Verandering gaat gebeuren,

of ze het willen of niet.

 

Separatistische bewegingen:

Frankrijks nieuwe president, de Globalist-lieveling van de Rothschilds, Emanuel Macron, stelde de parlementaire verkiezingen van Frankrijk voor, om zijn slavenregime de indruk van populaire steun te geven. Het Franse Rothschild-regime beschermt hun belangen, aangezien het bewijsmateriaal van Wikileaks heeft aangetoond dat het plot van de NAVO om Gaddafi omver te werpen werd aangewakkerd door, eerst hun wens om de goudgesteunde Afrikaanse munt te vernietigen, en ten tweede de Libische oliereserves te beheersen. Anders zou hun controle over Frans-Afrika verloren zijn gegaan, vanwege Gaddafi ‘s plan om een ​​door goud gesteunde Dinar uit te geven.

Dramatisch genoeg, had Gaddafi eerder Europa in een “profetisch” telefoongesprek met Blair gewaarschuwd dat zijn val de opkomst van islamitisch extremisme in het Westen zou aanmoedigen. Een waarschuwing die niet werd gerespecteerd; wat maken een paar mensenlevens uit in Frankrijk en Libië, als het grotere doel het zakkenvullen van politici en de elite zoveel beter lijkt?

De Franse overval op goudmijnen in Mali kwam onlangs opnieuw in beeld, aangezien de Franse troepen en een 10.000-man sterke macht van VN-vredessoldaten vechten om de vroegere Franse kolonie te stabiliseren.

 

Macron in z’n eerste publieke dispuut:

Zijn eerste publiekelijk optreden in Brussel, op officieel EU-niveau, was voor Macron “niet erg bemoedigend”. De Hongaarse premier Victor Orban heeft de Franse president aangesproken over wat hij als ongepast gedrag beschouwt, nadat Emanuel Macron Oost-Europa heeft gekritiseerd voor hun ‘gebrek aan solidariteit’ en ‘cynisme’ ter zake van de vluchtelingencrisis. Nog minder kan Emanuel Macron de Europese Unie bij elkaar houden. Zijn overwinning gaf de niet-gekozen dictators in Brussel een korte termijn boost.

 

De EU-scheuren worden zichtbaar:

Het feit is dat veel EU-landen duidelijk tegen de onverkozen dictatuur in Brussel ageren, vanwege de nieuwe Russische sancties die bijna automatisch werden verlengd en veel broodnodige arbeidsplaatsen kost; de massale immigratie van vluchtelingen met de gedwongen veel te hoge quota’s. De bezuinigingsmaatregelen een ergernis is, en de vluchtelingenpromotie van Merkel resulteert in meer terrorisme. Omdat er geen oplossingen zijn gekomen, verenigen landen zich onafhankelijk van Brussel, om hun eigen antwoord te creëren. Dankzij de vele vocale initiatieven van Victor Orban, gaan zes landen, Hongarije, Oostenrijk, Slovenië, Slowakije, Tsjechië en Kroatië hun eigen gezamenlijke grenzen vestigen, dat het Oostenrijks-Hongaarse Rijk van 100 jaar geleden weerspiegelt.

 

Dit moet toch wel een geweldige klap in het gezicht zijn van de Rothschild gestuurde illuminatie, die onlangs Emanuel Macron benoemden om de EU bij elkaar te houden. De overwinning van Macron gaf de elite dictators in Brussel nieuwe hoop. Temeer omdat enkele van Europa’s zeer omstreden verkiezingen inmiddels hadden plaatsgevonden. De politieke elites in Brussel ademden een zucht van verlichting. Maar hebben deze verkiezingen echt iets veranderd?

 

Zeer zeker niet, het heeft de fundamentele problemen met de kunstmatige mega-staat van de EU niet veranderd. De Europese Unie was al gebouwd op drijfzand, vanaf het begin gedoemd om te mislukken, en is nu op weg naar haar vernietiging. De verschillende verkiezingsresultaten hebben niets veranderd.

 

Het is echter onwaarschijnlijk dat de EU van morgen nog iets uit het verleden zal hebben. De EU heeft veel meer de neiging om uit elkaar te vallen, en uiteindelijk zoals op de kaart hiernaast zal gaan lijken; Deze laat zien hoe Europa eruitziet, als alle huidige separatistische bewegingen van nu zullen slagen. De meeste Europese kiezers hebben inmiddels geleerd dat superstaat-regeringen de mensen niet respecteren en vertegenwoordigen.

Klein is beter, met een bestuursorgaan dat de mensen respecteert en weet dat het door de mensen is ingehuurd, en niet andersom, zoals de dictatuur van Brussel bewijst.

 

De nekslag voor de EU:

De laatste anti-Russische sancties die door de EU zijn opgelegd, doet de EU meer pijn dan de daadwerkelijke doelstellingen v.w.b. Rusland, concludeert een senior Russische politicus. Hij waarschuwt ook dat de nieuwe ronde van de beperkingen de EU de nekslag zal geven.

