De gele vestbeweging

De vernietiging van de westerse beschaving

Brexit is onvermijdelijk

Onze bevrijding van de EU-wereldgevangenis

Wisseling van de monetaire wacht

 

 

Anti-EU-krachten

De ongekozen marionetten in Brussel hebben alle reden om bezorgd te zijn over hun toekomst. Van de anti-EU-groepen wordt verwacht dat ze hun posities aanzienlijk zullen versterken. Met Donald Trump als president van de VS worden de pro-Europese moslimintegratie-voorstanders geconfronteerd met grote problemen. Terwijl ze proberen de Eurosceptici op een afstand te houden, hebben Europeanen er genoeg van om nog langer slaaf te zijn van Brussel. De gevestigde machten moeten hun beleid verleggen naar nationale belangen, naar een kleinere rol voor de EU en haar supranationale structuur. Mensen zijn ongelukkig; meer dan ongelukkig, ze zijn boos. Ze demonstreren tegen het immigratiebeleid van Angela Merkel, terwijl vriendschappelijke protesters met geweld worden onderdrukt door de politie. Europa, is een zeer autoritaire staat geworden geleid door cabal-vazallen zonder ruggengraad.

 

Italië, Oostenrijk, Hongarije, Bulgarije en Moldavië stemden voor leiders die tegen de immigranten politiek van Merkel zijn, riepen voor opheffing van de sancties en verbetering van de betrekkingen met Rusland. Westers big business heeft opnieuw geïnvesteerd in Rusland. Ze zouden dit nooit riskeren, als ze onzeker waren over de veiligheid van hun investeringen.

 

EU is een zinkend schip

Europeanen kunnen zich geen liberalistisch alternatief voorstellen dan die van particuliere liefdadigheidsinstellingen, beperkte overheid, minimale belastingen, een ongereguleerde vrijemarkteconomie, intellectuele en psychologische vrijheid. Dat dit niet het geval is, is een andere reden waarom het EU-continent een zinkend schip is.

 

De gemiddelde burger realiseert zich niet dat het land dat vandaag Italië wordt genoemd, pas in 1861 is ontstaan, als een consolidatie van vele volledig onafhankelijke en zeer verschillende entiteiten die sinds de ineenstorting van het Romeinse Rijk van elkaar gescheiden waren gebleven.

 

Duitsland werd pas in 1871 verenigd, uit tientallen vorstendommen, hertogdommen, baronies enzovoort. Beide unificaties waren hele slechte ideeën; Wereldoorlogen 1 en 2 zijn slechts het topje van de ijsberg van een lange lijst van redenen waarom dat waar is.

 

Er zijn meer dan 200 natiestaten in de wereld. De internationale ‘elite’, de Deep State globalisten, en organisaties zoals de EU in Brussel, zouden graag zien dat een veel kleiner aantal machtiger staten zich gestaag voortbeweegt in de richting van een ‘een wereld’ regering die zij controleren.

 

Maar de werkelijke trend, die voortkomt uit de geest van het volk, is in tegenovergestelde richting. Overal is de trend voor desintegratie van natiestaten. Er zijn separatistische bewegingen in grote West-Europese landen, zoals de Basken en Catalanen in Spanje. En de Schotten, die wensten dat ze niet zo verenigd waren met het VK. Er zijn veel anderen, waarvan zelden in de MSM wordt gehoord of gelezen, maar er zijn tientallen afscheidingsbewegingen door heel Europa en zelfs nog meer over de hele wereld.

 

De vernietiging van de westerse beschaving

Het uiteenvallen van de EU en het einde van de euro is slechts een kwestie van tijd en het zou veel sneller kunnen gebeuren dan men verwacht. De EU sterft al financieel, met veel te veel schulden die regeringen, bedrijven en particulieren failliet laten gaan. De EU zakt economisch weg, belast met onderdrukkende regels en belastingen. Het wordt ook demografisch gewurgd, met geboortecijfers ver onder de vervanging. Behalve onder Afrikaanse en Islamitische immigranten, die niet integreren en extreme nervositeit en ongerustheid veroorzaken bij de Europeanen. Zoals, miljoenen migranten, die de hele dag lang gratis voedsel, onderdak, kleding, geld, verwachten en bovendien nog onze vrouwen verkrachten hangen rond in koffiehuizen om te klagen.

