Terug naar Goud:

De Silk Road is terug uit de geschiedenis. De EUR-Aziatische Trade Zone zal worden gebouwd voor de heropleving van de gouden route die niet kan worden gestopt. De veilige haven is goud en zilver, bars en munten, gedefinieerd als geld. – Ondertussen in opdracht van de Rothschild Khazarian- Maffia – RKM wordt in de MSM excessief informatie verstrekt, dat elke natie die handel drijft met of middels goud gedekt monetair systeem een schurkenstaat is. – Rusland wordt belasterd omdat ze de Amerikaanse dollar als reservemunt in diskrediet brachten en niet meer willen gebruiken voor hun handel en financiële wandel, ze leiden een wereldwijde bancaire actie tegen de dollar. – De oplossing ligt bij edelmetalen als kern van het bankwezen, handel, valuta en conservering van rijkdom. De Amerikaanse dollar is ten dode opgeschreven; de terugkeer van goud is de hoogste tijd.

 

funny-moneyPapiergeld drukken in grote hoeveelheden zonder respect voor de waarde van dat geld is de ‘doodsteek’ voor de wereldeconomie zoals bij velen reeds wijd en zijd bekend is. Overheden kunnen mensen een tijdje voor de gek houden met het drukken van papiergeld, maar uiteindelijk is het onvermijdelijk dat het VERTROUWEN in dat geld verloren gaat. Zonder vertrouwen, is papiergeld niets. Vertrouwen in de dollar is absoluut noodzakelijk om haar status als middel voor economische transacties te waarborgen. De wereldhandel heeft reeds ontdekt dat dit vertrouwen aan het afbreken is, waardoor inmiddels miljarden dollars aan transacties, tussen meer dan 10 landen over de hele wereld, worden uitgewisseld in andere valuta’s dan de doller, of in goud.

 

De Bank van Rusland en People ‘s Bank of China, zijn onlangs overeengekomen om volledig buiten de Amerikaanse dollar te handelen. – Singapore, Maleisië en Qatar hebben ook een valutaswap met China afgesproken. In het geval van Qatar, wordt dit de eerste deal in de oliehandel met een OPEC-land – in het hart van het petrodollar systeem. Ook Canada en Australië hebben onlangs een valutaswap met China getekend! De petrodollar heeft het einde van haar bestaan bereikt.

 

China begint nu ook direct te handelen, buiten de Amerikaanse dollar, met Duitsland, Brazilië, Rusland, Australië, Chili, India en Zuid-Korea.

 

De “too-big-to-fail-banken” die gered werden d.m.v. de bail-out in 2008, zijn nu 37% groter dan ze vóór 2008 waren. – De bullmarkt in de afgelopen jaren is niets meer dan een “rookgordijn-met-spiegels” gecreëerd door de Fed. De meeste overheidsrapporten en statistieken zijn misleidend.

 

“Als de rente teruggaat naar ‘normaal’, bv. een tarief van ongeveer 4% per jaar. Hoe zijn overheden dan nog in staat hun schulden af te betalen? Als alles zal worden terugbetaald, zal het meer dan 30 jaar duren op 4%, – dat betekent $ 58 biljoen om alles terug te betalen wat vandaag de dag verschuldigd is. Als de rente naar 6% gaat, zal het $ 102 biljoen moeten worden.”

 

Overheden zijn een blamage voor een eerlijke democratie, als zoiets dergelijks uiteraard mogelijk is; het is meer oplichterij en bedrog. Rijke, machtige speciale belangen groepen besteden miljarden euro’s aan holle marionetten, wetende dat hun investering ruimschoots wordt terugverdiend als hun marionetten worden gekozen. Het geldsysteem is ook een complete fraude. Het steelt van de belastingbetaler, en beloont speculanten en insiders. Het hele systeem is corrupt en disfunctioneel.

 

Het einde van papiergeld:

Papiergeld is een belofte gekoppeld met iets van waarde, zoals goud. Maar de gouden standaard werd decennia geleden verworpen. Tegenwoordig is de US dollar – en ook alle andere valuta’s – zo goed als het geloof dat mensen erin hebben.

 

Wanneer het geloof verloren is, beginnen de problemen voor zichzelf te zorgen en wel op twee manieren:

 

 • Een snelle, scherpe depressie vernietigt de waarde van alle kredietvorderingen. Leners gaan failliet. Obligaties worden waardeloos. Bedrijven gaan failliet. De hele kapitaalstructuur wordt afgewaardeerd als schulden worden afgeschreven en alle soorten financiële activa hun waarde verliezen. – Deflatie.

 

 • Of, onder druk, gaan de centrale bankiers geld drukken. Schulden worden verminderd omdat de munteenheid haar waarde verliest. De zombies krijgen nog steeds geld, maar het is minder waard. Inflatieaanpassingen kunnen de hoge inflatie niet bijhouden. Pensioenen, prijzen en beloften verzwakken. – Inflatie.

 

Hoe dan ook, in beide gevallen worden alle rekeningen schoongeveegd en een nieuwe cyclus kan beginnen.

 

Dollar in vrije val.                                                                                 

Free-fallBeleggers in leningen over de hele wereld kunnen op de vingers van een hand worden geteld, maar de meesten hebben hun portemonnee dichtgedaan. Ze hebben de slechte tekens aan de wand gezien. – De schuld is gewoon te groot. Deze kan nooit worden terugbetaald. Het betekent financiële zelfmoord voor ze om nog meer goed geld naar kwaad geld te gooien.

 

Geen enkele hoeveelheid gedrukt geld kan zelfs een verschil maken tegenover de biljoenen dollars die Washington van beleggers nodig heeft. – Erger nog: “Washington heeft geen reserves, zelfs geen spaargeld voor een regenachtige dag. Niet eens een Sociaal “Zekerheids-Trust-Fund.” Het is dood door faillissement.”

 

“De Amerikaanse dollar gaat in vrije val als dit nieuws over de hele wereld bekent wordt.” – In obligatiemarkten wereldwijd, dumpen beleggers de Amerikaanse Thesauriers alsof zij radioactief afval zijn. – Als obligatieprijzen crashen schiet de rente omhoog, de onbetaalbare schuld van Washington verandert in een geladen pistool gericht op het hoofd van de natie.”

 

In de eerste fase van de handel op de Amerikaanse aandelenmarkt wankelen en vallen, de aandelen, en dan stort de markt in. De papierenrijkdom van generaties verdwijnt voor ieders ogen als sneeuw in de zon. Miljoenen gepensioneerden die ooit een dikke portefeuille hadden, kijken hulpeloos als hun spaargeld wordt weggevaagd.

 

Sociale aanspraak-uitgaven worden tot nader order opgeschort. Er zullen geen AOW-betalingen aan gepensioneerden worden verricht. Geen gezondheidszorg of andere voordelen ten laste van de overheid. Geen werkeloosheidsuitkeringen, subsidies, of financiële hulp aan behoeftigen.

 

De beschaving begint te kraken. – Miljoenen, die dachten dat ze konden rekenen op de zorg van hun regering vinden plotseling zichzelf berooid, verlaten, en hulpeloos. – Legers van boze burgers gaan de straten vullen met gewelddadige protesten. Anderen zullen wanhopig de dag besteden op zoek naar voedsel.

 

Ondertussen is de overheid net zo wanhopig om te overleven – en zal geen andere keuze hebben, dan de staat van beleg af te kondigen, om oorlog tegen haar eigen burgers te voeren.

 

In de weken en maanden daarop volgend zullen belastinginspecteurs beslag leggen op particuliere spaarrekeningen, huizen en andere eigendommen onder de zwakste voorwendsels. Gevechtstanks, pantserwagens en zwaar bewapende soldaten zullen de straten patrouilleren.

 

De ergste financiële crisis ooit:

EuropeCrisisDe ergste financiële crisis in de geschiedenis zal exploderen, hoogstwaarschijnlijk aankomende herfst. Niet minder dan drie krachtige economische cycli breken dan los:

 

“1. De Kondratieff cyclus – vernoemd naar de Russische wetenschapper die de cyclus het eerst beschreef – voorspelt voor binnenkort grote problemen.

Hoewel de Kondratieff golf geleidelijk is ingekort door de impact op de wereld van technologische ontwikkelingen, zal deze neerwaartse fase vóór 2025 niet eindigen. Tot dan, voorspelt deze cyclus enorme economische pijn, waaronder een steeds zwakkere economie, chronische werkloosheid, stijgende rentetarieven, massale wanbetalingen op publieke en private schulden en nog veel meer.

 

“2. De Juglar cyclus, is een cyclus die vaste investeringen door het bedrijfsleven volgt. Deze cyclus piekte in 2007 met de vastgoedcrisis en gaat nog verder naar beneden helemaal tot in 2025. Dit betekent dat bedrijven contant geld zullen oppotten, herinvestering uit de winst vermijden, minder banen creëren, waardoor de economie bijna tot stilstand zal geraken.

 

“3. The Kitchen Cyclus, ontdekt in de jaren 1920 door Joseph Kitchen, voorspelt ook enorme economische pijn in het verschiet. Dit is een kortere cyclustijd van 40 maanden, ook gerelateerd met de voorraadcyclus bij commerciële bedrijven.

 

Met andere woorden, alle drie van deze beproefde cycli wijzen nu op het uitbreken van economische pijn in de komende tijd: het hamsteren van geld door consumenten en bedrijven, chronische werkloosheid, lager huishoudinkomsten, en uiteindelijk lagere belastinginkomsten voor door schulden geteisterde overheden over de hele wereld.

 

“Deze cycli vallen alle drie samen in oktober van dit jaar: – Op woensdag 7 oktober! – Op die dag, eindigt de huidige cyclus, de cyclus waarin de overheid obscene hoeveelheden schuld ongestraft kan vergaren. En op die datum, begint de volgende cyclus – de cyclus waarin de mensheid de prijs betaalt voor alle gemaakte schulden.”

 

Op die dag zal het overduidelijk zijn dat het niet-betalen van schulden en verplichtingen in Europa, Japan en de Verenigde Staten, voor de ogen van iedereen het vertrouwen begint af ​​te brokkelen.

 

Schuld is de oorzaak van alle ellende:

Europa zal als eerste instorten. De EU viel een paar jaar geleden bijna uit elkaar, sindsdien is er nog meer massale niet-betaalde schulden bijgekomen, in de hele unie. Eerst Griekenland, daarna Ierland en Portugal, en later Italië, Spanje en zelfs Frankrijk, ze kwamen allemaal gevaarlijk dicht bij in gebreke-stelling op hun schulden. Was dat gebeurt, dan waren ze totaal ingestort, vele miljarden dollars en euro’s aan belegd kapitaal over de hele wereld, zou vernietigd zijn, de EU inbegrepen.

 

EU endsTot nu toe zijn het 22 van de 28 aangesloten landen binnen de EU, waaronder de grootste: Spanje, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk – die dieper in de schulden zitten dan ooit tevoren. In Spanje en Frankrijk, is bijna al het geld dat in een heel jaar door hun resp. economieën wordt verdiend, nodig om hun nationale schulden te evenaren. – De regeringen van Cyprus en België hebben elk meer schuld dan hun economieën in een heel jaar produceren. – Ierland 23% meer schuld dan de economie produceert. Portugal en Italië elk zijn 28% meer verschuldigd.

 

De Griekse regering, is nog steeds het ergste eraan toe, zelfs na zes grote reddingsoperaties, zijn ze 75% meer verschuldigd dan de economie produceert. En er is geen einde in zicht: “de schuldenlast van Europa stijgt nog steeds in een alarmerend tempo.”

 

Overregulering, belastingheffing tot op schandalig niveaus en obscene hoogtes van overheidsschulden vermoorden letterlijk Europa. De Italiaanse economie groeit nauwelijks. Frankrijk stagneert, terwijl Duitsland de economische motor van de Unie, onlangs in een recessie raakte. – De regering in Spanje is begonnen met het belasten van bankdeposito’s. Spanjaarden betalen eerst inkomstenbelasting, en dan een andere belasting als hun verdiende geld in de bank wordt gedeponeerd.

 

In Frankrijk, inspecteert de politie routinematig reizigers, op zoek naar grote hoeveelheden contant geld dat uit het land wordt gesmokkeld om belasting te vermijden. In de afgelopen zeven jaar heeft de EU via de ECB herhaaldelijk lidstaten uitgekocht. Maar deze reddingsoperaties hebben alleen politici een licentie gegeven om hun uitgaven roekeloos te vergroten.

 

Ontnuchterende boodschap:

Op Cyprus in 2013, begingen de leiders de misdaad van de eeuw: Om te kwalificeren voor een bail-out van de EU, beroofden ze letterlijk hun eigen banken. Spaarders in Europa en over de hele wereld kregen een ontnuchterende boodschap:

 

“Geen enkel deposito op een Europese bank is veilig. Als we je geld willen hebben, zullen we dat gewoon afpakken.”

 

De Europese Unie zal deze keer niet overleven, als uiteindelijk de euro instort – en, als dat het geval is, liggen in veel van deze landen de burgeroorlogen om de hoek als tegengestelde fracties strijden voor controle. Oude rivaliteiten en wrok onder EU-landen wordt nieuw leven ingeblazen. Zoals aangegeven, wordt oktober a.s. de maand waarin de EU ontrafeling met aan zekerheid grenzende waarschijnlijk gaat beginnen.

 

Japan en de VS zijn de volgenden:

Japan is de volgende, als Europa instort gaat Japan ook onderuit. De EU is de tweede handelspartner van Japan, of te wel de levensader van de Japanse economie – als de uitvoer naar de EU wegvalt, tankt hun economie.

 

americas-liars-1aEn dan breekt de laatste dag van afrekening aan voor Amerika. Als de VS hetzelfde lot ondergaat zoals Europa en Japan ondergingen. – De simpele waarheid is dat de schulden van de overheid in Washington, veel groter zijn dan de meeste mensen beseffen. Iedereen maakt zich zorgen over hun $ 18 biljoen nationale schuld; die gelijk is aan 107% van de waarde van alle goederen en diensten die de VS in een jaar produceert.

 

Maar daarnaast heeft de “Amerikaanse regering nog een andere schuld van maar liefst $ 238 biljoen waarover bijna nooit wordt gesproken. – Dit zijn wat beleefd wordt genoemd de “niet-gefinancierde verplichtingen” – het geld dat verschuldigd is in de eerste plaats aan veteranen en senioren in de vorm van pensioenen, sociale zekerheid en Medicare betalingen. – Alles bij elkaar, bedraagt de schuld van de regering in Washington $ 256 biljoen.”

 

Dat is meer dan 15 keer zo groot als de gehele Amerikaanse economie. En, erger nog, er zijn biljoenen meer dollars aan extra schulden en verplichtingen die zich elk lopend jaar verder opstapelen. Iedereen weet dat de Amerikaanse overheid nooit een cent van deze enorme schulden zal of kan terugbetalen.

 

“Wat de meeste economen weten, maar niet willen zeggen is dat Washington niet in staat zal zijn om haar schulden nog veel langer te onderhouden, een belangrijke daling in de economie kan uiteindelijk Washington in gebreke brengen.”

 

Als dat gebeurt, zal het schatkistpapier van de Amerikaanse overheid, zoals staatsobligaties en schuldbewijzen niet eens het papier waard zijn waarop ze zijn gedrukt. De bodemlijn is dat regeringen, de economie en de samenleving op geleende tijd leven. – Alles zal instorten.

 

Met twee van de grootste handelspartner van Amerika – Europa en Japan – in puin, zal de wereldwijde vraag naar Amerikaanse dollars, aandelen, obligaties en vastgoed verdampen. Waardoor obligatiekoersen onderuitgaan, en de rente omhoogschiet naar niveaus die nu nog onvoorstelbaar zijn.

 

“Dodelijk gewond door instortende vraag naar haar producten en exploderende rente, zal de Amerikaanse economie instorten als een kaartenhuis. De belastinginkomsten die nodig zijn om de rekeningen te betalen – inclusief torenhoge verschuldigde rente op de staatsschuld – zal opdrogen. Bond beleggers zullen hun portemonnee sluiten.”

 

Het is een bekend feit; overheden kunnen niet voor altijd oneindig belasting-heffen, en gelddrukken. Het is gewoon onhoudbaar. Dus, de dag van afrekening moet komen waarop dit allemaal instort. De enige overgebleven vraag was: “Wanneer?” – Hier het antwoord:

 

“Cycli laten zien dat de sterkste krachten in het economische universum dit najaar bij elkaar komen. De wereldwijde overheidsschuld stort in, welke in Europa zal beginnen, en dan zich snel verspreidt naar Japan in 2016, en onvermijdelijk naar Amerika.”

 

Wat te verwachten:

Een hogere rente betekent dat de schuld hoger wordt, terwijl de rente telkens meer en meer omhooggaat. Dat is het begin van de doodsspiraal zonder uitweg. Dat een hoop ellende gaat veroorzaken:

 

 • Chaos.
 • Gedwongen merkbaar hogere rente.
 • Dramatische stijging van kosten voor het kopen van een huis.
 • Double-digit dip in vastgoedprijzen.
 • Minder investeringen door het bedrijfsleven.
 • Stijgende werkloosheid.
 • Cascade effecten in de wereldwijde economie.
 • Instorting van de zogenaamd veilige obligaties.
 • Verlaging van aandelenkoersen.
 • Olie geprijsd in andere valuta dan de dollar of zelfs in goud.
 • Einde van de petrodollar.

 

 

Als dat gebeurt, hebben alleen degenen met hun geliefden kans van overleven als die zich hierop hebben voorbereid, op zijn minst v.w.b. het behoud van hun rijkdom en kwaliteit van leven.

 

Er valt nog wat positief nieuws te melden.

 

 1. Er is nog steeds ‘enige’ tijd ter voorbereiden.
 2. Om o.a. je bezit aan rijkdom in veiligheid te brengen, en te laten meegroeien, als de juiste maatregelen worden genomen.
 3. Er zijn goedwillende krachten die willen meehelpen, bij het…

 

Omverwerping van Rothschild Khazarian Maffia – RKM:

Als het volk massaal het vertrouwen in het ongedekte geld opzegt, zal het monetaire systeem zeker ineenstorting en verliest de RKM hun machtigste wapen tegen de mensheid. Dit is precies waar alle burgers kunnen samenwerken in de verandering voor een betere wereld, bevrijd van onderdrukking, en te leven in volle vrijheid, zonder armoede, in grote welvaart, voor iedereen op aarde. –

 

Simpel te realiseren ‘gewoon het vertrouwen in het muntsysteem beëindigen.’ Door nationalisatie te eisen van centrale banken om te starten met de uitgifte van ondersteunde regeringsvaluta, opdat de geldcreatie in handen van het volk komt – net zoals het IJslandse volk eiste en verkreeg. – Eenmalige afschrijving van alle schulden, zowel publieke als private, en teruggave van alle door de cabal illegaal verkregen financiële activa.

 

Bekijk onderstaande documentaire om te begrijpen dat de komende ineenstorting tien keer erger zal zijn dan die van 2008.

 

Om de hectische machtsstrijd achter de schermen te begrijpen die in de VS en elders plaats vindt, is het de moeite waard een kijkje te nemen in de tot nu toe geheime geschiedenis achter de a.s. faillissementen van regeringen. – De White Dragon Society en Chinese koninklijke familieleden Stolen goldhebben bewijsstukken gepresenteerd welke de geschiedenis van de 20e eeuw herschrijft. – De documenten beschrijven geheime overeenkomsten tussen de Amerikaanse presidenten Franklin Roosevelt en Harry Truman en de Chinese Nationalistische leider Chiang Kai-Sjek en met leden van de Manchu koninklijke familie. De documenten laten zien hoe Roosevelt, Truman, en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken George C. Marshall, over langere tijd, 20 schepen beladen met Manchu goud naar de VS verscheepten, en op frauduleuze wijze het edelmetaal gebruikten voor de financiering van Roosevelts New Deal en het Marshallplan.

 

De goudtransporten naar de Verenigde Staten begonnen in de jaren 1930 onder de belofte dat het goud zou worden gebruikt voor de financiering en ontwikkeling van Oost-Azië, en de oprichting van een federatie bestaande uit Mantsjoerije, China, Korea en Japan, zo meldden koninklijke familiebronnen. – De Amerikanen gaven de Mantsjoerijnen drukplaten om hen in staat stellen zelf dollars te drukken.

 

De twee huidige erfgenamen van het Manchu goud zijn Kim Young Hee en Zhang Sheng Zhi. Ze beweren te worden achtervolgd om vermoord te worden, omdat ze de wettelijke rechten en levering op dit goud ter waarde van $ 30 biljoen opeisen.

 

De eigenaren van de Amerikaanse tak van de Federal Reserve Board, Bush / Clinton / Rockefeller / Rothschild, etc. – worden gevraagd hun schulden te betalen aan de rest van de wereld in goud. Om die reden zijn ze wanhopig en proberen d.m.v. een frauduleuze aanspraken recht te hebben op het Manchu goud dat ze jaren geleden gestolen hebben, en al lang hebben opgebruikt.

 

De Khazarian maffia is wanhopig op zoek om dit goud elders te stelen. De Lehman schok van 2008 kwam omdat de corporate VS niet in geslaagd was om een ​ betaling in goud te maken. – Daarna organiseerden ze de rode shirt opstand met protesten in Thailand die bedoeld was om de voogdij te verkrijgen over de enorme historisch Thaise goudschat. – De Arabische lente in Tunesië en andere Arabische landen waren ook gericht op de confiscatie van de goudschatten die deze landen hebben. – De invasie van Mali werd uitgevoerd om hun goudmijnen in bezit te nemen. – De kunstmatig geactiveerde aardbeving op Haïti was bedoeld ter verkrijging hun goudmijnrechten. – De invasie van Libië was een mislukte poging om het goud van Kaddafi te stelen. – De aardbeving met tsunami aanval op 11 maart 2011 in Fukushima, Japan gericht op de nucleaire centrales was bedoeld om het goud van de Japanse keizer af te persen.

 

De RKM jagen verwoed op koningshuizen voor claims op hun historische goud reserves. Dit is de reden waarom het Obama regime Iran met een vriendschappelijke deal benaderde om de Perzische historische goudenschat ter waarde $ 46 biljoen in bezit te krijgen, volgens de huidige erfgenaam van de Perzische troon. De Iraniërs hebben afwijzend gereageerd, door publiekelijk de Amerikaanse overheid te beschuldigen van hun betrokkenheid bij 9/11, aangevuld met andere waarheden. M.a.w. de RKM zal nooit het Perzische goud in handen krijgen.

 

Meer over de achtergrond en werkelijkheid van nu; de VS overheid heeft rebellen in gehuurd en betaald om een rassenoorlogen te beginnen in Ferguson, Baltimore, Seattle, Garland, en elders, in de hoop de onrust te gebruiken die tot een ​​burgeroorlog moet leiden om de aandacht van hun eigen problemen af te leiden. De intentie om WW3 te beginnen, wordt geboycot vanuit het Pentagon, volgens betrouwbare bronnen.

 

 

WAARSCHUWING financiële ineenstorting in 2015, wees erop voorbereid:

 

Global Financiële Crisis:

Documentaire waarom de Financiële wereld ineenstort.

Deze documentaire laat zien waarom we geconfronteerd worden met wereldwijd een financiële crisis en kijkt naar voorgaande financiële instortingen zoals in 2008 en laat zien dat we opnieuw een wereldwijde financiële instorting gaan beleven. De documentaire is een van de beste presentaties op zoek naar de oorzaken van beurs crashes en legt uit waarom de volgende waarschijnlijk onvermijdelijk is. – Wat zijn de oplossingen? Wel er zijn eenvoudige oplossingen, maar overheden en centrale banken negeren die en leiden de mondiale economie bewust in een crisis – een angstaanjagende blik op wat er zou kunnen gebeuren in de nabije toekomst in de wereldeconomie. De schulden zijn te hoog; banken worden op een roekeloze manier geleid en daartoe aangemoedigd door de centrale banken en overheden.