Een populist tsunami overspoelt de EU

 

 

De Unie die geen Unie is:

De huidige economische situatie in Europa is zeer ongelijk. Er zijn een aantal landen die het beter doen dan anderen. Duitsland en de noord Europese landen zijn over het algemeen beter af, dan de Zuid-Europese landen. Duitsland heeft het meest geprofiteerd van het voordeel van de gemeenschappelijke EU-markt. Maar gekeken naar het voordeel van de EU als een geheel, omdat een Unie moet worden beoordeeld als één geheel, en niet per land; dan is het resultaat van de Unie slechter dan wanneer er geen zogenaamde Europese Unie zou zijn geweest.

 

European DemocracyUiteraard is dit moeilijk te bewijzen, omdat er geen onderzoek kan worden gedaan naar wat er zou zijn gebeurd zonder Unie – dat wil zeggen, wat zouden de sociaaleconomische resultaten zijn geweest als de Europese landen onafhankelijke waren gebleven?

 

Waarom dan de bewering dat de som van de EU slechter is dan de som van alle individuele soevereine lidstaten van de EU-leden tezamen? – Omdat de EU nooit werd opgezet als een Unie om elk lid in gelijke mate te dienen. De Unie werd zelfs niet eens door de Europeanen zelf bedacht. De oorsprong van het idee kwam van de RKM in Washington, uitgevoerd door haar eigen agentschap de CIA, en na de Tweede Wereldoorlog werd geïmplementeerd. Het ontredderde Europa moest een ​​vazalstaat worden van de corporate VS, zoals reeds lang voordien was besloten, evenals het nog bedrieglijker op de euro gebaseerde monetair systeem.

 

De ECB, eigendom en gecontroleerd door de RKM, moet geld blijven drukken, kunstmatig lage rente behouden, ter aanwakkering van een nog grotere obligatiemarkt-zeepbel. Zo niet, dan zal de hele EU abrupt eindigen. Ondanks de grote twijfels over de honderden miljarden aan slechte schulden moet de ECB doorgaan met gelddrukken om de slechte overheidsbalansen van de EU-leden overeind te houden. Dat betekent dat zowat elke overheid in de EU naar mogelijkheden zoekt om de laatste euro uit de zakken te kloppen van burgers, werknemers en het bedrijfsleven. En dat zal de inkomensgroei en welvaart de nek omdraaien.

 

Beslissend jaar 2017:

2017 zal een beslissend jaar worden. Kiezers gaan naar de stembus voor belangrijke verkiezingen; in Nederland op 15 maart, Frankrijk, op 23 april en Duitsland, tussen 27 augustus en 22 oktober. Anti-euro populisten hebben een reële kans om in een van die landen te winnen. Als ze ook maar in één winnen, zal de EU logischerwijze uit elkaar vallen.

 

populismTrump creëerde een nieuwe golf van populisme, die zich verspreidt over de hele ontwikkelde wereld en een bedreiging is voor de naoorlogse liberale democratische orde. Met andere woorden; de Geheime regering, de Bilderberg Group, de Trilateralists, de leden van de Bohemien Grove, en de Raad van Buitenlandse Betrekkingen (CFR) kwamen bij elkaar in buitengewone vergaderingen om strategieën en een plan op te stellen om Trump te stoppen president te worden. Alle cabal-leden over de wereld zijn nerveus, zo niet ronduit buiten zinnen over dit feit. Ze hebben geprobeerd hem te doden, hem om te kopen, overmaat aan macht aangeboden, en alle andere gebruikelijke methoden, die allemaal, de een na de ander, tevergeefs waren. Trump gaat gewoon door en heeft zijn kabinet gevormd uit de machtigste mensen in Amerika. Alle drie de CIA-afdelingen zijn doodsbang voor het feit dat niemand Trump kan controleren en dat hij niet geïnteresseerd is in de slimmigheden die de CIA gewoonlijk toepast. – CIA-directeur Brennan heeft de CIA omgevormd tot een sinister, onaansprakelijk machtsorgaan met het vermogen het beleid elk gekozen president van de VS te dicteren, met de toon van een maffia Capo, die de fysieke veiligheid van Trump bedreigt.

