Twee verschillende regeringen gelijktijdig aan het bewind

De schoonmaak van het moeras

Slapende massa vertraagt het Plan

Het Plan toegelicht

 

Wakker Worden Mensen

President Donald Trump vervult zijn rol door de Deep State-cabal bloot te leggen; de “duistere” criminele lieden die al het mogelijke doen de mensheid te weerhouden van het wakker worden. Ze zijn wanhopig en zetten alles op alles om de verandering voor ons allemaal naar een betere wereld te voorkomen. De cabal haat de mensheid omdat ze de mensheid vrezen, omdat ze weten wat het ware vermogens van de mensheid is, en dat is waarom ze alles op alles zetten ons te vernietigen. Door middel van Big Pharma met giftige pillen, gezondheidszorg die genezing tegenwerkt, vergiftigd gefluorideerd water, voorgekookt voedsel met schadelijke conserveringsmiddelen, frisdranken met schadelijke suikers, chemtrails die het milieu vernietigen, opleidingen vol leugens, om maar een paar van de vele feiten te noemen. Ze willen volgers, geen leiders. Ze willen niet dat mensen iets in twijfel trekken, terwijl wij alles in twijfel zouden moeten trekken!

 

President Donald Trump vervult de gevaarlijkste en moeilijkste taak ooit, het schoonmaken van het moeras terwijl hij omringd is door maffiose bendes op elk niveau binnen zijn regering en ook in het buitenland. Hij moet omgaan met criminele financiële, politieke, professionele en militaire maffiose. Al deze criminele bendes zijn het resultaat van wereldwijde corruptie zowel bij overheden, als in het criminele monetaire systeem met corrupte financiële instellingen en immorele zakelijke belangenbehartigers, gemotiveerd en gestuurd door geheime genootschappen.

 

President Donald Trump heeft een zeer moeilijk en gevaarlijk proces achter de rug; t.w. de “gemoedstoestand” te testen van diegenen die het dichtst bij hem staan, ​​om vast te stellen wie de waarheid spreekt, wie gecompromitteerd is, wie corrupt is, wie een bruikbare bondgenoot kan zijn, en het meest belangrijke wie een bedrieglijke vijand is.

 

De kwalijke krachten in de Deep State zijn massaal tegen Trump en de bevolking georganiseerd. Ze beheren de publieke media en het grootste deel van de inlichtingendiensten. Zelfs binnen de regering van Donald Trump is een nest oorlogsstokers die een volwaardig oorlogskader vormt. Deze krachten zijn altijd betrokken bij de door henzelf gecreëerde veldslagen, oorlogen, belastingen, tarieven, ze juichen verboden toe; doe-dit, en doe dat niet. Ze werken volgens de ouderwetse mind-control-programmering.

 

Een handelsoorlog is net zo nep als een oorlog tegen drugs, een oorlog tegen een misdaad of een oorlog tegen terreur. Niet de moeite waard tegen te vechten. Het zijn geen winners. Het is bedoeld om de elite te verrijken op kosten van het volk.

 

Twee verschillende regeringen aan het bewind op hetzelfde moment

De Deep State Shadow Gouvernement wil oorlog. Daarom promoten hun marionetten in het Parlement oorlog. De indruk is dat de regering van Trump zich voorbereidt op oorlog, wat niet het geval is. Onthoud dat er twee verschillende regeringen aan het werk zijn, de Deep State Shadow- en de Trump-administratie. Wat het erg moeilijk maakt voor de niet volledig ontwaakte buitenstaanders om te begrijpen wat er echt gaande is. Omdat beide fungeren als de wettige regering op praktisch hetzelfde moment.

 

Bijvoorbeeld; de aanval op Syrië twee jaar geleden, uitgevoerd door de Trump-regering, was in het geheim gericht op een leeg vliegveld, om de Khazarian regering de indruk te geven dat ze de controle hadden. Nu weer met Venezuela; de Khazarians willen hun leger sturen om de oliereserves in beslag te nemen als compensatie voor de verliezen in het Midden-Oosten. De Trump-regering pareerde dit kwaad door de Khazarian marionet Juan Guaido te erkennen als de eventuele volgende president, om de interventie van het Khazarian mercenairsleger te voorkomen. Interventie in de interne aangelegenheden van Venezuela is bedoeld, om in staat te zijn de beruchte regimeveranderingen te herhalen die resulteren in chaos zoals in Libië en Irak. Desalniettemin, blijven Trump en de patriotten hun agenda in Venezuela handhaven, zoals in Noord-Korea en Syrië, door de Khazarian Deep State te geven wat ze willen.

