Bedrieglijke Propaganda:

Alles dat over de hele wereld wordt gepubliceerd door de nieuwsmedia betreffende de economie is florerend. De meerderheid van deze rapporteringen zijn overtrokken; het doet je afvragen of ‘vraag en aanbod’ vervangen is door ‘manipulaties’ verricht door centrale bankiers? Sinds het begin van de jaren negentig tijdens het Clinton-regime zijn de media geconcentreerd in een paar handen en omgevormd tot het Ministerie van Propaganda voor de overheid, het gereedschap t.b.v. ‘Grote Broer’ politiek. Sindsdien leven de mensen in deze valse realiteit, dat overal in het ‘wel en wee’ aangaande de economie is doorgevoerd.

Propaganda-feature-imageDe onkunde van mensen op het gebied van kapitaal, geld, fascisme, en economie is schrikbarend, het is de tragische ‘valstrik’ van het fascisme met de sluipende ‘Big-Brother-Staat’ wat door de meerderheid van de mensen nog steeds wordt ontkend en beschouwd wordt als samenzweringstheorieën, dwars over alle leeftijdsgroepen, alle job-sectoren op alle intellectuele niveaus, en politieke denkrichtingen. Al deze mensen delen de ziekte van ontkenning verergert door onwetendheid en luiheid.

 

Ook weten deze mensen niets over goud, noch hebben enige interesse in goud, en hebben ook geen belangstelling voor de corruptie binnen het bankwezen en de overheid, de door de overheid gevoerde drugshandel, en daaruit voortvloeiende financiële consequenties. Het is triest, maar laat ze vallen, om niet de trouwe Goudgelover te ontmoedigen – de voorstanders van eerlijk-geld.

 

De belangrijkste ‘WAKEUP CALL’ komt voor hen, als ze door de bail-in al hun geld op de bankrekening verliezen, of als een RFID-chip in hun linker bovenarm wordt ingebracht. Niet alleen geven ze daarmee de fascistische staat een aanmoediging hun spaargeld in beslag te nemen, maar ook hun lichaam te infecteren met kankercellen, en andere ernstige ziekten te veroorzaken.

 

Het langdurige Zero rentebeleid (ZIRP) oefent een ongelooflijk vernietigende kracht uit op de economie, vanaf het straatniveau tot hoger. Het verzekert en levert een ontoereikend inkomen voor pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. Het 0% rentetarief is al van kracht sinds 2009, toen het publiek werd verteld dat het slechts voor korte tijd zou zijn.

 

Pensioenfondsen kunnen niet langer aan hun verplichtingen voldoen, en nemen hun toevlucht tot de verkoop van hun posities belegt in kernactiva, oftewel ‘nest eieren’. Geen enkel bedrijf of AOW-fonds heeft deze ernstige problemen kunnen vermijden. Verzekeringsmaatschappijen zijn meer expansief in hun structuur. Maar ook zij kunnen niet langer aan hun verplichtingen voldoen, en hebben ook hun toevlucht genomen tot de verkoop van hun kernposities in activa. Dit zijn zeer krachtige negatieve micro-effecten voor het hele financiële systeem. De honderd duizenden particuliere spaarders hebben miljarden belegd in bankcertificaten, die praktisch niets opleveren.

 

De jongeren kunnen op basis van parttimebanen geen huishoudens vormen, omdat gepensioneerden hun banen vervullen, om de ontbrekende inkomsten op hun spaargeld van de zero rentebeleid aan te vullen. Een rentebeleid opgezet om de balans van een handjevol grote banken te ondersteunen, wiens leiders de overheden en centrale banken controleren. Met de uitbesteding naar China en India van zoveel arbeidsplaatsen in productie en hoogopgeleid-professioneel werk, zoals software en engineering verdwenen.

 

De wereld moet dringend de langste periode van het ‘nul rentebeleid’ in de geschiedenis verlaten, de oorzaak van financiële dislocaties, en zelfs bijna de totale ineenstorting van het monetaire systeem, een tijdperk waarin de centrale bankiers bewust hun korte-rentebeleid op laagterecords handhaven, nu gedurende meer dan zes jaar, vele malen langer dan slechts tijdelijk.