 

De EU is allang een broeinest geweest van religieus, etnische en racistische oorlogen. De Soros ngo-gesubsidieerde migratie van moslims en Afrikanen naar de EU zal een van de grootste problemen voor de volgende generatie worden. Het is geen goede zaak dat niet alleen miljoenen, maar tientallen miljoenen “voetmensen” en “bootmensen” Europa proberen te veroveren. Als ze worden geaccepteerd en gevestigd, vernietigt het wat er nog over is van de westerse beschaving. Als het wordt voorkomen, kan dit leiden tot miljoenen doden, en een afschuwelijk schandaal worden. Het is niet bekend hoe dit zal eindigen, maar het kan een grote verschrikkelijke ramp worden.

 

De euro is gedoemd, deze zal zijn intrinsieke waarde van nul bereiken. De euro zal vermoedelijk tegen het einde van het decennium ophouden te bestaan. Het beste alternatief voor het beschermen van je eurovermogen is natuurlijk edelmetalen; goud en zilver.

 

Draghi, die hetzelfde lot verdient als Hillary Clinton, is incompetent en handelt op een volledig voorspelbare manier. Het is belangrijk om je hoeveelheid euro’s zoveel mogelijk te minimaliseren en een plan te maken om zo snel mogelijk alles eruit te gooien wanneer dat nodig is.

 

Het wordt onvoorstelbaar veel erger. Oplopende rentetarieven beïnvloedt door de stress op de schuldmarkten en de dreigende opsplitsing van de obligatiemarkt, en een hogere reële werkloosheid, zullen resulteren in grote problemen in het wereldwijde financiële stelsel. Die dan worden gecompenseerd door massale gelddrukkerij, wat zal leiden tot aanzienlijk hogere schulden, in een vicieuze schulden-cyclus zonder exit.

 

De gele vestbeweging

Het Europese bedrijfsleven heeft alle vertrouwen in de zwakke en over het algemeen onbetrouwbare bewoordingen van de EU-administratie verloren. Velen schonden hun langdurige contracten met Iran, na de niet-ondertekende frauduleuze Iraanse nucleaire overeenkomst, of deze werden niet vernieuwd vanwege gevreesde straf door Washington DC door gebrek aan vertrouwen in bescherming door Brussel. Een goed voorbeeld is de Frans-Britse benzinegigant Total, die zijn bevoorradingsbron tegen de intentie van Washington DC van Iran naar Rusland heeft verplaatst. De schade is echter geschied. De EU-vazallen plegen langzaam zelfmoord.

 

Meer dan de helft van de Europeanen wil de Brusselse doolhoven verlaten. Daarvoor zijn de ‘Yellow Vests’-protesters de straat opgegaan om overal in Frankrijk te protesteren, maar ook in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Italië, Hongarije, Polen, en zelfs in Nieuw-Zeeland zijn protesters in gele vesten opgestaan, terwijl elke week meer landen volgen. Het wordt de nieuwe Franse revolutie genoemd.

 

Het laatste uit een reeks aanvallen van de VS op Duitse ondernemingen zijn de recente bedreigingen om Duitse bedrijven te sanctioneren die meewerken aan het Noord Stream 2 project, de 1.200 km lange pijpleiding om de capaciteit voor de levering van Russisch gas naar Europa te verdubbelen, welke aan het einde van dit jaar operationeel moet zijn.

 

In Frankrijk protesteren de Gele Vesten sinds medio november 2018 en hebben inmiddels 12 opeenvolgende weekendprotesten afgerond, tegen Merkels slaaf dictator Macron, met zijn ergerlijke arrogantie voor zijn burgers. De Yellow Vests protesters en meer dan 80% van de Franse bevolking willen niets minder dan het aftreden van Macron.

 

