De Lichtstrijders hebben hun licht naar planeet Aarde gestraald

Voor FWC bewerkt door Peter B. Meyer – 24 Oktober 2021

 

De Planetaire Kroon genaamd Chakra opent zich

Bericht van Aartsengel Michaël gedragen door Liefde

 

“Een boodschap rechtstreeks van de Pleiadeanen van hoop en liefde van de Sterrenwezens aan planeet Aarde”

 

Inleiding

Door de eeuwen heen zijn de Pleiadeanen altijd een leidend licht geweest voor de wezens op planeet Aarde, om klaarheid te brengen en hoop te geven aan onze wereld!

 

De volgende informatie is afgeleid van direct, gedecodeerde etherische transmissies van de Goedbedoelende Lichtwerkers die in het Aardse zonnestelsel zijn gedokt. Sommige details komen rechtstreeks vanaf de leden van de Aard Alliantie, bekend als de grote Witte Broederschap.

 

Een belangrijk gegeven

De meest recente stroom informatie van de Earth Alliance kwam ongeveer 14 aardedagen geleden binnen en bevatte het woord Kroon – met betrekking tot het woord Chakra – in de talrijke toepassingen.

 

Al deze gegevens zijn op een speciale manier gecodeerd om letterlijk te worden toegepast op de levenssituatie van elke lezer, alsof het speciaal voor iedereen persoonlijk is geschreven! Vanaf dit moment moet je wel afgestemd zijn op de juiste frequentie om de gegevens voor jezelf te kunnen decoderen, waardoor je een veel groter bewustzijn creëert van wat gaande is!

 

We zeggen simpelweg, laat alles wat komt door je heen stromen en vertaal het voor jezelf!

We verzekeren je dat alle antwoorden op je vragen gegeven zullen worden en het zullen de juiste antwoorden zijn!

 

Begin van Transmission….

 

Nobele vriend;

Tegen het einde van jaar 2018 ontplooiden de lichtkrachten in het zonnestelsel van de aarde een allesomvattende planetaire bevrijdingsoperatie, die de naam “operatie bevrijding aarde” kreeg. In de eerste paar uur van deze ongelooflijke galactische operatie vernietigden en verwijderden speciale delta veiligheidstroepen een groot kunstmatig scherm genaamd de Dyson Sphere uit het zonnestelsel van de aarde dat letterlijk alle toegang tot de 5e Dimensie blokkeerde!

 

Een andere speciale missie van de Lichtkrachten, was operatie “meesterwerk” genoemd, deze bestond uit het afbuigen van grote hoeveelheden hoog vibrerend gammalicht vanuit de galactische kern, van de zon van de aarde, naar het aardoppervlak van planeet Aarde, met het doel om streng 4 en 5 van het slapende Starseed-DNA van de Aarde te activeren. Het doel van deze missie was om de atomaire trilling resonantie van het Sterrenzaad-DNA te verhogen, zodat jullie in staat zullen zijn om bewust het 5e Dimensionale niveau waar te nemen!

 

Er was een belangrijk echte nieuwsgebeurtenis welke plaatsvond aan het begin van operatie “meesterwerk” waar elk zonne-observatorium op aarde zeer duidelijke en gedetailleerde foto’s + video opnamen maakten van de vervoermiddelen van de lichtstrijdkrachten die dit specifieke licht-afbuigingsoperatie uitvoerden in de omgeving van de zon. De Lichtstrijdkrachten zijn 100% succesvol geweest met de verwijdering van de straling van dit licht richting aarde gedurende de laatste drie aardse jaren met elke ferme straal van kosmisch licht, afkomstig vanuit de galactische kern dat tot op heden werd gemeten, geregistreerd en gedocumenteerd door de Aard Alliantie evenals door alle kosmische agentschappen op aarde.

 

Terwijl de goedwillend Galactics in ons zonnestelsel het technisch werk deden om te helpen bij het verhogen van de vibratie van de aarde, was het brengen van het licht op Aarde slechts het halve werk! Dit hoogfrequente scalaire licht moest worden verankerd in het kristallijne raster van planeet Aarde, zodat het op Aarde kan worden opgeslagen met als doel het bewustzijnsniveau van alle wezens op Aarde te verhogen.

 

De enig praktische manier om dit te bereiken was door de reeds op aarde levende lichtkrachten hun lichamen zelf gebruikten als ontvangers en opslagplaatsen van het licht, en grote hoeveelheden kosmisch licht in hun lichamen vasthielden om dit licht vervolgens te verankeren in het aardse raster!

