Additieven wekken ADHD op voor behandeling met Ritalin en Prozac

GMO is controle over toekomstig leven op planeet Aarde

Welk voedsel is veilig te consumeren?

 

Ons dagelijks voedsel is niet goed

Er zijn talloze studies beschikbaar die kritische vragen over onze voedselindustrie rechtvaardigen, en zoals velen van ons weten, zijn er grootondernemingen die bereid zijn alles te doen, inclusief liegen, als het betekent dat hun producten grote winsten kunnen blijven genereren.

 

Er zijn fastfoodzaken op elke hoek, automaten in elk kantoor, en drukke mensen nemen thuis voorgekookt voedsel als de norm. De gemakkelijke toegang tot een luie levensstijl creëert ongezonde eetgewoonten voor velen van ons, ook voor onze kinderen.

Alhoewel, waarschijnlijk elke ouder niets liever wil dan hun kinderen de gezondste voeding te geven, komen ongezonde gewoonten vaker voor dan goed is. Ouders moeten hun gezin de belangrijkheid onderrichten van gezond eten, door positieve keuzes te maken, en motiveren biologische producten te consumeren. De kinderen zelf zullen je dankbaar zijn als ze zelf volwassen zijn.

 

The Lancet – voordat het tijdschrift werd opgekocht door de cabal – onthulde in 2007 dat een duidelijk verband bestaat tussen additieven in eten en drinken en hyperactief gedrag bij kinderen. “Wetenschappers voerden het onderzoek uit op 300 drie- en achtjarige kinderen, geen van hen leed aan hyperactiviteit stoornis. Zij dronken een mengsel van additieven dat overeenkwam met de gemiddelde dagelijkse inname van additieven door een kind in Groot-Brittannië, en daarna werd geconstateerd dat zij onstuimig werden en hun concentratie verloren. Zij waren niet in staat met één stuk speelgoed te spelen of een taak af te maken en vertoonden “impulsief gedrag”. De achtjarigen waren niet in staat een computeroefening van 15 minuten af te maken.”

 

Additieven wekken ADHD op voor behandeling met Ritalin en Prozac

Big-Pharma en haar medische beroepsgroep vertellen ons, dat dit de symptomen zijn van Attention-Deficit Hyperactiviteit Disorder (ADHD), die behandeld moet worden met Ritalin, Prozac, en dergelijke. De gedragskenmerken van kinderen in een officieel onderzoek van minderjarigen die bewustzijns veranderende drugs zoals Ritalin krijgen toegediend voor gedragsstoornis zijn hetzelfde. Het is dan ook geen wonder dat de verbazingwekkende toename van het gebruik van deze bewustzijns veranderende drugs de meerderheid van gedragsproblemen bij kinderen heeft veroorzaakt, omdat deze het gevolg zijn van de additieven die aan frisdrank en voedsel worden toegevoegd. Het is belangrijk te onthouden dat alle kartels, of het nu Big-Pharma, Big-Oil of Big-Biotech is, worden gecontroleerd door hetzelfde netwerk van de bloedlijn families die in elk land manipuleren en opereren. De ene maakt mensen ziek met zijn chemische brouwsels, de ander, Big-Pharma geeft hen meer chemische brouwsels in naam van de behandeling van het door de cabal veroorzaakte probleem. Iedereen is een winnaar, behalve de mens. Degenen die niet ziek kunnen worden door eten en drinken, – en dat zijn er niet veel – worden ziek door ‘filantropische’ vaccinatieprogramma’s in de derde wereld, gepromoot door de Bill en Melinda Gates stichting.

 

“Genetisch gemodificeerd voedsel is een belangrijk onderdeel van de geheime agenda 2030 en degenen in de schaduw achter de demonische biotech cabal, meest berucht Monsanto en Bayer, zij weten precies wat ze doen en waarom. Monsanto is het bedrijf dat de wereld vertelde dat pcb ‘s, DDT, en Agent Orange – allemaal dodelijk – veilig zijn. Big biotech is al bezig de genetische basis van de natuur en de mens te verwoesten, hun doel is om dat over de hele planeet te doen.”

 

GMO is controle over toekomstig leven op planeet Aarde

Er is GMO verzet geweest in de EU, maar in het geheim heeft de EU het groene licht gegeven voor GM-voedsel, omdat dezelfde families die Big-Pharma en alle anderen controleren, ook de EU controleren.

