Geschreven door Antonella Renzullo en Werner Krcivoj

Vertaald en bewerkt door Peter B. Meyer

 

HET ELEMENT NEWTONIUM

Laten we beginnen met het uitleggen van Ether, want binnenkort zullen we allemaal gaan profiteren van op ether gebaseerde technologieën.

 

Ether was in zijn oorspronkelijke versie aanwezig op Mendelejev ‘s Periodiek Systeem der Elementen met de naam “newtonium“, het werd geplaatst in de groep “nul“, samen met inerte gassen, als het belangrijkste element voor de classificatieformatie van alle elementen.

 

Volgens Mendelejev werd het element Ether gevormd door molecuulkernen en elektronen, zonder betrokkenheid van chemische reacties. Na de dood van deze wetenschapper werd het periodiek systeem herschreven en werd Ether uit de “nulgroep” weggelaten.

 

“Het periodiek systeem zonder het element Ether is hetzelfde als de mensheid zonder kinderen – je kunt leven, maar er zal geen toekomst zijn.”

 

Dus, de vraag is waarom werd het element Ether geschrapt?

 

 

MATERIE

Materie wordt gevormd door een groep moleculen die een volledige interactie met elkaar aangaan. Na het ontstaan van de materie beslist de Opperste Geest of hij de materie de levensadem geeft of niet. De materie die op het eerste gezicht levenloos lijkt, houdt in werkelijkheid, zichzelf in leven door spirituele ontwikkeling.

 

Als voorbeeld; neem een bos, is dat bezield of onbezield? Het bos is niet alleen materie; het is een gemeenschap waarin alle delen elkaar ondersteunen in naam van het behoud van het leven. Een akker bezit ook dezelfde levende geest. Materie kan geboren worden en sterven.

Hoe meer de materie georganiseerd is, hoe minder zij afhankelijk is van andere materiële structuren. Zelfs kunstmatig geschapen materie kan een geestelijke structuur hebben, zoals iconen of schilderijen. De Opperste Geest geeft dat aan hen. Maar dat gebeurt niet met alle iconen, het gebeurt wanneer de schilder een deel van zijn ontwaakte ziel erin legt. Je kent waarschijnlijk wel schilderijen of portretten waarop alles lijkt te leven of misschien dat gevoel geeft als zodanig wordt waargenomen?

 

 

WIE BEHEERST DE ONTWIKKELING VAN MATERIE?

Het element Ether is een canvas voor de creatie van materie. De vrije atomen die zich in ethercellen bevinden, komen in grootte en bestemming met elkaar overeen. Nadat ze andere atomen die eromheen bewegen hebben aangetrokken; vormen ze tezamen het kristalrooster, dat materie creëert…

 

WANNEER IS ETHER ONTSTAAN?

Het werd geschapen in de aller vroegste stadia van de schepping. Het is de basis van het leven, de lijm en transmissie substantie.

Het hele Universum is gevuld met Ether. Dit is de reden waarom alle entiteiten in staat zijn met elkaar te communiceren via hersengolven.

 

WELKE FYSIEKE SUBSTANTIE HEEFT HET?

Het leeft, het heeft een geheugen, het is in staat tot zelfreproductie en zelfregeneratie. Het is overal aanwezig, maar bovenal is het aanwezig in de geestmaterie, het is beweeglijk en levend.

De ether is gemaakt door info-quanten. Te weten, de kennis en gebruik van wiskunde en aanverwante subjecten.

 

WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN VAN EEN ETHERDEELTJE?

Het is onzichtbaar voor het menselijk oog, het sterft niet, het dringt overal in door zonder te kunnen worden afgeschermd. De etherische omgeving is warm, viskeus, het is in staat deeltjes te verenigen. Ether is een matrix, of een canvas. Alles wat bestaat of leeft, bestaat dankzij de eigenschappen van ether om zich te verenigen; als deze eigenschappen plotseling niet meer zouden bestaan, zal een kolossale explosie van onvoorstelbare kracht plaatsvinden. Zonder ether is er niets compleet, volumineus, of absoluut. Er zal praktisch niets bestaan.

 

BEWEEGT ETHER?

Ongetwijfeld. Ether volgt gedachten. Je zou het de golf van informatieoverdracht kunnen noemen. Met andere woorden; Telepathie.

 

WAAROM IS ETHER ZO RESISTENT?

Omdat het oneindig informatie opslaat. Het is het enige materiaal dat niet verwijderd of gewist kan worden. Het is compact, licht, mobiel. Ether is ongrijpbaar maar haar deeltjes zullen gedurende miljoenen jaren blijven bestaan en opnieuw worden gemaakt.

 

HOEVEEL ETHERISCHE DEELTJES ZITTEN ER IN EEN ATOOM?