 

Wees ervan verzekerd dat de soevereine schuldencrisis het resultaat hiervan is. Deze heerst al in Europa. Binnenkort zal deze migreren naar Japan, één van de economieën met de meeste schuld op de planeet, en dan zal de VS ook het slachtoffer ervan worden met haar kwalijkste overheidsschuldenlast in de geschiedenis.

 

Wanneer een soevereine schuldencrisis uitbreekt, zal bijna niemand dit herkennen, terwijl deze al om de hoek staat te wachten. Stijgende rente hebben helemaal niets te maken met de economische groei en inflatie. In plaats daarvan creëert stijgende rente een soevereine schuldencrisis-cyclus die alle overheden failliet zal laten gaan.

 

Doodstraf:

death-sentenceQE is de doodstraf. Het garandeert dat de Amerikaanse dollar – en daarmee alle andere fiat valuta’s – van het wereldtoneel zullen verdwijnen, in de vuilnisbak van de geschiedenis worden gesmeten. Buitenlandse bancaire systemen worden grotendeels gesteund d.m.v. de Amerikaanse T-Bond certificaten, die de basis vormen voor het hele monetaire reservesysteem. Rusland en Aziatische landen verkopen hun US Treasury Bonds t.b.v. goud, grondstoffen, en zelfs energie deposito’s. De Staats-obligatiemarkt moet worden gezien als een groots zwart gat. Het is de laatste asset-bubbel voor overheidsschulden en faillissement rijp voor herstructurering.

 

Buitenlandse naties die Amerikaanse T-Bonds als de basis voor hun reserve systeem houden, onttrekken deze uit hun bancaire systeem om ze te vervangen door de Chinese RMB als tussen oplossingsmethode, als overgangsoplossing. Het doel is de terugkeer naar de Goudhandel Standaard, die de terugkomst wordt voor de Gold Standard Valuta en de Gold Banking Standard.

 

Fascistisch Business Model:

De weigering om goud op de apex toe te laten als oplossing voor de chronisch wereldwijde financiële crisis is een grove nalatigheid. Omdat de grote banken de controle willen houden over de financiële structuur, zijn de economieën non-responsief geworden, gemanipuleerd, de obligatie structuur staat op breken, terwijl overheden overeind werden gehouden door het plegen van fraude met obligaties, diefstal van goud, de drukpers, en roofzuchtige oorlogen om daarmede het regime van Koning Dollar overeind te houden dat rijp is voor crematie.

 

Fascist ModelDit is het summum van Fascistisch Business Model, dat de belangen van de grote banken laat prevaleren. Bankiers zijn nooit vervolgd voor de door hen gepleegde criminaliteiten, en fraude met staatsobligaties, contractfraude, vervalsing-fraude, en zelfs moord op degenen die uit de school konden klappen over de derivaten-verliezen, de schendingen van het Verdrag van Maastricht, de smerige narco-traffic transacties om hen voor eeuwig het zwijgen op te leggen. De centra van de meeste misdaadsyndicaten zijn Londen en New York. – Uiteindelijk zullen enorme bank liquidaties de GLOBAL RESET inleiden.

 

De grote banken kunnen geen geld meer verdienen met afsluiten van leningen, omdat zeer weinig levensvatbare leners over zijn gebleven ​​in dit afschuwelijk zakenklimaat. Als de negatieve bankrente de ‘slapers’ niet wekt die zichzelf liever voor de gek houden, dan zal niets hen kunnen ontwaken.

 

De belangrijkste obligatiebeleggers hebben al lang geleden alles verkocht aan de Centrale Banken – de FED en de ECB kochten samen voor tientallen biljoenen aan giftig papier dat niemand wil hebben. De waarde van deze giftige papieren is waarschijnlijk nul.

