Computers zijn de Achilleshiel:

Manipuleer computers en ze kunnen ‘s werelds rijkste economie laten mislukken. Verlam ze, en breng het machtigste militairsysteem van de wereld op de knieën. Vernietig ze, en de vijand is afhankelijk van je.

 

De gefabriceerde “war on terrorisme” is erin geslaagd nog meer “terreur” te creëren die bestreden worden met enorme gelduitgaven. Blijkbaar, willen de politici dat betalen met geld bestemd voor sociale zekerheden, pensioenfondsen, aangevuld met extra belastingen om de additionele uitgaven voor leger en veiligheidsdiensten te financieren.

 

Keyboard Hand GrenadeDe oorlog in Irak is uitgegroeid tot een 14-jaar durende nederlaag tegen de radicale Islamitische Staat die de helft van Irak en Syrië controleren. Islamitisch verzet tegen westerse dominantie heeft zich verspreid in Afrika, Jemen, Saoedi-Arabië, Jordanië, en de olie-emiraten die nu rijp zijn om te vallen.

 

Met de ‘kwade geest’ uit de fles in het Midden-Oosten, is de Verenigde Staten de strijd tegen Rusland en met verlenging tegen China begonnen. Dit is een te grote opgave voor een regering die niet in staat is geweest om na 14 jaar de Taliban in Afghanistan te verslaan.

 

Rusland is geen land dat zich laat verslaan. Bovendien heeft Rusland enorme nucleaire strijdkrachten en een enorm uitgestrekt gebied om een VS / NAVO-invasie te absorberen. Het kiezen van een gevecht met een goed bewapend land met verreweg de grootste landmassa van alle naties op aarde, toont een gebrek aan elementair strategisch inzicht. Maar dat is precies wat de VS doet.

 

Bedreiging die er niet is:

De Russische terughoudendheid jegens Washington wordt beschouwd als een bedreiging. In US ogen is Rusland een “vijandige macht” een land met een onafhankelijk buitenlandsbeleid, evenals de BRICS-landen, Iran, Bolivia, Ecuador, Venezuela, Argentinië, Cuba en Noord-Korea ook hebben verkondigd. Dit is teveel zelfstandigheid voor Obama c.s. om te accepteren. Zoals de Russische president Vladimir Poetin onlangs verklaarde, “Washington wil geen partners. Washington wil vazallen.” De natuurlijke counter reactie van Rusland is digitale oorlog.

 

Chinese, Russische en Iraanse regeringshackers hebben de controle bemachtigd om de Amerikaanse elektriciteitsnetten, kernreactoren, luchtverkeersleiding, treinen en metro’s, water en sanitaire voorzieningen, olie- en gasleidingen, essentiële productieprocessen en meer, af te sluiten, zoals admiraal Michael Rogers, onlangs waarschuwde:

bear“Ruslands sterke man Vladimir Poetin heeft de Amerikaanse computers geïnfecteerd met virussen die de Amerikaanse economie met een enkele toetsaanslag kan afsluiten. Hij kan het elektriciteitsnet, kernreactoren, luchtverkeersleiding, treinen en metro’s, water en sanitaire voorzieningen, olie- en gaspijpleidingen afsluiten, waardoor de fabrieken worden stilgelegd en moeten sluiten. Hij kan gewoon het Amerikaanse banksysteem en de beurs en elke werkgever in het land naar wil “uitschakelen”. Hij kan ook de computers aanvallen die de Amerikaanse wapensystemen besturen.”

 

Amerikaanse topfunctionarissen hebben toegegeven dat hiertegen geen verdediging is. ‘We zijn heel letterlijk op de ‘barmhartigheid’ van onze vijanden aangewezen en volledig overrompeld.

 

“Dit leidt ertoe me te doen geloven dat het slechts een kwestie van wanner is, i.p.v. of, dat we zoiets dramatisch gaan beleven.” vervolgde hij.

 

Enige tijd later, bevestigde President Obama deze getuigenis van Admiraal Rogers, door te zeggen dat de vijanden van Amerika nu op zoek zijn naar citaat – “Het saboteren van onze elektriciteitsnetten, onze financiële instellingen, onze luchtverkeersleidingssystemen.”

 

An arrow hitting an Achilles heel on a red circle background

Dit kan worden geactiveerd met een enkele toetsaanslag op elke computer, tablet of smart Phone waar ook ter wereld. De vijanden van de U.S. kunnen letterlijk de Amerikaanse economie naar eigen wil en inzicht “uitschakelen”. Maar het afschrikwekkendste hiervan is, dat dit slechts het begin is van het verhaal.

