De Rockefellers zijn telgen van de corrupte Nederlands Oost-Indische Compagnie

Het echte gevaar ligt bij binnenlandse verraders

Geheime misdaad cabal heerst over de aarde

Rothschild-familie verafschuwde Rockefellers hen uit de VS te verwijderen

Fanatieke machtsstrijd die in de wereld plaatsvindt

Hoe groot is het moeras dat moet worden drooggelegd?

Ledenlijst van de geheime 300-commissie

 

Rothschild versus Rockefeller
Het is niet wat het lijkt de altijd gelukkige familie. Zoals bij elke familie is de strijd om meer macht alom aanwezig en dat is ook het geval bij de Archon Bloodline familie. Er zijn 13 originele ‘basis’- of’ kern’-bloedlijnen. Toch zijn er nog vele andere lijnen die hieruit voortvloeien. Stel je de 13 originele lijnen voor als primaire kleur, die kunnen worden gemengd om een ​​breed scala aan andere kleuren te creëren, dan is er een beter begrip over de wereldwijde dekking door de Archon-familie. Ze zijn allemaal buitengewoon rijk en hebben zichzelf georganiseerd in een ‘satanische cult’ om de mensheid ten prooi te leggen en hun permanente hegemonie over de hele wereld te garanderen.

Aan de buitenkant is er geen concurrentie, het is slechts één Happy Family. Geen concurrentie in de zin van House tegen House, hoewel het een ‘hond-eet-hond-wereld’ is. Er is dus interpersoonlijke concurrentie in die zin van het woord. Iedereen wil hogerop komen. De hele familiale samenleving is op opwaartse vooruitgang gericht.

Aan de andere kant worden gewone mensen gezien als hun ‘onderpand’. Het zijn pionnen die volgens het spelplan rond het schaakbord worden gemanoeuvreerd. De Britse royalty, hoewel in naam, is niet de machtigste lijn. De namen die bekend zijn, bevatten niet de echte oude macht. Er zijn anderen boven deze lijnen in de Hiërarchie. De namen van deze familieleden zijn geheim, zij zijn degenen achter de schermen en manipuleren en controleren hun marionetten om het werk in het publieke domein te verrichten.

Ze zijn allemaal leugenaars en oorlogsmisdadigers, sommigen doen alsof ze Joden zijn, die in werkelijkheid Khazariaanse maffioso, royalty’s, nazi’s en pedofielen zijn, in feite zijn het satanisten, zelfs de Roomse Paus inbegrepen. – Ze hebben hun zetel in het Vaticaan, de City van Londen, Washington District of Columbia, en de City State van de Verenigde Naties in New York City. Deze informatie werd ontvangen van een insider die om voor de hand liggende redenen anoniem wenst te blijven:

Al diegenen in posities van absolute macht zoals de koningin van Engeland, de Rothschilds, de Bushes, de Clintons, de Rockefellers, de Paus, de duistere Jezuïeten Hiërarchie, etc. ze zijn allemaal EEN grote gelukkige bloedlijnfamilie. Het zijn allemaal neven, achterneven, ooms, tantes, en nichten van elkaar. Ik ken sommige van deze mensen, dus laat je niet voor de gek houden!

Veel lezers zullen versteld staan ​​wanneer de waarheid van onze geschiedenis in de nabije toekomst wordt onthuld.

 

De Rockefellers zijn telgen van de corrupte Nederlands Oost-Indische Compagnie
De Rockefellers zijn de Amerikaanse Archon-tak, ze hebben hun rijkdom verkregen door John Rockefeller en zijn stichting van Standard Oil – ESSO of EXON – om het fortuin voor hun dynastie te verbergen, dat vooral verkregen werd tijdens de georkestreerde beurscrash in 1929/30. Er zijn genoeg geruchten dat ze aanvankelijk begonnen verboden alcohol te verkopen, omdat ze een whiskydistilleerderij bezaten. John Rockefeller was de grootvader van wijlen David Rockefeller en stierf in 1937. David Rockefeller was de laatste van John’s kleinkinderen, en de machtigste en meest favoriete. Hij was onder meer de CEO van de bank van Chase Manhattan.

