Koning Dollar wordt verdreven:

De VS verliest de petrodollar. De Amerikaanse vloot heeft de Perzische golf verlaten nadat in de Zwarte Zee in 2014 de destroyer Donald Cook werd uitgeschakeld d.m.v. een hightech precisiesysteem door Rusland.

De oliestaten, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië zien hun toekomst binnen de mondiale economie bij hun nieuwe vriendjes in Oost-Azië liggen. En inderdaad, hooggeplaatste functionarissen voeren reeds geheime onderhandelingen met Saoedi-Arabië en de Verenigde Death of King DollarArabische Emiraten. Alles wijst erop dat zij, samen met China en Rusland binnenkort de aanval op de petrodollar zullen lanceren – om het monopolie binnen de oliehandel van de Amerikaanse dollar te breken.

 

Vladimir Poetin zei; dat hij geen vertrouwen heeft in de Amerikaanse dollar, hij verklaarde dat betaling voor de binnenlandse olie voortaan in roebels moet geschieden en het gebruik van dollars of euro’s voor afwikkeling nu verboden is, dat zijn de eerste twee van meerdere valuta’s die uit de Russische gratie vallen.

 

Een Russisch gevechtsvliegtuig – een gigantische Tupolev bommenwerper – vloog vorige week zo laag als 150 meter over het vliegdekschip USS Ronald Reagan van de US Marine, in internationale wateren voor de Zuid-Koreaanse kust. Dit is niet zo ongebruikelijk, maar het verhoogt wel de kans op een “ongeluk”.

 

Wat geen toeval is, zijn de Russische precisie bombardementen als ondersteuning voor Assad in Syrië. Raadt het laatst mogelijke Amerikaanse reactiebeleid van de regering-Obama? “Laarzen op de grond” in Syrië! Wie heeft dit kunnen bedenken? Er wordt kennelijk gedacht dat het een goed idee is om Amerikaanse soldaten te plaatsen waar Russische vliegtuigen bombarderen. Er werd ook gedacht dat het een goed idee was om een ​​marineschip te sturen dat langzaam voorbij de Chinese Zuidzee-eilanden vaart. Biedt dit een voordeel? Vooral nadat China de US gewaarschuwd had dat niet te doen. Wat kan er misgaan? Zie je waar dit naar toegaat en waarom? De Verenigde Staten is financieel en moreel failliet. De Chinezen en Russen weten dit. Het leven in de VS en elders in het westen gaat voor altijd veranderen. Deze landen worden gedwongen om alles vanaf het financiële systeem tot en met de infrastructuur te herbouwen, evenals eenvoudig dingen zoals werkethiek, en eerlijkheid.

 

 

Het Monetair Stelsel:

“Ik geloof oprecht dat bankinstellingen gevaarlijker zijn dan gevechtsklare legers.”

Thomas Jefferson

 

De Centrale Bankiers zijn praktisch aan het eind van hun capaciteit om de wereldeconomie te manipuleren zonder enige verbetering te produceren anders dan ernstige gevolgen, nog erger dan die na de crash van 2008 optraden, die zouden worden voorkomen. Er is geen uitweg over na zeven jaar marktmanipulatie, zoals QE en Zero rente. De Fed ging niet door met hun eerder aangekondigd beleid van vermindering van aankopen van activa, de zogenaamde ‘tapering’, erger nog – zoals bevestigd op hun eigen website – bleven ze doorgaan met QE en wel voor 1 biljoen dollar per maand! Amerika is al meer dan 5 jaar in een recessie. De FED vernietigt met opzet het vertrouwen in de dollar bij buitenlandse schuldeisers van de VS als resultaat van hun marktmanipulaties tot het punt waar deze niet langer meer functioneren als markten, om nuttige prijssignalen en informatie te bieden voor een efficiënte allocatie van kapitaal.

