Ontwaken betekent begrijpen wat er gebeurt

Er worden de komende weken extreem krachtige energieën naar de planeet Aarde gestuurd waarvan mensen zich bewust moeten zijn, zodat ze kunnen ontwaken en begrijpen wat er gebeurt. Het absorberen van deze energieën, ook al zijn ze heel sterk, kan voelen alsof je tegen de grond wordt gedrukt. Het is belangrijk om te overleven en niet op te geven, om te profiteren van de extra drive in deze energieën. Onze Heer wil dat je overtuigd en gefocust bent op overleven door je aan te sluiten bij de Ascensie. Het is een kritieke tijd in termen van waar we zijn in onze spiritualiteit en vibratie. Velen van ons Pleiadeanen zijn erg moe na zoveel werk voor het Universum om te ontdekken welke vibratie spiritualiteit brengt voor ons medemensen.

 

Het zal een moeilijke tijd zijn, maar deze keer kan het veel ernstiger zijn. Het zou een moeilijke crisis kunnen zijn in de vorm van voedseltekorten of gebrek aan geld als voedselwinkels en banken sluiten.

 

Wees voorbereid, er zal spoedig een golf van openbaringen komen die geen vrede zal brengen, maar je aandacht zal opeisen om te weten waar je de komende tijd mee te maken zult krijgen.

 

Wees er echter van verzekerd dat met alle boodschappen en waarschuwingen die via de media en andere kanalen worden uitgezonden, deze tijd voorbestemd is en voor de meesten van jullie niet helemaal nieuw is.

 

De Aarde bevindt zich in een verschuiving naar een hogere dimensie en dit betekent dat veel mensen deze ascensie naar de vijfde dimensie en het nieuwe tijdperk in onze nieuwe door mensen bestuurde wereld zullen volgen. Mensen die niet meedoen met deze ascensie, omdat ze dat niet kunnen of willen, zullen in de lagere trillingen blijven zonder iets te merken.

 

Onze nieuwe wereld is opgezet om te evolueren in spiritualiteit, liefde en compassie. Probeer een hoge vibratie te behouden, wat betekent jezelf zijn, liefhebben en positief denken.

 

Oude beschavingen van Atlantis, Lemurië en Mu

De oorsprong van het leven op Aarde gaat veel verder terug in de tijd dan algemeen bekend is en is zelfs minder bekend dan de episodes van de menselijke geschiedenis. Het eerste avontuur begon buiten de grenzen van deze planeet en strekt zich uit over sterrenrijken, galactische federaties, toen buitenaardse wezens een bezoek brachten aan de toen bestaande beschavingen van Atlantis, Lemurië, Mu en de beschavingen die pas onlangs zijn ontdekt.

 

Halverwege de vorige eeuw besloten een paar wetenschappers op basis van schaarse bewijzen dat er een verloren continent in de Indische Oceaan moest zijn geweest en ze noemden het Lemurië. Op dit verloren continent, dachten sommigen, leefde ooit een ras van nu uitgestorven mensen genaamd Lemuriërs, die vier armen en enorme, tweeslachtige lichamen hadden, maar desondanks de voorouders waren van de moderne mens en misschien van de lemuren. Hoe absurd dit alles ook klinkt, het idee heeft een tijdlang gefloreerd, zowel in de populaire cultuur als in sommige hoeken van de wetenschappelijke gemeenschap. Natuurlijk heeft de moderne wetenschap het idee van Lemurië allang ontkracht. Maar in 2013 ontdekten geologen bewijs van een verloren continent precies op de plek waar Lemurië zou hebben gelegen en de oude theorieën begonnen weer de kop op te steken.

 

In 1882, in een tijd van relatieve onwetendheid en ongeloof over buitenaardse zaken, schreef de geleerde Ignatius Donnelly in zijn boek over Atlantis:

 

De Antediluviaanse Wereld, “dat de goden en godinnen van de oude mythologieën in feite de koningen en koninginnen van Atlantis waren. Dit was een zeer geavanceerde beschaving vóór de zondvloed en de stichter van opeenvolgende menselijke beschavingen en gemeenschappen”.

 

Duistere machten zijn ontmanteld

De Duistere Machten van de Diepe Staat zijn op alle niveaus ontmanteld, de zuivering is nog steeds gaande. Er zijn grote veranderingen op komst om mensen naar het hogere bewustzijn van de 5e dimensie te tillen naarmate het Licht vordert. De verleden tijd is niet verspild. Eerdere acties waren nodig om alles op zijn plaats te zetten. Om de planeet naar een hogere frequentie van resonantie te tillen, om mensen aan te moedigen vooruit te gaan.

 

De strijd van de duistere machten tegen het Licht is definitief verloren. Ze zullen zich uiteindelijk voor alles moeten verantwoorden. Niemand zal ontsnappen totdat gerechtigheid geschiedt. Ze staan letterlijk met hun rug tegen de muur. Deze keer is de overwinning voor ons.

 

We hebben een monumentale taak voor de boeg om te voorkomen dat de verborgen duistere machten een ravage aanrichten wanneer ze allemaal hun nederlaag moeten accepteren. Als we terugkijken, is er de afgelopen jaren veel gedaan. Het leven op Aarde is tot 2012 ernstig bedreigd geweest.

 

We kunnen hulp krijgen, maar we moeten zelf de veranderingen doorvoeren, want het is onze planeet. Er zal geen angstpsychose meer bestaan. Planeet Aarde zal een vreedzame, probleemloze wereld worden waar iedereen kan gedijen en ontspannen. Wees ervan verzekerd dat ons nieuwe tijdperk al begonnen is.

 

Er komen betere tijden aan; onze nieuwe levensstijl zal heel anders zijn dan die van nu. Het leven zal gevarieerder en meer ontspannen zijn, we zullen meer tijd voor onszelf hebben, het zal een geheel nieuwe manier van leven zijn met zeer opwindende veranderingen in het verschiet. Innovaties die al bestaan zijn ons opzettelijk onthouden door de duistere machten die ze zelf wel hebben gebruikt. Tot nu toe is ons leven een strijd om te overleven geweest, maar het wordt geleidelijk aan beter. Nieuwe ontdekkingen en manieren van leven zullen ons leven heel opwindend maken. Alle komende veranderingen zijn fascinerend en zullen een bepaalde route volgen.

 

Toen je geboren werd, stemde je ermee in om je leven langs een bepaald pad te leiden om de ervaring en kennis op te doen die essentieel zijn voor de komende veranderingen. Families zullen hechter worden. Onthoud dat bepaalde ervaringen nodig waren om je te helpen met deze veranderingen om te gaan. Uiteindelijk zal alles goed komen en zijn zoals het bedoeld was. Deze boodschap is van de Plejadieren.

 

Voortgangsrapport samenvatting

  • De Deep State Masters hebben zich op 9/9/2021 overgegeven. Ze zijn naar Gitmo gevlogen. Op 17 september zouden alle landen het Wereldvredesverdrag ondertekend moeten hebben. Er worden grote onthullingen verwacht.

 

  • Alle geheime genootschappen zullen worden vernietigd. In 1776 was het Mayer Amschel Rothschild, oorspronkelijk Bauer genaamd, die het financiële systeem corrumpeerde om de mensheid financieel tot slaaf te maken. De Rockefellers creëerden het medische systeem dat olie en andere vergiften gebruikt die als pillen worden geslikt.

 

  • Artsen zijn niet goed onderwezen. Het hele medisch universitaire curriculum is immers in beslag genomen, het gaat niet om genezen, maar om de distributie en verkoop van farmaceutische producten om winst te maximaliseren.

 

  • De gepatenteerde (patent #567-6977) Covid injecties bevatten AIDS, andere ziektes en onomkeerbare gifstoffen om langzaam organen van binnenuit te vernietigen ten behoeve van de verkoop van farmaceutische medicijnen om hun winsten permanent te maximaliseren.

 

  • De wereld zal van de Gregoriaanse kalender terugschakelen naar de Juliaanse kalender om een verschil van 5 dagen te corrigeren. De 33e vlakke breedtegraad op de aarde verwijst naar de 33e graad van de Vrijmetselarij. Verstoorde kerken zoals in Sedona Arizona zullen worden uitgeschakeld. Nieuwe mobiele telefoons zullen niet langer straling afgeven.

 

  • Dit nieuwe tijdperk is al begonnen. Er komen betere dingen aan; onze nieuwe levensstijl zal heel anders zijn dan die van vandaag. Het leven zal gevarieerder zijn, we zullen meer tijd voor onszelf hebben, het wordt een geheel nieuwe manier van leven met zeer opwindende veranderingen in het verschiet. De meeste daarvan bestaan al, maar ze zijn opzettelijk voor ons achtergehouden door de duistere machten die ze voor hun eigen voordeel gebruiken.

 

  • Het wereldwijde bank- en monetaire systeem zal worden afgeschaft en vervangen door het QFS systeem. Alle grote banken zullen worden gesloten. Geld zal bestaan uit gouden en zilveren munten. Huizen zullen 70% in waarde dalen en grond 90% tot het niveau van 1950. Het zal gemakkelijker zijn om onroerend goed te kopen. Echtgenoten zullen niet langer behoeven te werken. De werkweek wordt teruggebracht tot 20 uur of minder. Mensen die niet willen werken kunnen nog steeds comfortabel leven en hun hobby’s uitoefenen.

 

  • In onze nieuwe positieve wereld die aan het aanbreken is, zullen alleen wakkere mensen worden toegelaten tot de 5e dimensie van bewustzijn. Er zullen geen heersers zijn; wij allen samen zullen onze eigen levens en ondernemingen beheren. Punt uit!

 

Geef deze informatie door aan iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk aangebroken! Goud is omhoog en de Cabal is omlaag! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd, want de tijd gaat ons meer vertellen …

 

Illuminati, Vrijmetselarij en de Nieuwe Wereldorde!

Een verbluffende video waarin de – nep-Joden – Joodse internationale bankiers worden ontmaskerd als de verborgen hand achter de werking van de Vrijmetselaars en Illuminati figuren die gewoonlijk worden geassocieerd met de samenzwering om de wereld over te nemen.

 

Een zeer nuttige video die chronologisch laat zien hoe de Deep State cabal is ontstaan en gegroeid. Helaas is de kwaliteit van de video niet optimaal. Een echte aanrader om de tijd te nemen deze video te beluisteren.