Ze zijn een ongelooflijk machtige familie, behorend tot een van de 13 belangrijkste bloedlijnen van Illuminati, hun invloed is afgenomen na de dood van David Rockefeller in 2017. Hun werkelijke rijkdom ligt in de triljoenen. Ze willen net zoals de Rothschilds gewoon liever armer lijken dan ze rijk zijn. Wees verzekerd, het Huis Rothschild is de rijkste familie ter wereld, ze beheersen meer welvaart dan ‘s werelds top 8 individuele miljardairs samen – en nog schokkender, ze zijn rijker dan 75% van de totale wereldbevolking.

John D. Rockefeller was in 1870 de oprichter van The Standard Oil Company, en werd de eerste miljardair van Amerika. Hij gebruikte zijn geld om samen met de Rothschilds de Federal Reserve op te zetten en te financieren, waardoor ze het geld uit het niets konden drukken. Dit plaatste hen ruim boven de Amerikaanse regering in termen van macht en invloed, en het was een historische gebeurtenis deze macht te verkrijgen over de regering en het volk middels een gemanipuleerd financieel systeem, dat met opzet nooit in het openbaar is besproken. De Rockefellers zijn verantwoordelijk voor de vreselijke toestand van het openbare onderwijssysteem, wat een van de redenen is waarom mensen deze waarheid nooit op scholen of universiteiten hebben geleerd.

Het zijn niet de Rothschilds die primair verantwoordelijk zijn voor de ellende en het bedrog in Amerika, maar de Rockefellers, Morgans, Mellons en alle andere spelers die in dit fraudeproces worden vermeld, om America INC. op te richten. Het te ondermijnen en te besturen, inclusief president Trump en alle overheidsorganisaties, zoals de CIA, FBI, NSA, etc.

Als voorbeeld; Het zijn de Rockefellers die achter de leugen van het broeikaseffect zitten. Het klimaat verandert altijd, al heel lang in het verleden is het aan het veranderen. In feite is het klimaat zelfs eeuwenlang aan het veranderen, omdat er talloze factoren zijn die de klimaatverandering beïnvloeden, zoals zonneactiviteit en nog veel meer. Hun belangrijkste argument is dat de CO2-niveaus de hoogste zijn die ooit zijn geregistreerd, wat een grote leugen is.

Wat nooit wordt vermeld, is het feit dat de CO2-niveaus in het verleden aanzienlijk hoger waren dan nu; in feite zijn de CO2-niveaus vele malen hoger geweest en was de temperatuur op aarde veel warmer dan nu. Zonder CO2 zal er geen leven op aarde mogelijk zijn. Het idee dat menselijke CO2-emissies verantwoordelijk zijn voor verschuivingen en veranderingen in het klimaat is niet wetenschappelijk geldig. Het zijn, initiatieven die nietsdoen voor ons milieu en worden geproduceerd om grote sommen geld in de zakken van de machtselite te laten glijden.

In tegenstelling tot de Rockefellers zijn de Rothschilds meer zakenmensen. Ze willen geld verdienen en deals maken. Als ze geld kunnen verdienen of een voordeel kunnen benutten, nemen ze de kans, of ze winnen of verliezen. Ze zijn voor het grootste deel sceptisch en wereldvreemd voor de buitenwereld, niet onder de indruk van geld en alles wat het betekent, het zijn slechts zeer, zeer bekwame gebruikers van geld als hulpmiddel, zoals geld bedoeld was. Ze weten winst te delen met hun partners in de deal, en wat “geld” en “krediet” is, evenals alle toepassingen van “schuld” en “effecten”.

Door zorgvuldige groei van zijn onrechtmatig verkregen rijkdom met de hulp van zijn vijf zonen, kon Rothschild enorm profiteren tijdens de Franse revolutie door Oostenrijk te financieren en oorlogsmateriaal te verstrekken, waardoor het ontluikende familie-imperium zich kon ontwikkelen tot een multinationale organisatie, dat de belangrijkste financier van industrie en oorlog werd.

Maar over het algemeen genomen als een hele familie, zijn de Rothschilds niet bijzonder kwaadaardig of slecht gekwalificeerd binnen de familie. Ze nemen over het algemeen de leiding opdat goede zaken winst opleveren voor iedereen die aan hun zijde erbij betrokken is. Ze melken liever de Cash Koe, dat wij de bevolking zijn, dan dat ze moorden voor het verzekeringsgeld, waarvan ze weten dat het aan het einde van de dag toch van hen zal zijn.

Meer ter zake, de belangrijkste belangen van de Rothschild zijn geworteld in Europa en al lang geleden uitgebreid naar de rest van de wereld. Amerika is aantrekkelijk voor hen, maar verre van het enige segment dat verkrijgbaar is.

De Rockefellers zijn echter telgen van de oude corrupte, criminele, gemene en uiteindelijk onderdrukte Nederlands Oost-Indische Compagnie, zoals de Roosevelts en Vanderbilts. De Nederlands Oost-Indische Compagnie was veel groter en machtiger dan de Britse kroon en op een dag in de vroege 1700’s verdween het eenvoudig. Waar is de grootste koopvaardijvloot ter wereld gebleven? Het ging naar Amerika. Zo bouwden de VS een enorme handelsvloot.

 

Het echte gevaar ligt bij binnenlandse verraders
Het zijn de binnenlandse verraders die altijd het echte gevaar vormen, en dit is geen uitzondering. Vaak is de kans groter dat iemand wordt vermoord door een kennis of familielid dan een vreemdeling. De hele samenzwering werkt van binnenuit, uitgevoerd door mensen die generaties lang in het land wonen, maar nooit loyaliteit of genegenheid hebben opgebouwd om echte patriotten te worden.

Het is juist te concluderen dat het ergste van de huidige chaos niet van buiten de VS komt, meer in het bijzonder van de Rothschilds. Het is afkomstig van de Rockefellers en hun bondgenoten. Dus, de oorzaak van de problemen van vandaag, vindt zijn oorsprong in verraad op eigen bodem. Van mensen die in Amerika zijn opgegroeid.

Geef niet ‘de schuld aan de Rothschild’, maar geef de Rockefellers en hun samenzwerende cohorten de schuld. Rockefellers en Roosevelts, zijn de voornaamste criminelen. Die samenwerken met de Britse monarchie en de Britse kroon om de fraude vanuit Amerika te manipuleren, ze zitten in het congres en de senaat ze verraden hun eigen volk met leugens en bedrog, en vermoorden iedereen die in de weg staat.

De geschiedenis beschrijft wereldgebeurtenissen die het resultaat zijn van de machinaties van een machtige, verborgen cabal van geheime organisaties wereldwijd vanuit de elite: de banken, rijke families zoals de Rothschilds en Rockefellers, niet-officiële organisaties zoals de Bilderberg, Council of Foreign Relations, georganiseerde misdaad, duistere agentschappen binnen de overheid, geheime genootschappen zoals Skull en Bones, de jezuïeten en de vrijmetselaars, enzovoort.

 

Geheime misdaad cabal heerst over de aarde
Achter dit alles is een nog geheimere groep, bestaande uit de ware heersers van planeet Aarde, die premiers en presidenten tot hun directe marionetten rekenen. Sommige theoretici zeggen dat deze Illuminati die de touwtjes in handen hebben menselijke wezens zijn; anderen zeggen dat ze buitenaardse bondgenoten hebben. Ze zijn een geheim genootschap binnen geheime genootschappen, ondersteund door de bankelite, geleid door de Rothschild-dynastie, die een plan ontwikkelde om religie af te schaffen en burgerregeringen omver te werpen om alles onder hun controle te centraliseren, in wezen de Nieuwe Wereldorde.

Er wordt beweerd dat de misdaad cabal die de aarde regeert krachtige geheime technologieën tot haar beschikking heeft. Zoals, HAARP – Weerbeheersing, geestcontrole, energiewapens, kunstmatig gecreëerde ziekten zoals AIDS, EBOLA, SWINE FLU en andere bijna magische technologieën welke hen in staat stellen om elke oppositie te vernietigen en de mensen volledig te controleren op manieren die ze zelf nauwelijks waarnemen. Om hun macht over geest en materie uit te breiden zijn ze altijd op zoek naar nieuwe vormen van tirannie. Ze beheersen de wereldeconomie en veroorzaken naar believen economische rampen, zoals de Grote Depressie in de jaren dertig van de vorige eeuw en de ramp die gepland staat te komen. Ze hebben het geldsysteem gecorrumpeerd om hardwerkende mensen tot slaaf te maken om doelbewust onze samenleving te vernietigen door de middenklasse te elimineren, dat de ruggengraat van onze economie en maatschappij is.

Ondanks alle gemanipuleerde-statistieken en ‘rookgordijnen schijnspiegels’ die uit westerse bronnen komen, is het westerse financiële systeem – de Federal Reserve Board en de ECB – al lang geleden failliet gegaan. De Verenigde Staten van America N.V. nu onder leiding van de “huidige president” Donald Trump en de Europese Unie verstrekken al jarenlang valse financiële gegevens om de indruk te wekken dat alles goed is.

