Het financiële systeem is ontworpen om iedereen in de schuld te steken

Corrupte bankiers, willen de wereld financieel vernietigen

 

Monetair beleid

Monetair beleid, betekent hoeveel geld wordt afgedrukt, hoeveel krediet wordt gecreëerd en hoeveel het kost. De vraag is, waar zijn al die gecreëerde biljoenen euro’s naartoe gegaan? Het antwoord ligt in de financiële- en onroerendgoed-markten. Dat is de reden waarom de aandelen- en huizenprijzen bijna elke dag een nieuw hoogtepunt hebben bereikt. Al dat geld dat de centrale banken hebben gecreëerd, is naar deze markten gegaan. Alhoewel, een deel ervan ook naar de obligatiemarkt ging.

 

Niemand heeft aandelen en obligaties “nodig”. Maar iedereen heeft een bepaald type huis nodig, terwijl veel mensen zich geen huis kunnen veroorloven omdat veel van dat geld de huizenprijzen veel sneller heeft doen stijgen dan de salarissen. Geloof het of niet, dit zal afschuwelijk eindigen. Er leven massa’s daklozen op straat. De wereld is nog steeds in het gat van deze gigantische financiële en economische orkaan, die in 2007 begon. De vraag is nu: wanneer zal de staart van de orkaan worden bereikt?

 

Alle valuta’s hebben de afgelopen honderd jaar veel van hun koopwaarde verloren, wat neerkomt op 97-98% van hun oorspronkelijke koopkrachtwaarde, omdat ze door niets worden ondersteund. Dat is, behalve voor de 1%, een enorme impact op de gemiddelde burger die probeert de eindjes aan elkaar te knopen. Ongeveer 62% van alle banen betaalt niet genoeg om een ​​levensstijl in de middenklasse te ondersteunen. Nu, verkeren ​​we in de eindfase van dit geldsysteem; mensen moeten harder werken dan ooit tevoren, omdat de kosten van levensonderhoud blijven stijgen, terwijl de lonen gelijk blijven of afnemen.

 

Dit alles begon, toen politici zich lieten omkopen om de controle over het monetaire systeem aan de groep van particuliere westerse Rothschild centrale banken te geven. Sindsdien zijn de lonen en het aantal banen gedaald over al de jaren van het centrale banksysteem, gedeeltelijk veroorzaakt doordat de valuta voortdurend opzettelijk aan waarde verliest d.m.v. inflatie. – Sinds de centrale bank werd geïmplementeerd, is het van kwaad tot erger gegaan en het wordt elke dag een stukje slechter, omdat er geen verbetering zal komen.

 

De recessie van 2008 is nooit geëindigd en is nog steeds aan de gang, zonder enig uitzicht op vooruitgang in de nabije toekomst. Zodat mensen nooit in staat zijn geweest terug te keren naar de levensstandaard die ze hadden vóór 2008, omdat het hele economisch systeem te snel verslechterd.

 

De waarde van huizen begint nu snel af te nemen, dit heeft niets te maken met wat president Trump doet. Maar het is het centrale banksysteem dat niet werkt, het is ontworpen om niet te werken. Het is alleen bedoeld om landen en mensen in de schuld te steken en om geld binnen te halen voor de 1% aan de top, t.w. de ultrarijken die de controle hebben.

 

Het leenbeleid

De Centrale Banken maakten het voor mensen mogelijk om een ​​auto te kopen, een huis aan te schaffen, een opleiding te volgen. Wat ze in het verleden konden doen, ze kochten deze dingen misschien geheel of gedeeltelijk in contanten en/of sloten voor een huis een hypotheek af met een looptijd van 15 jaar. Ze kochten vrijwel zeker hun auto met contant geld. Enkele decennia later moesten ze de aankoop van een auto voor drie jaar financieren. En weer enkele jaren later moesten velen de auto een paar jaar langer financieren. Uiteindelijk konden ze deze auto kopen met een financiering van 62 maanden. Alhoewel velen de auto alleen maar konden leasen, omdat de waarde van de valuta zo ver was gedaald, dat alles veel duurder was geworden. Om deze auto te kopen moesten ze elke keer daarna in de tijd een grotere lening afsluiten. En toen deze mogelijkheden opdroogden, konden ze zich geen auto meer veroorloven.

