Nog weinigen hebben de belangrijkheid van de geschiedkundige Atlantis wijsheid voor onze toekomst begrepen. Alle wakkeren worden aangemoedigd deze Zesdelige serie te lezen en te verspreiden.

 

Dit artikel is gebaseerd op informatie ontvangen van Aartsengel Metatron

 

 

De Gouden Eeuw van Atlantis

De Atlantische Tempel Kristallen in onze Wereld

Verandering van de 3e naar de 5e dimensie en hoger

Hyper-Dimensionale Tunnels

Tijdens de Overgang gaat je leven ingrijpend veranderen

 

 

De Gouden Eeuw van Atlantis

Het prachtige Platina Kristal zorgt voor vereenvoudigde toegang tot hogere dimensies. Het werd lang slapend gehouden onder de Magnetic Mount in Eureka Springs, Arkansas, en ontwaakt uit een Lange Slaap via activatie van de initiële energie om 11:11 A.M. op de ochtend van 11 november 2011. Het Platina Kristal is het Kristal van de Wet van Een, de hoogst gebalanceerde frequentie van onze Planeet Aarde.

 

In deze levend kristallijne computers ligt de ware Atlantische wijsheid verborgen, uit het Gouden Tijdperk van Atlantis, genaamd de Wet van Eén. Het was en is tot op heden, de hoogste frequentie verkregen op planeet Aarde.

 

Er is veel vergeten van het ware rijk van Atlantis. Velen zijn geneigd zich alleen de trieste ondergang te herinneren, onder de Arische invloed van hebzucht en machtswellust. Nu is het tijd om ons de Wet van Eén te herinneren, de Gouden Eeuw van Poseida. In die Gouden Eeuw bestond een zeer spirituele matriarchale samenleving die een harmonische staat van goddelijk evenwicht bereikte, de hoogste frequentie die ooit op planeet Aarde is bereikt in dat de Gouden Eeuw van Atlantis wordt genoemd.

 

Die tijd is inderdaad gekomen, want de Wet van Een was en is de eens en toekomstige samenleving van de Kracht van Liefde, en niet de Liefde van Macht. De Wet van Een zal inderdaad opnieuw verschijnen en het begint opnieuw over de hele planeet, specifiek in de Kristallen Vortexen van Arkansas en Brazilië.

 

De Atlantische Tempel Kristallen in onze Wereld

Het nieuwe Kristallijne Tijdperk is aangebroken, het is de overgang die de Ascensie wordt genoemd. De Diamanten Fase van de Kristallijne Overgang van de Aarde werd gerealiseerd op 10-10-10, in correlatie met de 10e dimensie en de 12e Chakrische resonantie. De Platina Fase begon op 11-11-11.

 

Op zowel micro- als macroniveau zullen in de werkelijkheid noodzakelijke aspecten van koestering, vriendelijkheid en broeder-zusterschap veel gemakkelijker worden gemanifesteerd. Dat wat ‘Onvoorwaardelijke Liefde‘ genoemd wordt, en voorheen onhaalbaar was in de Derde Dimensie, zal dichter bij de realiteit van ieder komen, omdat de vijfde en zevende dimensionale resonanties dichterbij zijn gekomen.

 

De Kristallen accorderen zich op de Zonneschijf en in natura het Kristallijn Raster. De Gouden Zonneschijf ontstond in de tijd van Lemuria. Deze werd door de Siriaanse-Pleiadeaanse Alliantie op specifieke plaatsen op Aarde geplaatst om energetische frequenties te programmeren en te netwerken.

 

De voortdurende herprogrammering van de Zonneschijf dient ter ondersteuning van het vermogen van de Aarde om zichzelf te regenereren en te hervormen, en in wezen wordt dit het DNA-patroon of de blauwdruk van de Nieuwe Aarde, terwijl het dimensionale veld zich uitbreidt volgens het kristallijn raster. De schijven zenden energetische spiralen uit. Ze zijn werkelijk meer spiraal dan schijf, maar lijken schijfachtig wanneer ze worden bekeken.

 

Hoe meer de Mensheid begrijpt dat haar eigen Hoger Bewustzijn is gebaseerd op paradigma’s van heilig geometrische Lichtcodes, hoe meer de geometrie multidimensionaal wordt en dus zal de geometrische uitdrukking hiervan naar omhoog verschuiven in het Mer-Ka-Na veld. Dit gebeurt nu.

 

Verandering van de 3e naar de 5e dimensie en hoger

Het zal eerst het ene zijn en dan het ander, net zoals de Aarde nu de 3e dimensie is en dan de 5e en daarna naar 12 gaat. Wat betekent het dat het zich naar 12 zal verplaatsen?

 

Wat is het dat het gaat verplaatsen naar de 5e? Naar de 12de? Geen statisch bewustzijn maar de dynamische activering van het hoger bewustzijn. De activering van het bewustzijn wordt versterkt door het begrijpen van het raster en de activering van dat netwerk dat op haar beurt de Kosmos aanvult en weer wordt teruggekaatst via de Zonneschijf.

 

Besef dat dit complex is, maar wees ervan verzekerd dat je in een hoger perspectief de werking heel duidelijk begrijpt. Ontelbare factoren spelen een rol in deze aardse naar Kosmische verschuiving.

 

De graduatie van onze planeet, Ascensie genoemd, is in feite de kritische massa conversie van het ontvangstcapaciteitssjabloon van planeet Aarde, in onze taal, van analoog naar digitaal, of als zwart naar wit in kleur. De Kristallijne Conversie via de antennes van het 144-Kristallijnen Raster vergroot de enorm dimensionale ontvangst van 3D naar 12D van planeet Aarde. Het is vergelijkbaar met een televisietoestel dat overschakelt van de oude antennes naar satellietontvangst. Dat het Kristallijne Tijdperk is.

 

Specifieke astrologische gravitatieverfijningen en frequentieverhogingen zijn nodig om het Kristallijn Raster te voltooien en te polijsten om de Kristallijne Transformatie van de Aarde te verfijnen, terwijl het de overgang van de Mensheid naar grote en grotere dimensionaliteit van het bewustzijn versterkt, dat feitelijk Kristallijn Bewustzijn is.

 

Niet statisch maar dynamische activering van het hoger bewustzijn maakt de verplaatsing naar de 5de en hoger naar de 12de Dimensie.

 

Besef dat dit complex is, maar wees ervan verzekerd dat je in een hogere context de werking heel duidelijk begrijpt.

 

Een ontelbaar aantal factoren spelen een rol in deze aardse naar Kosmische verschuiving. Dit zal een ongelooflijke gebeurtenis zijn die het ontwaken van de Meesterkristallen, de voltooiing van het 144-Grid en de volledige wereldwijde netwerkvorming van het Zonneschijf Kristalrooster combineert.

 

Locaties van de 12-Primaire Zonneschijf:

 • Arkansas – Pinnacle Mountain
 • Brasilia – Saint Tomas des Letres – Minas Gerais
 • Bolivia – Titicacameer (Bij het Eiland van de Zon)
 • Schotland – Rosalynn Kapel
 • Rusland – Oeral
 • Rusland – Siberië-Meer Baikal
 • Egypte – Gizeh
 • Afrika – Kilimanjaro
 • China – Xi-an Piramides
 • Frans Polynesië – Moorea
 • Australië – Uluru
 • Sri Lank

Opnieuw wordt benadrukt dat elk van de grote 12 schijven 12 satellieten ondersteunt. Elk van de 144 satellieten is strategisch geplaatst, waarvan sommige groter zijn in puls, groter in frequentiebereik, afhankelijk van het energieraster op het knooppunt waarin ze zich bevinden.

 

Hyper-Dimensionale Tunnels

De gebieden die momenteel Arkansas en Brazilië worden genoemd, waren kolonies van de Poseidon ‘Wet van Eén’. Ze werden specifiek gekozen omdat deze twee gebieden de grootste minerale afzettingen van kwartskristallagen van de planeet bevatten.

 

Samen met de Siriaanse-Pleiadeaanse Alliantie werden hyper-dimensionale tunnels aangelegd van Poseida naar Arkansas en Brazilië voor het onderhoud van de enorme kristalbedden te plaatse. Vanwege de radiumwaters, natuurlijke grotten en magnetische loodsteen werd Arkansas gekozen als gebied om snelgroeiende processen binnen de grotten te programmeren.

 

Veel filosofen van de Spirituele Wetenschap Priesters en de Atla-Ra-Wet van Eén werkten in deze grotten om specifieke patronen in de kristallen in te voeren.

 

Drie Atlantische Wijsheids- en Helende Kristallen die ooit prachtig Licht en Hemelse energie uitstraalden in de Tempel van Heling, de Tempel van Eén en de Tempel van Kennis op Poseida werden in de Atlantische Kristalvelden van Arkansas in een dimensionaal slot geplaatst.

 

Het is niet aan ons om de kristallen te activeren, en de vortex te verankeren, het is eerder aan ons zich af te stemmen op de voltooiing van deze activering, en hemelse verankering binnen het kwantumkristalveld.

 

Die Wetenschappers, Kristallen Meesters van Atla-Ra en Poseidon, en de  Tempelwachters van de Wet van Een worden Meesters genoemd. Jullie hebben eeuwen gewacht op dit moment van voltooiing.

 

Degenen van de Atla-Ra en de Kristaltempels van Poseida zullen het klaroengeschal horen. De Meesterkristallen van het Gouden Tijdperk van Atlantis openen zich nu en de regenboog van dimensionale toegang die de planetaire en persoonlijke Ascensie versnelt. Het is een belofte die wordt gehouden, van deze heilige voltooiing.

 

Jullie kunnen inderdaad toegang krijgen tot de welwillende energie en wijsheid van de Atlantische Kristallen van Heling en etherische Kennis. Het is niet volledig noodzakelijk voor jullie om in fysieke belichaming in de Arkansas vortex aanwezig te zijn om deze activering te ontvangen en eraan deel te nemen.

 

De Hoeders van Sirius, Arcturius en de Plejaden bereiden zelfs nu het podium voor en wachten op jullie om je bij hen aan te sluiten. Stuur je energie; stuur je Licht en intentie van het Hoogste Goed naar wat genoemd wordt het Platina Kristal van Bio-Plasmatisch Interface, het Kristal van de Platina Straal.

 

De Lichtstraal van Balans en Kennis. Dat eens heerste in Wijsheid en Licht in de Tempel van Poseidon, velen van jullie zullen het opnieuw duidelijk zien in je geestesoog, ja je zult het voelen in je hart, te midden van tranen van vreugde en geluk.

 

Wordt vervolgd met deel 5

 

Tijdens de Overgang gaat je leven ingrijpend veranderen

Dolores Canon

 

Als je aan je reis naar de Nieuwe Aarde begint, maak je dan klaar om getuige te zijn van een buitengewone transformatie. Het lijkt misschien alsof je wereld uit elkaar valt, en in zekere zin is dat ook zo. Wanneer je de moedige keuze maakt om het pad te betreden naar de 5e dimensie, het rijk van pure liefde en grenzeloos mededogen, moet je oude wereld stukje bij beetje een diepgaande metamorfose ondergaan.

 

Alles wat vertrouwd is – je overtuigingen, trauma’s uit het verleden, gedachten en zelfs je fysieke lichaam – zal een opmerkelijke verschuiving ondergaan. Deze reis is een proces in meerdere fasen en zal onderweg worden opgesierd met talloze unieke ervaringen.