Het aantal demonstranten wordt consequent en grotendeels onderschat door de Franse media, evenals de meeste Fake Mainstream Media. De meeste berichten over de verschillende protesten over de hele wereld worden op een absoluut minimum gehouden, waarbij de nadruk altijd wordt gelegd op het aantal demonstranten dat is gearresteerd, gewond of zelfs gedood. Dit wordt allemaal met opzet gedaan om afkeer op te wekken in de harten van mensen die overwegen mee te doen aan de protesten. Je zou dit vanuit een ander gezichtspunt kunnen bekijken, namelijk; de koortsachtige ontkenning van de media en de waarheid te vertellen over de protesten die wijdverspreid zijn, terwijl duizenden mensen meedoen aan de strijd voor onze vrijheid, wat zeker een teken van hun extreme wanhoop is. Dit dient als aanmoediging om door te zetten. Deze beweging vanuit de onderste lagen is niet te stoppen. Om een ​​voorbeeld te geven vanwege hun angst voor de macht van de massa, en te weten te komen wat werkelijk gebeurt tijdens de Franse gele vestprotesten, is men genoodzaakt de RT-nieuwsploeg te volgen, waar men meer in detail en beter wordt geïnformeerd over hun voortgaande inspanningen. Officieel nemen over het hele land slechts 50.000 demonstranten deel, terwijl dit cijfer in werkelijkheid minstens drie tot vier keer hoger is. Ze manipuleren de cijfers zodat mensen geloven dat de gele vestbeweging op z’n retour is, wat niet het geval is. Door de overheid ingehuurde misdadigers veroorzaken geweld en geven de politie het groene licht om in te grijpen met traangas, waterkanonnen en rubberen kogels. De oproerpolitie heeft zelfs een gele-vest-protestster van achteren in het hoofd neergeschoten, wat bewijst dat ze geladen, automatische wapens dragen. Als bevestiging dat president Macron steeds meer gewapende politie de straat opstuurt om tegen de gele vesten te vechten.

 

RT-rapporteert; Op bevel van Macron wordt de politie steeds gewelddadiger, om met behulp van militaire onderdrukking protesterende Franse burgers onder controle te houden. Duizenden zijn gearresteerd en honderden gewond door politiegeweld. Desalniettemin wint de beweging massale publieke steun voor het Gele Vesten idee, dat zich nog steeds verder over heel Europa en de rest van de wereld verspreidt, dat ook niet in de MSM wordt gemeld.

 

Uit peilingen blijkt dat meer dan 80% van de Fransen de Yellow Vest-beweging steunen met hun idee voor een Burger Initiatief Referendum (BIR), waarbij burgers hun eigen wetten kunnen voorstellen waarover vervolgens door het grote publiek wordt gestemd. De BIR zou effectief de EU en het Franse parlement kunnen omzeilen en verankerd worden in de Franse grondwet. Een soortgelijke wet bestaat sinds 1848 in Zwitserland en wordt regelmatig toegepast door Zwitserse burgers. Het is een manier van directe democratie dat elk land dat zichzelf een ‘democratie’ noemt, in zijn grondwet zou moeten opnemen.

 

Brexit is onvermijdelijk

In directe relatie met het steeds groter wordende debacle over BREXIT weet niemand wat de toekomst van Groot-Brittannië zal zijn. Propaganda en tegenpropaganda zijn voorbestemd om de mensen verder te verwarren. Duizenden gaan de straat op in Londen, georganiseerd door de Volksvereniging tegen Bezuinigingen, en roepen op tot algemene verkiezingen om Teresa May en haar falende Tory-regering te vervangen. Uit solidariteit worden ze vergezeld door de Franse gele vesten. Ondertussen dragen veel Britse demonstranten ook hoog-zichtbare gele vesten.

 

Brexit is onvermijdelijk en onomkeerbaar, aangezien de koningin vorig jaar op verzoek van de Earth Alliance het officiële wetsvoorstel ondertekende voor de naleving van GESARA. Met de ondertekening heeft Koningin Elizabeth II officieel de EU-uitredingswet in wet omgezet, waardoor Brexit onomkeerbaar wordt en een ‘handeling van het Parlement’ is geworden. Deze enorme klap zal George Soros’ campagne voor een tweede referendum volledig laten ontsporen.

 

Er is zelfs een beweging van pro-demonstranten om in de EU te “blijven”, georganiseerd door Soros’ betaalde leden van het Europees Parlement.

 

Reeds weken geleden heeft de Yellow Vest-beweging zich ook verspreid naar België en Nederland. Ook om soortgelijke redenen – publieke ontevredenheid o.a. over bezuinigingen, EU-dictatuur over Belgische en Nederlandse soevereiniteit.

 

Inmiddels maakt de Centrale Bank de mensen bang door te vertellen dat Brexit rampzalig gevolgen zal hebben, met lege schappen in de winkels en ernstige armoede onder de bevolking. Denk ook hier aan een spiegel, want de werkelijkheid is altijd het tegenovergestelde van wat ze zeggen. Groot-Brittannië zal opbloeien zodra het uit de EU-gevangenis is bevrijd. En dat zal een voorbeeld zijn voor alle andere naties, die de EU willen verlaten.