Hetzelfde gebeurde met huisvesting, onderwijs, enzovoort. Huisaankopen, begonnen eerst met 20% aanbetaling, en daarna werd het eigen aandeel elke keer verlaagd, tot uiteindelijk geen aanbetaling meer nodig was. Ultiem waren er geen leners meer, maar het monetaire systeem moest wel draaiende worden gehouden, aldus hebben ze dit inmiddels veel te lang gedaan. Maar nu bereiken ze toch de eindfase.

 

Naarmate meer en meer mensen uit de markt worden gedrongen, daalden de vooruitzichten voor nieuwe autoleningen, en steeg de schuld voor studentenleningen gevolgd met achterstallige betalingen. Studieleningen zijn de ergste nachtmerrie voor de millennials, ze hebben zoveel schuld dat ze niet kunnen functioneren in de echte maatschappij, velen gingen naar de universiteit in de hoop een goedbetaalde baan te krijgen, maar alles wat ze ontvingen was schuld en een laagbetaalde ondermaatse baan.

 

Nu, moet de meerderheid van ons een lening afsluiten om dingen te kopen die ze nodig hebben. En voordat ze het beseffen, hebben deze mensen te veel leningen terwijl hun ondermaatse baan die ze konden krijgen, niet voldoende betaalt voor het voldoen van de termijnen op al deze leningen. Daarom hebben de banken de betalingsvoorwaarden versoepelt voor de terugbetaling van leningen.

 

Desalniettemin, toen al deze mensen weer in de lening markt waren, hadden de centrale banken spoedig wederom onvoldoende kredietnemers. Dus wat deden ze, ze gingen eerst van prime geldleners, naar subprime kredietnemers, en daarna naar sub-subprime kredietnemers, en daarna raakte de voorraad van geldleners op. Dat is het teken dat de eindfase van de economie, de centrale bankiers, en hun monetaire systeem op basis van krediet/schuldgeld is bereikt.

 

Wat de Centrale Bankiers vervolgens hebben bedacht is wat ze het beste doen, alles herberekenen, waardoor geldschieters meer leningen kunnen afsluiten mogelijk gemaakt door op papier hun kredietwaardigheid te verhogen. Anderzijds, als de waarde van de valuta blijft dalen, houden uiteindelijk de kredietfaciliteiten sowieso op. Alhoewel kredietnemers over het algemeen door een hogere kredietscore meer krediet kunnen krijgen, blijkt op een gegeven moment in de toekomst toch onvoldoende kredietnemers worden aangetrokken.

 

Vervolgens begonnen centrale banken hun leningsplafond te verhogen zodat bestaande debiteuren meer kunnen lenen, om misschien een betere auto aan te schaffen. De vraag rijst waarom dit alles wordt gefaciliteerd aan het publiek? Omdat centrale banken dit wel moeten doen teneinde hun geldsysteem operationeel te houden. En als er geen nieuwe leners meer op de lening markt komen, betekent dit dat het volume van de schuld niet verder vergroot kan worden. Dan is het gewoon Game-over voor de centrale banken.

 

Houd in gedachten, dat dit monetaire systeem gebaseerd is op schulden. De centrale banken hebben schulden nodig om nieuwe valuta uit het niets te creëren. Natuurlijk is het hele systeem een complete oplichting, dat nu aan haar laatste fase begint, omdat te weinig of geen nieuwe schuld bijkomt. Dat is de reden waarom de Deep State, die eigenaar is van het centrale bankensysteem voor hun lucratieve financiering, WW3 wil beginnen om de oorzaak van het falen van het systeem op deze oorlog te schuiven, zoals in het verleden is gedaan. Maar mensen willen geen oorlog meer en President Trump weet dat allemaal, dus dat is de reden waardoor de federale reserve gedwongen is aan haar einde te komen. Ze kunnen geen ander financieel systeem opstarten, zoals aanvankelijk was gepland en veelvuldig is aangekondigd, op de basis van de SDR-wereldvaluta.

 

Binnen afzienbare tijd zal dus het centrale banksysteem worden opgerold, met het geven van de schuld ervan aan de centrale bank en niet aan President Trump, die voorlopig de overhand heeft om het verhaal te vertellen dat de Centrale Bank het systeem heeft laten instorten.

 

In de tussentijd zijn er genoeg tekenen dat de economie verslechtert, inclusief de conditie van de grote bankinstellingen zelf. Omdat hun financiële cijfers laten zien dat ze in grote problemen verkeren. Maar niettegenstaande vertellen de centrale banken ons dat het goed gaat met de banken. Ze tonen de resultaten van de stresstests, die natuurlijk allemaal door henzelf zijn geflatteerd.

 

Corrupte bankiers, willen de wereld financieel vernietigen

Bedenk dat dit een particuliere centrale bankeconomie is en geen volkseconomie, omdat de valuta wordt uitgegeven door deze instellingen en niet door het volk, zoals het behoort, en ook is bevestigd in de grondwet.

Er bestaat geen betere manier om een ​​land en het volk te controleren dan door ze in de schuld te steken, want als ze eenmaal schulden hebben, moeten ze alles doen wat de bank eist dat ze doen. Als mensen niet doen wat de banken van hen verlangen, innen ze de schuld en als niet voldoende middelen aanwezig zijn, worden hun bezittingen in beslag genomen.

 

En dit is precies de vorm van slavernij waarin we ons bevinden. Mensen voelen het misschien niet zo, of denken zelfs dat ze vrij zijn, maar in werkelijkheid zijn ze niet vrij. Zodra de banken zeggen dat ze de staatsschuld nu gaan innen, moeten mensen met het geld op tafel komen, anders wordt beslag gelegd op hun bezit.

 

Dus wat doen ze, ze blijven werken, en dan leggen ze belasting op je inkomsten, ze hebben ook de verborgen belasting in de vorm van inflatie, dat betekent dat de koopwaarde van de valuta voortdurend achteruitgaat. Bijgevolg heb je meer van deze valuta-eenheden nodig om te betalen voor het product dat je moet kopen. En dit bindt de mensen tot slaaf in hun monetair systeem. En dat is wat de banken uiteindelijk echt willen bereiken. Omdat ze op deze manier de massa onder controle kunnen houden.

 

Dat geldt ook voor pensioenfondsen en wel voor alle fondsen welke nu onder gefinancierd zijn, en inmiddels zwaar in de problemen zitten. Het is waar, ook al staan de meeste aandelen- en obligatiemarkten op een absoluut record. Echter naarmate de rente stijgt, dalen de aandelen- en obligatiekoersen. Als in de opgeblazen bubbel wordt geknepen, ontsnapt de lucht uit de bubbel en verdwijnt de lucht naar elders.

 

Wanneer geconstateerd wordt dat de economie zich vertraagt, en al het andere uiteen valt, zoals huizen, auto’s, enz. is een ding duidelijk; President Trump is daar om voortdurend kritiek te uiten op de Centrale Bank. Dat betekent dat President Trump het verhaal bepaalt om de centrale bank te vernederen. Om een opening te creëren voor de mogelijkheid de particuliere centrale bank auditief te controleren. Teneinde de volkeren van de wereld te laten zien wat de centrale bankiers echt doen. En als ze eenmaal beseffen wat ze hebben gedaan, zullen mensen geschrokken zijn.

 

Het plan is niet alleen om de Deep State op te ruimen, maar ook hun bron van inkomsten, dat de Deep State heeft gemaakt tot wat het is; gemakkelijk geld. Het is de particuliere centrale bank die uit het niets geld drukt, en dat aan de overheid uitleent tegen woekerrente, om belastingbetalers het te laten financieren.

 

De Centrale Bank is niet gebonden aan audits om de boeken te controleren, zodat ze kunnen doen wat ze willen doen. En zoals we zien, verslechtert het hele economisch systeem snel, terwijl President Trump voortdurend en correct de vinger opsteekt richting de Fed. Door te vertellen dat ze de economie in een recessie laten glijden, en door eindeloos te herhalen wat de Fed verkeerd doet, en dat dat de reden is waarom de economie verzwakt en uiteindelijk uit elkaar valt.

