Goud is altijd waardevol geweest

De fiat reservevaluta-dagen zijn geteld

Import van monetaire inflatie

Waarom goud naar omlaag wordt gemanipuleerd

Het einde van het Khazarian gecontroleerde monetaire schuldgeld systeem

 

 

Het geldsysteem

Bezie dit, iedereen leeft in een wereld van leugens en bedrog, eet vergiftigd voedsel, dat ze ziek maakt, gaan naar een dokter om gevaarlijke medicatie te ontvangen waardoor ze nog zieker worden, steeds dieper in de handen van de medische maffia vallen en daar blijven tot ze sterven in totale armoede, volledig leeggeroofd door de insiders van de Deep State.

 

Gepensioneerden worden gezien als nutteloze eters, ze zijn opzettelijk geïnfecteerd met ziekten, zoals Alzheimer, Parkingson, etc. waardoor ze winstgevender worden voor de farmaceutische tak elite. Iedereen moet wakker worden, symbolisch; trek je gele vest aan en deel deze boodschap met iedereen die je kent. We zijn met ons allen in staat om deze criminelen uit onze samenleving te verwijderen. Het wordt daarna het paradijs dat de Schepper oorspronkelijk voor ons allemaal had voorzien.

 

De Deep State heeft ons in deze status gebracht d.m.v. het corrupte geldsysteem dat ze in 1913 hebben geconfisqueerd, door schuldgeld uit te geven dat wordt ondersteund door schulden, eigenlijk geld dat uit het niets wordt gemaakt, dat fraude is. Voordat de dollar de reservevaluta werd, was goud de reserve dat door niemand werd beheerd.

 

Goud is altijd waardevol geweest

Geld is gewoon een ruilmiddel en moet de functie hebben van ruilmiddel, per maateenheid en met intrinsieke waarde. Gebaseerd op natuurlijke kenmerken, zoals het feit dat het intrinsiek waardevol blijft, duurzaam, deelbaar, uniform, draagbaar, schaars en in brede kring geaccepteerd wordt; deze kenmerken zijn essentieel voor een ruilmiddel om als ​​een lom geaccepteerde standaard voor betalingen te zijn.

 

Denk er zo over na; Goud is altijd waardevol geweest, terwijl schuld de plicht van iemand anders is onder onbetrouwbare toezeggingen, die uiteindelijk niet gehonoreerd kunnen worden. Geld gesteund door schulden is een misdaad tegen de mensheid. Het is de uitvinding van de Rothschilds die geld beschouwen als een stroom van energie die wordt opgewekt uit grondstoffen, goederen en diensten, waarvoor arbeid de sleutel is tot alle activiteiten op aarde.

 

Om een ​​monopolie op alle energie te krijgen, hebben ze een wereldsysteem van slavenarbeid ingesteld door schuldgeld uit te geven via hun centrale banksysteem in hun privébezit dat de hele wereld in gebruik heeft. Dit creëert voor hen een eerste slagkans op het gebied van economie. – Door regeringen om te kopen, zijn ze in staat om de buitenstaanders van hun waardevolle energieproductie af te nemen om de zakken van een paar insiders mee te vullen.

 

Niettemin zou geld dat uit niets is gemaakt, door schuld wordt gesteund, geen waardevolle goederen mogen kopen, omdat het gewoon fraude is. Maar zolang de illusie levend gehouden wordt dat schuldgeld waarde heeft, en wij schapen in deze fantasie geloven, zal deze fraude gewoon doorgaan.

 

Wat zijn de voordelen van monetaire systemen met een gouddekking? Het eerste weinig begrepen voordeel is dat financiële systemen met een gouddekking praktisch volledig immuun zijn voor grootschalige booms en busts. Dat komt o.a. omdat het kredietaanbod strikt wordt gereguleerd door de omvang van de economie. Bankiers zijn beperkt door hun goudreserves om te veel leningen te verstrekken.

 

De fiat reservevaluta-dagen zijn geteld

De Amerikaanse centrale bank zit gevangen in het door hen zelf gecreëerde maar onoplosbaar probleem. Het kan niet stoppen met het creëren van meer geld, met andere woorden het uitbreiden van hun balans, ongeacht wat de president van de Fed Jerome Powell zegt dat ze zouden moeten doen of gaan doen. Als ze stoppen met het creëren van meer geld, betekent dit totale ineenstorting van de wereldeconomie en hun frauduleuze systeem. Dus de dagen zijn genummerd voor de Amerikaanse dollar en alle andere munten als reservevaluta, waarom de wereld teruggaat naar goud gesteund geld, zoals het in het verleden vóór 1913 ook was.