Ze kunnen ook de computers manipuleren die de aandelen-, obligatie- en goederenmarkten beheren – zowel als elke financiële instelling, van de grootste banken en brokers tot de afgelegen ATM. – Evenals medische dossiers, bankrekeningen, kredietinformatie, leningen, creditcards en belastingaangiften. – Ze kunnen in het geheugen van computers de meest gevoelige nationale veiligheidsgeheimen, intellectuele eigendommen en persoonlijke informatie plunderen. Ze kunnen de computers saboteren die de overheid en de bureaucraten overeind houden, en zelfs het Amerikaanse leger verlammen.

 

Na jaren van waarschuwingen van experts, het sensationele hacken bij Sony, Home Depot, het Pentagon en zelfs het Witte Huis van het afgelopen jaar, heeft dit nu eindelijk de nationale aandacht verkregen. Maar veruit het meest verontrustend zijn de aanvallen op computers, welke de Amerikaanse overheid en militairen draaiende houden.

 

Een wereld afhankelijk van computers:

Juist omdat de wereld zo afhankelijk is geworden van computers, zijn die vanwege de grote kwetsbaarheid de achilleshiel geworden. De afhankelijkheid van computers heeft vijanden één enkel aanslagpunt gegeven dat ze kunnen gebruiken om een natie te vernietigen. Het is voor tegenstanders niet langer noodzakelijk om miljarden te besteden aan pogingen om de Amerikaanse militaire macht ter land, ter zee, of in de lucht te verslaan. Er is geen noodzaak duizenden strategische doelen aan te vallen over het hele land.

985_technology_addiction“Op dit moment, werkt hun inbraaksoftware … virussen … wormen … Trojaanse paarden en andere codes … in duizenden regeringscomputersystemen over het hele land. Cyber ​​spionnen zijn “de voorbereiders van het slagveld” door het verzamelen van kennis voor gebruik tijdens de strijd. Ze perfectioneren ook de mogelijkheden de Amerikaanse wapensystemen te controleren, te verzwakken of te vernietigen.”

 

In november 2014 werd gemeld dat private gegevens van ten minste 25.000 Homeland Security medewerkers werden gecompromitteerd. Dit soort informatie wordt vaak gebruikt voor “phishing” om aanvallen te lanceren die gericht zijn ter verkrijging van toegang tot gevoelige Amerikaanse regeringsnetwerken. Zo zijn ook aanvallen uitgevoerd op Amerikaanse defensieaannemers om geheime informatie uit hun computers te krijgen.

 

National Security Agency klokkenluider Edward Snowden onthulde het feit dat Chinese hackers 50 terabytes gestolen hadden – ongeveer 4,3 miljard pagina’s met gegevens over de Lockheed F-35 Joint Strike Fighter. De gestolen gegevens zijn inclusief plannen voor de motoren van het vliegtuig en nog veel meer. Militaire experts zeggen dat Peking waarschijnlijk de informatie gebruikt om de Chengdu J-20 en de Shenyang J-31 te ontwikkelen.

 

Rusland en China zijn niet de enige tegenstanders van de VS in deze grote cyber-oorlog. Onlangs is Iran toegetreden tot de digitale oorlog tegen de Verenigde Staten. Iraanse agenten hackten computers van de US Navy, om toegang te krijgen tot gevoelige e-mails en andere zaken. Maar al deze bedreigingen verbleken in vergelijking met de aanslagen op de Amerikaanse kernwapens.

 

Volgens Thomas D’Agostino van de National Nucleair Security Administration, zijn de computers die de Amerikaanse nucleaire wapens controleren wel tot 10 miljoen keer per dag aangevallen. Als slechts een 1.000ste van een procent nauwkeurig is geweest dan levert dat een aantal van ongeveer 1.000 succesvolle aanvallen voor elke dag van het jaar; oftewel 365.000 succesvolle aanvallen op Amerikaanse kernwapens per jaar.

 

Gevolgen:

Zal een hacker daadwerkelijk in staat zijn Amerikaanse kernraketten te lanceren? Het angstaanjagende antwoord is dat niemand het zeker weet! – Als aanvallen op de Amerikaanse infrastructuur, de overheid, en militaire faciliteiten al angstaanjagende zijn, dan zijn nog ongeveer 69% van alle inbraken die elk jaar optreden in Amerika gericht op Amerikaanse ondernemingen.