 

Kijk eens naar de economie van nu, mensen zullen zien dat de autoverkopen opdrogen. De Autoverkoop is gedaald met 12%. Ook de verkoop van nieuwe huizen valt volledig uiteen met een dalende trend van 5% per maand. Inmiddels zijn de verkoopprijzen met 3,5% gedaald ten opzichte van een jaar geleden. Dit is een complete en totale ramp, ondertussen verhoogt de Fed de rente dat vooral de woningbouwsector treft.

 

En vervolgens ook invloed heeft op andere industrieën, zoals beton, hout, koper, dakbedekking, teer, meubels, noem maar op. Terwijl dit gebeurt, blijft het aanbod van woningen toenemen van 6,5-maand leverbare voorraad nauwelijks een maand geleden, tot bijna 7,5-maanden nu. Dit geeft aan dat het aanbod in snel tempo toeneemt en bevestigt dat er iets mis is. Er is een algemene teruggang in woningaankopen van maximaal zo’n 40% minder, dat zich qua toename versnelt. Het is belangrijk herhaaldelijk te herhalen voor het publiek; dat de Fed de economie vernietigt. President Trump zegt, elke keer als we iets groots doen, verhoogt de Fed de rente! Dat is onderdeel van het plan zoals hier is uitgelegd.

 

Om de lezer te herinneren; het plan bestaat niet alleen om de Deep State te elimineren, maar zelfs belangrijker nog ook hun financiering. Want als de Deep State wordt uitgeschakeld, zonder de financieringsbron, zullen in een mum van tijd nieuwe spelers komen en zal de geschiedenis zich opnieuw herhalen. Omdat er nog steeds, een financieringsbron is. Het is cruciaal dat alles wordt afgesneden. En dit is reeds lang geleden gepland.

 

President Trump heeft ons verteld dat de centrale bank de economie kapot maakt. Dat betekent dat je voor je voortbestaan ​​jezelf hierop moet voorbereiden, met o.a. voldoende voedsel etc. voor de periode waarin de overgang plaatsvindt. T.w. het fiat-financiële systeem sterft, zoals gepland door de alliantie. Een instorting van de markt verbergt de reset en de overgang naar het nieuwe QFS-systeem, waarvan de exacte timing onbekend is, vanwege de voortgaande zuivering van de Satanist Deep State Cabal.

 

Afsluitend

Mensen moeten begrijpen dat we leven met een kwaadaardig en totaal oneerlijke privé centraal banksysteem. En dat ze leven en worden behandeld als middeleeuwse ‘lijfeigenen’. Het is dus van vitaal belang dat alle particuliere centrale banken ten koste van alles worden vernietigd en wetgeving wordt vastgesteld om ervoor te zorgen dat een dergelijke banktype nooit meer wordt gevestigd.

 

Bovendien moet alle uitgifte van krediet streng worden gereguleerd om wrede uitbuiting van mensen te voorkomen. Alle Banksters moeten grondig worden onderzocht en indien schuldig bevonden op wereldwijde basis al hun bezittingen worden geconfisqueerd, gevolgd door gevangenschap.

 

Het is jammer, dat mensen nu al zijn vergeten hoe onaangenaam het was na de crisis van 2008 en 2009. Ze hebben ook geen idee waardoor de crisis was veroorzaakt. Het gebeurde omdat het fiscale en monetaire beleid van de overheid verstoringen en misallocaties van kapitaal in de economie teweegbracht. Het is nu alleen veel serieuzer dan in 2008. En de gevolgen zullen nog veel erger zijn. Dat is nog een reden temeer om goed voorbereid te zijn.

 

Het 5 G-systeem zal worden vernietigd, en GMO-gewassen zullen uit de grond worden verwijderd om de mensheid te redden van de schadelijke gevolgen.

 

Grote rijkdom zal worden verdeeld via het nieuwe QFS (Quantum Financial System) van de BRICS Alliance, met hoofdkantoren in Peking, Moskou, New Delhi, Rio De Janeiro en het Grote Zimbabwe. Deze rijkdom wordt geschat op € 1 gevolgd door 68 nullen. Deze wereld veranderende overgang kan alleen mogelijk worden gemaakt door het gebruik van het nieuwe QFS-systeem.