 

 

Drie CIA-fracties CIA controleren de Wereld:

De exorbitante macht van de CIA werd aangetoond met het recente schandaal van “fake nieuws” over president-Trump dat hij gechanteerd werd door Rusland. De CIA probeerde een “lastercampagne” tegen Trump te starten. James Clapper, de directeur van National Intelligence, ziet blijkbaar niet door de list heen in z’n beoordeling van de list waarmee CIA kwam en accepteerde die als feit. De burgers zijn tot de conclusie gekomen dat ofwel alle inlichtingendiensten ontbreekt het aan intelligentie of het is gebrek aan competentie. De CIA heeft zich gepositioneerd als een ​​hogere autoriteit boven het congres, de president, en het volk; ze kunnen in alle zaken in het geheim optreden naar eigen goeddunken, zoals reeds eerder werd blootgelegd door Edward Snowdon. – Onvervaard is Trump op zijn eerste volle dag in functie, gelijk begonnen de ongeveer 400 CIA-medewerkers op het hoofdkantoor in Langley, Virginia toe te spreken. Hij verachtte en soms kleineerde hun conclusies dat Rusland probeerde de verkiezingen te beïnvloeden om hem met de overwinning voor het Witte Huis te helpen.

 

Het Trump team heeft een enorme taak voor zich liggen; de volledig schoonmaak van alle moerassen; medewerkers te dwingen of te ontslaan om de volledige waarheid te vertellen; alle misstanden te bekennen; en uit te leggen door wie ze werden omgekocht en voor hoeveel; de manipulaties van alle “vrije” markten op te biechten. Voorts; de waarheid te bekennen over corrupte autoriteiten, die hoogverraad pleegden, en opheldering over; alle valse vlag operaties, zoals 9/11; Pizza Gate; uitgevoerde moorden; en wel in het bijzonder de moord op John F. Kennedy.

 

 

Trey Gowdy een no-nonsense aanklager zal in het nieuwe Congres dienen, in de intelligentie commissie. Als is geen ander die deze positie kan vervullen om ambtenaren van inlichtingendiensten verantwoording af te leggen over hun campagnes Donald Trump te de-legitimeren. – Gowdy heeft bewezen dat de politiek niet zijn onderzoek leidt. Zijn moreel kompas wijst altijd in de richting van de waarheid.

 

De waarheid is het enige wat telt de massa wakker te schudden!

 

Verkiezingen:

Met in dit jaar opkomende verkiezingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, en misschien Italië, is de nervositeit onder de elite die de geheime regering vormen, voelbaar. Vorig jaar was de consensus dat Trump geen schijn van kans had te worden gekozen. Zijn overwinning, minder dan een half jaar na Groot-Brittannië dat stemde om de Europese Unie te verlaten, was een klap in het gezicht van de elites voor wat betreft hun globalisering, vrijhandel en multilateralisme. Jean-Marie Guehenno, CEO van de Internationale Crisis Group, zei hierover:

 

“Ongeacht hoe je Trump en zijn posities bekijkt, zijn verkiezing heeft geleid tot een diep, diep gevoel van onzekerheid en dat zal een lange schaduw werpen over Davos,”

 

Nederland:

De extreemrechtse Partij voor de Vrijheid, onder leiding van de anti-Islam campagnevoerder Geert Wilders, en een fervent euroscepticus, knokt voor de eerste plaats in de peilingen tegen premier Mark Ruttes centrumrechtse VVD-Partij. Indien de stembuspolsters juist zijn (tegenwoordig een grote vraag) gaat het om een ​​nek aan nek race, en kan resulteren in de overwinning van de partij van Wilders of uitkomen op een goede tweede plaats, wat betekent dat het mogelijk is dat Wilders eindigt in een coalitie met een andere partij.

 

Een solide overwinning van Wilders stelt hem in staat een ​​regering te vormen, die hardhandig zal optreden tegen de moslimbevolking in Nederlandse, en een dramatisch omwenteling zal leveren in andere lidstaten.

 

Frankrijk:

Hetzelfde anti-establishment sentiment dat in Italië en Nederland heerst, bestaat ook in Frankrijk en Duitsland. De presidentsverkiezingen in Frankrijk, dit voorjaars, wordt de aanzet voor een belangrijke ontwikkeling. De extreemrechtse kandidaat Marine Le Pen, een 48-jarige juriste qua opleiding, maakt gebruik van het toenemende France under Le Penanti-immigrant sentiment gesteund door de recente terroristische aanslagen, en een haperende economie, als munitie tegen president François Hollande.

 

Onder de agendapunten van Le Pen staat o.a. het verlaten van de Europese Unie, afschaffing van de euro, en het veiligstellen van de grenzen. Frankrijk is ‘s werelds zesde grootste economie. Op dit moment heeft ze een geringe voorkeur om te winnen, maar zo was ook het geval onder de pro-Brexit, en Donald Trump menigte. Le Pen is op weg naar een Frexit of te wel Frans EU-vertrek, waarover ze vorige week een ontmoeting met Trump in New York zou hebben gehad. Mocht Marine Le Pen de kans krijgen het Élysée te winnen, zo heeft zij gezegd dat haar eerste officiële reis niet naar Washington zal zijn, maar naar het hoofdkwartier van de EU, om ze mede te delen dat de Brusselse grootmacht eindelijk aan haar einde is gekomen.

 

Met 10% werkloosheid – en dat is bijna een recordhoogte – nog slechts enkele maanden voor de verkiezingen, zou het niet verbazen als de populariteit van Le Pen groeit onder de zwevende kiezers. Verkiezingen in Frankrijk bestaan uit twee rondes die uiteindelijk beslist wordt door de kiezers. Verwacht wordt dat ze de tweede ronde haalt, hoewel de meeste peilingen momenteel haar zien verliezen. Maar, het zijn dezelfde enquêteurs die Brexit en de Trump presidentie ook niet voorspelden.

 

Ter aanvulling; ze is ook een fan van Vladimir Poetin, is tegen de klimaatverandering, en heeft gezegd dat globalisering een andere vorm van totalitarisme is. Klinkt bekend! Mocht Le Pen winnen, zijn de consequenties van deze verkiezing, net als bij het Italiaanse referendum, fataal voor de duurzaamheid van de euro, dat z’n impact zal hebben op banken, valuta, obligatiemarkten, en edelmetalen.

 

Duitsland:

Nogmaals, anti-immigratie en anti-establishment sentiment heeft de vraag gesteld of bondskanselier Angela Merkel scheißt auf DeutschlandMerkel de macht kan behouden in de aankomende Duitse verkiezingen, die moet plaatsvinden vóór 22 oktober werd 2017. De Christendemocratische Unie (CDU) partij van Bondskanselier Merkel is onlangs in haar thuisstaat verslagen, grotendeels als een berisping voor het open grenzen beleid van haar partij. Kanselier Merkel kwam op de derde plaats achter Duitslands populistische rechtse Alternatief voor Deutschland party (AfD), die 21% van de stemmen in haar thuisstaat behaalden.

 

De beslissing van Angela Merkel om miljoenen vluchtelingen in Duitsland toe te laten blies op spectaculaire wijze op in haar gezicht. Het plan van de kanselier om harde sancties tegen Rusland op te leggen werd door de Europese leiders, die ontevreden zijn met haar immigratiebeleid, afgewezen.

 

Merkel probeerde wanhopig de jarenlange sancties tegen het Kremlin te continueren, maar Europese leiders hadden minachting voor haar en gooiden hun steun achter Vladimir Poetin. De waanzin die plaatsvindt in de Oekraïne was voor Merkel de reden. EU-leiders hadden geen waardering voor haar wensen en legde de sancties op voor slechts zes maanden.

 

De voorkeurcijfers voor Merkel gaan gestaag omlaag. De Berlijnse Kerstmarkt-aanslag startte een nieuwe golf van kritiek over haar massaal migratiebeleid. De extreemrechtse massa in Duitsland is stijgende vanwege de AfD beloften om hard in te grijpen tegen immigratie.

 

Het beleid van Merkel brengt de levens van Duitsers in een precaire positie. Een horde van gewelddadige buitenlanders is hun buurt binnengedrongen en ze zijn hulpeloos hiertegen te reageren. Recente terroristische aanslagen hebben angsten vergroot. Burgers voelen zich niet veilig. Ze hebben opgeroepen tot het verbod tegen de boerka en eisen betere bewaking.

 

Aangenomen wordt dat Merkel de CEO is van de Rothschild/Nazi 4e Reich AG (de EU). Het Duitse ministerie van Financiën deelt het ‘Frankfurt Huis van Financiën’ met een overvloed aan Rothschild banken, verzekeringsmaatschappijen etc. Merkel is sinds 2005 een Bilderberger en Rotary Clublid, en is bekroond met de Joodse B’nai B’rith prijs (Heerser van de Vrijmetselaarswereld), omdat ze zo gehoorzaam is. Ze heeft ook de Coudenhove Kalergi Prijs gekregen voor haar promotie van de ideologie van rassenvermenging opdat de Europeanen op de oude Egyptenaren zullen gaan lijken. Merkel lijkt van joodse afkomst te zijn, dat haar hoogverraad aan Duitsland en Europa verklaart.

 

Wie behoren tot de geheime Elite-macht, die de wereld bestieren?

De ontevreden Italiaan, Gioele Magaldi, die als lid van de hoogste graad binnen de vrijmetselaar is uitgetreden, onthulde met vijf andere ontevreden leden, het bestaan ​​van 36 ultra-geheime internationale loges, die niet alleen boven de 33 graad van de Schotse ritus maar ook boven alle andere tot nu toe bekende hoge rangen staan. Deze rangen die ook hoog boven de Bilderberg groep, Council of Foreign Relations, Trilaterale Commissie, Skull & Bones, de Bohemian Grove, als ook andere organisaties, dienen om de plannen te verspreiden voor een ​​nieuwe wereldorde, die invloedrijk is in de economie, financiën, academici en regeringskringen.

 

Sinds 1849 ligt de ware macht bij deze ultra-geheime loges. Met namen als Golden Eurasia, Parsifal, drie ogen, Geburah, Compass Star Rose, Valhalla, Leviathan en de Hathor Pentalpha.

 

MasonicLeadersDe meest invloedrijke leden zijn; de Rothschilds, Rockefeller, Henry Kissinger, Tony Blair, Nicolas Sarkozy, Vladimir Poetin, Angela Merkel, Gerhard Schröder, Barack Obama, François Hollande, Hillary Clinton, Jeb Bush, Mario Draghi, Jeroen Dijsselbloem, Christina Lagarde, Bibi Netanyahu, Manuel Valls, Pascal Lamy, Jean Claude Trichet, Mariano Rajoy, Bill Gates, Warren Buffet, als wel vele andere invloedrijke personen lid zijn van de hierboven genoemde Loges. De Hathor Pentalpha Ur-Loge is een van de meest wrede en extremistische van alle Ur-Loges. Deze Loges werden in het jaar 2000 opgericht door de familie Bush. Volgens Gioele Magaldi, waren naast Nicolas Sarkozy ook Osama bin Laden, en de terroristenleider Abu Bakr Al-Baghdadi leden van de Hathor Pentalpha Loge. Deze Ur-Loges zijn verdeeld in twee groepen, conservatief en progressief. Ze besturen alle para-maçonnieke verenigingen zoals Trilaterale Commissie, tot en met de Bilderberg Groep. Deze Ur-loges hebben de opdracht in de EU, het blanke ras uit te roeien.  

 

Andere leden zijn de meest prominente politici, media mogols, financiers, industriëlen, en andere would-be-heersers van de wereld kunnen op verzoek, of op uitnodiging lid worden. In beide gevallen is de goedkeuring van de Rothschilds vereist.

 

De leden van deze groep Ur-Loges, zijn allemaal loge broeders en zusters van elkaar en komen uit de verschillende delen van de wereld regelmatig samen, ze verkeren in volledige harmonie, en vormen een volledige eenheid v.w.b. de toekomstplannen voor de wereld. De UR-loges omvatten ongeveer 15-20,000 leden.

 

Er wordt veel desinformatie verspreid met beweringen dat sommige van onze heersers onderling vechten voor controle over de wereld. Inderdaad, is het waar dat ze in sommige sectoren in concurrentie met elkaar zijn, zoals bv. in olie en gas. Ook zijn er altijd machtsstrijden tussen onze leiders, maar op hetzelfde moment hebben ze elkaar nodig. Ze zijn allemaal nauw met elkaar verbonden! De angst voor een Derde Wereldoorlog wordt gebruikt om mensen bang te maken, ter aanvaarding van meer vrijheidsbeperkingen, en belastingverhogingen.

 

De Superloges die de wereld besturen, dicteren het immigratiebeleid van Merkel:

Merkel en Poetin zijn “broer en zus in dezelfde Ur-Loge “Golden Eurazië “. Hoewel ze op het wereldtoneel tegengestelde rollen spelen – streven ze naar hetzelfde doel: t.w. De Rothschild ‘Een Wereld Staat’.

 

Er bestaat geen twijfel dat Merkel en Poetin als leden van dezelfde Ur-loge de “Gouden Eurazië” op afstand als marionetten bestuurd worden – zonder de mogelijkheid zelfstandig te handelen. Daarin heeft de Rothschild-agent – George Soros de vrije hand om Europa in chaos te drijven m.b.v. massa-immigratie.

 

Nog gevaarlijker is de Turkse dictator Erdogan en de ISIS-leider en Mossad-agent, Abu Bakr Al-Baghdadi, zij zijn broeders in de explosieve Ur-loge van “Hathor Pentalpha”. Andere broers zijn de twee ex-Presidenten Bush, en Yep Bush, ex-Vice President Dick Cheney, voormalig minister van Defensie Donald Rumsfeld, de Israëlische ex-minister-president. Ariel Sharon, president Bibi Netanyahu, en de voormalige Pres. Sarkozy, die gezamenlijk de krachten zijn achter 9/11 van 2001.

 

 

De Vluchtelingen crisis:

Wat in de EU gebeurt, is angstaanjagend voor de burgers, terwijl hun regeringen het bagatelliseren maar wel het welzijn van de vluchtelingen plaatsen boven dat van het eigen volk, waar vrouwen worden verkracht, en burgers worden mishandeld en gedood. Met als gevolg van dit politieke risico de verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland een populistische tsunami ontketent, dat de vernietigen van de EU en de Euro tot gevolg zal hebben.

 

Dit alles zal drastisch het politieke landschap in de EU veranderen, op een wijze die niet meer gezien is sinds voor de Tweede Wereldoorlog. Deze golf zal de traditionele mainstream partijen wegspoelen en anti-establishment populisten inluiden, die de Europese Unie en de Euro munt willen verlaten.

 

Crazy Europese Immigratiecrisis:

De vluchtelingencrisis wordt doodgezwegen en gebagatelliseerd. Maar is in de EU zeer reëel, en gewelddadig. Waar, het echte nieuws te krijgen, en wat te geloven? Het is aan iedereen voor zich om de feiten vast te stellen. Want één ding is zeker de waarheid over deze situatie wordt niet verteld door de MSM en/of overheden. Zweden is al volledig omgeturnd en verloren, overgenomen door de vluchtelingen. De Zweden zijn niet langer welkom in hun eigen land, zo zullen binnenkort andere Europese landen volgen!

 

Geconfronteerd met de gevaren van migranten uit Afrika en het Midden-Oosten die proberen via de Middellandse Zee naar Europa te komen, wordt onder gerapporteerd. Met het economisch verval, oorlogen, vervolging, en werkloosheid in minstens een twaalftal landen aan de zuidelijke rand van de EU, heeft de steeds toenemende stijging van door Soros gefinancierd migratie de autoriteiten in Europa overweldigd, die volgens critici moeite hebben om een ​​coherent beleid te articuleren, en in de handen speelt van gewetenloze ‘mensensmokkelaars’. Het is niet per se een overdrijving om de omvang van de aspirant-migranten die illegaal in Europa komen, te karakteriseren als een.

 

Het eindspel – Documentaire van de volledige Genocide van het blanke ras:

De geheime regering voert in de EU de strijd, om het blanke ras volledige te uitroeien.

 

WAKKER WORDEN

broeders en zusters, voordat we het beseffen, zijn we voorgoed van de aardbodem weggevaagd.

 

 

 

Tags: