Het plan is alle centrale banken af ​​te schaffen

Het verleden bewijst de toekomst

Het financiële systeem moet instorten

 

Politiek Beleidsonderzoek

Toen financiële instellingen begonnen te falen, is sinds 2007 de hoeveelheid schuld in de wereld enorm toegenomen. Ze faalden omdat ze te veel schulden hadden. Nu is er nog meer schuld. Er is veel meer schuld in alle sectoren, zoals o.a. auto’s, studentenlening, hypotheken en consumenten. En niet te vergeten de overheidsschuld.

 

Maar er is ook meer bedrijfsschuld. Bedrijven hebben geleend niet om nieuwe fabrieken te bouwen, maar om hun aandelen terug te kopen. Waarom? Heel simpel, managementopties voor aandelen zin dan meer waard geworden.

De hele situatie is veel erger geworden, en de timing ligt nu veel dichter op het randje dan in 2008. Interessant is dat de Federal Reserve in een poging te normaliseren, nu al het geld probeert terug te halen dat het op het hoogtepunt van de crisis had gecreëerd. Ze proberen dus gelijktijdig zowel de rentetarieven te verhogen als de geldhoeveelheid te verminderen, terwijl de overheid ook een tekort heeft van een biljoen euro’s. Dit kan niet goed aflopen.

 

In de tussentijd filtert al het geld dat werd gecreëerd om failliete bedrijven te redden, van de financiële markten terug naar de reguliere economie. Met de financiële markten op krankzinnige hoogten, maakt het de 1% rijke mensen niets uit als de prijs van een hamburger omhooggaat.

 

De superrijken zijn de afgelopen jaren veel rijker geworden. Omdat ze dichter bij de stroom nieuw gecreëerd geld van de centrale banken zitten. Ze mogen eerst drinken voordat het naar de kleine man doorsijpelt.

 

Concluderend, dit is slechts een bewegende papierenfantasie, die op een slechte manier eindigt. Ofwel, eindigt met ineenstorting van de kredietwaardigheid, door het in gebreke blijven op de schulden. Dan verdwijnt al het nep geld dat uit het niets werd gemaakt. Dat gebeurt omdat het geld krediet is, meer precies schuldgeld is. Het vertegenwoordigt niet langer een specifieke hoeveelheid goud of andere waardevolle activa. Het is slechts een boekhoudkundige fictie. Of anders, de crisis kan gemakkelijk eindigen in een catastrofale deflatie. Dan stijgen de resterende dollars/euro’s, etc. voor een korte periode in koopkracht.

 

Centrale banken zijn de bron van onze economische problemen

Aan de ene kant probeert de gemiddelde werknemer die voortgang maakt meer te verdienen dan hij verbruikt en het verschil te sparen. Maar zijn spaargeld is in currency en niet in gezond geld. Als de papierenvaluta’s constant aan waarde verliezen, verdwijnt ook zijn spaargeld. En dat is zeer destructief voor de structuur van de samenleving.

 

Aan de andere kant zou de overheid erin kunnen slagen de zaken bij elkaar te houden door meer geld te drukken. Maar dat resulteert in veel hogere inflatieniveaus. Dat dan de doorsnee werkende burger nog meer vernietigt dan wat dan ook.

Het lage rentebeleid van de Centrale Bank heeft het voor mensen gemakkelijker gemaakt om hoge schulden aan te gaan. Wat niet mogelijk zou zijn als de rentetarieven normaal waren geweest. De centrale banken hebben zichzelf in een hoek gemaneuvreerd en hebben daardoor nog meer problemen in dit proces veroorzaakt, in plaats van ze op te lossen.

 

Sinds het najaar van 2015 zijn er zeven rentestijgingen geweest. President Trump bekritiseert de Fed omdat hij vindt dat ze de rente te snel verhogen, en concludeert dat de Fed de grootste bedreiging voor onze economie is. Wat gaat er gebeuren? De markten zullen plotseling instorten. Dan is de oplossing binnen. Het financiële systeem stierf reeds in 2008, en dit is het laatste traject voor de reset.

 

Helaas zijn mensen al vergeten hoe onaangenaam het was in 2008 en 2009. Ze hebben ook geen idee waarom het gebeurde. Maar, het gebeurde omdat het fiscaal en monetair beleid van de overheid verstoring en misallocaties van kapitaal in de economie veroorzaakte. Het is alleen nu veel serieuzer dan in 2007. Deze keer als de crash begint, zullen de gevolgen veel ernstiger zijn.

 

Het plan de centrale banken af ​​te schaffen

Dit alles maakt echter deel uit van het plan om het hele mondiale monetaire systeem af te breken, omdat het eigendom is van de corrupte Deep State, die bereid is om alles in het werk te stellen te voorkomen dat dit zal gebeuren. President Trump en zijn patriotten hebben eraan gewerkt om te laten zien hoe deze economie is verbeterd. Mensen geloven nu dat het economisch klimaat is verbeterd. Ze voelen dat alles beter gaat. Ze voelen dat President Trump hen uit deze inzinking heeft gehaald en de economie heeft teruggebracht.

 

Wat natuurlijk een illusie is. Trump benut slim de tools van de Deep State om de economie er goed uit te laten zien, wat deel uitmaakt van het plan. Hij heeft nodig dat de mensen geloven en begrijpen dat de economie het goed doet. En dat moeten ze voelen. Waarom? Welnu, wanneer de economie naar beneden komt, heeft hij iedereen nodig die zegt dat de economie het zo goed deed, waarom is die ingestort, wie heeft daarvan de schuld? Wie is verantwoordelijk, want we willen nooit meer dat dit opnieuw gebeurt. Dat is de reden waarom dit plan is opgezet, omdat veel mensen het niet begrijpen en denken dat Trump hetzelfde doet als Obama. Als dat het geval zou zijn, zouden we oorlog voeren en exact dezelfde dingen doen als onder voorgaande presidenten.

 

De Centrale Bank wil niet worden verwijderd. Maar dit plan is al heel lang in werking. Mensen vergeten te snel wat er in het verleden is gebeurd en voordat het bekend is, is de situatie terug zoals die eerder was, en we zijn allemaal weer terug in deze valse economie, gedoomd tot slavernij.

 

Trump moet iedereen ervan overtuigen dat hij het anders doet. Om hem toe te staan te doen wat hij moet doen, en dat is de verwijdering van de centrale bank. De enige manier om dit te doen, is dat de bevolking begrijpt dat het de centrale bank is, die de schuldige is. En dat de politici in de regering het met de centrale banken eens waren.

 

Het Verleden bewijst de Toekomst

Of omgekeerd, de toekomst haalt het bewijs uit het verleden, evenzo President Andrew Jackson (1829 – 1837) hetzelfde deed als President Trump nu doet. Daarom verwijst hij naar hem door het publiek te laten zien dat hij hetzelfde aan het doen is.

 

Hij gebruikt slim alles wat de Centrale Bank en de Deep State in het verleden ook deden. Dus hij vergroot de schuld, alsof er geen morgen is. In de tussentijd maakt hij belangrijke deals, om de fabricage terug te halen naar de VS, en zich te ontdoen van de gecentraliseerde handelsovereenkomsten van de globalisten, zoals de TTIP, NAFTA, en de WTO. En hij bekritiseert de Fed dat ze de verkeerde stappen zetten. Dit maakt allemaal deel uit van het gigantische plan. Om uiteindelijk een ​​volledig nieuwe volkseconomie te kunnen creëren met een nieuw door het volk gecontroleerd soeverein monetair systeem. En, de corrupte politici van de hand doen. Dit is het ultieme plan om het mogelijk te maken het hele financiële systeem en de corruptie te beëindigen met al het negatieve de wereld tot nu toe heeft ervaren en gezien.

 

Daarom moet hij de schuld laten oplopen en de statistiek-cijfers manipuleren. Wanneer het systeem instort, zal dat een enorme schok geven. Terwijl mensen dan niet naar Trump kijken, maar naar de centrale bank om de schuldige te vinden die hier echt verantwoordelijk voor is. Ze zullen zeggen dat de Centrale Bank het systeem heeft gecrasht door de rentetarieven te verhogen.

 

Omdat het centrale banksysteem geen overheidssysteem is, kan het niet worden gerepareerd. Vergeet niet dat dit systeem een ​​op schulden gebaseerd systeem is dat slechts gedurende een bepaalde periode kan werken voordat het uiteindelijk crasht, wat in het verleden keer op keer is gebeurd.

 

Daarom hield de centrale bank van de Deep State het systeem lang genoeg in werking om een ​​groot evenement te creëren dat de ondergang van het systeem kan verhullen, door een oorlog te creëren om dan weer opnieuw te beginnen. Met de crash in 2008 hadden ze besloten zichzelf grandioos te verrijken, de een procent zou alles winnen, door de TBTF-banken te redden, met behulp van het geld van belastingbetalers en hun diverse QE-programma’s.

