Griekenland laat zien wat in petto is voor alle Europeanen;

 

Het Griekse Drama wordt ons Drama.

 

Massale Afslachting:

De Grieken, worden afgeslacht vlak voor onze ogen, en niemand zegt iets hierover! Hun, en binnenkort ook openlijk jouw overheid, voert je naar de slachtbank, omdat het hen niet kan schelen. Ze zijn verblind door de valse glamour van de euro en voelen zich de adellijke Europese ‘elite’ cabal. – Het zijn de marionetten van de cabal, maar ze zijn zo dom, dat ze het niet beseffen.

 

De Griekse overheid laat letterlijk hun land doodbloeden, moreel, sociaal en psychologisch. Medische zorg is niet meer beschikbaar of geprivatiseerd en onbetaalbaar. Pensioenen werden verlaagd; meer precies gesneden met meer dan 50%. Hordes mensen leven van voedselbanken. De meeste sociale diensten, met inbegrip van onderwijs zijn verkocht, en geprivatiseerd.

 

Let op, want dit wordt de toekomst van alle Europeanen.

 

Het IMF, de Europese Centrale Bank en de Europese Commissie, zijn slechts een stelletje ongekozen corrupte marionetten. Zij beslissen over het lot van het Griekse volk, en binnenkort over het merendeel van alle Europeanen met inbegrip van jou, m.b.t. het accepteren en terugbetaling van de valse schuld.

 

De Europese Commissie verkoopt alles:

In september 2016, heeft de ongekozen Europese Commissie, Griekenland een door Brussel opgestelde wetgeving van meer dan 2.000 pagina’s, in de Engels taal gegeven om binnen een paar dagen door het Griekse parlement te ratificeren, want anders zouden strafmaatregelen volgen.

 

Brussel had niet eens de moeite genomen deze zoal onleesbare wetgevingshooppapier in leesbaar Grieks te vertalen, noch het Parlement genoeg tijd toe te staan het te lezen, te verteren en over deze nieuwe fiscale wetgeving te debatteren. De meeste parlementariërs konden het document niet lezen, hetzij als gevolg van taal of als gevolg van de opgelegde tijdslimiet. Desalniettemin ratificeerde het Griekse Parlement de wetgeving.

 

Op grond van deze nieuwe wet, draagt Griekenland onvoorwaardelijk alle openbare activa over, met inbegrip van de openbare infrastructuur, zoals o.a. vliegvelden, havens zelfs openbare stranden, natuurlijke hulpbronnen, enz., voor 99 jaar, aan het Europees Stabiliteitsmechanisme (ESM), dat vrij is om alles te verkopen, lees; te privatiseren tegen uitverkoopprijzen aan de elites – als terugbetaling van de nep-Griekse schuld.

 

Verlies van wetgevende macht:

Met deze wetgeving, heeft het Griekse parlement zichzelf opgeheven. Het is niet langer toegestaan ​​de begroting of fiscale (belasting) wetgeving te passeren. Alles wordt nu in Brussel beslist in samenspanning met het IMF en de ECB. De laatste keer dat een soortgelijke situatie voorkwam, was in 1933, toen de Duitse “Reichstag” – Parlement – alle wetgevende macht overdroeg aan Kanselier Adolf Hitler.

 

Afgezien van het feit dat de schuld niet bestaat, werd het alternatief van schuldverlichting niet eens overwogen, hoewel aanvankelijk het IMF-schuldverlichting, had aanbevolen als de enige uitweg. Waarop, Duitsland Merkel, zonder genade de laatste plundering van Griekenland aankondigde, met de eis dat Griekenland hun goud, nutsbedrijven, en onroerend goed aan de ESM overdraagt, dat grotendeels beheerd wordt door Duitsland.

 

Het niet vertelde verhaal van de Griekse “bailouts” is, dat het geen “bailouts” waren – het was een veiling van Griekse activa. Real, tastbare dingen met echte, tastbare waarde werden in beslag genomen in ruil voor stukjes papier die garanderen dat in de nabije toekomst Athene wordt geketend aan Berlijn en Brussel.

 

De schuldenproblematiek blijft de Europese Unie van binnenuit uithollen – het is inmiddels onmogelijk dit te verbergen, terwijl de Griekse tragedie in omvang steeds dramatischer wordt.

Voor de volgende ‘bailout’, heeft Griekenland niets meer te bieden, behalve dat het betekent dat meer nieuwe schulden worden opgestapeld. De vraag is; In ruil voor wat? – Blijkbaar meer rente, en hogere schuld, met andere woorden rente en schulddelging – worden geamortiseerd, een nog somberder vooruitzicht; of als alternatief de beste optie; uit dit EU-fascisme-proces te treden, i.p.v. de Griekse natie te vermoorden.

