Bevolkingsgroei en uitroeiing door medicijnen, voedsel, en ontworpen ziekten

De DS-Globale Maffia wil mensen laten lijden en eerder sterven

Alkaline heeft sterke werking bij kankergenezing

Enzymen zijn eiwitten die chemische reacties ‘katalyseren’

Big Pharma en Big Biotech ondermijnen uw natuurlijke afweer

 

Uw immuunsysteem

Vandaag de dag controleert de DS-kabaal alle partijen in de medische netwerken; de WHO, die zij vanaf het begin hebben opgericht, de publieke gezondheidsorganisaties zoals de Voedsel en Drug Administratie (USFDA) en de Centers voor Ziektecontrole en Preventie w.o. ziekenhuizen; het Farmaceutisch kartel, de medische universiteiten en de doktersorganisaties. Met het bezit van de media hebben zij het gezondheidsspel volledig in handen.

 

Wanneer een nieuwe ziekte opduikt, leert het immuunsysteem uiteindelijk de signatuur te herkennen en rekent ermee af. Ironisch genoeg, en niet toevallig, ondermijnen vaccins, die worden verondersteld deze afweer te stimuleren, toegediend om in feite het afweersysteem van het lichaam te overspoelen met afschuwelijk giftige chemicaliën, DNA uit dierlijk weefsel en geaborteerde foetussen, en vreemde eiwitten zoals levende of dode virussen en bacteriën.

 

En dan te bedenken dat baby’s en peuters, bij wie het immuunsysteem zich nog aan het vormen is, tegenwoordig zo’n 25 vaccins krijgen, waaronder combinaties, voordat ze twee jaar oud zijn. De door de Illuminati gecontroleerde Big Pharma verdient miljarden dollars per jaar aan vaccins en nog veel meer aan de medicijnen voor degenen die lijden door schade aan het immuunsysteem als gevolg van vaccinaties. De giftige cocktails die vaccins worden genoemd, verstoren het genetische decodeersysteem van de hersenen, wat ook het geval is bij toegediende farmaceutische drugs die de zogenaamde bijwerkingen veroorzaken. Dit zijn helemaal geen bijwerkingen, het zijn opzettelijk gecreëerde effecten. De bloedlijnfamilies richten zich koudweg op het immuunsysteem om het menselijk lichaam vanaf een zo jong mogelijke leeftijd te destabiliseren en dit is de motivatie achter de ideeën van verplichte vaccinatie.

 

Wanneer mensen gezond blijven kunnen ze geen geneesmiddelen en behandelingen verkopen, dat kunnen ze alleen wanneer mensen ziek zijn. Homeopathische middelen zijn relatief goedkoop en zonder recept verkrijgbaar. Voordat de cabal zijn intrede deed, ze te vervangen door geneesmiddelen waarvoor een doktersrecept nodig is. Een systeem dat praktisch een monopolie is voor dokters en Big Pharma.

 

Alles draait om de conditie van je immuunsysteem, dat bepaalt of je gezond blijft of het slachtoffer wordt. U kunt uw weerstand tegen infecties gemakkelijk verbeteren door elke dag een glas versgeperste citroen te drinken, 1/3 aangevuld met gebotteld mineraalwater 2/3. Voeg in het begin wat extra mineraalwater toe om aan de smaak te wennen, tot je het lekker gaat vinden.

 

 

Bevolkingsgroei en uitroeiing door medicijnen, voedsel, en ontworpen ziekten

Vandaag de dag controleert de cabal alle partijen in de medische netwerken. Wereldwijd sterven elk jaar acht miljoen mensen aan kanker – meer dan 500.000 in resp. VS en EU elk. De voorspelling is twaalf miljoen in 2030. Kanker is de grootste doodsoorzaak voor mensen onder de 85 jaar, in de VS is dat een op de vier. Met de dag wordt de vrijheid van mensen verder weggenomen om hen te beschermen tegen dit soort terrorisme, doelbewust veroorzaakt door de bloedlijn families via hun Big Pharma, die systematisch weigeren mensen te genezen – terwijl genezing beschikbaar en mogelijk is.

 

Het werd reeds in 1969 verklaard door Dr. Richard Day (Rothschild Zionist) van de door Rockefeller gecontroleerde eugenetica organisatie, Gepland Ouderschap, die artsen in 1969 vertelde: “We kunnen nu bijna elke kanker genezen. Informatie is in het bestand van het Rockefeller instituut, in het geval besloten wordt dat het moet worden vrijgegeven.”

 

Richard Day voegde eraan toe, “mensen laten sterven aan kanker of iets anders zal de bevolkingsgroei vertragen.” Hij vervolgde: “Het plan is de bevolking onder controle te krijgen door medicijnen, voedsel, nieuw-laboratorium gecreëerde ziektes en het onderdrukken van geneesmiddelen tegen kanker.”