 

De krankzinnigheid van negatieve rente:

Interest Rate Crash

Interest Rate Crash

Een negatieve nominale rente is onmogelijk, een negatieve rente vóór inflatie impliceert een wereld, die niet echt bestaat. Het uitlenen van geld tegen minder dan nul suggereert te geloven dat de huidige waarde van het geld minder is dan de toekomstige waarde, met andere woorden deflatie, erbij vanuit gaand dat het risico van wanbetaling en inflatie praktisch nul is.

 

Dit stelt regeringen in staat om wegen te bouwen en pensioenen te betalen met geld dat hen minder kost dan ‘niets’. Hoe lang kan dit doorgaan? – Maar als de lange rente onder nul blijft, is geld niet alleen gratis, het is eigenlijk een kostenpost het niet te lenen!

 

Om het absurde aan te tonen: Stel je koopt een huis. Als geldschieters bereid zijn om een ​​lening te verstrekken tegen een negatieve nominale rente die ondersteund wordt door niets meer dan het volledige vertrouwen en krediet van de overheid, dan zullen kredietverstrekkers zeker bereid zijn om krediet te verlenen tegen de waarde van je huis. Dat bied je een wonderlijke hypotheek – een die je rente uitbetaalt. Tegen het tarief van MINUS 0,023%, zal een € 1 miljoen huishypotheek een extra inkomen van ongeveer € 19 per maand betalen.

 

Dit roept ernstige metafysische vragen op. Als een hypotheek ​​negatieve rente heeft, impliceert het dat het huis, of een gelijke kapitaalswaarde, een negatieve waarde heeft. Immers, de geldschieter moet iemand betalen om in het huis te wonen. En als huizen minder waard zijn dan niets, moet men zich afvragen wat dan een auto waard is, of een diamanten ring, of een luxe cruise-reis?

 

Betekent dit dat het geld geen waarde heeft? Of zelfs negatieve waarde? Dus het kan zelfs niet meer worden gegeven door iemand in ruil voor de betaling van een positieve rente. Die moet dan worden betaald voor de opslag van het geld t.b.v. jou!

 

En als het geld geen waarde heeft, wat gebeurt er als je een tuinman laat werken om het onkruid te verwijderen? Moet je hem betalen? Of moet hij jou betalen? Hoeveel uren zou hij moeten werken voordat je zijn geld accepteert?

 

De hele zaak is dus in strijd is met het natuurlijk rechtsgevoel, te bizar als je erover nadenkt. Conclusie: Dit is de gekste wereld in de geschiedenis waarin we nu leven!

 

De economie van de 21e-eeuw:

Op 15 augustus 1971 hamerde president Nixon de laatste spijker in de doodskist van eerlijk-geld. Met de creatie van het huidige creditgeld dat de Last nail in the coffin21e-eeuwse economie levert. Het veranderde de manier waarop mensen denken en de manier waarop de overheid functioneert. Dit is een economie waarin de oude regels van ‘vraag en aanbod’, en van ‘waarde en prijs’, moeten worden gezien door de vervormende bril van centrale bank interventies. Waarin de prijs van nieuw geld – zoals vastgesteld door de Centrale Bank voor haar beste klanten – bijna nul is, wie weet dan nog wat andere dingen waard zijn?

 

Immers, wie zou een hoge prijs willen betalen voor een actief waarvan de waarde volledig afhankelijk is van de manipulatie door de centrale bank? Blijkbaar iedereen! Zoals wordt bevestigd door de nieuwe hoogtepunten op de aandelenmarkten.

 

Verkopers verliezen geld. Kopers denken dat ze het voor een koopje krijgen. Je kunt alle mensen een keertje voor de gek houden, een deel van de mensen altijd, en de meeste mensen slecht een keer. Je kunt prijsvorming belemmeren en je kunt de werkelijke waarde van dingen vermommen en vervormen. Maar Mr. Markt zal z’n dag nog krijgen. Hij krijgt die dag altijd. Het was Alan Greenspan die begon met het bedriegen van Mr. Markt.