 

De coalitie van de vijfsterren-beweging in Italië met de kleinere rechtse broer, Lega Norte, wordt naar rechts getrokken door Lega’s Matteo Salvini, vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken. Anti-immigratie Mr. Salvini telt duidelijk de schoten en roept zijn bondgenootschap op tegen Brussel te ageren. Niet voor niets, aangezien Brussel probeert regels op te leggen aan de Italiaanse begroting, terwijl diezelfde regels niet op gelijke wijze gelden voor alle EU-lidstaten. Zoals, o.a. Macron, de Rothschild-implantaat in Frankrijk, bijvoorbeeld speciale privileges heeft, v.w.b. budgetoverschrijdingen. Mr. Salvini’s anti-Brussel, anti-EU-standpunt is geen geheim, en hij heeft veel Italianen achter zich. Een spoedig te verwachten Italiaans gele vestbeweging is een reële mogelijkheid.

 

Het vazalkasteel van het EU-imperium is in verval.

De voormalige Sovjet-satellieten, Hongarije en Polen, hebben zich ook tegen Brussel gekeerd, zij stellen de EU-inmengingen met hun anti-immigratiebeleid niet op prijs, en in Polen is het ook nog de controversiële herziening van het gerechtelijk apparaat. De onvrede in Polen en in Hongarije bij het grote publiek blijft hoog. Migratie en de inmenging binnen de rechterlijke macht zijn slechts de zichtbare voorwendsels. Het legendarisch topje van de ijsberg. De werkelijkheid ligt op een dieper niveau, veel dieper. Deze landen worden herinnerd aan wat zij als de handboeien van de Sovjet-Unie beschouwden. “Vrijheid” wordt niet gedicteerd door Brussel.

 

Onze bevrijding uit de EU-wereldgevangenis

Regeringen praten eindeloos over ‘Vrijheid’ en de ‘Vrije Wereld’ omdat ze de gevangenis zonder tralies verkopen. Wat ze zeggen is natuurlijk onzin, maar wij mensen moeten het geloven, anders zouden we ons realiseren dat we in werkelijkheid in een gevangenis leven die door enkelen wordt gecontroleerd.

 

De machtigste vorm van dictatuur en controle is degene die je niet kunt zien en waarvan je je niet bewust bent dat die bestaat. Nog steeds krijgen mensen de illusie van vrijheid door te mogen stemmen, maar achter de schermen heeft dezelfde kleine groep de touwtjes in handen, ongeacht welke regeringspartij officieel in functie wordt gesteld. Democratie wordt verondersteld dat de meerderheid regeert, wat op zichzelf een tirannie is, maar dat is het niet eens. Het is de dictatuur van enkelen die zich verschuilen achter het rookgordijn van een ‘vrije en open samenleving’.

 

Verborgen handen trekken aan de touwtjes van degenen die de leiding lijken te hebben bij het nemen van beslissingen. Het hele idee is om de mensen te misleiden dat ze vrij zijn terwijl ze fundamenteel worden gecontroleerd. Niemand rebelleert over het niet vrij zijn als ze denken dat ze vrij zijn. Als je in de cel zit en de tralies niet kunt zien denkt je dat je vrij bent om te vertrekken wanneer je wilt, totdat je het probeert, en dat doen de meeste mensen niet, behalve Brexit dat nu ontdekt dat hun drie jaar oude referendum wordt geboycot door Brussel namens de Centrale Banken.

 

Want als er geen Brexit-deal is en Groot-Brittannië de EU verlaat, zal het welvarender worden, aangezien de cabal donders goed weet dat elk land het veel beter zal doen zonder een Centrale Bank, en dat is waarom ze zo bezorgd zijn. Dat betekent dat Brexit tegen alle kosten moet worden vermeden. Als, één land laat zien dat het beter doet buiten de EU, willen alle andere landen volgen.

 

Kortom; alles draait om het verwijderen van de cabal criminelen uit het systeem. Elke activiteit van ze is gerelateerd aan verraad, pedofilie, financiële corruptie, enzovoort.