Onthoud; goud en zilver waren in het verleden het solide geld, waarom de grondleggers verklaarden dat alleen gouden of zilveren munten in Amerika als ‘geld’ konden worden gebruikt. – Als mensen met deze kennis niet wakker worden en nietsdoen, verdienen ze wat ze gaan krijgen, dat wordt dan een voortijdig dood of voor de rest van hun leven als slaaf te fungeren.

Verwacht niet dat anderen, meer invloedrijke krachten, ons zullen bevrijden. Als een machtige groep het initiatief neemt, is het gevaar later een nieuwe onderdrukking te ondergaan. Wanneer we vanuit onszelf beginnen, hebben we het initiatief genomen en kunnen we sterke groepen om hulp vragen, zonder onze controle als initiatiefnemers weg te geven. Als je nog steeds in de kracht van je land gelooft, dan is dit het moment om iets te doen. Later kan het te laat zijn. Wees bezorgd, we kunnen de strijd nog steeds winnen, maar snelle actie is vereist.

 

Rothschild-familie verafschuwde Rockefellers hen uit de VS te verwijderen
De familie Rothschild, verwijt de Rockefellers dat ze hen in de 20e eeuw in de VS en Japan ter zijde hebben geschoven. Daarom zijn er nu zoveel voormalige Rothschild krachten in het Trump-kabinet. “Rothschild” moet worden gezien als de samenvoeging voor een groep aristocratische Europese families die beweren dat ze afstammen van de Bijbelse koning David. Ze kunnen worden gezien als de leiders van de religieuze Joden, wiens overtuigingen grofweg zijn verdeeld in Thora (Oude Testament) en Talmoed (Babylonische testament) facties.

De Saoedische koninklijke familie, die Khazariaanse satanisten zijn niet echt moslim, ze hebben met hun petrodollars geprobeerd de soennitische islam te beheersen, maar hebben in principe alleen hoeren en huurlingen op hun loonlijst. Gelukkig zijn ze nu onder de controle van de Amerikaanse militaire White Hats gekomen.

David Rockefeller, die aan het hoofd van de Bilderberg-groep, de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie zat, was de absolute baas van het petrodollar-systeem en zijn dood heeft een enorm vacuüm gecreëerd.

 

Fanatieke machtsstrijd die in de wereld plaatsvindt
Veel van de chaos en strijd in het Amerikaanse politieke systeem kan worden herleid naar het gevecht dat gaande is om het vacuüm dat David Rockefeller achterliet op te vullen. Zijn handlanger, Henry Kissinger, probeerde hem te vervangen. De erfgenamen van Rockefeller, geleid door zijn dochter Hillary Clinton (Rockefeller), voeren een bitter achterhoedegevecht sinds ze de Amerikaanse “verkiezingen” (strijd om elektronisch stelen van stemmen) tegen de Amerikaanse president Donald Trump heeft verloren.

Om de hectische machtsstrijd in de wereld te begrijpen, is het de moeite waard een ​​kijkje te nemen in de donkerste geheime geschiedenis achter de faillissementen van de overheid. – De White Dragon Society en de Chinese koninklijke familieleden hebben gedocumenteerd bewijs gepresenteerd dat een rectificatie van de manier waarop de geschiedenis van de 20e eeuw is geschreven zal forceren. De documenten beschrijven geheime overeenkomsten tussen Amerikaanse presidenten Franklin Roosevelt en Harry Truman, de Chinese nationalistische heerser Chiang Kai-Sjek en leden van de koninklijke familie van Manchu. De documenten laten zien hoe Roosevelt, Truman en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken George C. Marshall in de loop van de tijd 20 schepen beladen met Manchu-goud naar de VS hebben gebracht en op frauduleuze wijze het edelmetaal hebben gebruikt om de New Deal en het Marshallplan van Roosevelt te financieren.

