Onbekend maakt onbemind

In deze serie van historisch onderzoek komt de cultuur van onze voorouders stap voor stap aan het licht; ze bezaten een brede kennis van het universum; hadden verschillende vaardigheden die ons nu nog onbekend zijn, maar werden gelukkig ergens bewaard; onze voorouders waren vele malen geavanceerder dan wij nu.  Denk daar maar eens over na.

Een commentator schreef; Jullie kwalitatief hoogstaande berichten dragen bij aan het verhogen van mijn bewustzijn naar een hoger niveau. Inderdaad; velen van jullie zijn aangekomen op de V-splitsing. Rechtsaf leidt een brede weg naar een diepe, donkere afgrond. Linksaf leidt een smalle, lange en moeilijke weg omhoog naar het Licht en de Liefde. De keuze is aan jou!

 

Vier menselijke rassen met elk verschillende huidskleur

De eerste kolonisten gaven onze planeet haar naam – Midgard. De term die vandaag de dag wordt gebruikt – “Aarde” is slechts een synoniem voor het woord “planeet”. Onze zon had toen de naam “Jarilo”.

 

Het witte ras, de mensen met het gele gezicht, waren bondgenoten in de confrontatie met de aliens. Ze mochten zich vestigen op Aarde Midgard en kregen een plaats toegewezen in het zuidoosten, bij het opkomen van de Jarilo-Zon.

 

De naam Arimia, was de moderne naam voor China. Een andere aardse bondgenoot, het roodhuiden volk van het Land van de Vuurslang, kreeg een plaats toegewezen op een groot eiland in de Atlantische Oceaan. Dit eiland werd “Antlan” genoemd, het Land van de Mieren.

 

De oude Grieken noemden het Atlantis. Volgens oude bronnen werden de rechtschapen mensen met een rode huid na de vernietiging van Atlantis 13.000 jaar geleden in vajtmaras (boten) van daaruit naar het Amerikaanse continent getransporteerd. Zo doende verschenen mensen met een rode huid in Amerika, die niet alleen tekenen van vermenging met het blanke ras meebrachten, maar ook de cultuur die ze van hen hadden overgenomen.

 

De Da’Ariërs redden een deel van de mensheid van het zwarte ras die op verschillende plaatsen in landen door donkere woestenij stierven, vernietigd door buitenaardse wezens, als gevolg van de Grote Asa, te weten de kosmische oorlog.

 

Ze her vestigden zich op het Afrikaanse continent en in India, dat overeenkwam met klimatologische omstandigheden waaraan deze mensen gewend waren.

 

Ze redden ook nog enkele zwarten van vernietiging op een planeet die tussen Mars en Jupiter lag, van waaruit later de asteroïdengordel werd gevormd. Zo ontstond een humane gemeenschap van vier rassen op onze planeet. Alle bovengenoemde rassen hebben, hoewel ze verschillen in huidskleur, eenzelfde genotype.

 

De vijanden van het huidig blanke en andere rassen op Midgard-Aarde zijn afgezanten van de zogenaamde Helle Wereld, d.w.z. vijandige beschavingen uit de periferie van de Melkweg, die in het geheim zijn doorgedrongen tot op Midgard-Aarde, waardoor het territorium van hun verblijfplaats niet werd bepaald.

 

Onze oude voorouders noemden ze “Indringers” en verwezen naar de plaats van hun primair leefgebied als de Hel. Zoals oude documenten aangeven, hadden deze vijandige wezens een duidelijk genotype, ze waren oorspronkelijk biseksueel (hermafrodiet), ze konden dus zowel vrouwelijk als mannelijk zijn, en veranderde hun seksuele geaardheid afhankelijk van de maanstand.

 

Hun huidskleur was donkergrijs en de kleur van hun pupilogen was zwart of andere kleuren gecombineerd met zwart. De kleur van hun haar was zwart met een bloedrode tint of helemaal rood. Hun lengte was niet meer dan 150 cm en vanwege de kleur van hun huid en het gebrek aan spiritualiteit noemden onze voorouders ze “Grijs”.

 

Na verloop van tijd vermengden deze buitenaardse wezens zich op genetisch niveau met de ergst afvalligen van het menselijk ras. Dus, hoewel ze geleidelijk hun uiterlijke tekenen van biseksualiteit verloren, leidde hun evolutie tot een vrij grote laag van individuen met genetisch en seksuele afwijkingen.

 

De mensen op Midgard Aarde werden niet ongemoeid gelaten door hun meer geëvolueerde en “rijkere” verwanten van de dichtstbijzijnde sterrenwerelden. Deze boden hen ondersteuning in hun evolutie. Een van deze curatoren en een echte historisch figuur was Perun van Urai-Aarde, gelegen in het sterrenbeeld Adelaar.

 

Toen hij 40.000 jaar geleden voor de derde keer onze planeet bezocht, gaf hij kennis door aan de mensen en waarschuwde hij hen voor dreigende gevaren en opkomende gebeurtenissen, welke gedurende meer dan 40.000 jaar lang in de toekomst lag. Onze voorouders legden deze kennis vast in de X’Aryan runen, de negen boeken, van de “Santii Veda Perun”.

 

Deze geschriften vormen samen met andere oude documenten de Slavisch-Arische Veda’s, waarvan sommige naar India werden gebracht tijdens twee Arische campagnes in 2692 en 2006 voor Christus.

 

Perun had een zoon Tarchus en een dochter Tara. Na de migratie van mensen door Azië, overzag Tara het gebied van de Oeral tot de Ch’Arische Zee – Baikalmeer – en Tarch het gebied van de Ch’Arische Zee tot de Grote (Stille) Oceaan.

 

Dit hele gebied werd het land van Tarch en Tara genoemd, wat later door afstammelingen werd veranderd in Tartarije en nog later in de Russische Republiek.

 

Onze voorouders werden bezocht door vele andere “goden” die toezicht hielden op hun clans waarmee ze genetisch verbonden waren. Daarna, werden deze officiële bezoeken echter beperkt terwijl veel later kort na 2012 opnieuw humane Exterrestriale ontmoetingen op Aarde werden “gerapporteerd”.

 

Oud-Slavische kalender (7529 jaar)

Het rijk van het Slavische ras was het gedeelte dat het Witte Water wordt genoemd, te weten het uitgestrekte gebied tussen de Oeral en het Baikalmeer inclusief heel Siberië met de centrale stad Omsk. Dit gebied heeft een zeer lange geschiedenis en beheerste zeer geavanceerde wetenschappen en culturen.

 

Het Baikalmeer is het grootste zoetwatermeer ter wereld (qua volume) en het diepste meer ter wereld. Het is enigszins halvemaanvormig en ligt in het zuiden van Siberië in Rusland.

“Het Baikalmeer is ook het oudste meer ter wereld. Het is de thuisbasis van ongeveer 1.700 tot 1.800 endemische planten- en diersoorten,” zegt Jennifer Castner van het Pacific Environment Rusland programma. Bovendien, dankzij de diepte van het meer bevat het 20 procent van al het zoetwater ter wereld,.

 

De inwoners van dit gebied vormden een hecht machtig maar rechtvaardig Slavische natie. Ze waren vriendelijk tegen alle mensen van goede wil, maar hard en standvastig tegen vijanden van hun vaderland en familie. Ze beschermden de zwakken en de hulpeloze in de maatschappij en bestreden slavernij.

 

Ze hadden ethisch en morele principes dat ‘clan’ werd genoemd. Het woord wet is afkomstig uit deze gemeenschap. De reikwijdte van wetten werd afgeleid van het niveau van de machtsstructuur, omdat de wetten een variabele morele waarde hadden.

 

Daardoor hadden wereldwetten voor hen altijd minder gewichtig dan hun eigen wetten, Kony genaamd. Het was in deze Christusachtige geest dat onze voorouders leefden en handelden. Zij werden in de eerste plaats geleid door het eigen geweten. Daarom haatten veroveraars met minder bewustzijn, hen intens, omdat ze hen nimmer konden controleren en onderwerpen.

 

Vóór 7529 voordat de oud Slavische kalender in de Sterrentempel inwerking werd gesteld om de bezegeling van de vrede te herdenken. Dankzij de overwinning van onze Slavische voorouders op de bloeddorstige macht van de draak werd dat jaar een onbreekbaar vredesverdrag getekend tussen Arimia (China) en Azië (Daaria, Hyperborea).

 

321 jaar geleden, in 7208, schafte Tsaar Peter de Eerste, de “Oude Slavische Kalender” af en beval iedereen over te schakelen op de nieuwe, West-Europese kalender, die dateerde van de veronderstelde geboorte van Jezus.

 

Eveneens was op nieuwjaarsdag de astronomische zonnewende, zo werd in 7.208 met het vieren van het nieuwe jaar, op 1 januari 1700 de kalender aangepast, waarmee iedereen plichtsgetrouw instemde! Daardoor was met een handomdraai 5508 jaar rijke Slavische geschiedenis verdwenen, waaronder het sluiten van de Vrede in de Sterrentempel!

 

Het lot van elke oud gelovige van het Vedisch geloof en met Slavische voorouders werd getekend door lijden en pijn! Hele families van mooie, sterke, gevoelige en intelligente mensen werden uitgeroeid, ze verdwenen spoorloos en hun huizen werden platgebrand.

 

Toch bestaan nog steeds veel persoonlijkheden, oftewel beschermers, die zorg dragen voor het behoud van de kennis van hun voorouders. Ze wonen voornamelijk op het grondgebied van de regio Tomsk, de regio Krasnodar, aan de Angara, met de rivieren Ob en Yenisei.

 

In deze gebieden zijn nog overblijfselen van de oud Slavisch-Arische beschaving en de Grote Rassenia, bewaard gebleven. Dit is het gebied waar naartoe onze voorouders verhuisden vanuit Hyperborea nadat dit overstroomd was.

 

Het was een gebied dat Arya werd genoemd, Whitewater, Tartarije, Tarch-Tartary, genaamd naar de goden Tarchus en Tara, die de beschermers waren van onze voorouders. Dit was het vaderland van onze Slavische voorouders en hier leefden de mensen in Waarheid, als broeders en zusters.

 

Deze Gouden Tijd van de mensheid, is in herinnering gebleven bij vele volkeren: Slaven, Indiërs, Perzen, en bewaard in de geschriften van Soemeriërs en het oude Griekenland.

 

De beschavingen van Russische landen, als Whitewater, Assia, Rassenia, Tartaria worden afgebeeld en genoemd in vele Indiase, Chinese, Perzische, Arabische, Byzantijnse en Russische bronnen.

 

Nu nog woont op dit grondgebied een niet al te grote groep Slavische antiquaren, die erin geslaagd zijn de cultuur van hun voorouders te weten te komen; ze beschikten over brede kennis van het Universum terwijl diverse vaardigheden bewaard zijn gebleven uit lang vervlogen tijden. Een donkere periode van de mensheid, onder de naam ‘de Nacht van Svarog’.

 

Er zijn niet veel bezitters van deze oude informatie overgebleven, maar ze houden elkaar stevig vast en bewaren het “vuur” van deze kennis op plaatsen van “Slavische Goden” met het optimisme dat hun kennis de Slavisch-Arische staat opnieuw herboren zal laten worden. Omdat, de machtige geest van de broederlijke Hyperborei nog steeds voortleeft in alle wakkere Slavische harten.  – Zegt dit voort!!!

Wordt vervolgd in deel 4

 

De vier typen planetaire beschavingen, uitgelegd door Michio Kaku

De mensheid is een type 0 beschaving. Volgens natuurkundige Michio Kaku zien type 1, 2 en 3 uit als in deze video beschreven.

 

De bekende natuurkundige Michio Kaku bespreekt hoe geavanceerde buitenaardse beschavingen geïdentificeerd en gecategoriseerd kunnen worden. Volgens Kaku is het een uitdaging spatiale intelligentie te herkennen, daarbij kunnen kwantumcomputers mogelijk behulpzaam zin in het opsporen van signalen van andere intelligentsia, zoals we ook patronen in de communicatie van dolfijnen hebben leren analyseren.