 

Bond bubble“Counterfeit op ongedekte ‘shorts’ door banken op Wall Street is de manier die helpt meer liquiditeit te geven aan de insolvente failliete grote banken, door de verkoop van Amerikaanse T-Bonds die ze niet bezitten, om fondsen te incasseren in corporate schatkisten, om hun cash-flow aanzienlijk te verbeteren, zonder ooit de verkochte producten te leveren. De koper is niemand minder dan de Amerikaanse Federal Reserve, en de Centrale banken, die geen vervolging afdwingen voor deze falsificerende obligatie fraude van hun vazalbanken die medeplichtigen zijn in dit misdaad syndicaat. Het resultaat is een ‘mooie geldinfusie’ van vele miljarden dollars resp. euro’s in de grote banken zonder de hieraan verbonden kosten. Men moet zich afvragen hoe ze deze toenames in hun balansen en kwartaaloverzichten kunnen verbergen? Waarschijnlijk doen ze dat door ze te vermengen met hun grootschalige inkomsten uit de illegale drugstransactie-fondsen.”

 

Toen QE demonstratief werd beëindigd in oktober vorig jaar, vroegen velen zich af wie waren dan de opkopers van de overheidsschulden? Al snel werd duidelijk dat er verborgen kopers waren;

 

“België, Luxemburg, Ierland, Cayman, en Zwitserland, hielpen om de slush fondsen te beheren van de Bazel club. België is belangrijk als de locatie van de zetel van de Europese Commissie en het Europees Parlement. Ze hebben sinds medio 2012 voor meer dan $ 800 miljard geïnvesteerd in Amerikaanse T-Bonds, vrijwel evenveel als de Amerikaanse Fed aangeeft op haar (leugenachtige) QE volume. De officiële Amerikaanse Fed onderwaardeert het ware QE volume voor tenminste tweevoud. Als de derivatencontractdekkingen hieraan wordt toegevoegd, is het ware QE volume mogelijk 10x tot 30x groter.”

 

Geen concurrentie toegestaan:

Het IMF (RKM eigendom) heeft besloten de invoering van de Chinese munt RMB in hun Speciale Trekkingsrechten mandje van valuta’s te vertragen. De redenen waren onoprecht en verkeerd, zoals de corrupte IMF geciteerd zegt; “de RMB was niet klaar voor opname.” De waarheid; de grote banken willen geen concurrentie van grote FOREX valuta’s en diversificatie uit de Amerikaanse Thesauries. – Als antwoord,

 

 “…verwachten dat China zich zal inspanningen om de US dollar te ontwrichten t.b.v. handel en bankwezen te bespoedigen. Verwacht extreme druk op het toenemend vereiste gebruik van de Chinese RMB in handelsovereenkomsten.”

 

Einde van dit spel:

End gameIn de afgelopen twee jaar, is een snelle toename ontstaan voor in de VS gevestigde ondernemingen die worden gedwongen hun Aziatische leveranciers in RMB te betalen voor levering van goederen. De Saoediërs zullen binnenkort RMB valuta accepteren voor hun olieleveringen, een wijziging die zich zeker zal verspreiden naar alle Golf Emiraten, vervolgens ook naar alle OPEC-landen. De olie-kaart is het ontstekingslont, en verwacht wordt dat de petrodollar binnenkort verleden tijd is.

 

Op het moment de Golf Emiraten betaling in RMB accepteren voor olieleveringen naar alle Oosterse en Aziatische landen, zal wereldwijd het alarm afgaan. In combinatie met de radicale RMB handelsovereenkomsten en de aankoop van Chinese overheidsobligaties, zullen deze veranderingen de uiteindelijke nekslag worden, en de grote dump van het US Treasuries uit alle Oostelijk bancaire systemen.

 

In reactie daarop zal de regering in Washington de Amerikaanse ‘New Shit Dollar’ lanceren, die in aanvang een ‘nep’ gouden dekking heeft. Een formeel internationale audit proces zal de frauduleuze basis breken, en leiden tot een reeks pijnlijke ‘New S Dollar’ devaluaties.

Western fiat paper capitalism begins its farewell tour. #1ab

De New Shit Dollar zal in aanvang 30% devaluatie hebben, er daarna nog veel meer devaluaties ondergaan. Die uiteindelijk bestaande fiat valuta’s met zo’n 90% zullen devalueren. – Stel je voor dat alles tien keer meer kost, in plaats van € 2 nu, dan € 20 voor een brood. Je hypotheek van € 200.000 zal een € 2 miljoen hypotheek worden! De Nieuwe S Dollar zal in alle buitenlandse en Oosterse controles falen. De VS bevindt zich uiteindelijk op de gladde helling die leidt naar Derde Wereld-status.