 

In 2001, verlaagde Alan Greenspan de korte rente, en blies daarmee een zeepbel in de huizen en hypothecaire financiering markten. De financiële sector vergrootte de Greenspan “support” en verdienden honderden miljarden aan fantasie transacties. De huizenbubbel groeide zo groot dat alles op Wall Street overbelast raakte, onder gekapitaliseerd en out-of-control raakte. Bernanke en nu Yellen gingen door met deze zwendel, de uitholling van waarde van elk zinnig stuk aan activa.

 

Greenspan was ooit loyaal aan de vrije markt. Maar zijn taak belastte hem met het grootste centrale planning gezag aller tijden. Hij wist dat de munt ongesteund door goud fraude was, maar in zijn positie als hoofd van de Fed had hij de leiding over de grootste papiergeld zwendel ooit. Hij geloofde in het vaststellen van prijzen door Mr. Market. Maar als beheerder van de Amerikaanse kredietmarkt, corrupteerde hij meer prijzen dan iemand ooit voor hem had gedaan.

 

Bedrijven verkochten hun producten op goedkoop krediet, maakten hun winsten van goedkoop krediet, en vervolgens vanwege het goedkope krediet verstrekten ze obligaties om hun eigen aandelen terug te kopen, voor het simpele doel meer betaald te worden via opgeblazen salarisbonussen.

 

21st century economyDe krankzinnige financiële wereld die centrale bankiers hebben gecreëerd – gefinancierd door ultra-goedkoop krediet – gaat nu krijgen wat het verdient, goed en hard. Het monetaire systeem is uit de controle van centrale bankiers gelopen. Alle valuta’s werden opgeblazen in een poging om de race naar de bodem te winnen. Het nieuwste is dat Mario Draghi van de ECB vorige week de ‘ongelimiteerde’ euro QE aankondigde, dat de financiële fraude nog een stapje hoger brengt. Beleggers zijn zich ervan bewust dat de markt wordt gemanipuleerd, maar het lijkt erop dat het hen niet kan schelen.

 

Zoals Yellen het vertelde, zal de centrale bank beginnen met de lange terugkeer naar de “normaliteit.” Geloof het niet. Het gehele systeem is afhankelijk van abnormaliteit. Het hangt aan meer rampspoed veroorzaakt door centrale bankiers: meer QE en meer ZIRP. Het was Greenspan, die in zijn vroege dagen schreef:

 

“In afwezigheid van de gouden standaard, is er geen manier om spaargelden tegen inbeslagname d.m.v. inflatie te beschermen. Er is geen veilige opslag van waarde.”

 

Als dat er was, zou de overheid het houden van goud strafbaar verklaren, zoals werd gedaan in de jaren 1930. – Als iedereen bijvoorbeeld besloot, om al zijn bankdeposito’s om te zetten in zilver of koper of andere harde activa, en vervolgens weigeren cheques als betaling voor goederen en diensten te aanvaarden, zouden de bankdeposito’s hun koopkracht verliezen en het door de overheid gecreëerde bankkrediet waardeloos zijn geworden voor een claim op goederen.

 

Maar het financiële beleid van de verzorgingsstaat vereist dat er geen manier is voor eigenaren van rijkdom zichzelf te beschermen. Dit is het armoedige geheim van de welvaartsstaat-uitbuiters in hun tirades tegen goud. Deficit uitgaven is gewoon een regeling voor de inbeslagname van rijkdom. Goud staat in de weg van dit verraderlijke proces. Goud staat als beschermer van eigendomsrechten. Als je dit begrijpt, zullen je geen moeite hebben met het begrijpen van het politieke systeem van de uitbuiters die over alles gecentraliseerde controle moeten hebben – en dat is de reden waarom de overheid niet aan de gouden standaard wil.

 

De Goudmarkt is een Kaartenhuis:

Londen edelmetaal handelaar Andrew Maguire waarschuwde dat Goldman Sachs producenten berooft en het publiek misleidt over de goudmarkt. Goldman Sachs probeerde nogmaals de goudprijs naar $ 1.000 te praten. Goud handelaren zijn inmiddels goed geïnformeerd om te house of cardsweten dat als Goldman Sachs dergelijke verklaringen afgeeft, ze gegarandeerd aan de andere kant van die handel verkeren. Wat zo bedrieglijk is van dit soort verklaringen over goud en zilver dat het een schaamteloze poging is de goudmijnen te beroven die ze financieren, zij dwingen hen hun goud vooruit te verkopen tegen een lagere opbrengstprijs.

 

De primaire goudbanken, als gemachtigden van de centrale banken, hebben reeds lange tijd vrije toegang via ‘ongedekte’ shorts voor grote hoeveelheden synthetisch – papier – goud, waaraan zij gewend zijn geraakt voor het benutten van de voordelen van opgezette samenzweringen met elkaar, en elkaar wederzijds voordelige positie te beschermen, en de papieren goud en zilver markten in hun voordeel te manipuleren.

 

D.m.v. deze faciliteit hebben ze grote posities opgebouwd in diepgewortelde ongedekte short-posities, waarvan ze dachten dat die oneindig in de toekomst konden worden doorgeschoven. Hierdoor ontstond een fractionele reserve goud / zilver situatie die gelijksoortig is aan de cash reserve systeem in het bancaire circuit, waarin wordt aangenomen dat niet meer dan 10% van de contante spaarders ooit op hetzelfde moment hun geld dat ze hadden gestort, terug zullen vragen.

 

Inmiddels is de papier Goud Markt uitgegroeid tot het kaartenhuis dat op instorten staat. Nu de edelmetaal banken dit beginnen te erkennen dat de goudmarkt is veranderd, hebben de gelederen zich gesplitst en zijn zij meer agressief geworden om zichzelf een positie te veroveren die ze al zouden hebben gehad als zij niet zulke grote onderwater staande eigen posities hadden opgebouwd.

 

De leider van deze rovers is Goldman Sachs. Zij zagen de veranderingen aankomen en krijgen nu een stimulans om te concurreren tegen de twee belangrijkste goudbanken, die hen dwongen dit spel zo lang mogelijk gaande te houden. Dit is nu een groot probleem, want zonder samenzwerende medewerking van alle leden van de cabal, zal het kaartenhuis van de hele papieren goudmarkt instorten.

 

Bull is looseWaarschijnlijk zullen investeerders over de hele wereld zich gaan realiseren dat de centrale banken biljoenen aan waardeloos papier drukken, die nooit rijkdom kunnen creëren en dat gewoon zal leiden tot een totale implosie van het financiële systeem als meerdere systematische fouten samen komen. Kijkend naar het slechte nieuws uit de hele wereld, is het waarschijnlijk dat de bull wordt losgelaten voor het einde van 2015.

 

Goud moet worden gekocht als verzekering tegen het verrotte financiële systeem om rijkdom te behouden. Dat moet worden gehouden in fysieke vorm, en opgeslagen buiten het bancaire circuit.

 

Het is onwaarschijnlijk dat de wereld het huidige fiat geld nog veel langer zal gebruiken, want binnenkort beginnen alle centrale banken ongelimiteerde hoeveelheden geld te creëren in een poging om het wereldwijde financiële systeem te redden van haar instorting. Want, het oplossen van een financieel probleem d.m.v. dezelfde methode die ervoor zorgde dat het niet werkte, zal uiteindelijk een deflatoire implosie van het financiële systeem veroorzaken. – Maar voordat, is er een korte periode van hyperinflatie die in nominale termen goud naar $ 100.000 of $ 100.000.000 zal kunnen voeren.

 

Deze marktverandering is nu aan de gang. Goldman Sachs en ten minste tien andere handelsbanken breken rang omdat ze het schrijven aan de wand zien, en bereiden zich voor op een ‘post-cash’ afrekening. – D.w.z. Goudspaarders krijgen niet hun goud maar contant fiat geld. M.a.w. de houders van papier of synthetisch goud zullen nooit de levering van fysiek goud krijgen, terwijl de goudprijs stijl omhoog schiet. Die dag zal spoedig aanbreken.