Ondertussen hebben de EU-leiders officieel hun besluit bevestigd, om de sancties tegen Rusland over de Krim en Oost-Oekraïne nog eens met zes maanden te verlengen, zo kondigde de voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk aan, tijdens een Europese leiderstop in Brussel.

 

De grootste economische schok in de geschiedenis:

De EU is de grootste economie ter wereld, aanzienlijk groter dan de VS, China en Japan. De euromunt is de tweede meest gebruikte valuta ter wereld. Financiële chaos in Europa betekent financiële chaos wereldwijd. De Financial Times reageerde op wat er gaat gebeuren als de EU uiteenvalt:

Het zal waarschijnlijk leiden tot de meest gewelddadige economische schok in de geschiedenis, waarbij het faillissement van Lehman Brothers in 2008 en de crash van Wall Street in 1929 in het niet vallen.

Een crisis in Europa zal een dodelijke blikseminslag opleveren, die door de wereldvaluta- en aandelenmarkten heen raast. Gevolgd door ongekende economische onrust, vele malen erger dan in 2008.

 

Grootste discrepantie:

De EU-landen hebben van land tot land onderling grote verschillen in taal, religie, cultuur en levensstandaard. De realiteit is, zoals de geschiedenis keer op keer heeft bewezen, kunstmatig politieke constructies zijn niet blijvend. De EU kan goed zijn voor de politieke elites in Brussel. Maar het is niet zo goed voor de gemiddelde burger, vooral in landen zoals Griekenland, Portugal Spanje en Italië. Als gevolg daarvan kunnen dit soort sociale welvaartsstaten niet langer worden gehandhaafd.

 

Het economisch nieuws wordt slechter. In feite is Europa ‘ground zero’ het startblok van de aankomende schuld-default ramp van epische proporties. Het financieel systeem hangt volledig af van het gelddrukken door de ECB. De ECB-president Mario Draghi heeft onlangs aangekondigd dat de centrale bank de rentetarieven op 0,0% zal houden en het programma voor kwantitatieve verlichting zal verlengen, voor een bedrag van tenminste € 80 miljard per maand. De EU kan de groei niet krijgen die nodig is om die drukpersen ​​te stoppen.

 

Italië is Europa’s zwakste schakel:

Italië heeft een overheid die vergeleken met de rest van de wereld de meeste schuld heeft. Het heeft meer dan 2,4 biljoen euro geleend. De schuldquote is meer dan 130%. Ter vergelijking, de schuldquote van de VS ligt op 104%. Maar de situatie is eigenlijk nog veel slechter.

 

Het bbp meet de economische output van een land maar dat is zeer misleidend. De meeste economen tellen de overheidsuitgaven als positief bij het berekenen van het bbp. Een eerlijker benadering is, het als een groot negatief te beschouwen. In Italië tellen de overheidsbestedingen voor heel veel, t.w. een 50% -bijdrage aan het bbp. Verwijder dit van de berekening en verwacht dan geen beter plaatje. De Italiaanse regering is hopeloos insolvent. Met andere woorden, Italië is onherstelbaar failliet. Er bestaat geen manier welke het mogelijk maakt, voldoende belasting van het productieve deel van de economie te innen, om deze schuld ooit terug te betalen.

 

De ECB heeft heel veel geld gedrukt om Italiaanse staatsobligaties in grote hoeveelheden op te kopen. Volgens een recente studie; Sinds 2008 kochten de ECB en de Italiaanse banken ruim 88% van de Italiaanse overheidsschuld. Het betekent dat het financiële systeem van Italië volledig afhankelijk is van de ECB-gelddrukpers.

 

Italiaanse overheidsobligaties zijn zonder twijfel in een super-bubbel aangeland. Het zal niet lang duren voordat een speld deze bubbel doorprikt en laat leeglopen. Dat kan snel gebeuren. Recentelijk heeft het ratingbureau Fitch de kredietwaardigheid van Italië van BBB+ naar BBB gedegradeerd.

 

Alice in Wonderland-economie:

Meer dan € 1 biljoen aan Italiaanse obligaties hebben nu negatieve opbrengsten. Het is een bizarre en perverse situatie. Het uitlenen van geld aan de failliet Italiaanse regering draagt ​​grote risico’s met zich. De opbrengsten op Italiaanse staatsobligaties zouden dus bijna op recordhoogtes moeten staan om de Negatieve opbrengsten te compenseren. Dit soort situaties kunnen niet ​​op een vrijemarkt voorkomen. Ze zijn alleen mogelijk in de huidige “Alice in Wonderland”-economie, gecreëerd door centrale bankiers. Zoals Mario Draghi, hoofd van de ECB, heeft aangekondigd dat hij na vijf jaar lang fanatiek geld drukken eindelijk zijn ‘verkeerde’ doel van 2% inflatie heeft bereikt.

