Wakeup call van de familie van het Licht

De duistere machten die honderdduizenden jaren van onbeperkte vrijheid op planeet Aarde hebben genoten, worden nu geconfronteerd met onze behulpzame buitenaardse broeders en zusters van het Licht die grote stappen hebben ondernomen om deze negatieve krachten voorgoed van planeet Aarde te verwijderen.

Het waren de negatieve krachten die positieve initiatieven saboteerden en het onmogelijk maakten om het negatieve isolement te doorbreken. Maar nu is het ons voor eens en voor altijd gelukt.

De Tartaren, de Atlantiërs, de Mu en zelfs de Lemuriërs zijn allemaal gesaboteerd. Nog maar vijfhonderd jaar geleden waren we wijzer en bekwamer dan nu. Denk erover na, word wakker en doe je eigen onderzoek.

Op Aarde hebben we hulp gekregen van onze buitenaardse Palladiaanse broeders en zusters met hun cruciale vermogen om spirituele en mentale krachten in de wereld te activeren. Zij zijn nauw verbonden met onze Lichtwerkerswereld.

De Palladianen stimuleren waardevolle inspanningen, vreugde, licht en liefde op onze wereld om ascensie te bevorderen en de 5D wereld binnen te gaan.

Buitenaardsen zijn in staat grote vooruitgang te brengen in het mentale en spirituele bewustzijn van mensen op Aarde. Weet dat Palladianen en Aardse mensen in veel opzichten op elkaar lijken.

Palladians leven in en komen uit het sterrenbeeld dat bekend staat als de Plejaden. Er zijn zeven sterren in de Plejaden.

De Slapers moeten zichzelf overtuigen om te geloven en te zien wie hun echte vijanden en tirannen zijn. Kortom, alle regeringsacties zijn propagandaleugens om de mensheid op Aarde uit te roeien.

Hoe eerder de mensheid wakker wordt voor de leugens en het bedrog, hoe beter het voor ons allemaal zal zijn. Wees niet bescheiden; laat dit een uitdaging zijn voor iedereen om mee te doen en ons maximale potentieel te bereiken. Onthoud dat onze bevrijding van onderaf moet worden bevochten om langdurige vrede op planeet aarde te garanderen!

Reuzen van de Plejaden

De Gevallen Engelen, bekend uit oude geschriften, waren verbonden met Lucifer, de ‘Lichtdrager’, en het waren ‘rebellenengelen’. De titel ‘Lucifer’ past goed bij het karakter van EA/ENKI, die in opstand kwam tegen hun eigen volk, en de Orion Koningin in het bijzonder, en dus ook tegen Moeder Godin.

 

De Lichtdrager bracht informatie (licht) naar de vroege mensen en verlichtte hen, want licht is informatie. Verder zouden de Sirianen, die hierna volgden, de Wachters/Igigi zijn, dus de Gevallen Engelen.

 

Dit is één manier om ernaar te kijken, maar de Siriërs waren niet degenen die speciaal hierheen kwamen omdat ze vrouwen onweerstaanbaar vonden. Er waren hier geen vrouwen toen de Siriërs kwamen, alleen androgyne mensen. Daarom zijn de echte Hoeders de Plejadische groep die samen met EA, Lucifer, in opstand kwamen. Zij waren degenen die Aardse vrouwen onweerstaanbaar vonden en met hen gingen paren, om later de Reuzen te creëren, zoals we zullen zien.

 

EA, de genetische wetenschapper, wilde zijn creatie (mensen) uitbreiden door misschien een extra set genen aan ons DNA toe te voegen. Dus ging hij naar de Plejaden, meer in het bijzonder een planeet die rond de blauwe zon Maïa draait, en bracht hij 200 Plejaden mee terug naar de Aarde om hem te helpen met genetische experimenten en de mensheid te onderwijzen, aangezien hij de Siriërs die taak niet toevertrouwde.

 

Dat waren de 200 ‘Gods engelen’ die Lucifer (EA) vanuit de ‘Hemel het Orionrijk’ naar de 3e dimensie van materie, de Aarde, bracht. En, bekend werden als de ‘Gevallen Engelen’. Dit was op geen enkele manier vreemd, want de Plejaden was (en is nog steeds) een deel van het Orion Rijk, en EA was de Prins van Orion. Hij moet op vele planeten volgelingen hebben gehad.