 

Niemand begrijpt de vertakking in de ongedekte papiermarkten en de onder geprijsde fysieke markten beter dan deze handelsbanken. Zo heeft JP Morgan zich in het nauw gedreven in de fysieke zilvermarkt.

 

Veel is aan het veranderen; de prijs van goud zal voor het eind van dit jaar stijgen. Luister naar Andrew Maguire de klokkenluider en insider in de goudmarkt, die in detail de dreigende instorting uitlegt.

 

 

Financiële ineenstorting en geopolitieke veranderingen:

Gepubliceerd op 26 oktober 2015

Dit Eye-opening interview met Dr. Jim Willie, verklaart de komende geopolitieke veranderingen. Omdat de grote hoeveelheid aan informatie mogelijk niet door iedereen begrepen wordt, is de moeite en tijd genomen om de belangrijkste punten in dit resume zoveel mogelijk tot een verhaal samen te vatten teneinde de aankomende veranderingen beter te begrijpen. Willie’s view bevestigt; dat veel meer mensen over de hele geopoliticswereld wakker worden en de onnodige gesystematiseerde vernietiging op de wereld door de Rothschild Khazarian maffia beter gaan begrijpen. Om nog veel meer mensen te wekken, stuur deze samenvatting door naar anderen, als een positief signaal dat ‘wij het volk’ op weg zijn de strijd tegen onze eeuwenlange onderdrukkers te winnen.

 

De VS verliest de petrodollar. De Amerikaanse vloot heeft de Perzische golf verlaten nadat in de Zwarte Zee in 2014 de destroyer Donald Cook werd uitgeschakeld d.m.v. een hightech doelsysteem uit Rusland. De Amerikaanse militaire vloot ondersteund met haar aanwezigheid de petrodollar al meer dan 40 jaar, deze dollars worden via de olie gerecycled en dwingen de handhaving van het gebruik van oliedollars af. Wealth Funds in de Perzische Golf landen bezitten 3 biljoen dollar en zijn nu erg nerveus geworden, en veranderen deze fondsen in goud activa. Koning Salman is seniel, en is voor meer dan een jaar niet meer opdagen. De strijd om zijn opvolging is in hele hevigheid gaande; meer dan 30 zonen van verschillende vrouwen vechten voor zijn opvolging. Maar de petrodollar is dood, als de Saoediërs betaling in andere valuta’s accepteren voor hun olie, om de vernietiging van het Huis van Saoedi te voorkomen.

 

De VS is al meer dan 5 jaar in een recessie met een min 5% groei. Ze hielden kunstmatig de dollar sterk d.m.v. leugens, marktmanipulaties, en onderdrukking van de goudprijs. Rockefeller is reeds uit de olie-industrie vertrokken, dat bevestigt de deplorabele staat van zaken in de Amerikaanse olie-industrie. Verder wordt de Amerikaanse recessie bevestigd door het kijken naar de lege containers die de haven van LA verlaten naar de Pacific Rim; Deze bevatten schroot en restanten van kunststoffen, die vroeger in open barges werden verscheept.

 

De Russen raken in Syrië ISIS doelen die het Amerikaanse leger nooit heeft aangevallen, omdat ze worden gefinancierd en getraind door de Amerikanen. De VS creëerde de ISIS-terroristen, die worden gefinancierd vanuit de inkomsten uit de illegale verdovende handel, gekweekt in Afghanistan onder leiding van de Amerikaanse regering. De VS is de schepper van ISIS, wat de opvolger van Al Qaeda is, terwijl de VS ook hun belangrijkste financier en leverancier van wapens is.

 

China heeft enorm uitgebreide RMB financiële centra opgezet, soort van mini Wall Streets, in Frankfurt, Londen, Parijs en Zürich die onderling vechten om de macht, in het bijzonder tussen Frankfurt en Londen. Deze centra zijn niet alleen voor betalingen en geldwisseling, maar nog belangrijker voor de uitgifte van RMB obligaties omdat veel landen in het bezit van Amerikaanse T-Bonds steeds nerveuzer worden en deze dollar genomineerde obligaties in RMB obligaties omzetten. Vooral de Saoedi en de Golf Emiraten gaan van de dollar naar de RMB, wat het spel-over betekent voor de US oliedollars.

