Mutatiepunt

Planeet Aarde is een octaaf hoger in de Galactische Spiraal binnengegaan en dit verandert haar vibratie en frequentie. Deze frequenties zullen de sluiers doorprikken en het bewustzijn vrijmaken. Een nieuw tijdperk breekt aan. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn. Alle aardse zielen die hun leerproces niet hebben voltooid, zullen naar andere scholen moeten verhuizen, naar andere derde dimensionale planeten. Dit mutatiepunt is ook het begin van onze thuiskomst. Het besef dat het frequentieniveau van 5D is bereikt. Onze bevrijding is eindelijk aangekomen!

Eenmaal verbonden met de Bron, heeft de ziel Ascensie bereikt. Opstijgen betekent omhoog en vooruit gaan. Eerst zijn de treden van bewustzijn beklommen tot het punt waarop je beseft dat je hier bent om te leren en dat het allemaal tijdelijk is, net zoals naar een gewone school te gaan. Op het moment van klimmen neemt de ziel wat ze geleerd heeft en integreert het in een hogere versie van zichzelf en stap voor stap bereikt de ziel het niveau van de Superziel. Het integreert met Spirit, wat eigenlijk ons Hoger Zelf is, ook wel het Goddelijk Zaadatoom genoemd.

De heldendaden beginnen buiten de grenzen van deze planeet en vinden hun oorsprong in sterrenrijken en buitenaardse beschavingen zoals Atlantis, Lemurië, Mu en meer recent de oude beschaving van Tartaria.

Veel mensen zullen overtuigd zijn als ze eenmaal alle relevante FWC versies van onze geschiedenis hebben gelezen en begrepen. Dit zal in de niet al te verre toekomst populair en wijdverspreid worden en uiteindelijk bestudeerd en onderwezen worden op scholen, universiteiten en wetenschappelijke instellingen.

De Goddelijke Plannen voor elke planeet, ster of Melkweg zijn zo buitengewoon dat een 3D verstand zich niet kan voorstellen wat het zal moeten begrijpen. Maar de ziel volgt het plan in zijn geheel en niets en niemand kan dat veranderen.

 

Geschiedenis van Mu

EA, de slangenzoon van Enki, is niet de enige god die door een stier wordt afgebeeld. De stier is ook het symbool voor het sterrenbeeld Stier, waar de Plejaden zich bevinden. Het is bekend, en op veel plaatsen vermeld, dat EA enige tijd in de Plejaden heeft doorgebracht, en dit kan de reden zijn waarom hij soms wordt geassocieerd met de stier. Anders, hier op Aarde, is de stier een Plejadisch symbool.

 

De Moedergodin religie werd niet alleen bijna overal gepraktiseerd tijdens het Lemurische tijdperk, maar verspreidde zich daarna verder naar het westen in wat nu Klein-Azië en Europa is, dat nu Turkije, Griekenland, Cyprus en Kreta is.

 

Daar werden tempels gebouwd om de Koningin van de Sterren te aanbidden. De beroemdste is de Tempel van Artemis in Efeze in Turkije, een van de zeven wereldwonderen. Als we naar de structuur van deze tempel kijken, kunnen we duidelijk zien dat mensen, hoe vaardig en hardwerkend ook, nooit in staat zouden zijn geweest om met zo’n precisie te bouwen.

 

Dit was een tempel gebouwd door de goden, die de technologie hadden om dit te doen. Dat is een vrij veilige observatie. In die tijd was er een geheim genootschap, opgericht in de normale Siriaanse hiërarchische structuur, weg van het Arische principe van niet-hiërarchie.

 

Dit genootschap heette de ‘Zusterschap van Dochters’, gewijd aan de verering van de godin Hecate. Het is interessant dat honden heilige dieren waren die aan Hecate werden geofferd. Honden zijn natuurlijk symbolisch verbonden met Sirius en door deze dieren te offeren aan de Koningin van de Sterren, bewezen de Sirische opperheren sarcastisch eer aan de godin die ze ooit dienden maar nu verachtten.

 

In Mu 35.000 v.Chr. leefden de sjamanen, hogepriesters/priesteressen en de rest van de stammen echter redelijk geïsoleerd van de invloed van de Siriërs en EA, de Arische prins; prins ENLIL was druk bezig met het delven van edelmetalen en het bouwen van kleinere steden voor zijn slavenmeesters, zijn Sirische broeders, zodat zij comfortabeler konden leven en gediend werden door menselijke slaven die aan al hun wensen moesten gehoorzamen.

 

ENLIL daarentegen wijdde zich aan verdere genetische manipulatie, zowel van mensen als van planten en dieren. Tegen die tijd waren goed geprogrammeerde mensen, intelligenter dan de mijnwerkers, die zich over de hele wereld verspreiden. Totdat alles geregeld was en de nieuwe mens de juiste energieën hadden opgebouwd, waar de Dark Lords hun voordeel mee konden doen, waren mensen vrij hun eigen stammen en samenlevingen op te bouwen.

 

Op de achtergrond sluimerde echter altijd de Arische/Sirische agenda, die zelfs de meest ingewijde sjamaan niet kende, om goddelijke energieën op te bouwen en een controlestructuur te creëren die zou werken om de mensheid onder één dak te regeren en genoeg goddelijke energieën te verzamelen om de Koningin van de Sterren uit te dagen. Dit bewijst dat ook toen het principe van verdeel en heers werd toegepast.