 

De meeste mensen denken dat de Gevallenen hier in enorme ruimteschepen kwamen, of gewoon reuzen met grote vleugels waren die op Aarde landden, allemaal mannelijk en mooi om te zien. Toen verleidden ze de aardse vrouwen, hadden seks met hen en hun nakomelingen werden enorme reuzen. Maar dit was niet het geval.

 

Het hele Bijbelse verhaal van de gevallen engelen en de Nephilim gaat over genetische manipulatie. De Plejadiers kwamen hierheen vanuit de KHAA, arriverend via interdimensionale Sterrenpoorten in ruimteschepen, en brachten menselijke mannen met zich mee voor op Aarde.

 

Op hun thuisplaneet waren ze reuzen, maar zoals gewoonlijk konden ze hun ware biologische vorm niet gebruiken om door de KHAA te reizen. Als ze het vuur niet hadden, waren ze beperkt tot het gebruik van Stargates en gewone ruimtereizen, waarbij ze genetisch gemanipuleerde lichamen gebruikten om de barre omstandigheden van de ruimte te weerstaan. Eenmaal aangekomen vonden ze de menselijke vrouwen onweerstaanbaar en copuleerden ze in genetisch gemanipuleerde menselijke lichamen.

 

In menselijke lichamen hadden ze seks met menselijke vrouwtjes, iets wat als taboe werd beschouwd. Dit leverde echter geen reusachtige nakomelingen op; het was net als twee mensen die seks hadden; de nakomelingen waren menselijk.

 

Achter de schermen besteedden de Plejadiers, mogelijk samen met enkele Siriaanse groepen en EA zelf, echter veel tijd aan genetische manipulatie en engineering. De groep van Marciniak heeft hun connectie met Lord EA (of ENKI zoals zij hem noemen) vele malen bevestigd. Het is dus mogelijk dat EA en de Plejadiers ten minste tot op zekere hoogte samenwerkten in de laboratoria.

 

Wat de Plejadiers in wezen deden, was menselijk DNA nemen (het is onduidelijk of ze de Neanderthaler of Erectus lijn gebruikten, of beiden) en dat vermengden met hun eigen Plejadisch DNA. Het resultaat was een ander experiment, maar de nieuwe mens leek waarschijnlijk veel op ons.

 

Donkere Engelen Kinderen

Wie zegt dat beschavingen ‘evolueren’ op alle planeten waar leven is? Waarom kunnen rassen van andere sterrenstelsels deze planeten niet op elk moment in hun ontwikkeling koloniseren, of ze uitzaaien, of ze van elders hierheen transporteren als ze de technologie hebben?

 

En over welk tijdsbestek hebben deze wetenschappers het? Alle tijd is gelijktijdig, dus elke planeet kan tegelijkertijd bewoond worden in het verleden, heden en toekomst, als het concept van tijd eenmaal wordt toegepast. En over welke dimensie hebben ze het?

 

Men kan eindeloos doorgaan en geen van de bovenstaande vragen en opmerkingen wordt door de huidige elitaire wetenschappers in overweging genomen. Ze zijn op zoek naar leven dat op de aarde lijkt en begrijpen niet dat de aarde een zeldzame planeet in het heelal is.

 

Leven bestaat in zoveel andere vormen en in zoveel andere dimensies en dichtheden dan 3D – de dimensie van ‘materie’. Hoewel dit misschien niet helemaal waar is. Er zijn mensen die zich beginnen te realiseren dat er meer is dan ze eerder dachten. Maar om realistisch te zijn, ze hebben veel in te halen en het zal tijd kosten voor traditionele wetenschappers om zich volledig te realiseren en toe te geven dat ze het ‘mis’ hadden, want dit is moeilijk voor hen om toe te geven, en nog moeilijker dat het universum bewustzijn is.

 

Aan de andere kant willen degenen die hen financieren ook niet dat we dit weten, dus als reguliere wetenschappers hun financiering willen behouden, kunnen ze zich maar beter schikken naar wat de financiers willen.

 

Het is aannemelijk dat de Plejadiers na verloop van tijd een andere manier hebben gevonden dan hun laboratoria te gebruiken om Nephilim foetussen te herbergen. Eén oplossing zou kunnen zijn; het DNA van de foetus zo te manipuleren dat het veel langzamer groeide, zodat de baby geboren kon worden met de grootte van een normaal menselijke baby.

 

Eenmaal geboren, begon de baby veel sneller te groeien dan menselijke baby’s en kinderen, en eenmaal volgroeid konden ze 7-35 voet (2,15m – 10m) groot worden, de Plejadiers vermelden dat sommigen van hen wel 300 voet groot waren, dat ongeveer 91 meter is. Het is onzeker of deze enorme reuzen uitgestorven zijn of niet, maar ze moeten het moeilijk hebben gehad om te overleven in de zwaartekracht van de aarde.