 

Een van de Kroon prinsen ging naar Rusland om deze overgang te bespreken. De Golf Emiraten spelen ook een belangrijke rol in de nabije toekomst. Maar het Khazarian Huis van Saud is desalniettemin aan haar bestaanseinde gekomen.

 

In het westen wordt schuld een actief genoemd, wat nonsens is. De VS houdt het monetaire systeem draaiende d.m.v. de creatie van 1 Biljoen aan QE / maand gedurende reeds vele jaren, zelfs tot heden, verborgen voor het publieke oog door de uitgegeven obligaties niet te leveren. Inmiddels maakten de oplichters op Wall Street enorme winsten met zgn. Shorts op obligaties. De FED bevestigd de 1 t / maand op haar website. Al het gepraat over QE afbouwen is pure BS – LEUGEN. Terwijl HET praten OVER de renteverhoging slechts bluf is. De scheuren in de obligatiemarkten worden zichtbaar en negatieve rente is een onmogelijkheid. Het is gewoon een verborgen QE. Nu weet de wereld hoe het monetaire systeem in leven wordt gehouden, door het plegen van fraude, manipulaties, het vertellen van leugens en op grote schaal bedrog, zo worden steeds meer mensen wakker!

 

De olieprijs zal zich niet herstellen, omdat Iran is toegestaan haar olie ​​op de markt te verkopen, en wel met enorme hoeveelheden, verwacht dus geen herstel, maar enorme verstoringen. De VAE blijft in tact. De Saoediërs, alhoewel zij de ISIS financieren en van fondsen voorzien, gingen toch naar Rusland voor hulp, met name om te praten over de doodsteek van de petrodollar. – Rusland gaat het ontstane vacuüm vullen door de Verenigde Staten achtergelaten.

 

Turkije gaat van richting veranderen naar het Oosten. De verkiezingen die worden gehouden; Als Erdrogan de dictator wint, zal hij worden gedwongen om overstag te gaan en de koers veranderen naar het Oosten, als de oppositie wint zal de verandering nog sneller zijn. De Turken zijn niet blij met de Amerikaanse relatie. Erdogan wil een presidentieel systeem in Turkije. – Ik denk dat dit de laatste uitweg is voordat volledige dictatuur in Turkije begint, zegt Ceyda Karan, een oppositie journalist.

 

De nieuwe Silk Road wereld komt eraan. – Merkel speelt haar marionettenrol, maar de Duitsers zijn haar meer dan zat, omdat een enorm handelsvolume van het bedrijfsleven met het Oosten verloren is gegaan als gevolg van het rampzalig sanctiebeleid van Merkel. Een nieuwe dame stijgt op in Duitsland in de persoon van prof dr. Gabrielle Krone-Schmalz, schrijver en freelance journalist; ze is echt het lichtend voorbeeld voor de oppositie.

 

Gabrielle Krone-Schmalz is tegen de VS en positief over Rusland dat de oppositie nog sneller laat groeien, en ook vooraanstaande leidende Duitsers zijn boos, en opponeren tegen Merkel. Schäuble de door de cabal gecontroleerde minister van Financiën uitte openlijk uitspraken in het voordeel van de Russische actie in Syrië. Jan-Claude Juncker, voorzitter van de EU kwam met zijn verklaring; de Amerikanen hebben in drie jaar geen vooruitgang in Syrië geboekt; ze hebben alleen maar de infrastructuur afgebroken en waren niet van plan terroristen te bevechten. De VS geregeerd door de cabal, is nu geïsoleerd en ontmaskerd als exporteur van oorlog, vernietigingen, terrorisme, giftige vaccins, giftig GMO-voedsel, en gecreëerde ziekten zoals Ebola, enz. De tafels aan het geopolitieke front zijn gedraaid!