 

The Bear Fase in goud en zilver is ten einde:

Ondertussen is de wereld van edelmetalen weer interessant geworden, en het ontbrekende stukje zal op zijn plaats vallen. Als goud gedurende langere tijd boven 1100 blijft, zal dit worden beschouwd als een triomf voor het gele metaal. Het betekent een verschuiving van een wereld van woede, pijn in de richting naar de wereld waarin iedereen ‘vrij’ zal zijn en elkaar lief zal hebben.

Missing gold pieceDe positie van bankiers wordt steeds moeilijker om goud/zilver prijzen met manipulaties te onderdrukken. Als de deelname van grote speculanten in goud futures een extreem laagte punt bereikt, dan is de goudprijs in de buurt van de bodem. Goud handelaren zijn buitengewoon beducht geworden. In de goudhandel gooien ze hun handdoek in de ring. Ze verlaten hun posities, om hun verliezen te beperken.

 

Dit heeft de markt in de buurt of op het punt gebracht waar niemand meer bereid is te verkopen… Dat is het moment waarop goud kan stijgen met $ 200 per ounce in de komende drie maanden.

Uiteindelijk zal de goudprijs haar werkelijke waarde van meer dan $ 10.000 per ounce bereiken. De zilverprijs zal haar werkelijke waarde van meer dan $ 400 per ounce bereiken. Bij het bereiken van deze niveaus, zal de verhouding tussen beide prijzen terug gaan naar de 25-1 verhouding.

 

De aankomende gebeurtenissen zullen spannend zijn om waar te nemen hoe een na de ander zich ontvouwt, in een onvermijdelijk stappenproces, weg van het fascisme en geconcentreerd uni-polaire macht, met een sterke beweging naar vrijheid en onpartijdige systemen met gelijk verdeelde bevoegdheden.

 

 

James Turk – Geld Bubbel popt:

Goud expert James Turk denkt dat de grootste zeepbel van alles al lang over de houdbaarheidsdatum heen is. Turk denkt dat deze zeepbel eindigt zoals alle bubbels. Met een grote klap; Turk voorspelt:

 

“De geldbubbel zal ontploffen. Het moet, want er is gewoon te veel schuld in de wereld. Dat de schuld moet worden afgeschreven, uiteindelijk, als je schuld beëindigt, keert het terug naar de waarde van het onderpand op de balans. Er is gewoon niet voldoende genoeg ‘goed’ onderpand om de grote hoeveelheid aan papiergeld in omloop te dragen.”

Bubble popTurk zegt ook dat er veel te veel papierenbeloften zijn voor het daadwerkelijk aanwezig fysiek goud dat kan worden geleverd. Dus, voor de toekomst zegt Turk:

 

“Ik zie veel van deze beloften om goud te leveren worden gebroken, en uiteindelijk, de enige manier waarop dit wordt opgelost is met een veel hogere goudprijs.”

 

Hoe hoog? Turk schat:

 

“Je moet terug naar de all-time highs van $ 1.900 of $ 2.000 per ounce. Dat uiteindelijk wordt bereikt. Het is gewoon een kwestie van wanneer dat gebeurt. Het is duidelijk dat het zal gebeuren, omdat al 5000 jaar lang goud geld is en uiteindelijk zullen de mensen terugkeren naar goud als ze beseffen dat al deze beloften van bankiers en centrale bankiers echt niet kunnen worden gehonoreerd. Dus, het wordt gewoon een kwestie van wanneer de schuldnivellering komt. In maart 1968, brak de dam en de goudprijs werd vrijgegeven, de goudprijs klom nog gedurende 12 jaar. Wanneer de goudprijs eindelijk deze keer wordt vrijgegeven, gaat die gedurende vele jaren stijgen. Het is moeilijk te zeggen hoe hoog de goudprijs zal gaan, maar ten opzichte van de hoeveelheid papier dat in omloop is – is een prijs die vele malen hoger is dan wat we vandaag hebben zeer waarschijnlijk, en zeer redelijk op langere termijn.”