Frauduleuze bank-regelgeving verlaagt je bankrekening:

 

De waarheid over Banken:

Je financiële privacy is de sleutel voor je vrijheid. Banken werden vertrouwd de bescherming te waarborgen van je deposito’s en bankrekeningen, maar zijn nu de risicovolste plaatsen geworden om je geld te bewaren. Eerst Cyprus, en later de hele EU, hebben maatregelen genomen om ervoor te zorgen, dat als banken falen, de individuele bankrekeningen geplunderd mogen worden om te worden gebruikt t.b.v. de “bank bailins”, dat met vreugde door het bankwezen is omarmd. Bovendien is een nieuwe politieke regeling in het leven geroepen om bankrekeningen extra te belasten, dat snel werd gekopieerd door alle andere belastinghongerige welvaartsstaten.

 

Net als zoveel andere moderne belastingen, wordt deze belasting op bankrekeningen verkocht als een belasting aan banken, niet voor individuele klanten. De kosten zullen echter worden doorberekend aan spaarders in de vorm van hogere tarieven, of lager betaalde rente op hun rekeningen.

 

De belasting op bankdeposito’s is gepland reeds vanaf het begin ongeveer € 500 miljoen per jaar op te brengen, ogenschijnlijk t.b.v. het “Financiële Stabilisatie Fonds”, om te worden gebruikt de banken te beschermen tegen ineenstorting in een toekomstig financiële crises. – Is het een wonder dat zoveel mensen zich keren naar slimmer, veiliger en zekere vormen hun geld te bescherming?

 

Sinds wanneer is de bevolking iets waarheidsgetrouw verteld? – Wees dus op je hoede met transacties en je bankrekeningen.

 

De waarde van de euro:

Hoe meer geld de ECB drukt, des te meer zal de waarde van de euro worden vernietigd. Ongelukkig genoeg, kan de ECB niet stoppen met QE. Net zoals in de Verenigde Staten, is de Europese economie verslaafd aan gemakkelijk geld. Reuters meldde:

 

“Markten ontwennen van gemakkelijk monetair geldbeleid is een delicate onderneming voor de ECB, en we denken dat het onwaarschijnlijk is dat de bank de stimulus verwijdert, totdat de inflatie stevig op weg is naar 2 procent”, aldus Andrew Bosomworth, managing director en portfolio manager bij PIMCO.

 

Dus de ECB heeft zichzelf in een hoek gewerkt: een uitgang van het QE-beleid wordt nu met de dag moeilijker, omdat de potentiële gevolgen desastreus zullen zijn.

 

Dit impliceert; dat de EU zijn eigen dood heeft ondertekend. In het beste geval zal het doormodderen, zich te vechten van de ene crisis naar de volgende. Het is moeilijk te voorspellen hoe lang dit gaat duren, maar het kan niet oneindig doorgaan. Overheden zullen meer schuld accumuleren – en dan op een dag, stort het EU-kaartenhuis in elkaar.

 

Het is onmogelijk te voorspellen wanneer de euro implodeert. Maar, het zou eerder kunnen gebeuren dan de meeste mensen denken. – Doug Casey legde onlangs uit waarom:

 

Het is het begin van het einde. Het onvermijdelijke is inmiddels uitgegroeid tot op handen zijn. Groot-Brittannië heeft altijd misschien wel de meest afwijkende cultuur erop nagehouden van alle naties in de Europese Unie. Ze traden met tegenzin en verlaat toe, en hebben nooit serieus overwogen het pond te verliezen t.b.v. de euro.

 

En er zijn nog andere landen die plannen hebben de EU te verlaten. De eerstvolgende kan één of meer zijn van deze lijst; Nederland, Frankrijk, Duitsland of Italië. Alle Italiaanse banken zijn op dit moment grondig en volledig failliet, en zo zijn er banken in Frankrijk en Duitsland.