 

De rampzalige inflatie in Argentinië is het volgende punt op het menu:

Voor de volledigheid; hier een echte live-ervaring over wat er op het menu staat voor Europeanen: De kluizen van kredietverstrekkers in Argentinië zijn vol met bankbiljetten. De hoeveelheid peso’s in omloop is zo groot dat de banken bewakingsondernemingen moeten betalen om ze te beschermen; erger nog er is nu bijna geen ruimte meer over voor opslag. Ongeveer een derde van de economie van Argentinië is op kasbasis, met een hoge vraag naar kleine coupures. Wat erger is, is het probleem van opslag van contant geld, dat met de dag acuter wordt in een land met 40% inflatie in 2016. De geregistreerde inflatie, heeft Argentinië het duurste land op het Amerikaanse continent gemaakt, dat geïllustreerd wordt door de prijs van een kopje koffie in het centrum van Buenos Aires: 100 peso’s, ter waarde van $ 6,3 tegen de officiële koers.

 

 

Finale plundering:

Na een ontmoeting met IMF-chef Christine Lagarde vorige maand, kondigde op deze wijze Bondskanselier Angela Merkel de laatste plundering van Griekenland aan; “De Berlijnse houding ten opzichte van dit Griekse bailout programma blijft ongewijzigd.” 

Aangezien dit een zeer grimmig vooruitzicht is, rijst de vraag; Hoe lang kunnen de Grieken nog volhouden zonder fatale gevolgen? – Twee jaar geleden, overleefden de Grieken de bezuinigingen door te tuinieren en met ruilhandel – overlevend op zeer weinig – terwijl velen van hen slechts nog voor een paar maanden reserves hadden om te overleven. Wat toen met hen gebeurde, gebeurt nu weer? Andere EU-lidstaten worden waarschijnlijk niet graag geconfronteerd hiermee, of nemen totaal geen moeite van dichtbij de dreigende economische en sociale crisis in Griekenland te beschouwen.

 

Supermarktplanken werden ontdaan van eetbare waren, en apotheken kregen gebrek aan cruciale geneesmiddelen. Met de blokkeringen door bankiers, zijn bedrijven niet in staat om leveranciers te betalen.

De steden voelen de gevolgen van de economische onrust, meer dan hun landelijke tegenhangers. Dit kan zijn omdat zij voor een deel zelfvoorzienend zijn, zoals ze begonnen met het houden van beesten en het tuinieren in moestuinen, zodra het economisch tij zich tegen hen begon te keren.

 

Een man heeft 10 geiten, een aantal kippen en een moestuin. Hij verwacht dat dit hen zal helpen om 2-3 maanden te overleven, omdat hij ook een uitgebreide familie onderhoudt. Het is nu vaak het geval dat hele gezinnen leven van het schamele ​​pensioen van een gepensioneerde, omdat zoveel volwassenen niet in staat zijn geweest werk te vinden. De Griekse dorpelingen zijn gul onder vrienden.

 

Terwijl de Griekse bezuinigingen leiden tot straatgevechten onder duizenden boze mensen, zijn ze voor een tijdje uit ons bewustzijn geraakt; onlangs protesteerden zij  tegen de nieuwe belastingverhogingen die hen het resterende geld ontneemt dat nog was overgebleven om van te leven.

 

Alle Grieken – maar vooral jullie allemaal; wakker worden.

Neem de dingen in eigen hand! Geloof niet in jullie politici, de media, je eigen overheid! Stap uit de criminele organisatie dat de Europese Unie is, en ook uit het frauduleuze westers monetair systeem dat je wurgdood is. Neem je soevereiniteitsrechten terug, de eigen valuta. Ga in gebreke op alle schuld – het Khazarian bankwezen kartel kan hiertegen nietsdoen.

 

Niet als je je land leidt, zoals IJsland doet, met eigen openbare banken, en eigen valuta, dat langzaam maar zeker de verwoeste economie herstelt. Schuldsanering is altijd bespreekbaar, of zelfs helemaal niet nodig! Zoals onlangs in het geval van Argentinië is aangetoond, ze waren in staat om zich met hun debiteuren te accorderen. Zelfs Duitsland heronderhandelde haar buitenlandse schuld in 1952 – zie het Verdrag van Londen betreffende de Duitse buitenlandse schuld.

 

WWII-herstelbetalingen:

Bovendien; Duitsland, de aanvoerder van dit economisch bloedbad in Griekenland, is Griekenland grote WWII-herstelbetalingen verschuldigd.