 

Het financiële systeem moet instorten

Nadat, het systeem is gecrasht, kan er een nieuw systeem worden ingevoerd, gesteund door goud als dekking voor het geld, of ondersteund met echte activa in plaats van alleen papier. Tot nu toe volgt Trump nog steeds hetzelfde plan waarover hij in het verleden, tijdens zijn verkiezingscampagne, had gezegd dat de economie nep is, helemaal nep. Maar eerst slim gebruik maakt van de nep-economie om zijn plan voor te bereiden, en het financiële systeem opnieuw af te stellen.

 

De geschiedenis zal mensen laten zien dat het huidige systeem een ​​centrale bankeconomie is geweest, vandaar dat de economie expres werd opgeblazen om zich te ontdoen van de centrale bank. Om dan een ​​geheel nieuw systeem op basis van de volkseconomie voor in de plaats te stellen, met een monetair systeem gecontroleerd door het volk dat haar eigen asset-gedekt-geld uitgeeft.

 

Naarmate de tijd verstrijkt, beginnen mensen na zo’n 50 a 60 jaar te vergeten wie in het verleden verantwoordelijk was voor deze economische misère, en dat is het moment waarop criminele maffia-bendes opnieuw zullen toeslaan. Door met de hulp van corruptie in de overheid hun eigen systeem in te voeren. Waarop de geschiedenis van nu zich op dezelfde wijze zal gaan herhalen door opnieuw ermee te beginnen. Dit is de menselijke natuur en het is heel moeilijk om daaraan iets te doen, tenzij mensen het verhaal over de bestuurlijke corruptie keer op keer vertellen aan elke volgende generatie. Het is daarom belangrijk m’n boek de De Grote Ontwaking aan te schaffen en te benutten als leidraad van alles wat is misgegaan, om nieuwe generaties grondig te informeren.

 

De Geschiedenis waarom het gebeurde

Op het moment dat mensen stoppen met praten over het verleden, omdat het al zo lang geleden was in de geschiedenis. Begint de Deep State met de overname van mediabedrijven. Dan komt er iemand langs die zegt ‘we hebben een centrale bank nodig om de economie onder controle te houden’ en dat is het moment waarop soortgelijke problemen opnieuw beginnen, en de geschiedenis wordt herhaald.

Dit gaat zeker in de toekomst gebeuren. Dus de les is dat we voortdurend moeten vechten en waken voor onze vrijheid, door ervoor te zorgen dat mensen dit niet vergeten. Bedenk; dat Andrew Jackson (1829 – 1837) deze puinhoop eerder opruimde, terugkijkend weten we nu dat het weer terugkwam.

 

Voor nu, moeten we eerst de overgang doormaken. Dat betekent dat je jezelf moet voorbereiden op voldoende voedsel en al het nodige voor dagelijks gebruik.

 

Verder zouden we veel waardering moeten hebben voor Donald Trump, en hem zeer dankbaar zijn en te steunen voor zijn inzet de hele bevolking te redden van de Satanisch Geïllumineerde Criminele Deep State Cabal.

 

President Trump heeft z’n briljantste stap van misschien zijn hele presidentschap gezet: door de Federal Reserve te beschuldigen dat “ze gek zijn”, hij plaatst de schuld waar het hoort, voor de (komende) aandelen-, onroerend goed-, obligatie – marktcrash en de gruwelijke economische neergang, namelijk bij de privé-centrale banken.

 

Reeds, velen van ons hebben geprobeerd de mensen voor te lichten over het diep sluipende criminele Centrale Banksysteem. Zoals Ron Paul eens zo scherp opmerkte, is de centrale bank eigenlijk ongeveer zo “federaal” als Federal Express is. De Federal Reserve centrale bank is een ongekozen maffia-cabal van bankiers die onze economie in de ban houdt, en de enige manier om deze economisch en financiële ramp op lange termijn op te lossen, is de afschaffing van alle centrale banken met al hun gelieerde affiliaties. Voor degenen onder ons die deze zaken begrijpen, is het buitengewoon opwindend om president Trump een taal te horen gebruiken zoals deze…

“Ik denk dat de Fed een fout maakt. Ze zijn zo dom. Ik denk dat de Fed gek is geworden,”

 

Dit zei hij nadat hij Air Force One in Erie, Pennsylvania uitliep voor zijn toespraak.

Dat zou inderdaad een van de grootste stappen kunnen zijn die Donald Trump tot nu toe tijdens zijn presidentie heeft gezegd.

 

Hier is een lijst met 101 redenen waarom de Centrale Federal Reserve Bank zou moeten worden afgeschaft.