 

Voor nu, is de economische toekomst van de EU nauw verbonden met de aankomende verkiezingen in deze landen, en zullen een voor een de toekomst van de euro en de Unie bedreigen, terwijl het bbp zich voortsleept op het huidig, te lage, niveau.

 

 

Wie gaat dit verbeteren? Gaat de rest van de Europese Unie honderden miljarden euro’s bijdragen om de gemiddelde depositohouder in deze banken te helpen? Reken er maar niet op. Er is een grotere kans dat deze landen zich zullen ontdoen van de euro, en de EU verlaten.

 

Als het gebeurt dat een van deze landen de EU verlaat, zijn de gevolgen veel erger dan wat werd waargenomen met Brexit. In tegenstelling tot Groot-Brittannië, gebruiken al deze landen de euro. Het uitreden van een ervan maakt de weg vrij voor de andere EU-landen om te volgen, de EU te verlaten.

 

Dit is iets waarop men zich dient voor te bereiden, ongeacht waar je woont. Het eerste wat je moet doen is fysiek goud en zilver bezitten. Als de euro keldert, zullen vele Europeanen een veilige haven zoeken. Veel van deze mensen zullen hun geld parkeren in goud en zilver, in ieder geval buiten de banken. Dit zal leiden tot het omhoogschieten van edelmetaal prijzen. Kijk maar naar wat goud deed in Groot-Brittannië na de Brexit.

 

Europese banken zijn de volgende Global Nachtmerrie:

Na een afwezigheid van twee jaar, is de eurocrisis weer opgelaaid. Maar deze keer is het anders. De potentiele gevaren hebben zich vermenigvuldigd, omdat nu ook Frankrijk en Italië zich zullen aansluiten bij de kandidaten Griekenland en Portugal om uit de EU te vertrekken. Beleggers vrezen dat deze keer opnieuw de voorspellers het mis zullen hebben, zoals vorig jaar met de verrassende overwinning van de Amerikaanse president Donald Trump en Brexit. Presidentiële overwinning door Marine Le Pen in Frankrijk lijkt misschien minder waarschijnlijk, maar vlak niet uit de enorme invloed van haar aanhangers.

 

Een meerderheid in het Nederlandse parlement heeft ervoor gestemd; het overheid top adviesorgaan te ‘vragen’ te onderzoeken of de gemeenschappelijke munt wel werkt. – De Europese banken hebben in de miljarden euro’s gedrukt om het systeem overeind te houden; ze worden alleen beperkt op basis van hun naar risico gewogen activa. – Het is gemeld: Dat een op de vier investeerders gelooft dat de euro break-up dreigt.

 

“Europese banken hebben ‘assets’ van ongeveer 330% van het bbp van hun land, vergeleken met de Amerikaanse bancaire activa, met ongeveer 50%.”

 

Gemiddeld maken de Europese banken gebruik van een dertig keer leverage, dat wil zeggen dat ze tegen elke € 1 kapitaal –  € 30 uitleenden, dat impliceert als ze 3,3% verliezen op hun leningen, al hun kapitaal is weggevaagd. Grote banken in de Verenigde Staten waren too big to fail en werden dus gered met belastinggelden, maar in Europa is de situatie anders.

 

Toezichthouders in het Verenigd Koninkrijk staan 20: 1 leverage toe op gemiddelde basis. Het is nu ongeveer 40: 1. Activa van de Britse banken zijn ongeveer vijf keer zo groot als het bbp van het Verenigd Koninkrijk, in vergelijking met de VS waar de verhouding tot het bbp slechts twee keer is.

 

Om het eenvoudig uit te leggen: Het Verenigd Koninkrijk heeft bancaire activa die vijf keer zo groot zijn als de jaarlijkse binnenlandse productie van het land. Ze hadden ook een huizenbubbel. Ze hebben hun eigen reddingsoperaties uitgevoerd, die enorm waren en mogelijk nog veel groter zullen worden. Maar in ieder geval hebben zij hun eigen centrale bank waarmee de overheid kan proberen de problemen op te lossen.