 

Nu bekend is dat het plan van de Elites was ons allemaal te doden om alle rijkdom voor henzelf te hebben. Blijkt, dat ze ondergeschikt zijn aan, en gecontroleerd worden door hun geheime genootschapsbazen die ontstaan zijn uit eeuwenoude bloedfamilies met hun zetel in het Vaticaan.

 

Bijna alles wat is verteld of geleerd, is een leugen, zoals mensen uiteindelijk zullen ontdekken.

 

Het hele economisch systeem zoals we dat kennen, wordt voor je ogen afgebroken. De totale instorting van de aandelenmarkt is een indicator voor de overgang naar GESARA (Global Economisch Security and Reformatie Act).

 

De wereld nadert een periode waarin alles op hetzelfde moment gaat gebeuren. De jarenlange propaganda en illusies van de Deep State kunnen slechts een bepaalde tijd standhouden, en als alles volledig afbrokkelt, wat nu gebeurt, gaan mensen de fraude ontdekken waarmee ze hebben geleefd.

 

Het volk en ondernemingen zullen de pijn voelen. Want het verhogen van de rentetarieven helpt de economie niet, het doet de gewone burger pijn. De auto-industrie voelt nu de pijn omdat de verkoop van nieuwe auto’s afneemt, omdat mensen de hogere prijzen en de hogere rentetarieven weigeren. De Centrale Bank zegt zelf dat de financiële schuld onhoudbaar is geworden, er moet nu gehandeld worden.

 

Het plan van President Trump is de schuld voor de instorting bij de Fed neer te leggen, waar het ook thuishoort, hij heeft het verhaal zo opgesteld om precies dat te doen, en de centrale bank raakt nu in paniek en zit klemvast.

 

Hij zegt daarom steeds, de Fed verhoogt non-stop de rentetarieven, om zijn verhaal voor te bereiden door continu de Fed tegen te spreken. Als alles compleet is, volgt ‘boem’ en stort het hele centrale banksysteem in.

 

Deze keer zal de situatie anders zijn omdat de centrale bank het verhaal niet meer onder controle heeft. In het verleden ondervonden recessies en depressies de volledige controle van de centrale bank die het verhaal leverde met de hulp van de MSM en regeringen die volledig voldeden aan alles wat de centrale bank ze dicteerde te doen. Deze keer wordt de Centrale Bank in de kou gezet met het verhaal tegen hen gericht. En dit zal de mensen in staat stellen te begrijpen en te beseffen wat er feitelijk gebeurt. Een goede gids hierbij is m’n boek DE GROTE ONTWAKING speciaal geschreven om wakker te worden, en te beseffen dat we allemaal doorlopend bedrogen zijn.

 

Het publiek moet onthouden dat ze door de transitie van punt A naar punt Z moeten gaan en alles daartussenin is overgang. De overgang zal moeilijk worden, omdat velen moeite zullen hebben te overleven na de eerste de crisis van 2008/9 en nu nog een ondervinden die heftiger zal zijn. Waardoor deze keer veel meer mensen slachtoffer zullen worden, wat helaas door velen nog steeds niet wordt begrepen.

 

Doordat veel banen zullen verdwijnen, vallen veel ontslagen. Als de aandelenmarkt instort, volgen bedrijfs- en winkelsluitingen. Mensen die dachten dat ze veilig waren na de eerste ronde, zullen deze keer nog minder veilig zijn. Dan zijn er de gepensioneerden die hun pensioen niet krijgen of slechts een deel van wat het had moeten zijn. Terwijl de waarde van huizen dramatisch daalt.

 

Mensen als ze kunnen zullen hun huis zolang mogelijk vasthouden, totdat alles is verbeterd, dat zeker gaat gebeuren.

 

Aan de andere kant van de transitie zal alles voelbaar veel beter worden. Maar we moeten eerst deze overgang doormaken. Dus reken op het feit dat velen van ons een heel moeilijke tijd gaan doormaken. Het zal zeer zeker moeilijk worden. President Trump heeft ons al gewaarschuwd, toen hij de Fed beschuldigde. Denk niet dat het niet zal gebeuren, omdat het gaat gebeuren. En dat zal het moment zijn waarop we het nieuwe economisch tijdperk binnentreden.