 

Veel van deze aanvallen zijn ontworpen om een ​​van de vier doelstellingen te bereiken:

  • Controle van het elektriciteitsnet, olie- en gasleidingen, luchtverkeersleiding en andere kritieke infrastructuur systemen die worden gecontroleerd door particuliere computersystemen.
  • Diefstal van intellectuele eigendommen van Amerikaanse bedrijven, in het bijzonder militaire aannemers.
  • Het verzamelen van persoonlijke informatie, zoals namen, adressen, telefoonnummers, sofinummers, e-mailadressen en nog veel meer.
  • Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om de toegang te verkrijgen tot computers waar deze mensen toegang hebben – overheidscomputers – militaire computers – infrastructuurcomputers.

 

Na het stelen van het e-mailadres bijvoorbeeld, kan een buitenlandse regering middels het versturen van een e-mail die uit een betrouwbare bron lijkt te komen, bij het openen van een bijlage of als een link wordt aangeklikt in de e-mail, de computer direct infecteren met malware die hackers de wachtwoorden geven die de persoonlijke toegang geven tot bedrijfs- of overheidscomputers, inclusief de toegang tot alle gebruikte en aangesloten netwerken. – Maar deze cyber-spionnen zijn niet de enige hackers die persoonlijke gegevens willen hebben. Cyberdieven, zijn ook op zoek naar identiteiten om te stelen.

 

Een lijst van de meest recente slachtoffers bevat velen van de grootste ondernemingen in Amerika, zoals 7-Eleven, AOL, Citigroup, Home Depot, Kmart, Nasdaq, Target Stores, en nog meer. – De nu beruchte hack van Sony Pictures ‘netwerk door de hackgroep “Guardians of Peace” – door de FBI toegeschreven aan Noord-Korea – was verwoestend. Het legde gevoelige persoonlijke gegevens bloot van de 47.000 huidige en voormalige medewerkers en freelancers waaronder beroemde producenten, regisseurs en sterren van het grote doek. Ze stalen ook onuitgegeven films van de computers van Sony en veegden de harde schijven schoon. De meest recente is Carphone Warehouse waar 2,4 miljoen persoonlijke gegevens van cliënten zijn gestolen.

 

Het is duidelijk dat Amerika deze grote digitale oorlog verliest. Tot nu toe waren te weinig mensen in Washington en in het bedrijfsleven zich hiervan bewust om te pleiten voor aanzienlijk grotere uitgaven noodzakelijk tegen cyberaanvallen. De particuliere sector is meer dan drie keer groter dan de federale overheid en besteedt toch slechts ongeveer een derde zoveel om zijn computers te beveiligen.

 

 

Kardinale Fout:

Ten tijde Poetin een fundamentele onafhankelijke uitdager werd van de VS, was de regering in Washington bezig met hun gebrek aan succes over hun invasies in Afghanistan en Irak. De illegale missies waren niet succesvol en vervulde niet de aangekondigde doelstellingen, evenals het geval was met alle anderen oorlogen in het M.O. daarna.

unintended consequencesIn 2014, terwijl ze druk waren met het opblazen van bruiloften, begrafenissen, dorpsoudsten, en voetbalwedstrijden, en kinderfeestjes in het Midden-Oosten, werd Washington wakker, en ontdekten dat ondertussen Rusland onafhankelijk was geworden, los van de controle van Washington, en zich presenteerde als een geduchte uitdager van de US ‘Suprême-unilaterale-super-machtsstructuur’. Poetin en Rusland hebben meer dan genoeg van de leugens en arrogantie van de regering in Washington.

 

Als tegenactie koos Washington de Oekraïne, dat lange tijd deel uitmaakte van Rusland om die af te splitsen van Rusland. Waarvoor, adjunct-secretaris van Buitenlandse Zaken, Victoria Nuland, $ 5 miljard besteedde om straatrellen te organiseren, met de lancering van een staatsgreep d.m.v. georkestreerde “demonstraties” met het nodige geweld er aan toegevoegd, dat resulteerde in de omverwerping en de vlucht van de democratisch gekozen regering van Victor Janoekovitsj.