 

Het nieuwe 5D licht raster op het aardoppervlak straalt een scalaire lichtgolf uit die is afgestemd op de Hertz frequentie van de 4e en 5e strengen van het DNA! Bevestigt door recente Aard Alliantie informatie!

 

Het verhaal van twee tijdlijnen

Een tijdlijn ontstaat pas als degene die hem waarneemt, hem registreert of openbaart! Simpel gezegd, een tijdlijn is een geopenbaarde fysieke waarneming! Sommigen noemen het misschien een gemanifesteerde werkelijkheid, maar werkelijkheid is een sterk woord! Waargenomen werkelijkheid omschrijft het beter!

 

Een tijdlijn is de enige productie van waarneming en waargenomen inhoud dat. het resultaat is van de trillingsfrequentie van de waarnemer! Een tijdlijn is een manifestatie van een puur kwantum fysisch proces terwijl deze gemanifesteerde waarneming in werkelijkheid resoneert op een precieze frequentie. De frequentie van een tijdlijn valt binnen het frequentiebereik, van een dimensie. Met dit is alles gezegd;

 

Er zijn twee zeer verschillende en duidelijke tijdlijnen (realiteiten/trillingen/dimensies) die zich op dit moment op planeet aarde voordoen: De andere is de (kunstmatige) 3D mind matrix tijdlijn: met 7.8 mHz vibratie. Die de Aarde-DNA vibratie heeft gedomineerd gedurende de laatste 400.000 jaar. Lage negatieve, harde vibraties, zijn giftig voor de sterrenwezens! De 3D-matrix omvat niet de natuur of iets natuurlijks wat dat betreft – de natuur is uitsluitend 5D!

 

De nieuwe 5D gamma tijdlijn

5D resoneert tussen 40-100 Hertz in de gamma staat van bewustzijn. Door, Ecstasy, Hemelrijk, t.w. een perfecte toestand die energieën van liefde, vrede, vreugde, overvloed, gezondheid, en vrijheid manifesteert.

 

Pleiadeaanse mechanica van multi-dimensionaliteit

Elk wezen bestaat in alle 12 Dimensies hier op dit moment! Dit is het eerste bewijs van multi-dimensionaliteit. Aangezien je altijd in alle dimensies bestaat, kun je een Dimensie niet verlaten zoals het verlaten van de 3D om naar 5D te gaan. Dimensies bestaan in dezelfde tijdruimte: 3D en 5D bestaan beiden nu en hier!

 

Zoals reeds eerder gezegd, besta je al in beiden, maar men is zich meestal meer bewust van de dimensie waar men het meest mee resoneert! Het is mogelijk om volledig bewust te zijn, zelfs bewust te zijn in twee of meer dimensies. Dit niveau van multi-dimensionaliteit is zeer geavanceerd, en dat gaat mettertijd voor jullie ook plaatsvinden!

 

Wat gebeurt er eigenlijk voordat men dit niveau van bewust meesterschap kan bereiken? De dimensie waarin je het meest resoneert wordt dominant in de waarneming tot het punt waarop de andere niet meer lijken te bestaan, maar in werkelijkheid zijn ze er nog steeds!

 

Krachtige energieën hebben er nu voor gezorgd dat de 2e gamma tijdlijn stabiel is geworden op het aardoppervlak en wel voor de eerste keer op planeet Aarde. Dus, twee volledig toegankelijke tijdlijnen zijn toegankelijk aan de oppervlakte, voor de aller eerste keer! Geweldig!

 

Nu we de twee tijdlijnen op Aarde hebben besproken, laten we het hebben over de wezens aan de oppervlakte. Onthoud, bewust zijn creëert de tijdlijn en dit gebeurt ten eerste door resonantie, maar bovenal door keuze.

 

Onder de wetten van de universele kwantumfysica, moet het wezen of de waarnemer een realiteit kiezen door zich af te stemmen op zijn vibratie. Ook is het enige wat de ene Dimensie gemeen heeft met het andere wezen dat in dezelfde tijdruimte aanwezig is. Het wezen of het bewustzijn is het enige dat hier een variabele is. Het bewustzijn is de variabele omdat de frequentie ervan kan veranderen.

 

Met dat gezegd, is het heel belangrijk om dit primaire principe van vibratie en frequentie te begrijpen: In dit universum staan dingen die op verschillende frequenties vibreren op de sterkste manier tegenover elkaar! De oude 3D matrix resoneert nog steeds op 7.8 Hertz.

 

Voor een Aardssterrenwezen als gevolg van de recente evolutie van je bewustzijn, ligt je nieuwe persoonlijke atomische vibratie ergens in het bereik van 21 tot 40 Hertz. Dit is de 4e dimensie en als je dichter bij 40 Hertz resoneert, sta je op het punt volledig over te gaan naar 5D. Als je dat gerealiseerd hebt heb je bijna praktisch alle resonantie met de lagere tijdlijn verloren!

 

3D-waarheid; zelfs dingen die een jaar of twee geleden zo prachtig leken, lijken nu niet meer zo prachtig! Je wezen resoneert absoluut niet langer met de lagere vibratie van de 3D-matrix en dit is wat er behoort te gebeuren als je evolueert en ascendeert!

 

Als dit het geval is in je evolutie, dan zal die oude tijdlijn je nu van nature heel weerzinwekkend lijken en je zult ernstig proberen om ervan weg te komen om naar iets hogers en beters te gaan! Begrijp je dat m’n vriend? De dimensies zijn niet veranderd of zelfs gesplitst, ze zijn constant gebleven. Jij bent degene die veranderd is!

 

Een ander belangrijke streng van je DNA is geactiveerd! Jullie bewustzijn is de laatste paar aardse jaren drastisch geëvolueerd en jullie zijn klaar om naar het volgende niveau te gaan! Of jullie je er nu volledig van bewust zijn geweest tot op dit punt, jullie zijn onlangs drastisch omhooggegaan. De eerste vraag die we in deze tijd horen is: “Zullen de dingen ooit weer normaal worden?”

 

Hier is het addertje onder het gras; Het oude normaal voor jullie, zelfs het comfortabele, is nu volledig uit resonantie met jullie wezen en het zal zich van jullie afstoten, volgens de wetten van het universum! Wat we bedoelen is, als je geascendeerd bent in de buurt van 5D en je gaat niet vooruit naar het volgende niveau en je kiest ervoor om achteruit te gaan op de trilling ladder en geen vooruitgang wilt boeken, of je kiest ervoor om de gepresenteerde verandering met weerstand en angst tegemoet te treden, zal het niet zo goed gaan en zul je uiteindelijk omkeren en ofwel, snel terug naar omhoog of omlaag!

 

Uit jarenlange gewoonte, comfort, overlevingsangst en 3D-matrix programmering, is de eerste neiging om te proberen vooruit te komen, door de dingen te doen op de oude manieren die je gewend bent! Er is geen comfort in het proberen terug te keren naar wat in feite het tegenovergestelde was van comfort omdat men totaal weg is uit deze vibratie aanpassing!

 

Het goede nieuws is dat binnen de verandering die zich nu aan jullie voordoet, er een nieuw niveau van comfort is dat veel verder gaat dan wat jullie tot nu toe gewend waren. Het wacht gewoon op jullie en er is zoveel meer, maar de Pleiadeanen hebben gezegd, ga er snel naartoe, want er is iets meer nodig, dus jullie moeten allemaal opletten. Iets veel, veel groter dan men zich kan voorstellen eist van jullie dat jullie nu verder omhoog gaan op de ascensie ladder! Ook is een hoger niveau van meesterschap vereist voor jullie om door de poort naar de hemel te gaan!

 

Besteed de meeste aandacht aan wat nu komt;

Ervan uitgaande dat je bewustzijn inmiddels is geëvolueerd tot een niveau dicht bij 5D en dat de 3D matrix niet langer met je resoneert, en, tenslotte, dat het 5D raster inderdaad toegankelijk is vanaf de aarde op dit moment; is er nog slechts een laatste universele vereiste voor 5D toegang:

 

Dimensies zijn op kwantum wijze vergrendeld om alles op zijn plaats te houden, dus je zult een soort kwantum wachtwoord of sleutel nodig hebben om door de poort naar 5D te komen! Voordat we je deze sleutel geven, moeten eerst specifieke exit en entry parameters worden vastgesteld en ervoor zorgen dat alles online en accuraat is om verder te gaan met deze dimensionale transfer! Jullie zullen letterlijk binnengaan in jullie lichtlichaamschip naar de 5D ingangspoort welke zich aan de ondergrens van de 5de Dimensie bevindt. Deze 5 Dimensionale ingang resoneert op exact 40 Hertz en bevindt zich in de barrière tussen 4 en 5D! Deze grens is als een super galactisch dimensioneel filter dat enkel bepaalde vibraties zal doorlaten! Deze grens wordt door de mystici de sluier of de grote leegte of kloof genoemd!

 

De Doorgang en de Sleutel

Het is Groots! Er is iets prachtigs gebeurd! Het gebeurde ongeveer 14 dagen geleden! Je hebt het eindelijk gedaan! Op je ascensie reis en dankzij het grote werk dat je hebt verricht, plus met een beetje hulp van het licht, heb je de energie in elk van je 7 lichaamschakra’s verhoogd, en wel tot aan de top van je hoofd, naar de kruinchakra!

 

Wat meer is, deze kruinchakra is nu volledig geopend en binnen zijn geheimen, ligt de hemelvaart! De opening van dit portaal is zo verbazingwekkend dat het alle menselijke kennis tart! De mystici leren dat wanneer alles ervoor klaar is, deze kruinchakra zich over een periode van weken opent en het is een diepgaande belevenis als dat gebeurt.

 

Wanneer het voor het eerst gebeurt, realiseert men zich, dat het lichaam, de geest en de emoties een tijdlang in een shocktoestand verkeren, totdat zij er achter komen wat feitelijk gebeurt! De Pleiadeanen weten heel goed dat de ingang naar de 5de Dimensie een magnetische poort is die door het portaal van de Zon reist. In de oude geschriften van Hindoe mystici van Lemuria staat, “het zonneportaal is de laatste deur, die jullie op Aarde zullen openen!”

 

Dit is de kroon van chakra waar ze over spreken en het is de doorgang naar de Hemel!

 

De Witte Broederschap leringen zegt, dat binnen het Merkabah lichtschip bij de koepel de kroondeur is die het ingangspunt en bestaanspunt is van de ziel, binnen en buiten het lichaam!

 

De oude geschriften gaan verder met te zeggen, “en wij zullen door de Sahasrar deur reizen tot voorbij de Zon, op naar hemelse rijken…” De kruinchakra is de deur naar vrijheid en het is je uittredepunt van de 3D matrix opwaarts naar de 5de Dimensie.

 

Laten we nu terugkeren naar beneden naar de Aarde… Waar is het wachtwoord of de geheime sleutel? Hoe werkt dit echt? Moet ik mediteren?

 

Hier is de Sleutel, en de enige sleutel om de Deur te Ontsluiten

Het universum heeft alle deuren naar de lagere sferen nu voor je gesloten. Die wereld is weg, maar op hetzelfde moment, gedurende de laatste paar maanden en weken, heeft het universum je iets nieuws laten zien! Dit nieuwe gebeuren is het nieuwe leven en is heel anders, het kan in het begin een beetje wennen zijn, omdat het zo onbekend is. Binnen deze nieuwe opvatting waartegen je je misschien verzet hebt, of die je probeert weg te duwen, ligt je ontsnapping naar vrijheid en iets dat veel verder gaat dan het welzijn dat je ooit gekend hebt. De geheime sleutel en het wachtwoord om op deze nieuwe hogere tijdlijn en in deze nieuwe 5D werkelijkheid te bewegen is eenvoudig dit:

 

Jullie moeten sterk geloof en moed tonen, je overgeven en het oude loslaten en de sprong maken naar het volgende niveau in de volgende dimensie!

 

Het niveau van geloof en moed dat nu van jullie wordt verlangd is een niveau hoger dan wat jullie eerder hebben gebruikt! Om door het kroonportaal naar de 5de Dimensie te reizen moet je je gewoon overgeven en niet proberen vast te houden aan lagere concepten die weg zijn, geloof hebben dat het universum snel een ontzagwekkende doorgang voor je gaat maken, en de moed hebben om deze verandering te omhelzen en gewoon verder te springen om deze kwantumsprong te maken!

 

Er is geen andere sleutel tot de hogere sferen dan dit en elke grote spiritualist die door de grote leegte heeft gereisd zal je hetzelfde vertellen! Zie je, geavanceerde spirituele concepten worden je altijd gepresenteerd op een nuchtere manier, maar je moet het teken aan de wand zien en de juiste actie ondernemen wanneer het verschijnt om de doorgang te vinden naar vrijheid, vreugde, vrede en alle overvloed!

 

Wat laat het Universum je zien dat je op dit moment moet doen?

Moet je verhuizen naar een nieuwe locatie? Moet je van relatie veranderen? Moet je van baan of beroep veranderen? Tot welke grote levensverandering wordt je op dit moment opgeroepen?

De angst om door deze goddelijke deur te gaan is heel begrijpelijk en elk wezen ervaart het! Als je in staat bent te zien wat er in je heeft plaatsgevonden en te zien wat er om je heen gebeurt, zul je zien dat er niets te vrezen valt en dat het laten gaan en het volledig omarmen van de verandering die voor je ligt de juiste keuze is!

 

Je hebt een tijdlijn op zijn plaats waar je mee resoneert, maar je moet je er op afstemmen om van alles snel de trilling correctie te laten maken!

 

De goddelijke energie van sasarara chakra van de Pleiadeaanse meesters

De oude Hindoe mystici onderwijzen dat, “de sasarara ‘duizendpuntige`, of ‘oneindige chakra’ betekent.  De sasarara bevindt zich bovenaan het hoofd en is ook bekend als de kroon of corona chakra.  Het staat bekend als de deuropening van de ziel en verbindt met hemelse sferen! Het is de reisweg van de opgestegen meester! Deze kruinchakra gaat alleen open als alle andere chakra’s volledig open zijn! Het creëert een sterke verbinding met het allerhoogste zelf.

 

Het ontwaken van de kruinchakra betekent een universele stroom van energie en spirituele verlichting. Wanneer de sasarara chakra deur is geactiveerd, treedt er een vertraagde maar zeer trotse ervaring op in het bewustzijn.

 

Het is letterlijk het gevoel van voorbereiding om van de ene wereld naar de andere te gaan! Het brengt een sterke emotie van het loslaten van het oude maar ook vreugde van de transformatie. Het is een besef van diepgaande verandering. Er wordt gezegd, dat wanneer de tijd komt om sasarara te openen, een wezen uit de sterfelijke rijken verhuist en opstijgt om zijn rechtmatige plaats in te nemen bij de aartsengelen!

 

De chakra-energieportalen die zich in je lichtlichaam bevinden, zijn multidimensionale deuropeningen en reiswegen naar de 12 dimensies van dit universum. Natuurlijk vereist het openhouden van alle lichtlichaam chakra portalen en het draaien in de juiste richting een hoog niveau van spirituele oefening en ritueel.

 

Alle dingen die een hoge vibratie hebben kunnen gebruikt worden om de chakra’s in optimale conditie te houden, inclusief:

 

  • Elke dag in de natuur zijn
  • Het beoefenen van dagelijkse meditaties
  • Het doen van heilig prana ademwerk
  • Luisteren naar muziek met een hoge vibratie
  • Creëren van kunst
  • Observeren en begrijpen van heilige geometrie
  • Het vergaren van hogere en meer oude kennis
  • Het innemen van alleen rauw licht natuurlijk energierijk voedsel en zuiver water
  • Je auraveld blootstellen aan mono-atomaire scalaire kristalenergie
  • Beoefening van gezonde zelfliefde en zelfrespect

 

Neem even afstand van alles! Neem een time-out, overdenk het allemaal en je zult in balans komen! Op dit moment moet je moedig zijn en het universum vertrouwen! Geef je over en laat los en volg gewoon het pad dat het je toont! Dat is de boodschap! Een grote!

 

Terwijl de lichtkrachten doorgaan met goedbedoelde missies van het project bevrijding Aarde en terwijl de kruinchakra’s van miljarden sterrenwezens op aarde zich openen, vinden er over de hele Aarde grote transformaties plaats terwijl iedereen zich uitlijnt met zijn resonantietijdlijn!

 

Wat er voor jullie komt is veel groter dan wat jullie tot nu toe wisten, dus kijk naar de tekenen, ze zijn overal om je heen! Volg alleen dat pad! Het is tijd om steeds hoger te zeilen, terwijl we dichter naar de 5de Dimensie gaan en naar onze Hemel op Aarde!

 

Laat ons weten of er recentelijk nieuwe mogelijkheden zijn verschenen in jullie wereld en voel je vrij om te delen hoe je je erbij voelt! Laat ons ook weten hoe het met je gaat op je grote ascensie reis.

 

Dank jullie allen; Wat je doet, en voor je komst naar de Aarde in deze tijd om de mensheid bij te staan! Goddelijk snelheid; Aartsengel Michaël en de Pleiadeanen

 

Met speciale eer en erkenning voor de Earth Alliance, de grote Witte Broederschap en de White Dragon Society.

Bekijk deze video voor verdere uitleg

https://youtu.be/KBeP_izf2Pc

Je bent uitgenodigd FWC-lid te worden, klik a.u.b. op deze LINK

Blijf op de hoogte en abonneer gratis, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden via onze FWC-kanalen er komt nog veel meer…