 

De DS-Globale Maffia wil mensen laten lijden en eerder sterven

De Archon bloedlijn families Illuminati of hoe ze ook genoemd mogen worden, hebben geen ziel en daarom doen ze wat ze doen. Big Pharma heeft geen interesse kanker te genezen, omdat ze onvoorstelbare fortuinen verdienen aan de behandeling van de symptomen door verwoestende medicijnen en het doden van levende cellen, om uiteindelijk patiënten te doden met chemotherapiebehandelingen die gemiddeld € 500.000 per patiënt kosten. De bloedlijnfamilie wil dat mensen lijden en eerder sterven dan nodig is, als hun manier om bevolkingsaanwas te verminderen.

 

Het immuunsysteem levert de natuurlijke afweer tegen ziekten in het lichaam, door het te vernietigen kunnen de Illuminati-families de bevolking massaal uitroeien. Zo willen de Illuminati-families de bevolking massaal afmaken – door het immuunsysteem van het lichaam te ontmantelen, om de natuurlijke afweer tegen ziekten te verwijderen. En wat vernietigt het immuunsysteem nog sneller en beter?

 

Dat is chemotherapie en bestraling. Gif dat ontworpen is om cellen te doden; is de modernste kankerbehandeling dat het slachtoffer grondig vergiftigt. Het doodt de cellen in het immuunsysteem, terwijl de Candida-schimmel blijft. Het verwoeste systeem is niet in staat effectief op de Candida te reageren en het neemt andere delen van het lichaam over om het proces opnieuw te beginnen, waardoor de kanker zich verspreidt. Zelfs patiënten die lijken te zijn hersteld na een operatie en chemotherapie en die het teken “alles veilig” hebben gekregen, zijn slechts tikkende klokken. Met andere woorden, Chemotherapie doodt de mens in plaats van te genezen. Deze methode kan niet genezen, omdat het chemovergif het leven vernietigt. Dus, de kankerindustrie is een andere fraude, niets meer dan een goed geplande moordmachine, dat veel geld oplevert.

 

Bijvoorbeeld; Mammogrammen voor vrouwen veroorzaken veel meer kanker dan het voorkomt. Walgelijk, is het niet? De Italiaan Dr. Tullio Simoncini realiseerde zich, dat kanker een schimmelinfectie is; hij ontdekte dat natriumbicarbonaat de schimmel doodt en daardoor ook de kanker. Antischimmelmedicijnen werken niet omdat de schimmel zich snel muteert om zich te verdedigen.

 

Alkaline heeft sterke werking bij kankergenezing

Natriumbicarbonaat is een krachtig alkalische schimmelvernietiger, omdat de Candida-cellen zich daar niet bij kunnen aanpassen. De patiënt krijgt een vloeibare vorm van natriumbicarbonaat oraal toegediend en indien nodig via inwendige middelen zoals een endoscoop. Hierdoor kan het natriumbicarbonaat rechtstreeks op de kankerschimmel – worden geplaatst. Het is namelijk de alkalische eigenschap met sterke potentie dat de kankerschimmelcellen bestrijdt. Kanker kan zich niet manifesteren in een alkalisch milieu.

 

De oude Egyptenaren kenden de genezende eigenschappen van schimmelwerende stoffen en Indiase boeken van duizend jaar geleden bevelen in feite “krachtige alkalische middelen” aan voor de behandeling van kanker. De enorme toename van kanker heeft de steeds toenemende zuurgraad in het menselijk dieet weerspiegeld; aanbevolen wordt om een PH-bloedtest te laten doen, om te weten hoe zuur uw lichaam geworden is.

 

Meer succes volgde en Dr. Simoncini presenteerde zijn bevindingen aan het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid in de hoop dat ze wetenschappelijk goedgekeurde proeven zouden beginnen om aan te tonen dat het werkte. Maar in plaats daarvan leerde hij de ware omvang van medische manipulatie en bedrog kennen. De autoriteiten negeerden niet alleen zijn documentatie, hij werd ook uit de Italiaanse Orde van Geneesheren gezet omdat hij kuren voorschreef die niet waren goedgekeurd. Hij werd onderworpen aan een gemene campagne van spot en veroordeling door de deerniswekkende mediapromotie om vervolgens drie jaar in de gevangen te worden gezet wegens het veroorzaken van “onrechtmatige dood” bij patiënten die hij had behandeld. Van alle kanten werd geschreeuwd; pak Simoncini.

 

Het medisch establishment zei, dat zijn beweringen over natriumbicarbonaat ‘gek’ en ‘gevaarlijk’ waren. Een ‘vooraanstaand arts’ noemde natriumbicarbonaat zelfs een ‘drug’. Al die tijd stierven miljoenen mensen aan kanker die doeltreffend genezen had kunnen worden. Gelukkig is Dr. Tullio Simoncini geen opgever en is hij doorgegaan met het verspreiden van zijn werk op het Internet en in openbare lezingen.