 

Hun doel is de ultieme controle over toekomstig leven op de planeet Aarde, een suprematie waar dictators en despoten alleen ooit van hebben kunnen dromen. Ongecontroleerd, is de criminele Diepe Staat achter het GMO-project één decennium verwijderd van totale dominantie over de voedselcapaciteiten van de planeet.” Dit aspect van het GMO-verhaal moet verteld worden.

 

Voorstanders van GM-gewassen beweren dat de wereld deze technologie nodig heeft om de honger aan te pakken en een groeiende wereldbevolking te voeden. De GG-bio-tech-sector beweert dat GG-gewassen van essentieel belang zijn, beter zijn voor het milieu en de landbouwers de instrumenten zullen verschaffen die zij nodig hebben in een tijd van “klimaatverandering”. Er wordt zelfs beweerd dat genetisch gemodificeerde gewassen zorgen voor hogere opbrengsten en hogere inkomens voor boeren overal ter wereld.

 

In tegenstelling tot deze beweringen: Heeft het Canadian Biotechnologie Action Network (CBAN) een rapport uitgebracht waarin al deze beweringen worden ontleed en een voor een van tafel geveegd. Honger wordt veroorzaakt door armoede en ongelijkheid. Mensen lijden over het algemeen honger, niet vanwege onvoldoende landbouwproductie, maar doordat ze geen geld hebben om voedsel te kopen, geen toegang hebben tot land om voedsel te verbouwen, of vanwege complexe problemen zoals voedselbederf, slechte voedseldistributiesystemen, en een gebrek aan betrouwbaar water en infrastructuur voor irrigatie, opslag, transport en financiering.

 

Als deze dieperliggende problemen niet worden aangepakt en zolang het voedsel niet terechtkomt bij degenen die hongerlijden en arm zijn, zal een grotere landbouwproductie niet helpen om de voedselonzekerheid te verminderen. Er wordt al genoeg voedsel geproduceerd om de wereldbevolking te voeden en dat gebeurde zelfs op het hoogtepunt van de wereldvoedselcrisis in 2008. “De huidige mondiale voedselproductie levert genoeg op om tien miljard mensen te voeden. De wereld produceert 17 procent meer voedsel per persoon dan dertig jaar geleden en toch is het aantal mensen dat in voedselonzekerheid verkeert nog steeds erg hoog.

 

De GM-gewassen die vandaag op de markt zijn, zijn niet ontworpen om de honger aan te pakken. “Vier genetisch gemodificeerde gewassen zijn goed voor bijna 100 procent van het wereldwijde areaal genetisch gemodificeerde gewassen. Alle vier zijn ze ontwikkeld voor grootschalige industriële landbouwsystemen en worden gebruikt als handelsgewassen voor de export, voor de productie van brandstof of verwerkt in voedsel en diervoeder. GG-gewassen hebben de opbrengst niet verhoogd en verhogen ook het inkomen van de boeren niet.

 

GG-gewassen leiden tot een toename van het gebruik van bestrijdingsmiddelen en veroorzaken verdere schade aan het milieu.” Vermindering van het gebruik van bestrijdingsmiddelen was het voornaamste verkoopargument voor adoptie, maar het totale gebruik van bestrijdingsmiddelen is juist toegenomen!

 

GG-gewassen zijn gepatenteerd en eigendom van grote bedrijven. Deze bedrijven profiteren van de verkoop van genetisch gemodificeerde gewassen en de royalty’s op de genetisch gemodificeerde eigenschappen ervan, terwijl kleinschalige boeren over de hele wereld de hogere kosten voor de aankoop van zaden en de risico’s die gepaard gaan met het gebruik van genetisch gemodificeerde gewassen dragen. GG-gewassen verminderen de keuze maar verhogen de risico’s voor de boeren, terwijl bedrijven als Monsanto de agro-industrie domineren en enorme winsten binnen harken.

 

De belangrijkste boodschap is dat honger, voedselzekerheid en “het voeden van de wereld” een politiek, sociaal en economisch probleem is en dat geen enkele genensplitsing in staat is om obstakels zoals slechte wegen, ontoereikende kredietstelsels op het platteland en onvoldoende irrigatie te overwinnen. Het antwoord op voedselonzekerheid is voedseldemocratie en lokale/nationale voedselsoevereiniteit, niet het afhankelijk maken van boeren van een paar grote bedrijven die de landbouw exploiteren om zoveel mogelijk winst te maken en de wereldbevolking uit te roeien!

