wijsheid, liefde en vrede aanbreken.

Het moet duidelijk gemaakt worden dat de globale elites begrepen hebben dat hun strijd om de planeet Aarde over te nemen, is verloren.

Buiten wereldse technologie zal beschikbaar komen om alles wat mis is met de Aarde te repareren en ons jong en gezond te houden.

Technologieën zoals genezingsmachines worden al heel lang buitenaards gebruikt. Ze worden MedBeds genoemd en zullen ons zo lang als we willen ‘jong en gezond houden’, wat ongeveer 1000 jaar zou kunnen zijn voordat een nieuw ras het volgende niveau bereikt.
Bekijk deze video https://www.youtube.com/watch?v=TzbZJTqiaOw

In hun obsessie met vragen als;

“Wanneer komt de openbaring?

stellen de meeste mensen zelden nuttige vragen over wat dan hierna zou kunnen gebeuren. Sommige van de meest intrigerende ontwikkelingen die zullen komen, hebben te maken met wetenschap en technologie.

Welke wetenschappelijke kennis zouden buitenaardse wezens kunnen bezitten; welke technologie en kennis zouden ze kunnen ontwikkelen; en wat zou er kunnen gebeuren als wij toegang konden krijgen tot zulke technologieën?

Wees gerust: de mensheid op aarde weet slechts een duizendste van wat vandaag de dag voor ons beschikbaar is.

Meer duidelijkheid wordt verschaft in toekomstige FWC artikelen.

Arische en Sirische technologie
In tegenstelling tot Mu leerden de koningen van Atlantis zowel Arische als Sirische technologie en bouwden al snel meer geavanceerde steden en vliegtuigen om tussen plaatsen te vliegen. Deze machines mochten of konden de atmosfeer van de Aarde niet verlaten omdat ze niet door het Raster heen konden dringen.

Alleen bepaalde mensen mochten de Aarde verlaten en door het zonnestelsel reizen. Soms hadden ze mijnwerkers nodig op een van de andere planeten in het zonnestelsel en deze slavenarbeiders moesten bepaalde goedkeuringen hebben om deel uit te maken van de ‘zonnemissie’.

Niemand solliciteerde, wie zou dat willen? Maar de ‘Officieren van de Zon’ van het ‘Commando Zonnestelsel’ kozen de sterkste en gezondste mannen uit de bevolking die het werk aankonden. Je kon zo honderden mensen in grote ruimtehangers zien vertrekken en in de lucht zien verdwijnen.

De Sirianen die hen selecteerden waren genadeloos en maakten geen onderscheid tussen degenen die familie hadden en degenen die dat niet hadden. Vaak genoeg zagen familieleden hun vader, broer of echtgenoot nooit meer terug, omdat de meesten zoals gewoonlijk werden doodgewerkt.

Tot op de dag van vandaag werken ze nauw met hen samen en als we Grijze Werkmieren zien, zijn de Sirianen niet ver achter hen.

Het ruimte-uniform dat deze menselijke arbeiders droegen was donkerblauw, met de gevleugelde zonneschijf op de mouw geborduurd.

Figuur 7-6. De ‘Hogepriesteres’ in de tarotkaart toont haar gekleed in een gewaad van wit linnen.

In veel opzichten heeft de Atlantische technologie de technologie van vandaag achterhaald, maar wij lopen nog ver achter. Het is zorgwekkend dat we dezelfde kant op gaan als de Atlantiërs. De meeste mensen weten niet dat we de technologie hebben om door het zonnestelsel te reizen, maar net als in de oudheid mogen mensen in het algemeen deze technologie niet gebruiken.

Nogmaals, alleen een elite mag het Raster binnendringen, maar alleen met Sirianen. De Atlantische computersystemen waren in sommige opzichten geavanceerder dan die van ons, maar net als wij gebruikten zij kristallen om computergeheugen op te slaan. Wij gebruikten kwartskristallen om computergeheugens op te slaan in de jaren 1940, maar de Atlantiërs hadden een briljanter systeem om kristallen te gebruiken. Zij hadden de mogelijkheid om af te stemmen op de resonantie van de natuurlijke kristalwouden van de Aarde, diep onder het oppervlak van de planeet, en konden zo net zoveel geheugen opslaan als ze wilden. Het verschil tussen toen en nu is dat in Atlantis slechts een selecte groep toegang had tot het computernetwerk. Computers waren niet voor dagelijks gebruik.

Figuur 7-7. Atlantische koning wordt vermaakt door zijn harem van Vuurvrouwen.

Net als in Mu konden de sjamaanse priesteressen communiceren met dieren en brachten ze vooral veel tijd door met dolfijnen en walvissen. Deze zeer intelligente dieren hielpen de mensen graag met alles wat ze nodig hadden en werden vaak gebruikt als koeriers van fysiek materiaal tussen het land en degenen die onder het oppervlak van de oceaan leefden, maar ook voor speciale telepathische boodschappen.

De sjamanen en veel vuurmensen hadden telepathische vermogens en mogelijkheden ontwikkeld om op afstand te kijken en gebruikten die om mensen te helpen. De voorlopers van de moderne tarotkaarten werden gebruikt om de dingen geavanceerder uit te laten zien, net als de kristallen bol. Niets van dit alles was nodig, maar degenen die geen toegang hadden tot de kracht van de 96% waardeerden het om zich te kunnen verhouden tot iets fysieks – zoals een kristallen bol of een spel kaarten toen het Atlantische priesterschap hun paranormale vermogens gebruikte. Het maakte het meer echt voor hen.

Als de Atlantische technologieën die aan de menselijke hybriden van de macht werden gegeven beperkt waren gebleven tot computers en dergelijke, zou het waarschijnlijk niet zo erg zijn geweest, maar ze maakten ook kennis met allerlei soorten wapens.

De dagen dat ze pijlen, bogen en zwaarden gebruikten om zich te verdedigen waren voorbij; deze koninkrijken hadden toegang tot laserwapens en kernenergie zoals wij die vandaag de dag in de wereld hebben. Hoewel kernwapens in het begin niet werden gebruikt, zorgde het voor extra spanningen tussen naties als ze wisten dat hun buurman ze had.

Degenen die de modernste massavernietigingswapens had, creëerde angst.

 

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd als de tijd ons meer vertelt …