 

Venezuela heeft meer dan 300 miljard vaten olie, ‘s werelds grootste oliereserves, wat de reden is waarom pogingen worden ondernomen om eerst President Chavez te en nu President Nicolas Maduro uit de macht te verwijderen. Omdat deze olie voor de Khazarian maffia nodig is als back-up van hun petrodollarsysteem, om zo de controle over het internationale financiële systeem te behouden, dat ze al verloren hebben, aangezien President Trump in het bezit is van het financiële toverstokje.

 

De hele overheid is corrupt en ondermijnd door bankiers. De bevolking is misleid, ze worden bedrogen en geplunderd door de bankiers. Wereldvaluta’s worden gemanipuleerd voor politiek en economisch voordeel door bankiers, dat wordt goedgekeurd door corrupte regeringen en ondersteund en gehandhaafd door corrupte militaire en wetshandhaving functionarissen.

 

Naast valuta’s worden op dezelfde wijze met hetzelfde resultaat andere grondstoffenvoorraden gemanipuleerd, zoals olie en edelmetalen. De bankiers, en hun politieke en militaire parasieten worden rijk terwijl ieder ander de rekening moet betalen. De oorzaak van al dit kwaad is de liefde voor geld.

 

Mensen zijn misleid en begoocheld door deze clowns en leven voortdurend op het dieet van disinformatie en valse voorgeschiedenis, zoals o.a. de verstrekte propaganda in openbare scholen, het gaat zo ver totdat een groot deel van de bevolking leeft in een wereld die letterlijk niet bestaat, behalve in hun gedachten.

 

Word wakker en bekijk wat er echt om je heen gebeurt. Iedereen van ons moet voor eens en voor altijd uit de huidige schuldslavernij worden bevrijd.

 

De schoonmaak van het moeras

Al dit ordenen en analyseren gaat gepaard met heel veel brutale disinformatie en propaganda onderbouwd met regelrechte leugens die vanuit iedere hoek op aarde naar Trump worden gepompt. Het kost tijd om al dit vuil weg te snijden, dat in recordtijd werd uitgevoerd. Met stelligheid is in twee jaar tijd heel veel van het gedurende honderden jaren opgehoopte vuil vrijwel volledig opgeruimd.

 

Vorig jaar twitterde Trump over het uitschakelen van de Federal Reserve. De Federal Reserve opereert sinds 2009 zonder vergunning en had al tien jaar geleden moeten worden gesloten. Obama liet hen echter doorgaan met het belasten van het volk aan de ene kant en het ontwaarden van de valuta’s aan de andere kant.

 

Het doel van President Trump is om het Washington D.C.-moeras helemaal schoon te vegen. Maar dat is een wettelijke nachtmerrie voor de Trump-administratie, want officieel is er niet veel wat de president kan doen. Er zijn honderdduizenden werknemers die binnen de overheid ‘werken’, en velen zijn Deep State-marionetten die het Trump Team bewust tegenwerken.

 

Het is bijna onmogelijk om overheidsmedewerkers te ontslaan. Het maakt gewoon niet uit hoe incompetent, ontrouw of lui een federale werknemer is. Eenmaal in een baan, is het uiterst moeilijk om ze te ontslaan. Tenzij federale werknemers langer dan 30 dagen afwezig zijn. Daarom doet president Trump een heel slimme zet door de regering te sluiten, zoals nu gebeurt.

 

Dankzij deze regel heeft de regering van President Trump na dertig dagen legaal de vrijheid om iedereen die ze willen, te ontslaan van hun contract, en dat is ongeveer 80% van het personeel. Het Witte Huis kan dit zonder reden uitvoeren, wat veel papierwerk bespaart. Zelfs zonder dreigementen van rechtszaken, massale sabotage of stakingen; President Trump kan eindelijk op grote schaal beginnen met de schoonmaak van het Washington DC moeras.