 

Het is de moeite waard om te beseffen hoeveel er al is bereikt in de twee jaar van Trump ‘s administratie. Terwijl, Trump en de patriotten niet veel bekendheid aan hun plannen kunnen geven. Waarvoor de Q-beweging in het leven is geroepen om mensen voor te bereiden. Als ze meer vertellen, weet de cabal vijand ook wat de plannen zijn. Aan de andere kant willen ze de mensen niet in paniek brengen, daarom zijn ze heel voorzichtig met verder te gaan. Een stap op z’n tijd.

 

Wisseling van de monetaire toezichthouder

De huidige economie van de Centrale Bank houdt de mensen in slavernij en daarom is de overgang naar een volkseconomie reeds in gang gezet. Om te zorgen dat alles wat het oude cabal regime heeft opgericht wordt afgebroken.

 

Onthoud; President Trump heeft de toverstaf van de cabal overgenomen. Daarom zijn de Central Banksters bezorgd over hun onafhankelijkheid. Ze zijn nerveus over wat er nu komt, want ze zitten niet meer op de bestuurdersstoel.

 

Trump Team weet dat het geldsysteem ineenstort. Je kunt het in real time op de woningmarkt reeds waarnemen, omdat de prijzen dalen. Er komt een overgang van oud naar nieuw, van waardeloze fiat bankbiljetten naar soevereine goudgesteunde valuta.

 

President Trump en de Alliance gebruiken het plan van de Centrale Bank nu tegen hen. De CB-illusie loopt ten einde. Nieuwe bilaterale handelsovereenkomsten worden gesloten ter vervanging van de cabal-WTO-overeenkomsten. Handelsovereenkomsten die beter bestand zijn tegen de transitie, terwijl het CB-plan op Trump ‘s manier wordt gebruikt. Het CB-plan was om het hele monetaire systeem te verplaatsen naar de nieuwe SDR-wereld valuta, uitgegeven door het IMF, een nieuwe wereldomspannende fiat-valuta die ze kunnen controleren, en een totale zwendel is.

 

In de tussentijd verlaten gesynchroniseerd veel landen het Centrale Bank-fiat-schuld-geldsysteem. Wetende dat de C-Banken zich op een evenement voorbereiden, om van China het volgende energiehuis en de VS de grootste verliezer te maken. In elk land is de Diepe Staat diep verankerd in hun geldsysteem; Het Trump Team moet noodzakelijkerwijze wereldwijd het hele Rothschild CB-monetaire systeem uitschakelen, door goud te implementeren om het fiat-valutasysteem de nek om te draaien.

 

Zeker, hebben de Centrale Banken een plan om dit te voorkomen, maar dat plan ligt al dood in het water. Veel landen steken zich nu in het goud om zichzelf te bevrijden van hun centrale bank. Omdat Goud een solide bouwer is. Zodra elk land afstand neemt van het fiat geld door gebruik te maken van haar eigen valuta, ondersteund door goud, zilver of andere harde activa, hebben centrale banken geen enkel bestaansrecht meer.

 

China, Rusland, India, Iran en de VS zouden dat nu al kunnen doen. Met andere woorden; Goud gaat uiteindelijk het particuliere Rothschild CB-systeem wereldwijd vernietigen. Als vooraanstaande landen deze stap synchroon maken, zal de waarde van het goud alle schulden wegvagen. Q vertelde ons al dat goud de centrale banken zal vernietigen.

 

Dit alles is van groot belang, daarom moet iedereen geïnformeerd worden over wat er aan het veranderen is, wat er mis is en hoe het moet worden aangepakt. Elke wakkere burger die mee wil doen aan deze overgangsstrijd door deel te nemen aan het ontsnappingsproces uit hun slavernij gevangenis, wordt aangemoedigd deel te nemen door steun te geven aan President Trump, zijn team, de patriotten, de Q-beweging en de gele vesten strijders, in de kruistocht voor de bevrijding van planeet aarde van de globalisten.

 

Om beter te begrijpen en te leren wat er echt gaande is in onze wereld van vandaag, is mijn boek DE GROTE ONTWAKING een leerzame gids met talloze links voor individueel diepgaand onderzoek. Dit boek is met opzet geschreven als een cruciale versterking in ons bevrijdingsproces, terwijl het zeker zeer nuttig zal zijn voor latere referenties en verwijzingen. Het boek behandelt een veelheid aan facetten uit onze corrupte wereld van vandaag en biedt een breed scala aan oplossingen voor de noodzakelijke veranderingen die nodig zijn en zullen moeten worden geïmplementeerd.

Wordt vervolgd, blijf dit volgen.