 

Nu, dat de ECB zijn 2% inflatie-doel bereikt heeft, eisen Duitsland en andere EU-landen dat de centrale bank stopt met het drukken van zoveel geld. Dit is erg slecht nieuws voor het overheids- en banksysteem van Italië. Zodra de ECB, de enige grote koper van schulden vertrekt, zullen Italiaanse staatsobligaties crashen en de tarieven stijgen.

Binnenkort zal het onmogelijk zijn dat de Italiaanse regering zichzelf financiert.

Italiaanse banken – die al insolvent zijn – worden dan gedecimeerd. Ze beschikken over ongeveer 235 miljard euro aan Italiaanse staatsobligaties. Dus de komende obligatiecrash zal hun balanstotaal vernietigen. Het wordt een mooi treinwrak. Verwacht dan een volledige crisis in Europa.

 

Meer onzekerheid:

Om de zaken nog erger te maken, bezorgden de VK-kiezers een “hang parlement” aan de conservatieve premier Teresa May. Nu moet ze zich bezighouden met een wetgever die door de oppositiepartij wordt gecontroleerd. Dat leidt tot meer onzekerheid over het vertrek van Britain uit de EU. Waarschijnlijk zal het de onderhandelingen met de EU uitstellen, het risico op een wanordelijke Brexit wordt groter, terwijl dat een periode van verhoogde politieke onzekerheid met zich zal meebrengen. De onderhandelingen over Brexit zouden afgelopen 19 juni beginnen, maar mogelijk worden ze uitgesteld. En dat betekent dat de V.K. op zwakke groei moeten rekenen omdat de onzekerheid toeneemt.

 

Al deze verkiezingen geven de EU een gevoel van valse hoop. Macron ‘s idee van federalisering van Europa zal nooit worden gerealiseerd.

 

Conclusie:

De recente verkiezingsresultaten hebben de Europese Unie niet op weg naar herstel gebracht. De fundamentele tekortkomingen die sinds het begin bestonden, zijn nog steeds aanwezig. Het gaat niet om ‘als’ de Europese Unie zal falen, het is gewoon een kwestie van ‘wanneer’.

Europese kiezers – in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Frankrijk, wilden iets anders proberen door “Vaarwel” te zeggen tegen de kwakkelige Europese Unie.  Mede, omdat het nog zorgwekkender wordt vanwege de groeiende migrantencrisis. In de ernstigste migranten-vloed sinds de Tweede Wereldoorlog accepteerde de EU meer dan 1,2 miljoen mensen in 2015. Een kwart miljoen kwam in 2016. En dat getal is nog steeds aan het klimmen.

 

De meerderheid van deze vluchtelingen komt uit de door oorlog verscheurde landen als Syrië, Irak en Afghanistan. Terwijl velen ook komen uit sub-Sahara-Afrika. Dus ze vluchtten uit verschrikkelijke situaties. Maar sommige vormen ook een aanzienlijk veiligheidsrisico in Europa. Dit alles komt tot een krachtige mix van angst, economische onzekerheid, en zorgelijk dagelijks leven voor Europeanen. Op veel manieren zien ze hun culturen radicaal veranderen, terwijl ze zelf daarover geen controle hebben. Het is dus geen verrassing dat de fundamenten van de EU verder blijvend afbrokkelen.

 

Verandering om in te Geloven:

Markten stoppen niet alleen omdat de elite-insiders willen dat ze stoppen; Markten reageren op het publieke spektakel, maar ze volgen ook diepere stromingen.

 

Schulden krimpen niet alleen omdat deze niet kunnen worden betaald. En de toekomst wacht niet alleen omdat mensen er niet klaar voor zijn. Verandering gebeurt of je het wilt of niet.

 

Soms snel – waarschijnlijk voor het einde van het jaar zal het gewicht van schulden, leugens, waanzinnigheden en chaos ervoor zorgen dat de bodem instort. Wanneer dat plotseling gebeurt, gaan mensen de interesse verliezen, in het spektakel of Rusland zich wel of niet met de Franse of zelfs Amerikaanse verkiezingen heeft bemoeid, dat op zich in ieder geval geen enkele invloed zou hebben gehad.

In plaats daarvan gaan alle ogen naar de instortende markten. De Dow wordt met de helft gekort. De grote banken, die te groot worden geacht om te mislukken, zullen falen. Mensen die aandelen en obligaties hebben gekocht om in de markt te zijn, zullen zichzelf ‘uit de markt’ willen wensen.

En dan zal de oproep worden gedaan aan de overheden en de centrale banken;

 

“Doe iets! Red ons! Verleen bijstand! “

 

En bijstand zullen ze geven. Maar hoe? Met kortlopende rentetarieven op bijna nul, met Centrale Banken, die al meer dan € 4 biljoen staatsobligaties op hun balans hebben staan, met gigantische budgettaire tekorten en in de komende tien jaar stijgende, wat kunnen ze doen? Je raadt het al! Meer gelddrukken!

 

The Biggest Scam In The History Of Mankind – Explained In 7 Minutes