Meestal zijn het er twaalf, maar soms zelfs minder dan twaalf.

 

WAARDOOR KAN INFORMATIE VAN ETHERISCHE DEELTJES MET DE SNELHEID VAN HET LICHT WORDEN OVERGEDRAGEN?

Het denkproces bestaat uit hersengolven, dat is een beweging van energie in de richting van het doel van het denken. Door de beweging worden de etherdeeltjes losgemaakt uit het atoom, terwijl het denken de snelheid van licht verwerft, als de atoomdeeltjes andere etherdeeltjes verwerven, uit deeltjes die hun taak al hebben volbracht… Eigenlijk wordt er nooit iets vernietigd.

 

HOE VINDT DOOR ETHER DE MET HOGE SNELHEID VERSPREIDING PLAATS VAN INFORMATIE?

Het is een levende omgeving. Je hebt net gedacht, en weet het antwoord al, het denkt met je mee. De etherische omgeving is mobiel, ogenblikkelijk, en onbestuurbaar. Het hoeft niet te stollen om vorm te krijgen. Het is de code van het bestaan, een deel van de schepping. Alles wat zichtbaar is, of onzichtbaar, is bezield. Ether is een deel van God; het is als het bloedvatenstelsel in de mens. Ether bezit geheugen, dat onuitwisbaar is. Tegelijkertijd kan ether een enorme hoeveelheid informatie absorberen.

 

Het is bekend dat men in de oudheid Tartaren goed wisten hoe ze ether mentaal moesten manipuleren om materie te creëren… en ook is bekend dat Tesla’s Technologieën gebaseerd waren op Ether Concepten…

 

Nicola Tesla was een groot uitvinder, zijn vrije-energieconcept werd om dezelfde reden als met Ether geboycot door de Deep State Cabal. Al zo’n 120 jaar geleden had de wereld gratis verlicht kunnen worden, door vooruitgangen van het genie Nikolai Tesla, als hij niet was tegengewerkt door de Deep State-cabal met zijn uitvinding van vrije energie, opgewekt uit magnetische velden rond planeet Aarde, dan zou er helemaal geen koolstofuitstoot-belasting of global warming hoax mogelijk zijn geweest!

 

Het grootste deel van de technologie van vandaag komt voort uit de kennis geïnspireerd binnenin Tesla, zoals hij rusteloos heeft uitgestippeld voor de wereld. Het zijn allemaal belangrijke verbeteringen voor de mensheid, enkel om gestolen te worden door de Cabal t.b.v. duivels gebruik voor hun eigen kwade plannen. Donald Trump ‘s oom John Trump wist hoe hij Tesla’s geniale patenten, en vreemde tekeningen moest interpreteren. Toen Donald Trump in 2016 voor het eerst meedeed aan de verkiezingen, vertelde hij tijdens zijn campagne voor president; dat zijn oom hem alles over Tesla’s werk en patenten had verteld. Lees meer

 

 

ENKELE AANVULLENDE DETAILS

Het Tartaarse Rijk was het grootste Rijk in de geschiedenis van Imperia. Wat is er gebeurd met Tartarije en waarom is ons niets verteld over deze geschiedenis? Is dit een massale doofpotoperatie van de Global maffia? De vraag is waarom ze zoveel moeite doen om deze informatie voor ons verborgen te houden? Wie waren de Tartaren? Is er bewijs van hun bestaan? Onderzoek naar modderstromen en de verborgen geschiedenis van Tartaria, kan meer duidelijkheid brengen.

 

TARTARIA

Tartaria, is een uitgestrekt land in de noordelijke delen van Azië, in het noorden en westen begrensd door Siberië: dit wordt Groot Tartarije genoemd. De Tartaren die ten zuiden van Moskovië en Siberië liggen, zijn die van Astrakan, Circassië en Dagestan. De streken ten noordwesten van de Kaspische Zee zijn; de Calmuc Tartaren, gebieden die tussen Siberië en de Kaspische Zee liggen; zijn de Oezbeekse Tartaren en Mongolen, gebieden ten noorden van Perzië en India zijn ten slotte die van Tibet, die ten noordwesten van China liggen.” – Lees meer hierover in Encyclopedia Britannica, Vol. III, Edinburgh, 1771, p. 887.

Tartaria was multireligieus, en multicultureel. Een van de redenen voor het enorme verschil tussen leiders als Genghis Khan, Batu Khan, Timur alias Tamerlane, die eruit zagen en weergegeven zijn door hedendaagse kunstenaars die de verschillen in uiterlijk aanzien van hen weergeven.

Bekijk de video

Je bent uitgenodigd lid te worden, klik a.u.b. op deze LINK

Blijf op de hoogte en abonneer gratis, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden via onze FWC-kanalen er komt nog veel meer…