 

Enzymen zijn eiwitten die chemische reacties ‘katalyseren’

Professor Gerry Potter van de Cancer Drug Discovery Group en professor Dan Burke hebben ontdekt dat kankercellen een unieke ‘bio marker’ hebben die normale cellen niet hebben, t.w. het enzym CYP1B1 (spreek uit: sip-one-bee-one) is genoemd. Enzymen zijn eiwitten die chemische reacties ‘katalyseren’ door verhoging van de snelheid. CYP1B1 verandert de chemische structuur van de zogenaamde salvestrols, die van nature in veel groenten en fruit voorkomen.

 

De biochemische stof verandert de salvestrols in een middel dat kankercellen doodt, maar geen schade toebrengt aan gezonde cellen. De synchroniciteit is perfect. Het CYP1B1-enzym komt alleen voor in kankercellen en het reageert met salvestrols in fruit en groenten om een chemische stof te creëren die alleen kankercellen doodt.

 

Maar dit is het punt met betrekking tot kanker die een schimmel is. Salvestrols zijn het natuurlijke afweersysteem in fruit en groenten tegen schimmelaanvallen en daarom vind je ze alleen in die soorten die onderhevig zijn aan schimmelaantasting, zoals aardbeien, bosbessen, frambozen, druiven, zwarte bessen, rode bessen, bramen, veenbessen, appels, peren, groene groenten; vooral ook in broccoli en de koolfamilies, zoals, artisjokken, rode en gele paprika’s, avocado’s, waterkers, asperges en aubergines.

 

Big Pharma en Big Biotech ondermijnen uw natuurlijke afweer

Wat meer is, de Big Pharma/Big Biotech kartels weten dit allemaal en ze hebben twee belangrijke dingen gedaan om deze natuurlijke verdediging tegen de schimmelaanval die kanker is te ondermijnen. De chemische fungicide sprays die in de moderne landbouw worden gebruikt, doden de schimmel kunstmatig en dit betekent dat de planten en gewassen hun eigen verdediging – salvestrols – niet in werking hoeven te stellen. Je vindt ze tegenwoordig alleen nog in enige hoeveelheid in biologisch geteeld voedsel.

 

De meest gebruikte fungiciden zijn zeer krachtige blokkers van CYP1B1 en als je dus genoeg chemisch geproduceerd voedsel eet, zal het niet uitmaken hoeveel salvestrols je consumeert, ze zullen niet worden geactiveerd tot het kankervernietigende middel waarvoor ze zijn ontworpen.

 

Dit is geen toeval, maar een berekend ontwerp, net als de pogingen van de gevestigde orde om de door Dr. Tullio Simoncini ontwikkelde behandelingen te vernietigen.

 

De Archon bloedlijnfamilies willen dat mensen sterven aan kanker, niet dat ze ervan genezen. Zij zijn geestelijk en emotioneel zo ziek als je je maar kunt voorstellen en zien mensen als schapen en vee. Het kan hun niet schelen hoeveel leed, lijden en dood hun manipulaties en onderdrukking zullen veroorzaken – hoe meer hoe beter vanuit hun krankzinnig perspectief. En dat is wat deze mensen zijn – krankzinnig. Onthoud; Kissinger zei al op 25 februari 2009 in zijn toespraak tot de WHO Raad voor Eugenetica;

 

“Zodra de kudde verplichte vaccinaties accepteert, is het game over. Ze zullen alles accepteren – gedwongen bloed of orgaandonatie – ‘voor het grotere goed’. We kunnen kinderen genetisch veranderen en ze steriliseren – ‘voor het grotere goed’. Beheers de gedachten van schapen en je beheerst de kudde. Vaccinmakers staan op het punt miljarden te verdienen. En velen van u die hier aanwezig zijn, zijn investeerders. Het is een grote win-win-kans. Wij dunnen de kudde uit en de kudde betaalt ons voor de uitroeiingsdaad…'”

 

Maar Dr. Simoncini weigert te buigen en blijft campagne voeren voor wat hij heeft gezien als een effectieve behandeling tegen kanker, terwijl in de ‘echte’ wereld het aantal sterfgevallen door kanker onophoudelijk blijft stijgen vanwege behandelingen die niet werken en gebaseerd zijn op veronderstellingen die niet waar zijn. Het is inderdaad een gekke, hele gekke maatschappij, maar vanuit het perspectief van de bloedlijnfamilies is het zo bedoeld. Godzijdank, dankzij moedige en toegewijde mensen zoals Dr. Tullio Simoncini is genezing van kanker mogelijk.

 

Lezers zijn wellicht bereid deze belangrijke informatie met anderen te delen. Bedenk; ons doel is nuttige informatie te verstrekken aan zoveel mogelijk mensen. De beste manier op de hoogte te blijven is een gratis abonnement zonder verborgen commerciële belangen op Final Wakeup Call.

 

Wees gewapend met de waarheid en sluit je aan bij de

Laatste Wakeup Gemeenschap
De ware waarheidsvertellers
FWC-TELEGRAM-GROEP
DEEL onze ARTIKELEN en stuur uw POSTS
Je bent uitgenodigd lid te worden, klik a.u.b. op deze LINK
Blijf op de hoogte en abonneer u gratis, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden via onze FWC-kanalen er komt nog veel meer…