 

Op 8 februari 2015 verzocht PM Tsipras Duitsland haar volledig schadeloosstellingsschuld aan Griekenland te betalen, voor een equivalent van 279 miljard euro in hedendaagse termen.

 

Duitsland antwoordde in april 2015 dat de reparatie-kwestie in 1990 werd opgelost, dat uiteraard niet het geval is. Het kan niet worden uitgesloten dat veel van de Duitse druk op Griekenland nu een middel is de aandacht van de werelds af te leiden van de Duitse schuld iz. deze herstelbetaling, welke Duitsland aan Griekenland verschuldigd is.

 

Grieken wees jullie bewust van wat er gaande is. Accepteer niet wat jullie regering, Brussel en de trojka jullie land aandoen. In tegendeel, eis van Duitsland de volledige betaling van de schadeloosstelling – en volg Brexit door Grexit te eisen, als een volledig legitieme follow-up van jullie in juli 2015 overweldigende meerderheidskeuze tegen het opleggen van meer bezuinigingen t.b.v. het ‘redding pakket’ van de trojka.

 

Als je dat doet, zul je snel het licht aan het einde van de tunnel zien – een licht dat te lang door Duitsland en de gangsters van de trojka en jullie eigen regering werd verduisterd.

 

De ontwaking:

De ontwaking heeft zich ongetwijfeld verder ontvouwd in de afgelopen jaren, inmiddels zijn nog veel meer mensen zich bewust geworden, hoe diepgaand ons leven wordt beheerst door de Banken-Maffia, echter, op hetzelfde moment, evolueert de matrix elk jaar met meer programma’s over fake-gebeurtenissen, die bedoeld zijn onze bewustzijnsontwikkeling te onderdrukken, gevolgd door steeds strenger en ingrijpender wordende maatregelen.

 

“Het plan om de bewuste en onderbewuste geest van de massa’s in te perken, en in robotachtige matrix erin te drukken, in gehoorzaamheid en menselijke beïnvloeding, is bijna voltooid, en het is aan jou om je eigen geest te bevrijden en wakker te worden voordat het te laat is.”

 

Let op; Deze crisis is niemands schuld, deze is gefabriceerd door de Europese elite, de ECB – Draghi, de FED-geleidde Goldman Sachs en andere bancaire instellingen op deze wereld. – Mario Draghi die de Europese Centrale Bank leidt, is een voormalig Goldman Sachs executive – hij is degene die de facto de Europese economie manipuleert. Het hele verhaal over de schuldencrisis is een schandelijke leugen! Bailouts werden gefabriceerd om de elite in staat te stellen landen te plunderen, om eigen zakken ermee te vullen.

 

Wat de Khazarians in Washington en bij extension Brussel willen, zijn volgzame naties die nooit naar de rol in de NAVO zullen vragen, nooit de EU in in twijfeltrekken, zich nooit van de ketenen van de euro ontdoen, en nooit de Verenigde Staten toegang tot de Middellandse Zee zullen ontzeggen – dat rijk is aan diepe offshore mineralen en koolwaterstoffen.

 

Dit geldt in het bijzonder, ook voor Italië, Spanje en Portugal. Hun regeringen zijn al veranderd in externe Khazarian marionetten, gestoeld op compliant rechtse neoliberale handlangers.

 

Dit is het Stockholmsyndroom op zijn slechtst. Onderdanig aan hun beul, tot de dood hen scheidt. En de dood in de vorm van totale vernietiging, de totale plundering, totale slavernij, is niet meer zo ver weg.

 

Soevereiniteit:

Aan alle Europeanen; zorg dat jullie je soevereiniteit terughalen, je eigen valuta – en losgemaakt van het dictaat van Brussel –  en begin opnieuw – als oprechte en wijze burgers die zelf hun democratisch gekozen regering benoemen voor hun eigen grondgebied. Zeker, er bestaat voldoende visionair inzicht en wijsheid om de democratie te vernieuwen zoals het in oorsprong is bedoeld, waarin elk land of regio door de mensen zelf wordt bestuurd. Klein is fijn, groot is gevaarlijk. Ga terug naar de tribale structuur, waar iedereen, elkaar kent.

 

Poetin heeft de Nieuwe Wereld Orde regering verlaten:

 

Het alom gebruikte Eufemisme door George Carlin:

In het tijdperk van marteling is het wenselijker over “verbeterde ondervragingstechnieken” te spreken; waar de rijken “job creators” heten; waar het vermoorden van kinderen “collaterale schade” wordt genoemd…