 

De voornaamste oorzaak van de toename van de monetaire reserves van de centrale banken sinds 1971, is dat goud als bestanddeel van monetaire reserves is verwijderd. En de VS met waardeloze stukjes papier alles kon kopen wat andere landen produceerden, waardoor het enorme handelstekort voor de VS werd ontstond.

 

Import van monetaire inflatie

Rond 2014 kwamen de exporterende machten van de wereld tot de conclusie dat de VS, als koper met nep geld, in blijvend ernstige problemen was. Het Amerikaanse Trade Deficits zou jaar na jaar moeten blijven groeien, om voldoende reservevaluta voor de rest van de wereld te creëren. De exporterende landen moesten een einde maken aan de toenemende groei van hun eigen monetaire reserves – voornamelijk veroorzaakt door in US Dollars afgerekende export, vooral dat ook hun eigen monetaire reserves werden verhoogd, wat resulteerde in een als maar groter wordend volume van hun geld in omloop. Met andere woorden, zij importeerden monetaire inflatie vanuit de VS.

 

Het besluit van hun kant was dat exporterende landen een einde moesten maken aan de toename van hun eigen monetaire reserves, bestaande uit onherstelbare cijfers die voornamelijk Amerikaanse dollars vertegenwoordigen.

 

De handel gaat echter door en dollars worden betaald om exporttekorten te dekken, maar de exporterende landen van de wereld hielden niet langer vast aan dollars. Het totaal van hun monetaire reserves is dus sinds 2014 bevroren en is zelfs gedaald. Dit betekende in feite het einde van het Amerikaanse reservedollar-tijdperk.

 

De exporterende landen geven hun dollars door aan lagere overheidsentiteiten om daarvoor goud te kopen. Het bestaan ​​van deze dochterondernemingen wordt niet weerspiegeld op de balansbladen van de centrale banken. Deze exporterende landen beschouwen de dollar feitelijk als een “schuldbekentenis” van een onderneming die eindeloos veel “schuldbewijzen” afgeeft – daarom begonnen zij met het verzilveren van deze schuldbewijzen zolang ze nog enige waarde vertegenwoordigen, door het opkopen natuurlijke hulpbronnen of harde activa elders.

 

Deze acties zouden de waarde van de Amerikaanse dollar moeten verlagen en deze in een ononderbroken verval moeten brengen, aangezien dollars worden geruild voor goud als het raadzamere onderdeel in hun reserves.

 

Waarom goud naar omlaag wordt gemanipuleerd

De Amerikaanse regering dacht echter door de prijs van goud naar omlaag te manipuleren terwijl het eigenlijk omhoog had moeten gaan, de wereld ervan zou weerhouden in goud te beleggen. Maar ze hadden zich niet gerealiseerd dat het niet om eenvoudige en onwetende particuliere investeerders ging, maar om intelligente individuen, die de door Amerikaanse autoriteiten opgetuigde poppenkast gemakkelijk doorzagen.

 

De lage goudprijs was een uitstekende stimulans voor investeringen van de kant van de Russen, de Chinezen en andere Aziaten. Dit creëerde de constante goudstroom van West naar Oost, omdat China, India en andere landen dollars willen afstoten en goud ervoor willen hebben, dat een fysieke activa is die onafhankelijk is van elke politieke entiteit.

 

De Chinese Centrale Bank heeft haar vorderingen op dollarbalansen, verdiend door exporthandel, verdeeld over verschillende ondernemingen, die alles doen wat ze kunnen, om tastbare activa over de hele wereld te verkrijgen met hun dollartegoeden. Misschien koloniseren de Chinezen Centraal-Afrika en kopen ze hun landbouwgrond en minerale voorraden op, met Amerikaanse dollars die ze verdiend hebben op hun export naar de VS? Eigenlijk ironisch, dat de VS op deze wijze de belangen van China behartigt!

 

De Russische centrale bank heeft het bezit van dollars tot een minimum teruggebracht en koopt voortdurend goud op, dat gehouden door Russen in Rusland. Als belangrijke stap heeft Rusland onlangs de btw geëlimineerd op goudaankopen door Russische burgers.