 

Ondertussen is het plan enigszins gewijzigd om Nancy Pelosi en Chuck Schumer te vangen in hun eigen anti-border wall-campagne. Ze wilden alleen met President Trump onderhandelen als de regering werd heropend. Dus, Trump pakt de Deep State Pelosi in haar eigen muurprobleem door de regering gedurende drie weken te heropenen. Ongeacht het pad dat ze kiezen, de muur zal worden gebouwd.

 

Slapende Massa vertraagt het Plan

Houd rekening met het feit, en besef hoe moeilijk het is, in een wereld vol slapende mensen te leven. Het grootste deel van Trump ‘s tijd wordt nu besteed aan het wekken van de bevolking door herhaaldelijk te praten over de Federal Reserve Bank, de Clinton Foundation en nog veel meer belangrijke frauduleuze activiteiten. Alleen, opdat mensen vertrouwd raken met de actualiteit die in het verleden te lang verborgen is gebleven.

 

Al het kwaad kan gedijen en opbloeien als mensen onwetend zijn en nietsdoen! Inderdaad, helaas doen te veel mensen niets, ze kritiseren alleen President Trump omdat hij te weinig doet of zelfs volgens hun zeggen deel uitmaakt van de cabal. Wat werkelijk heel walgelijk is, als ze zelf wat onderzoek hadden gedaan, zouden ze beter hebben geweten.

 

Hun slapen is niet meer dan geloven, terwijl ook zij de macht bezitten om dingen te veranderen. – Door het kwaad te negeren, blijven ze aan de zijlijn staan en worden ze gemakkelijk misleid.

 

Bijvoorbeeld; Bankiers zijn boeven die geld ‘verdienen’ uit het niets. Hetzelfde is het geval bij Advocaten; dat zijn mensen die wetten uit lucht bakken. Beide hebben hun hoofdkwartier in The City of London, een aparte stadstaat, zoals het Vaticaan en Washington DC. – Politiek leidt de aandacht af van het volk ​​door te praten met overtuigingen met woorden zonder inhoud.

 

Paus Francis en al zijn voorgangers hebben wereldwijd hun handen in het monetaire-fraudeplan. Zij en Koningin Elisabeth II, de Vaticaanse Bank, de nationale banken van Engeland, Schotland, Frankrijk, Canada en vele andere banken profiteren van deze geïnstitutionaliseerde fraude op kosten van de bevolking.

 

Het geïnde belastinggeld van belastingbetalers wordt via de Rothschild particuliere centrale bank overgedragen aan hun privébank in de City Staat London, waar het vervolgens aan de particuliere Vaticaan bank wordt doorgesluisd en dan verspreid over de andere Rothschild centrale banken over de hele wereld, terwijl in dit proces de eigen zakken en die van grote instituten worden gevuld. Vervolgens moeten deze belastinggelden weer worden terug geleend belast met rente voor de financiering van de eigen regering. Met andere woorden; belastingbetalers moeten hun eigen -eerder- betaalde belastinggeld terug lenen belast met rente.

 

Wees ervan verzekerd dat bijna elke soevereine naties op deze wijze door dit tuig wordt bedrogen, hetgeen zal worden bewezen zodra de centrale bankboeken onafhankelijk worden gecontroleerd.

 

Het plan toegelicht

Het plan bestaat uit het beëindigen van de Deep State inclusief de Rothschild Bankiers Cabal, die de Federal Reserve bezitten en runnen, en wereldwijd de meeste andere centrale banken in handen hebben, naast de IRS, belastingkantoren, departementen van financiën, het IMF, BIS, de Wereldbank, de VN en alle andere instituten die in handen zijn van de cabal: want deze leveren de middelen voor de financiering van de Deep State om hun macht te laten gelden.

 

De Vaticaans Bank heeft een corrupt banksysteem onderschreven volgens de oude regelgeving met betrekking tot niet-gebruikte Gemenebest-eigendommen. Multinationale banken opereren als effecteninvesteerders, terwijl elke bank patenten beheerd en deeleigenaar is van het totale financiële systeem.