Het goud werd vanaf de jaren dertig naar de VS gebracht, onder de belofte dat het zou worden gebruikt om de ontwikkeling van Oost-Azië en de oprichting van een federatie met Manchuria, China, Korea en Japan te financieren, aldus de bronnen van de koninklijke familie. De Amerikanen schonken de Manchurianen ook de drukplaten waarmee ze Amerikaanse dollars konden afdrukken. De twee huidige erfgenamen van het Manchu-goud zijn Kim Young Hee en Zhang Sheng Zhi. Ze beweren dat ze zijn voortgejaagd om te worden vermoord, omdat ze de wettelijke rechten hebben op dit goud, ter waarde van US $ 30 biljoen.

De eigenaren van de Amerikaanse tak van de Federal Reserve Board Rothschild/ Rockefeller/Bush/Clinton zijn gesommeerd hun schulden aan de rest van de wereld in goud te betalen. Om die reden proberen ze wanhopig een frauduleuze claim in te zetten op het Manchu-goud dat ze al die jaren geleden hebben gestolen. Kortom; De Khazariaanse maffia probeert wanhopig dit goud elders te stelen.

De invasie van Libië was een mislukte poging om het goud van Gaddafi te stelen. – De aardbeving van 11 maart 2011 in Japan, met een tsunami-aanval op de Japanse kerncentrale, was gericht op het afpersen van het Japanse imperiale goud. De Khazariaanse maffia maken jacht op historisch Koninklijke gouden schatten.

 

Hoe groot is het moeras dat moet worden drooggelegd?
Voeg toe aan de hieronder gepresenteerde ledenlijst van macht spelers, alle geheime genootschappen en denktanks, Ngo’s die worden gefinancierd door George Soros, en vrijwel alle beursgenoteerde Fortune 500-bedrijven, en de enorme uitdagingen van Trump Team wordt nog duidelijker. Hun vooruitgang is formidabel. Dit is met name het geval wanneer we de alomtegenwoordige invloed van Silicon Valley en Hollywood tegen Trump mee beschouwen, terwijl hij probeert deze puinhoop voor ons op te ruimen om het moeras droog te leggen conform zijn campagnebelofte.

Opvallend is dat de hele actie een uiterst agressieve houding aanneemt ten opzichte van zijn presidentschap. Daarom is Trump genoodzaakt een tegencoup-spelplan te formuleren dat onfeilbaar is. Hij heeft absoluut geen speelruimte tussen zijn rots en moeilijke positie. En er is geen enkel precedent dat hij ter vergelijking kan overwegen. De geschiedenis biedt absoluut geen parallel met de toestand van nu op planeet Aarde. We moeten onze zegeningen prijzen; het internet met de hulp van Q heeft een heel nieuw universum gecreëerd dat bekend staat als cyberspace waar deze oorlog wordt uitgevochten.

Het lijdt geen twijfel dat Donald Trump regelmatig enkele van de meest effectieve strategieën en tactieken toepast die een oud Chinees militair proefschrift leert. Het lijkt erop dat president Trump zeer wijze adviseurs moet hebben, zoals de grote oorlogsleider en strateeg Chinese militaire generaal Sun Tzu, die hem helpen een ​​einde te maken aan dit verrotte moeras. De wereld bevindt zich op een kruispunt, waar de verbinding met spirit moet worden hersteld.

Ledenlijst van de 300-commissie
Een ex-Illuminati-lid plaatste een lijst van leden van het Elite Geheime Genootschap en het Comité van 300. Hij was een hooggeplaatst Illuminati-lid, dat 47 jaarlang in een toppositie bij de elite geheime genootschap doorbracht, en zegt dat hij alles over de plannen van het geheime genootschap wilde onthullen nadat het hem allemaal “te veel werd om te dragen”.

Het lidmaatschap van de Illuminati, of het Comité van 300, is altijd topgeheim gebleven. Dit is de eerste keer dat de volledige lijst met namen van leden is blootgesteld dankzij dit zeldzame lek van deze anonieme insider.