 

Multidimensionale Lemuriërs

Met veel meer van hun DNA actief dan de gemiddelde mens vandaag, de Lemurische mensen waren al snel geleerd om heel multidimensionaal te zijn. Vrij van stress en zonder grote invloeden van buitenaf ontwikkelden ze heel bijzondere paranormale gaven. Hoewel de Sirianen het Raster hadden opgezet en de Sterrenpoorten hadden gesloten, konden de Lemurische priesters nog steeds astraal reizen, in het begin alleen ver genoeg om de buitenste grenzen van het Rastersysteem te bereiken, naarmate ze vorderden.

 

Als het niet voor het Raster en de opsluiting van de planeet Aarde was, zouden de vroege Lemuriërs waarschijnlijk hetzelfde of vergelijkbaar niveau van multidimensionale vermogens hebben bereikt als hun voorouders, de Namlú’u.

 

Welke wetenschappelijke kennis zouden zij bezitten; welke technologie en ervaring zouden zij ontwikkeld kunnen hebben; en wat zou er kunnen gebeuren als wij toegang zouden krijgen tot zulke technologieën?

 

Wees gerust dat de mens op Aarde vandaag slechts een duizendste weet van wat binnenkort voor ons beschikbaar zal zijn.

 

Bijvoorbeeld: Minder dan 500 jaar geleden was onze wereld cultureel en technologisch veel geavanceerder dan nu! Onbekende cabal-agenten veroorzaakten een cataclysme en gebruikten de chaos om de macht te grijpen.

 

Tussen 1865 en 1876 werd onze laatste oude beschaving, de Tartaren, vernietigd onder de golven van meer dan 300 meter modder en vandaag de dag zijn de eerste verdiepingen van deze gebouwen bedolven onder meters zand en modder, waarvan de sporen nog steeds te zien zijn in steden over de hele wereld.

 

Binnenkort zullen we de vrije energie terugkrijgen die de cabal niet wilde dat we die gebruikten. Bereid je voor op vele schokkende realiteiten die zich gaan manifesteren. Zulke dingen heb je nog nooit eerder gezien.

 

Maar na misschien wel duizenden jaren sjamanistische beoefening waren de vrouwelijke sjamanen (soms samen met een mannelijke) in staat om door de grenzen heen te breken en toegang te krijgen tot de 96%, zij het zonder het volledige potentieel. Dit werd opgemerkt door de Sirianen in het astrale gebied en zij voedden zich met de energieën die mensen ervan weerhielden hun ware potentieel te bereiken.

 

De Lemuriërs waren behoorlijk telepathisch en gebruikten dit vermogen om met elkaar te communiceren, wat hun behoefte aan voertuigen om tussen stammen te reizen beperkte; ze ontdekten dat ze gewoon nano konden reizen.

 

Geavanceerde technologie was daarom in veel opzichten verouderd en zelfs niet iets waarin de Lemuriërs bijzonder geïnteresseerd waren. In plaats daarvan leefden ze dicht bij de natuur waaruit ze voortkwamen en begrepen ze dat Moeder Aarde en de Zon wezens met gevoel waren die ze in aanvang respecteerden en dankbaar waren, maar naarmate de samenlevingen afnamen, begonnen te aanbidden.

 

Hetzelfde gebeurde toen ze de heilige rituelen van de Godinnenreligie beoefenden; na verloop van tijd verloederde de rituele verering van de Godin, inclusief offers, in plaats van zich met haar te verbinden en te beseffen dat ze één met haar waren. Dit verval creëerde een ontkoppeling met zowel de elementen als de Zon zelf, waardoor na verloop van tijd de psychisch en multidimensionale vermogens verminderden.

 

Dit proces had echter invloeden van buitenaf, zoals we zullen zien. Zoals Churchward zegt in ‘The Children of Mu’, op de achterflap van een van de edities, “sociaal gezien waren ze voornamelijk een vegetarisch, agrarisch, buitenlevende, organische cultuur, die in harmonie werkte met de natuur en het land, met weinig gebruik van wetenschap en technologie. “Hij zegt ook dat er ten tijde van de cataclysme ongeveer 63 miljoen mensen in Mu woonden.

 

Heel lang leefden ze in een samenleving van relatieve gelijkheid. Hoewel de sjamanen meer paranormale krachten hadden door hun training in de heilige rituelen en hun bloedlijn, gebruikten ze die niet om anderen te controleren, maar om de stam te laten overleven.

 

Daarom had iedereen wat hij nodig had aan voedsel, kleding en andere benodigdheden. Er waren geen oorlogen of conflicten die uit de hand liepen; als er al geschillen waren, dan werden die binnen de stam opgelost, waar ieders mening en versie van het conflict werd gehoord en als een conflict van lange duur zou kunnen zijn, konden ze dat bespreken en oplossen.

 

Het feit dat ze een leven leidden zonder negatieve stress, rijk aan liefde en begrip, betekende dat ze honderden jaren oud konden worden. Hun DNA was echter anders opgebouwd dan dat van de moderne mens, wat waarschijnlijk de belangrijkste factor was in hun lange leven?

 

Wordt vervolgd

 

Geef deze informatie door aan iedereen die je kent!

 

De Nieuwe Tijd is eindelijk aangebroken! Goud is omhoog en de Cabal is omlaag! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidig cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug meer, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd, de tijd gaat het ons leren…