 

Onze oncontroleerbare massale ontwaking is wat de heersende elite van de wereld het meest vreest. Omdat we hen en hun complicen in sterkte overtreffen. Dan weten ze niet meer hoe ze ons nog kunnen onderdrukken, zelfs niet met behulp van hun meest geavanceerde technologieën.

 

Dus de juiste vraag is; hoe worden we bewust? Eigenlijk is dat vrij simpel; je wordt je bewust door dat te kiezen. Door te reageren op zinvolle toevalligheden: handelen vanuit wat mensen beweegt en inspireert. Handelen en actie ondernemen door te luisteren naar je innerlijke stem vanuit je ziel; door aandacht te schenken aan intuïtieve gevoelens en gewoon door te zetten.

 

Bewustzijn betekent vanuit het hart werken, contact opnemen om het intuïtief weten te benutten. Vandaar dat bewustzijn, in vergelijking tot toegang tot internet, ons toegang geeft tot ons ‘innerlijke net’.

 

Kiezen om bewust te worden betekent afstand nemen van de mind control programmering; het ontsnappen aan de effecten van de fysieke, mentale, emotionele en spirituele gevangenis die wordt veroorzaakt door overheidsonderdrukking.

 

Waarheidszoekers

De terminologie “samenzweringstheorie” werd al in de jaren zestig gecreëerd om mensen ervan te weerhouden de “officiële verhaallijn” over de moord op President JF Kennedy in twijfel te trekken, en die term wordt nog steeds gebruikt met betrekking tot Ufo’s, buitenaards leven op aarde en elders, 9/11, Geheime Ruimteprogramma’s, Black Budget-financiën, Deep State-cabal, enz. Er zijn gewoon veel te veel onderwerpen om ze allemaal te vernoemen.

 

De terminologie wordt gebruikt om mensen in diskrediet te brengen die het licht in het duister laten schijnen. Het is heel effectief geweest voor diegenen die nog steeds slapen en zo door het leven blijven lopen. Het blijkt voor hen angst te zijn, dus ze lopen weg van iedereen die probeert hen de waarheid te vertellen door het licht in het donker te laten schijnen.

 

De ‘niet-ontwaakten’ en ‘onbewusten’ worden zelfs boos en kritisch op degenen die proberen de waarheid aan ze te vertellen. De cabal heeft haar marionetten zeer goed getraind opdat zij “schapen” blijven, dankzij frequent toegepaste “mind-control” -technieken. De meeste mensen gaan werken en komen terug naar huis om tv te kijken en zodoende in de eeuwigdurende cyclus van het schuldslavernij-systeem blijven. Maar dat is niet de ware realiteit.

 

Wakker Worden en waakzaam zijn; en begrijpen dat overal het ware doel van de overheid is ‘enkelen in staat stellen om velen te exploiteren’. Het geldsysteem is een slimme manier om dit te doen; De handelsbarrières van president Trump zijn veel minder subtiel. De moderne wereld van industrie, handel en investeringen werkt op win-win-software.

 

Nooit eerder in de wereldgeschiedenis is zo’n grote verantwoordelijkheid gevallen op de schouders van een persoon, zoals is aanvaard door Donald Trump. Nooit eerder zijn ‘We de People’ opgeroepen snel en bewust te handelen, om het uitbreken van een wereldoorlog te voorkomen.

 

Hopelijk zullen de geleverde achtergrondfeiten het bewustzijn van lezers vergroten en een inspiratie zijn eerst het nieuws te onderzoeken, en onderscheid maken door negatieve informatie over President Trump, de patriotten en Q-Anon te negeren.  Wees positief en blij, dat er eindelijk na tienduizenden jaren goedwillende mensen zijn opgestaan die ons uit de schuldslavernij gaan bevrijden. Het zal een betere wereld worden voor ons allemaal. Helaas willen te veel mensen de waarheid niet horen! Het beste dat je kunt doen, is jezelf informeren door noodzakelijk onderzoek te verrichten. Een goede gids met gedetailleerde uitleg en talloze links voor diepergaand onderzoek, is hier te vinden. Deel deze informatie met iedereen die in jouw omgeving wel wakker is, of kan worden. Des te eerder zijn we allemaal bevrijd. Voorlopig zijn de slapers nog het grootste obstakel voor het welslagen van deze geschiedkundige omwenteling.