 

Volgend jaar zal op grote schaal duidelijk worden dat dollar vervangen wordt, en de US heerschappij over terreur gaat verdwijnen. Belangrijk is te kijken naar de ontwikkelingen in Saoedi-Arabië, Turkije, Duitsland en Groot-Brittannië. – De RMB zal een gigantische stap voorwaarts nemen in de komende maanden, wanneer de Golfstaten openlijk beginnen de RMB te accepteren.

 

Het grootste risico is dat de VS het monetaire systeem vernietigt, omdat ze dit niet meer kunnen controleren. Slechts een reserve-systeem zal worden gehandhaafd voor geldwisseling en commerciële transacties.

 

Lezers die geïnteresseerd zijn in dit interview kunnen het hier volgen:

 

Wordt wakker en Spreek Uit:

stand-up-and-speak-out-11Nu bekend is dat zoveel positieve ontwikkelingen tegen de heerschappij van de RKM aan de gang zijn, is dat een fantastische bevestiging dat de wereld wakker wordt en de Khazarian maffia erkent. Nu veel lezers ook hun vijand hebben leren kennen; is het tijd om al je vrienden en contacten op de hoogte te brengen en ze wakker te maken door ze te informeren over deze positieve gebeurtenissen. Hoe meer bewuste mensen, hoe sneller de maffia voor de rechter wordt gebracht en de mensen van de wereld bevrijd zijn, vrij om te gaan en staan en in vrede samen te leven met grote welvaart en voorspoed, zonder oorlog of zelfs de dreiging ervan.

 

Laat veel mensen hun woede en bezorgdheid uiten over wat er gaande is in de wereld met betrekking tot de vele programma’s die worden ingevoerd in het zicht voor iedereen. – Het is niet altijd gemakkelijk om anderen te overtuigen, in het bijzonder onder bepaalde omstandigheden, maar de grootste uitdaging ligt bij goede vrienden en geliefden die nog niet voor deze realiteiten wakker willen worden.

 

Het is een veel voorkomend verschijnsel en volkomen begrijpelijk dat zelfs in huwelijken de ene partner wakker is en de ander niet. Immers, het ontwaken is een monumentale verschuiving in het bewustzijn en de perceptie is een zeer persoonlijke en uiteindelijk individuele ervaring, zoals het hoort. Maar het is niet per se een gedeelde perceptie. Wat bindt is dat degenen die wakker worden en zich bewust worden van wat er werkelijk aan de hand is, meestal ook heel gepassioneerde onderzoekers worden, teneinde meer en meer bewijs vinden ter bevestiging van de omvang, en de verschuiving in de totaliteit, zowel gruwelijke als versterking van werkelijkheden vinden die nooit eerder waren waargenomen.

 

Bedenk; de belangrijkste dingen zijn het moeilijkst te vertellen.

En vergeet niet; de plant kan niet beginnen met groeien als het zaad niet is geplant.

 

SYSTEMATISCH BEDROG:

Neocons, Mossad en moord met voorbedachten rade – Rebekah Roth

Elke burger moet de waarheid weten over wat er gebeurde op 9/11 en gedurende de voorafgaande maanden, en wie de echte daders zijn.

In dit interview bespreken Rebekah en ik een aantal zeer verontrustende nieuwe bewijzen die direct duiden op de Israëlische kunst studenten m.b.t. hun opzet en intentie alle aanwezigen in de 2 Towers van het wereldhandelscentrum te vermoorden.

De wereld leeft in geleende tijd. Nu je weet wie onze vijand is. Bevrijd je land uit de handen van Khazarian Maffia. Stop met het ondersteunen van de grote banken. – Stap-uit de Matrix! – Wake-Up en Stand-Up!

 

 

DOLLAR. DEBT. DEFAULT. — Andy Hoffman

De Russische airliner werd door een F16 van de Israëlische luchtmacht met een air to air missile doelbewust neergeschoten op jl. zaterdag 31 oktober 2015. Hier de beelden met een situatie tekening:

Air to Air missile

RussiancrashIsraeliwargames