De lijst met 300 (Illuminati 2016) criminelen… begint met: —> Abdullah II (King) of Jordan • Abramovich, Roman Arkadyevich • Ackermann, Josef • Adeane, Edward • Agius, Marcus Ambrose Paul • Ahtisaari, Martti Oiva Kalevi • Akerson, Daniel • Albert II of Belgium • Alexander – Crown Prince of Yugoslavia • Alexandra (Princess) – The Honourable Lady Ogilvy • Alphonse, Louis – Duke of Anjou • Amato, Giuliano • Anderson, Carl A. • Andreotti, Giulio • Andrew (Prince) – Duke of York • Anne – Princess Royal • Anstee, Nick • Ash, Timothy Garton • Astor, William Waldorf – 4th Viscount Astor • August, Ernst – Prince of Hanover • Aven, Pyotr • Balkenende, Jan Peter • Ballmer, Steve • Balls, Ed • Barroso, José Manuel • Beatrix (Queen of Netherlands) • Belka, Marek • Bergsten, C. Fred • Berlusconi, Silvio • Bernake, Ben • Bernhard (Prince) of Lippe-Biesterfeld • Bernstein, Nils • Berwick, Donald • Bildt, Carl • Bischoff, Sir Winfried Franz Wilhen • Blair, Tony • Blankfein, Lloyd • Blavatnik, Leonard • Bloomberg, Michael • Bolkestein, Frits • Bolkiah, Hassanal • Bonello, Michael C. • Bonino, Emma • Boren, David L. • Borwin – Duke of Mecklenburg • Bronfman, Charles Rosner • Bronfman, Edgar Jr. • Bruton, John • Brzezinski, Zbigniew • Budenberg, Robin • Buffet, Warren • Bush, George H.W. • Cameron, David William Donald • Camilla – Duchess of Cornwall • Cardoso, Fernando Henrique • Carington, Peter – 6th Baron Carrington • Carlos – Duke of Parma • Carlos, Juan – King of Spain • Carney, Mark J. • Carroll, Cynthia • Caruana, Jaime • Castell, Sir William • Chan, Anson • Chan, Margaret • Chan, Norman • Charles – Prince of Wales • Chartres, Richard • Chiaie, Stefano Delle • Chipman, Dr John • Chodiev, Patokh • Christoph, Prince of Schleswig-Holstein • Cicchitto, Fabrizio • Clark, Wesley Kanne Sr. (General) • Clarke, Kenneth • Clegg, Nick • Clinton, Bill • Cohen, Abby Joseph • Cohen, Ronald • Cohn, Gary D. • Colonna, Marcantonio – Prince and Duke of Paliano • Constantijn (Prince) of the Netherlands • Constantine II Greece • Cooksey, David • Cowen, Brian • Craven, Sir John • Crockett, Andrew • D’Aloisio, Tony • Dadush, Uri • Darling, Alistair • Davies, Sir Howard • Davignon, Étienne • Davis, David • De Rothschild, Benjamin • De Rothschild, David René James • De Rothschild, Evelyn Robert • De Rothschild, Leopold David • Deiss, Joseph • Deripaska, Oleg • Dobson, Michael • Draghi, Mario • Du Plessis, Jan • Dudley, William C. • Duisenberg, Wim • Edward (Prince) – Duke of Kent • Edward (The Prince) – Earl of Wessex • Elkann, John • Emanuele, Vittorio – Prince of Naples, Crown Prince of Italy • Fabrizio (Prince) – Massimo-Brancaccio • Feldstein, Martin Stuart • Festing, Matthew • Fillon, Francois • Fischer, Heinz • Fischer, Joseph Martin • Fischer, Stanley • FitzGerald, Niall • Franz, Duke of Bavaria • Fridman, Mikhail • Friedrich, Georg – Prince of Prussia • Friso (Prince) of Orange-Nassau • Gates, Bill • Geidt, Christopher • Geithner, Timothy • Gibson-Smith, Dr. Chris • Gorbachev, Mikhail • Gore, Al • Gotlieb, Allan • Green, Stephen • Greenspan, Alan • Grosvenor, Gerald – 6th Duke of Westminster • Gurria, José Angel • Gustaf, Carl XVI of Sweden • Hague, William • Hampton, Sir Philip Roy • Hans-Adam II – Prince of Liechtenstein • Harald V Norway • Harper, Stephen • Heisbourg, François • Henri – Grand Duke of Luxembourg • Hildebrand, Philipp • Hills, Carla Anderson • Holbrooke, Richard • Honohan, Patrick • Howard, Alan • Ibragimov, Alijan • Ingves, Stefan Nils Magnus • Isaacson, Walter • Jacobs, Kenneth M. • Julius, DeAnne • Juncker, Jean-Claude • Kenen, Peter • Kerry, John Forbes • King, Mervyn • Kinnock, Glenys • Kissinger, Henry • Knight, Malcolm • Koon, William H. II • Krugman, Paul • Kufuor, John • Lajolo, Giovanni • Lake, Anthony • Lambert, Richard • Lamy, Pascal • Landau, Jean-Pierre • Laurence, Timothy James Hamilton • Leigh-Pemberton, James • Leka, Crown Prince of Albania • Leonard, Mark • Levene, Peter – Baron Levene of Portsoken • Leviev, Lev • Levitt, Arthur • Levy, Michael – Baron Levy • Lieberman, Joe • Livingston, Ian • Loong, Lee Hsien • Lorenz (Prince) of Belgium • Louis-Dreyfus, Gérard • Mabel (Princess) of Orange-Nassau • Mandelson, Peter Benjamin • Manning, Sir David Geoffrey • Margherita – Archduchess of Austria-Este • Margrethe II Denmark • Martinez, Guillermo Ortiz • Mashkevitch, Alexander • Massimo, Stefano – Prince of Roccasecca dei Volsci • McDonough, William Joseph • McLarty, Mack • Mersch, Yves • Michael (Prince) of Kent • Michael of Romania • Miliband, David • Miliband, Ed • Mittal, Lakshmi • Moreno, Glen • Moritz – Prince and Landgrave of Hessen-Kassel • Murdoch, Rupert • Napoléon, Charles • Nasser, Jacques • Niblett, Robin • Nichols, Vincent • Nicolas, Adolfo • Noyer, Christian • Ofer, Sammy • Ogilvy, David – 13th Earl of Airlie • Ollila, Jorma Jaakko • Oppenheimer, Nicky • Osborne, George • Oudea, Frederic • Parker, Sir John • Patten, Chris • Pébereau, Michel • Penny, Gareth • Peres, Shimon • Philip (Prince) – Duke of Edinburgh • Pio, Dom Duarte – Duke of Braganza • Pöhl, Karl Otto • Powell, Colin • Prokhorov, Mikhail • Quaden, Guy Baron • Rasmussen, Anders Fogh • Ratzinger, Joseph Alois (Pope Benedict XVI) • Reuben, David • Reuben, Simon • Rhodes, William R. • Rice, Susan • Richard Duke of Gloucester • Rifkind, Sir Malcolm Leslie • Ritblat, Sir John • Roach, Stephen S. • Robinson, Mary • Rockefeller, David Jr. • Rockefeller, Nicholas • Rodriguez, Javier Echevarria • Rogoff, Kenneth Saul • Roth, Jean-Pierre • Rothschild, Jacob – 4th Baron Rothschild • Rubenstein, David • Rubin, Robert • Ruspoli, Francesco – 10th Prince of Cerveteri • Safra, Joseph • Safra, Moises • Sands, Peter A. • Sarkozy, Nicolas • Sassoon, Isaac S.D. • Sassoon, (Baron) James Meyer • Sawers, Sir Robert John • Scardino, Marjorie • Schwab, Klaus • Schwarzenberg, Karel • Schwarzman, Stephen A. • Shapiro, Sidney • Sheinwald, Nigel • Sigismund Grand Duke of Tuscany • Simeon of Saxe-Coburg and Gotha • Snowe, Olympia • Sofía (Queen) of Spain • Soros, George • Specter, Arlen • Stern, Ernest • Stevenson, Dennis – Baron Stevenson of Coddenham • Steyer, Tom • Stiglitz, Joseph E. • Strauss-Kahn, Dominique • Straw, Jack • Sutherland, Peter • Tanner, Mary • Tedeschi, Ettore Gotti • Thompson, Mark • Thomson, Dr. James A. • Tietmeyer, Hans • Trichet, Jean-Claude • Tucker, Paul • Van Rompuy, Herman • Vélez, Alvaro Uribe • Verplaetse, Alfons Vicomte • Villiger, Kaspar • Vladimirovna, Maria – Grand Duchess of Russia • Volcker, Paul • Von Habsburg, Otto • Waddaulah, Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin • Walker, Sir David Alan • Wallenberg, Jacob • Walsh, John • Warburg, Max • Weber, Axel Alfred • Weill, Michael David • Wellink, Nout • Whitman, Marina von Neumann • Willem-Alexander – Prince of Orange • William (Prince) of Wales • Williams, Dr. Rowan • Williams, Shirley – Baroness Williams of Crosby • Wilson, David – Baron Wilson of Tillyorn • Wolfensohn, James David • Wolin, Neal S. • Woolf, Harry – Baron Woolf • Woolsey, R. James Jr. • Worcester, Sir Robert Milton • Wu, Sarah • Zoellick, Robert Bruce •