 

Het einde van het Khazarian gecontroleerde monetaire schuldgeld systeem

President Trump met zijn toverstaf zal de economische ineenstorting een tijdje uitstellen, totdat officieel de nieuwe QFS met door goud gedekt geld wereldwijd in bedrijf is. Dat is het nieuwe wereldwijde transfernetwerk voor betalingen van goud of door activa gedekt geld, ter vervanging van het Rothschild-Khazarian gecontroleerde monetaire systeem van centrale banken. Het wachten is op de voltooiing van GESARA-conformiteit door Iran, Groot-Brittannië met de Brexit en Venezuela wanneer de cabal resten, inclusief Juan Guaido, zijn verwijderd.

 

Wat de kwestie Iran betreft, heeft Q-Anon veel berichten geplaatst die erop wijzen dat de Iran-deal een dekmantel was voor Iran om in het geheim een kernwapenprogramma in het noorden van Syrië te ontwikkelen, waarvoor de financiering wordt gefaciliteerd door de Deep State die werkt via een multilateraal internationaal vredesorganisatie.

 

De Rothschilds, House of Saud en George Soros gebruiken de enorme fondsen die ze tot hun beschikking hebben om nationale elites, organisaties en zelfs natiestaten te manipuleren. Het Deep State-plan zou Iran in het geheim helpen bij het bouwen van kernwapens met behulp van uranium dat aan Rusland zou kunnen worden toegeschreven en vervolgens zou kunnen worden gebruikt bij een valse vlagaanval op het grondgebied van de VS.

 

Bovendien, zijn verschillende andere naties ook nog steeds onder de controle van de cabal en weigeren de GESARA-compliance te tekenen dat de transitie vertraagt. Deze landen zijn Israël, Mexico en Hong Kong. Aangezien Hong Kong een belangrijk financieel centrum is, is het duidelijk dat de Cabal daar de controle wil behouden. Al deze naties worden echter actief bevrijd door de Earth Alliance. Ondertussen wordt gezegd dat de ontmanteling van het fiat-financiële stelsel aan de gang is.

 

 

Het is duidelijk dat de Rothschild-clan de controle over het monetaire systeem aan het verliezen is, gezien de recente valse vlagaanval gebeurtenis op olietankers in de Straat van Hormuz. Deze was door hen opgezet om te profiteren van een eerder gemaakte weddenschap op een hogere olieprijs, welke niet werd verkregen. Nog erger voor hen, Iran is gereed een nieuwe munt uit te geven vrij van hun controle. Dat ook onderdeel is van het plan het fiat-financiële systeem te ontmantelen.

 

 

Met het QFS-systeem wordt de hele wereld gemakkelijk overgezet in een wereld met goudgesteunde valuta dat de SWIFT-overdrachtsfaciliteit van het centrale banksysteem van Cabal volledig elimineert. De geavanceerde QFS-structuur maakt het systeem uniek zonder een gelijkwaardig, vergelijkbare technologie dat nergens op de wereld bestaat.

 

Door goud gesteund monetaire systemen worden ook andere dingen, bereikt die even belangrijk zijn voor een economie en de samenleving. De meeste mensen realiseren zich niet dat een met goud gedekte valuta een van hun geboorterechten is. Traditioneel werd het financiële systeem altijd ondersteund door goud.

 

Nu al deze goud gerelateerde aspecten bekend zijn, laten we eens kijken naar de implicaties voor goud:

 

Bazel III is begin maart goedgekeurd en erkent dat goud officieel weer geld is. Dat is de reden waarom centrale banken tegenwoordig recordhoeveelheden goud kopen. Verder de buitensporige Amerikaanse sancties hebben ertoe geleid dat landen goud willen hebben.

 

Het “goudalternatief” van China maakt grootschalige transacties met olie tegen goud mogelijk. Verder is goud belangrijk omdat de Fed Centrale Banken drastisch terugkeert naar het gemakkelijk geld, wat een goed voorteken is voor de kracht van goud ten opzichte van de dollar. President Trump is voorstander van de terugkeer naar de goudstandaard en reorganiseert de Fed met pro-goud mensen. Terwijl de democraten het socialisme omarming dat garant staat voor meer geldontwaarding.

 

Goud-gesteunde cryptos maken het bezitten en gebruiken van goud gemakkelijker. Elk van deze aspecten op zich zou geweldig nieuws voor goud zijn. Maar het feit dat ze allemaal tegelijk samenvallen, betekent dat voor 2019 een epische goud-bul-markt op het menu staat. Terwijl dit je laatste kans is om goedkoop goud en zilver te kopen