 

Welk voedsel is veilig te consumeren?

“Telkens als je een “vetvrij” of “vetarm” etiket ziet, denk dan “chemische shit storm”.

Veel voedingsproducten zitten vol met schadelijke chemicaliën en kunstmatige smaakstoffen die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Het is een grote marketing truc voor argeloze consumenten. Een goed voorbeeld is vetvrije yoghurt, die in verband werd gebracht met een groter gewichtstoename. Studies hebben aangetoond dat de suikers en additieven die gebruikt worden om het ontbrekende vet te vervangen, de insulineresistentie verhogen, wat leidt tot een groter gewichtstoename. Dit geldt voor alle soorten “vetarme” voedingsmiddelen. U kunt er hier meer over lezen.

 

Om grote winsten uit hun producten te halen, ondernemen bedrijven in de voedingsindustrie van alles, van liegen in hun reclamespotjes tot valse etikettering, in plaats van dat beide de waarheid over het voedsel zelf zouden moeten weergeven. Hier zijn vijf vaak misbruikte termen door de voedingsindustrie die frequent worden gebruikt om consumenten te misleiden en te bedriegen. Wees zeer op je hoede voor de etiketten op voedsel. Kies en kies met voorzichtigheid, doe wat onderzoek en selecteer bewust je voedsel.

 

1.) Het predicaat Natuurlijk: Is een van de grootste oplichterspraktijken de z.g. “natuurlijk” is het etiket dat vaak op voedingsproducten wordt geplakt. De waarheid is dat veel van de voedingsproducten met dit label verre van natuurlijk zijn. Ze kunnen nog steeds GMO zijn, en ze zijn waarschijnlijk nog steeds geïmpregneerd met pesticiden. Ze kunnen groeihormonen en antibiotica bevatten, en zijn waarschijnlijk verwerkt met ingrediënten die helemaal niet natuurlijk zijn.

 

2.) Het predicaat Biologisch: Veel levensmiddelen hebben tegenwoordig het etiket “biologisch”, maar bevatten nog steeds ingrediënten die niet biologisch zijn. Biologisch voedsel maakt echter geen gebruik van GGO ‘s bij de productie van hun voedsel, en er zijn verschillende richtlijnen die een bedrijf moet volgen om hun voedsel als “biologisch” te etiketteren. Een volledige lijst is hier te vinden.

De waarheid is dat consumenten helemaal niet kunnen weten of hun voedsel echt biologisch is, veel vertrouwen in overheidsorganisaties die verantwoordelijk zijn voor dit soort toezicht hebben. Dat heeft geleid tot een volledig gebrek aan feitelijkheid. De enige manier om het echt te weten te komen is door je eigen voedsel te verbouwen. Toch zijn er voldoende aanwijzingen dat biologisch voedsel in de supermarkt nog altijd beter is dan niet-biologisch voedsel. Het betekent in het algemeen minder bestrijdingsmiddelen.

 

3.) Het predicaat Suiker: Suikerriet is echte natuurlijke suiker. Het wordt geleverd door de natuur en levert een aantal verschillende vitaminen en mineralen, alhoewel, zoetstoffen als fruitsuikers, en bio-honing nog steeds gezonder zijn. Wat tegenwoordig suiker wordt genoemd is echter geen echte suiker; het is volledig kunstmatig zoals aspartaam in frisdranken dat het immuunsysteem aantast. Het is geen geheim dat junkfood vol zit met additieven, ontworpen om verslavend te werken, en de suikers die erin zit je letterlijk doodt. Veelal in verband gebracht met kanker. Een recente UCLA-studie stelde vast dat het ook je IQ verlaagt.

 

Erger nog; na het onderzoeken van meer dan 5.300 “gezonde volwassenen” in de VS – tussen 20 en 65 jaar oud, die geen voorgeschiedenis hadden van diabetes of hart- en vaatziekten – ontdekten onderzoekers dat de biologische leeftijd van degenen die dagelijks frisdranken dronken verlaagd was – waardoor hun levensduur mogelijk met vier jaar werd gekort. Cel veroudering, veroorzaakt door suikerhoudende frisdranken waaronder cola, is vergelijkbaar met veroudering veroorzaakt door overmatig roken, aldus het rapport, gepubliceerd in het American Journal of Public Health. De studie was gebaseerd op het onderzoek van telomeren – een deel van chromosomen, dat verband houdt met de menselijke levensduur.