 

Met andere woorden, Obama c.s. vernietigt eerst de democratie van een land d.m.v. een illegale staatsgreep om het land ‘democratie’ te geven. De Oekraïense democratie betekent niets voor Washington het was alleen de bedoeling om de macht te grijpen in Oekraïne. Met het doel Rusland met een veiligheidsprobleem en sancties op te zadelen als rechtvaardiging tegen de “Russische agressie”, waarvoor vlucht MH17 werd neergehaald boven de Oekraïne om de groeiende economische en politieke betrekkingen tussen Rusland en Europa op te breken.

 

 

De Russische regering, wordt met 89% gesteund door het Russische volk, en hebben duidelijk gekozen voor de verwerping van vazalstatus als de prijs om Rusland deel te laten uitmaken van het Westen. Met als gevolg dat Rusland daarom moet worden vernietigd. – Wat WW3 betekent met de vernietiging van de wereld.

 

De Oplossing:

Wat moet gedaan worden om de vrede te herstellen? Ten eerste, totale regime verandering: Ten tweede, de EU moet de NAVO verlaten en zich realiseren dat Washington de grotere bedreiging is dan Rusland. – Zonder NAVO heeft Washington geen dekking voor haar agressie en geen militaire bases waarmee ze Rusland kan omringen.

 

Het is Washington, niet Rusland, dat een ideologie van, “Wir sind uber alles” heeft. Obama heeft deze bewering onderschreven door te stellen dat “Amerika een uitzonderlijk land is.” – Poetin heeft geen dergelijke claim gemaakt voor Rusland. De reactie van Poetin op de uitspraak van Obama is, dat “God ons als gelijken schiep.” En heeft met zijn digitale game nu een andere manier gevonden om oorlog te voeren tegen Amerika.

 

Uiteindelijk zijn; arrogantie, zelfverheerlijking en leugens de oorzaak van de U.S. ONDERGANG

 

Samenvatting:

Het Amerikaanse leger heeft sinds WW2 alle geïnitieerde oorlogen verloren; in feite al veel langer waren deze oorlogen bedoeld om te verliezen. Deze waren niet bedoeld om te winnen, winnen zou het ergste zijn wat er kon gebeuren. Deze oorlogen zijn ontworpen om de oorlogsindustrie draaiende te houden. Het winnen van een oorlog betekent dat de defensie-industrie in haar grote omvang niet kan blijven bestaan, omdat het winnen van een oorlog betekent dat de troepen thuis komen, en besteding van het geld stopt.

 

Dus deze oorlogen zijn bedoeld om voor altijd door te gaan. Het leger wil niet dat ze winnen, er is zelfs geen vijand die conventioneel niet kan worden verslagen.

 

Het is een andere vorm van corruptie door de defensie-industrie en haar RKM eigenaren. Het Amerikaanse leger is niet bereid een ​​echte oorlog te vechten, omdat hun defensiebudgetten zijn opgezet om geld te nemen van het volk om dat aan hen te geven. Ze zijn niet opgezet om het land te verdedigen.

 

Er zijn enorme uitgaven voor oorlogsmaterieel – oorlogsmaterieel dat slechts geschikt is voor het vechten van een conventionele oorlog, zoals in de Tweede Wereldoorlog. Maar als een echte oorlog komt tegen een echte vijand, zoals, bijvoorbeeld, China en Rusland, kunnen ze die niet verslaan, te meer omdat die echte vijand hen te slim is geworden nieuwe digitale ‘hackwapens’, die relatief goedkoop zijn om te ontwikkelen en zeker succesvol zijn tegen de ouderwetse oorlogsstructuur van Amerika, waardoor de VS ongetwijfeld zal worden verslagen.

 

De oorlog die wel moet worden gestreden:

Helaas is er nog steeds een oorlog die wel moet worden gestreden, door allen van ons die WAKKER zijn, de oorlog tegen de grootste vijand van het volk op aarde, de ‘Rothschild Khazarian Maffia’ (RKM).

 

Het grote probleem ligt in de Verenigde Staten, dat nog steeds onder de controle is van een klein aantal gruwelijke gangsters onder leiding van de Bush/Clinton/Rockefeller clans. Ze houden hun leven lang de bevolking in schuldslavernij.

 

 

Iedereen die WAKKER is moet de ‘good guys’ in onze samenleving steunen, totdat de Federal Reserve Board (FED), de ECB en de BoJ (Bank of Japan) zijn overgenomen in eigendom van het volk. De centrale banken zijn de bron van de RKM macht om het volk te tiranniseren, en deze moet worden weggenomen, door het schuldgeld de dollar, euro, yen, en de respectievelijke gelddrukpersen te vervangen door vertrouwensgeld gesteund door waarde.