 

Te groot om gered te worden:

In de EU is het een ander verhaal: De Europese Centrale Bank, is tot nu toe, niet toegestaan ​​om in te stappen, om individuele banken te redden, zoals de FED in de VS deed. Bovendien, wordt het een groot dilemma, hoe je wel een Spaanse bank en niet een Oostenrijkse bank redt.

 

Oostenrijkse en Zweedse banken hebben grote leningen aan Oost-Europa uitstaan, in euro’s en Zwitserse franken, en zullen grote verliezen lijden, in ieder geval veel meer dan 3%, hetgeen hun kapitaal zal wegvagen, terwijl de activa van banken in Oostenrijk 4 keer het bbp zijn. Deze situatie is vergelijkbaar voor Italië, Spanje, Griekenland, Zweden en Ierland. Al deze relatief kleine landen hebben banken die te groot zijn om te worden gered.

 

Deze immense krediet problemen van de eurozone banken vloeien voort uit de opkomende markten en de enorme vastgoed-zeepbel in Spanje, die gezamenlijk wereldwijd ernstige risico’s veroorzaken, en een open uitnodiging zijn voor veel erger dat kan komen.

 

 

Om de dynamiek in perspectief te zetten: Amerikaanse bank-activa zijn slechts tweemaal het Amerikaanse bbp, in Zwitserland en Ierland is het meer dan 7 keer, in het Verenigd Koninkrijk meer dan 5, en de eurozone als geheel 4 keer.

 

Verliezen:

EU-banken struikelden reeds door hun verliezen als gevolg van de Amerikaanse subprime gerelateerde problemen. Daarbovenop hebben ze nu te maken met nog grotere verliezen uit hun eigen kredietverleningsportefeuilles. Indien de verliezen slechts 5% van de portefeuille waren, wat een optimistische veronderstelling is, betekent dat 20% van het bbp van de Eurozone. Maar elk land is verantwoordelijk voor zijn eigen banken. Hoewel men denkt dat Duitsland in staat is haar eigen problemen aan te pakken, zal het nog de vraag zijn of dit gaat lukken. De voorspelling voor Zweden, Oostenrijk, Italië, Spanje en anderen landen is verre van optimistisch. Italië, Portugal, Spanje, Griekenland en Ierland zijn flat-out failliet, en blijven gigantische tekorten produceren, terwijl deze landen geen eigen centrale bank hebben om hun schuld te monetariseren. Bijvoorbeeld, 5% kredietverliezen in Ierland betekent 40% van het bbp.

 

Biljoenen zijn vereist:

Over € 5 biljoen is vereist t.b.v. bovengenoemde landen van de eurozone, in vergelijking met $ 2 biljoen voor de VS. Waar vindt de EU deze € 5 biljoen?

 

Deze Europese bankencrisis verschijnt nu aan de horizon, en heeft het potentieel vele malen ernstiger te worden, dan wat de subprime leningen hebben veroorzaakt. Want voor veel van deze leningen is de wereld afhankelijk van Europese banken. Zeker v.w.b. lange termijn groei en ontwikkeling. Net als hun Amerikaanse tegenhangers, verminderen Europese banken hun kredietportefeuilles, genaamd schuld afbouw, oftewel deflatie, wat niet leuk gaat worden.

 

Wie is de baas?

Simpel gezegd, de bankiers controleren de overheid. Het opgehaalde belastinggeld van de burgers gaat rechtstreeks naar respectievelijk de particuliere Federal Reserve en de centrale banken. Dit is hoe het feitelijk werkt: de centrale bank leent geld aan de overheid, en koopt de schuld als een asset. Deze banken hebben geen echt geld, zodat wanneer ze dat nodig hebben, gewoon creëren. Dit geld is niets waard, want er is niets dat het ondersteunt. Alleen goud gedekt geld onder een ‘Goud Standaard’ is in staat om waarde aan elke munt te geven.