 

 

Toen de Plejadische genetische experimenten aanvingen, begonnen reuzen van alle groottes over de Aarde te zwerven van noord naar zuid, van west naar oost. Er wordt gezegd dat deze enorme wezens in het begin goed samenleefden met de bestaande mensen en hen niet al te veel lastig vielen, maar hoe meer zij zich hun voordeel realiseerden door hun grootte en kracht, hoe meer sommigen van hen voordeel behaalden uit deze situatie en zo de kleineren, vanuit hun perspectief, zwakkere mensheid begonnen te domineren. Deze afstammelingen van de Plejadische ‘gevallen engelen’ waren de beruchte Nephilim, die ook hun weg naar het continent Mu vonden.

 

Sommige van deze reuzen waren zeer wijs en zachtaardig en pasten helemaal in de Lemurische samenleving, waar ze van grote hulp konden zijn, zowel door een iets andere kijk op spirituele zaken te geven, kennis die sommigen van hen in hun DNA verankerd leken te hebben, als door zware rotsen en stenen te kunnen optillen om huizen en tempels te bouwen, hoewel die niet zo perfect waren als die, welke door de goden werden gebouwd.

 

Nephilim hadden geen toegang tot dat soort technologie. Zij werkten met hun handen. Stel je een reus van driehonderd meter voor die iets optilt. Een paar van hen samen konden zeker hele zware stenen optillen en verplaatsen, maar misschien geen hele bergen, zoals legenden vertellen.

 

Het is onzeker of de Nephilim wel of niet samenleefden met de Titanen. Het is goed mogelijk dat de weinige Titanen die de vorige cataclysme overleefden in één of enkele groepen terechtkwamen en in één gebied bleven, terwijl de Nephilim vanuit een andere richting naar het grote continent migreerden en dus niet echt met elkaar omgingen. Een andere mogelijkheid zou zijn dat de Titanen wel interactie hadden met de vroege reuzen, en degenen die vriendelijk en zachtaardig tot het einde bleven.

 

Hoe dan ook, er waren nog anderen van de Nephilim die niet zo vriendelijk waren en die zichzelf opzetten om over de mensen te heersen. In andere delen van de wereld was dit niet zo moeilijk te bereiken als in de ‘vrijgeboren’ samenlevingen van de Mu.

 

Na verloop van tijd moeten conflicten heel gewoon zijn geworden, waarschijnlijk zelfs openlijke oorlogen tussen mensen en reuzen. Het kan tijdens zulke conflicten zijn geweest dat de reuzen een smaak voor menselijk vlees ontwikkelden en kannibalen werden, een eigenschap die ze misschien in hun DNA hadden sluimeren van sommige Siriaanse genen. Net als de Siriërs op het slagveld, aten de Nephilim mensenvlees graag rauw en zelfs terwijl het slachtoffer nog leefde, volgens legendes zoals die van Tarawa en andere eilanden in de Stille Zuidzee.

 

De interactie tussen de Lemuriërs en de Nephilim liep over een lange periode, waarschijnlijk tienduizenden jaren, en dit moet de tijd zijn geweest waarin de culturen van Mu zich ontwikkelden, of afnamen, afhankelijk van het standpunt, tot meer stedelijke samenlevingen.

 

Met de hulp van de reuzen konden steden gemakkelijk worden gebouwd en de Nephilim zouden zeker gigantische bouwwerken hebben neergezet om in te wonen. Het Lemurische priesterschap kwam steeds verder af te staan van de rest van het volk. Hele stammen raakten grotendeels afgesloten van de natuur toen ze naar steden of dorpen verhuisden.

 

De sjamanen verloren ook veel van hun natuurlijk paranormale gaven en konden zich niet meer zo gemakkelijk met de 96% verbinden als voorheen. Veel gemeenschappen en steden werden ook overgenomen door mannen die de vrouwelijk goddelijke krachten wilden en daardoor het sjamanisme in hun gemeenschap voorgoed veranderden.

 

Dingen begonnen gewelddadiger te worden en losgekoppeld van de Godinnenenergie en het extatische vuur van de vroege Lemuriërs vervaagde na verloop van tijd.

 

Wordt vervolgd

 

Geef deze informatie door aan iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd, want de tijd zal ons meer vertellen …