 

4.) Het predicaat Gras gevoerd: Gras gevoerd betekent niet biologisch, “biologisch” geteelde koeien worden naar fabrieksboerderijen gestuurd om vetgemest te worden voor de slacht. Het is ook belangrijk te onthouden dat gras gevoerde koeien geïnjecteerd kunnen zijn met groeihormonen en antibiotica.

 

5.) Het predicaat Specerijen: Een aantal specerijen wordt chemisch geproduceerd, net als al het andere. In feite is veel van het hedendaagse voedsel niet eens echt voedsel! Natuurlijk geteelde specerijen zijn weliswaar heel gezond, maar wanneer ze op een voedseletiket worden gezet, kan men er niet echt zeker van zijn dat ze zijn wat ze zeggen dat ze zijn. Kruiden hoeven ook niet vrij te zijn van verontreinigingen.

 

6.) Gelukkig zijn er veel boerenwinkels die alleen biologisch voedsel verkopen, zoek op het internet om er een bij je in de buurt te vinden. Groenten zoals Broccoli en Avocado’s, indien biologisch geteeld zijn goede bronnen van zeer gezonde mineralen. Bovendien hebben veel supermarkten een bio-afdeling. Wettelijk is de toevoeging bio of biologisch niet toegestaan voor niet-biologische producten. Laten we hopen dat dit door de verkopers wordt gerespecteerd.

 

Als wij mensen, toestaan dat betrekkelijk weinig Diepe Staatselites hun kwaad aan de rest van ons opdringen, zal het “leven” noch menselijk, of noch iets dat als “leven” kan worden beschouwd.

 

Mensen kunnen dan nog bestaan, maar niet leven, opeengepakt in kleine hoogbouwdozen in megasteden binnen menselijke nederzettingszones van de mega-regio’s zoals geregeld is in Agenda 2030. De bevolking zal dan nog maar een fractie zijn van het aantal mensen van nu, en geen toegang hebben tot 95% van het aardoppervlak. Iedereen is voorzien van een microchip en is aangesloten op een computersysteem, dat hun gedachten, emoties en gezondheid, of beter gezegd, het gebrek daaraan, dicteert.

 

Bewaking en controle is 24/7 via microchips – reeds gerealiseerd met COVID-injectie, draadloze systemen zoals smart Netwerken, in elk gebouw, elke locatie en in elke vorm van vervoer binnen en tussen de megasteden. Elke gedachte kan in real time worden opgevraagd en geregistreerd. Mensen worden in hun eigen ‘home box’ in de gaten gehouden door camera’s via de verplichte televisie – ‘Orwell ’s Tele-schermen’.

 

De omschakeling van analoog naar digitale televisie houdt hiermee verband en is daarom in zo’n haast gebeurd dat alle aspecten van het omroepbestel eronder vallen – zelfs autoradio’s, en telefoons tegen hogere kosten voor de bevolking. Het heeft ons ook smartphones, televisies, etc. gebracht. HAARP, 5G en andere communicatienetwerken zijn in staat gelijktijdig gelijkluidende boodschappen over een heel land en uiteindelijk de hele planeet uit te zenden, zodra het hele netwerksysteem compleet is. De eerste volledig geïntegreerde Smart City ter wereld heet “Songdo” en ligt op een kunstmatig eiland in Zuid-Korea.

Lezers zijn wellicht bereid deze belangrijke informatie met anderen te delen. Bedenk; dat ons doel is nuttige informatie te verstrekken aan zoveel mogelijk mensen. De beste manier om op de hoogte te blijven is een gratis abonnement zonder verborgen commerciële belangen op Final Wakeup Call.

 

Wees gewapend met de waarheid en sluit je aan bij de

Laatste Wakeup Gemeenschap
De ware waarheidsvertellers

FWC-TELEGRAM-GROEP
DEEL onze ARTIKELEN en stuur uw POSTS
Je bent uitgenodigd lid te worden, klik a.u.b. op deze LINK
Blijf op de hoogte en abonneer u gratis, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden via onze FWC-kanalen er komt nog veel meer…