 

Wanneer iemand de term “Federal Reserve” hoort, wordt aangenomen dat het een overheidsinstelling is, die de financiën van de overheid controleert. Niet zo snel, de Federal Reserve is niet Federaal, niet eens een bank, en heeft geen reserves. Eigenlijk is het privé-eigendom van de RK-maffia met inbegrip van bijna alle andere bancaire instituten. Regeringen kunnen geen controle over de banken uitoefenen, omdat de banken de overheden controleren.

 

 

Een grote cabalmarionet gaat naar de gevangenis?

Spanje is opgeschrikt; Rodrigo Rato, de leider van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) van 2004 tot 2007, is in een high-profile rechtszaak schuldig bevonden aan verduistering van fondsen tijdens de recente zware economische crisis.

 

Rato, oud-minister van Financiën in de Spaanse Partido Popular (PP) regering, en een voormalig Caja Madrid bank voorzitter, is een van de 65 bankfunctionarissen die schuldig zijn bevonden voor hun gebruik van ‘zwarte’ gratis creditcards, die werden uitgedeeld aan tientallen functionarissen in twee failliete banken.

 

 

De Elites zijn op weg naar hun afgang, zegt – Clif High:

Sommige mensen gaan hun geldverliezen, wanneer regionale banken instorten, niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fasen over de wereld verdeelt. Er kunnen een aantal kleine goede banken over lijven.

 

Een van de grootste angsten van de machtselite is het broeiende schandaal v.w.b. de sekshandel met kinderen. High stelt: “Het is in dit stadium, dat de spijker om de machtselite aan op te hangen is nu aangebracht”.

 

High geeft ook nieuwe gegevens over dramatische prijsontwikkelingen voor goud, zilver, Bitcoin en allerlei chaos te beginnen in vanaf half maart. High zegt dat Trump in feite een golf van verandering teweeg heeft gebracht waarop “Trump is een zeer goede surfer” blijkt te zijn. Hij verwacht niet dat Donald Trump uit zijn ambt zal worden verwijderd. High zegt: “De Trump rally, in termen van zijn populariteit, zal blijven stijgen.”

 

3 dingen TRUMP moet doen om de Elite uit te roeien – Harley Schlanger

De aanhoudende oorlog binnen de US-overheid waarin de Elite krachten proberen president Donald Trump, en Marie Le Pen te toppelen, wordt nu geopenbaard.

 

De reden waarom de globalisten Donald Trump haten:

De verdeling regeert de wereld. Twee belangrijke partijen beconcurreren elkaar om te bepalen wie van de twee de leiding (macht) krijgt. Waarom ze elkaar bevechten, maar als tussen hen beiden een buitenstaander ‘een ongelovige’ opduikt, iemand die niet een van hen is. Dan bundelen zij al hun krachten om de outsider eruit te werken, want anders zou die kunnen winnen. Zoals in november jl. gebeurde met de overwinning van Donald Trump. En nu lopen de globalisten het risico dat hun ‘been’ van de Nieuwe Wereld Orde wordt verspild, omdat president Trump een Nationalist en geen Globalist is, die Amerika wil teruggeven aan het volk. De bottom line is dat Trump het establishment tot de dood toe schrikt, want hij is niet één van hen, hij is het islamitische equivalent van een Infiedeel.

 

De EU-zone heeft helaas geen infiedel buitenstaander; Maar met de opkomende verkiezingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, en waarschijnlijk Italië is strategisch stemmen voor Geert Wilders, Marine Le Pen, Frauke Petry en Beppe Grillo het beste alternatief om de EU-gevangenis te kunnen verlaten. Zelfs als de kandidaat niet je persoonlijke voorkeur heeft, is het de enige optie voor het maken van de grote en noodzakelijke verandering, die Europeanen dringend nodig hebben.

 

De slag om de werkelijkheid: Hoe de globalisten je geest confisqueren: