Het plaatje:

De waarneembare werkelijkheid is niet ‘incompetentie’ dat de wereld op haar economische knieën heeft gebracht, met een opgelegd beleid van belastingverhogingen en economische bezuinigingen in de betrokken landen nu geconfronteerd met catastrofe, en derhalve moeten worden gered door bail-out bijdragen uit andere landen om de EU overeind te houden. Als alleen ‘incompetentie’ het probleem was, dan zou de taak heel eenvoudig zijn door de ‘incompetenten’ te vervangen door ‘competenten’. Maar zo is het niet. Ze zijn zeer bekwaam in het volgen van de agenda Incompetencevan berekende incompetentie met als doel de creatie van een enorm probleem op zoek naar een oplossing. Het is de samenzwering om de wereld te veranderen in een totalitair dictatorschap, geleid vanuit Israël, door de Rothschild Khazarian Maffia.

 

Alle westerse leiders zijn insiders in dit complot, die het gedicteerde script volgen, geschreven door de Khazarian Maffia. De gemanipuleerde economische implosie van Griekenland, Ierland, Portugal, Italië en Spanje heeft een enorm probleem gecreëerd op zoek naar een oplossing en wat nu wordt voorgesteld, is om wat er nog over is van de nationale soevereiniteit te verwijderen, teneinde het probleem dat ze geschapen hebben te ‘fixen’. Het is het reeds bekende probleem-reactie-oplossing beleid, dat leidt tot de volgende grote stap op weg naar de totalitaire staat EU en de rest van de wereld. De euro op zich was nooit als ​​doel bedoeld. Het plan is voor één enkele mondiale elektronische valuta. Het uiteindelijke plan is de euro in prullenbak te laten verhuizen – evenals de US dollar – om naar een globale elektronische munt te gaan, met als resultaat gemakkelijker wereldwijde controle.

 

 

De hindernis van massale hoeveelheid schulden maakt het onmogelijk voor de wereldeconomie zich te herstellen – dat is ook niet de bedoeling van de Khazarian maffia die hun marionetten overheden als zodanig hebben geïnstrueerd. – Nog erger dan onbeheersbare schulden, is de samengestelde rente op deze schuld. De EU en de VS schulden, belopen honderden biljoenen samengestelde rente dragende schulden nu nog belast met een lage rente vanwege ZIRP – het zero rentebeleid. Maar als de rente stijgt, zullen deze schulden onderhevig zijn aan een hoger rentetarief, dat de totale schuld met honderden miljarden in euro’s en dollars zal verhogen. Zonder enige twijfel betekent dit: Default, Faillissement, uiteindelijke sluiting, en de grootste markt instorting in de geschiedenis. De overheersende trend in de wereld is nu afbouw van schulden en deflatie, wat uiteindelijk leidt tot default en faillissement. – Dus, de huidige trend van samengestelde rente dragende schulden is absoluut onhoudbaar. En als het uitzichtloos wordt, zal dat leiden tot de totale ineenstorting, en de grootste beermarkt in de geschiedenis.

 

Gold Versus Fiat CurrenciesSchuld vernietigt rijkdom. Zilver en goud zijn geen symbolen van rijkdom; ze zijn rijkdom. Al het goud ooit gewonnen in de wereldgeschiedenis is nog steeds bij ons, een deel vermomd in de vorm van sieraden. In tegenstelling tot goud, wordt zilver verbruikt in de industrie. Miljarden ounces zilver waren eigendom van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Dat zilver is verdwenen ofwel opgebruikt door de industrie of opgepot door beleggers.

 

De meeste mensen hebben geen idee dat in de afgelopen zes jaar, de EU, de VS en Japan letterlijk biljoenen aan nieuwe euro’s, dollars en Yen uit dunne lucht hebben gecreëerd. Tegelijkertijd – sinds 2006, is de nationale schuld in deze landen verdubbeld.

 

‘Welvaart kan niet door een centrale bank uit lucht worden gemaakt.’

 

Spoediger dan de meeste mensen verwachten, zal de bevolking haar vertrouwen in het monetaire systeem verliezen, als gevolg van het feit dat beleggers over de hele wereld zich realiseren dat papierenvaluta’s niet langer de “veilige haven” zijn die ze ooit waren. En wanneer dat geloof is gebroken, wat binnenkort gaat gebeuren, dan is de macht van de Khazarian Maffia snel gebroken. – In een wereld van massieve schuld, als één munt het vertrouwen verliest, volgen de anderen ook, en daarmee gaat bijna al het andere mee, zoals aandelen, obligaties, grondstoffen, onroerend goed, enz. Als de valuta instort, wordt de hele economie vernietigd. Het merendeel van de landen zullen ernstig pijnlijden. Middenklassen worden weggevaagd. De manier waarop mensen wonen, werken, reizen, sparen, en investeren – alles gaat veranderen. Een deel ervan op een manier die de meeste mensen zich niet eens kunnen voorstellen.

 

De veranderingen:

De echte zorg is wat er gebeurt met gewone burgers – vooral de middenklasse. Als regeringen failliet gaan verdwijnt de welvaart van alle burgers – een deel of alles van hun spaargeld is in gevaar. Drastische veranderingen in pensioensystemen en sociale zekerheden zijn onvermijdelijk. Pensioenfondsen zullen in beslag worden genomen, of belast worden met enorme belastingverhogingen. Er komt zelfs een nieuw soort opgelegde “weeldebelasting“, een belasting op al je spaargeld en waardevolle activa zal worden toegepast. Alles is mogelijk. Het wordt alleen maar erger. Wanneer de valutacrisis uitbreekt zal de nummer één prioriteit voor de overheid zijn om de bestaande hoeveelheid kapitaal te beheersen. Allerlei nieuwe wetten en regels zullen worden ingevoerd over wat je mag doen met je eigen geld. Waar en hoe je geld mag bewaren en verplaatsen.

 

inflationHoge inflatie zal optreden als al die biljoenen en biljoenen nieuw gedrukte valuta’s hun weg in de economie vinden. Het gaat voor senioren en iedereen die afhankelijk is van de overheid voor inkomsten bijzonder moeilijk worden. – Een totale instorting van de aandelenmarkt, neem 2008, gecombineerd met de Zwarte Maandag crash van ’29 die te gelijk op dezelfde dag gebeuren. De middenklasse zal worden weggevaagd. De echte catastrofe zal het effect zijn van dit alles op onze samenleving en onze vrijheid.

 

Om duidelijker te zijn, de komende crisis zal niet alleen een bancaire en hypothecaire ramp zijn, het zal een totale “valutacrisis” zijn een van het soort de wereld nog niet eerder heeft meegemaakt. De spaargelden van miljoenen mensen kunnen van de ene op de andere dag worden weggevaagd. De beurs kan met 50% of meer crashen. De manier van leven zoals gedurende de afgelopen vijftig jaar genoten, kan in één klap tot een einde komen. En dit is niet een kwestie van of dit zal gebeuren, maar alleen van wanneer.

 

De vernietiging:

Als het geld van een natie wordt vernietigd, gaan de ondernemingen ook ten onder. Het volgende slachtoffer worden vriendschappen en familierelaties die opbreken. Het geloof in het geld is van cruciaal belang voor een vrije samenleving. Zonder het gevoel van normaliteit, kunnen ondernemingen en de handel niet functioneren.

Financial destructionHelaas zullen de mensen geen idee hebben wat te doen als er lange rijen voor de ATM staan – of wanneer banken beginnen ​​te sluiten. Ze hebben geen idee wat te doen als winkels stoppen met het accepteren credit cards, de elektronische munt, in dollars, euro’s of wat dan ook als betaling. Wees ervan overtuigd dat als gevolg van sociale onrust dit in CHAOS gaat veranderen, vooral in de steden. Mensen zullen zich heel, heel ongelukkig voelen als ze de tv op een ochtend aanzetten en horen dat hun spaargeld opeens een fractie is geworden van de vroegere waarde die het had. Terwijl de prijs van alles, zoals melk en brood omhoogschieten.

 

De zwakte:

Dit is precies de zwakte van het “papiergeld” – overheden hebben de macht het papier “wettig betaalmiddel” te verklaren – maar ze hebben niet de macht om dat geld WAARDE te geven. Niemand, zelfs politici zullen je dat niet vertellen. – Alle Centrale Banken moet worden afgeschaft. De gemiddelde burger heeft echt geen idee hoe gevaarlijk en corrupt het Centrale Bank System en hun regering zijn.

 

 

Over de hele wereld, begonnen overheden aan een out-of-controle-experiment met d.m.v. schuld gedekt geld, dat ze zelf als ‘schuldvrijgeld‘ hadden kunnen uitgegeven – zonder rente. – In de wereld van nu wordt kredietgeld in absurde hoeveelheden uit lucht gedrukt – en wel zoveel geld is ervan geleend, dat het nooit en te nimmer kan worden terugbetaald aan de schuldeisers. – Het duurde voor de Verenigde Staten, “216 jaar om $ 8.5 biljoen in schulden op te lopen… en dan ternauwernood 8 jaar om dat bedrag te verdubbelen.” – Regeringen zullen niet in staat zijn om iets tegen deze crisis te doen, omdat ze die zelf hebben gemaakt!

 

De Actie:

Tegen de tijd dat mensen een ernstige valuta crisis waarnemen, zal het te laat voor ze zijn om zichzelf te beschermen. Geen enkele regering zal je waarschuwen of redden. Beter is het jezelf hierop voor te bereiden, nu dit nog voor bijna iedereen opmerkelijk eenvoudig is.

 

Houd in gedachten: De beste plek op aarde is waar je woont, maar het is belangrijk dat je nu actie onderneemt. Begin met te beseffen dat je financiële veiligheid in eigen handen ligt, wacht niet of verwacht niet dat je regering of een andere instelling de problemen zal oplossen. Dat zal zeker niet gebeuren.

 

Echte monetaire hervorming zal pas komen NADAT een grote muntcrisis heeft plaats gevonden. En voor de meeste mensen is dat veel te laat. Dat zal pas zijn na een catastrofale beurscrash, na de faillissementen van tientallen financiële instellingen, en nadat de spaargelden van vele mensen volledig weggevaagd zijn.

 

De Markt:

Als het geld niet kan worden vertrouwd – zijn de prijssignalen in de markten over de hele wereld niet meer betrouwbaar. Dat maakt het moeilijker voor mensen om arbeid en kapitaal internationaal uit te wisselen. Het hele systeem breekt op als gevolg van de onvermijdelijke fouten die mensen gemaakt hebben met de wijze hun geld te investeren en te sparen. – De enge waarheid is dat veel mensen, waaronder bijna elke politicus, dat niet begrijpen.

 

Voor sommige mensen komt de enige waarschuwing die ze krijgen van sites zoals deze, waarom de naam ‘The Final Wake Up Call’ werd gekozen. Om je ten slotte wakker te maken en voor te bereiden op de situatie die komen gaat, om jou, jouw familie en je vrienden te informeren over wat gebeurt en gaat gebeuren. Je zult dat niet horen of lezen in de MSM, totdat het al is gebeurd. En de overheid zal daarover geen woord zeggen, want dat zal tot paniek leiden. Deze follow-up crisis kan letterlijk van de ene dag op de andere beginnen, zoals dat ook gebeurde in Groot-Brittannië in de jaren 1970. Verwacht deze crisis niet veel later dan oktober aanstaande. Als je recentelijk op deze site bent gekomen, bekijk dan de ‘home’ page waar alle eerder gepubliceerde artikelen overzichtelijk zijn gepresenteerd t.b.v. een snelle informatievergaring.

 

 

De burger wordt als een citroen uitgeknepen:

De veelheid aan belastingen is ongelooflijk gegroeid, en dat zal nog steeds erger worden. Alle belastingen bij elkaar opgeteld, van inkomstenbelasting en de veelheid aan onzichtbare belastingen verborgen achter steeds meer en hogere boetes en kosten, verhogen het percentage van het inkomen dat naar de overheid gaat, en ongekende proporties heeft aangenomen. Een artikel hierover op Gazette.net belicht dit thema in detail:

 

“Denk aan alle manieren waarvoor de burger wordt aangeslagen. Bij de geboorte (geboorteakte), als we sterven (overlijdensakte), als we geld verdienen (inkomstenbelasting), wanneer we geld uitgeven (omzetbelasting), als we een eigen woning kopen (OZB), als we de woning verkopen (meerwaarde belasting), als we naar een concert of een balspel gaan (amusementsbelasting), als in een hotel logeren (toeristen belasting), als we zelf een auto hebben (licentie, registratie, tol, wegenbelasting, brandstof toeslag en luxe belasting), en speciale belastingen op mobiele telefoons, tabak, alcohol, energie, enz. Dan, als we sterven, belasten ze onze inkomsten helemaal opnieuw (erfrecht en successierecht). Ze belasten zelfs onze stoelgang (rioolbelasting en waterschapsbelasting). Zelfs onze huisdieren worden jaarlijks belast.

 

sqeezed middle classDe middenklasse wordt weggezogen in het economisch afvoerputje, zodat die en de arbeidersklasse de lijfeigenen ten diensten van de kleine groep Elite worden, die zichzelf beschermen tegen de lijfeigenen door klassen scheiding met voldoende afstand. De Orwelliaanse tirannie welke met de dag duidelijker waarneembaar wordt. De armen worden armer gemaakt en degenen die niet arm zijn worden snel armer gemaakt.

 

Mensen die noch arm, noch superrijken zijn of geen deel uitmaken van de bloedlijn cabal worden het doelwit in de volgende fase van deze humane massa onderdrukking. Kijk naar wat in Cyprus in maart 2013 gebeurde met privé bankrekeningen die in beslag werden genomen en geplunderd. – Na de extra belastingen en bezuinigingsmaatregelen, gaan de samenzweerders nu rechtstreeks naar de individuele activa van mensen, zoals in het geval van Cyprus. Toen een reddingsoperatie werd bereikt en overeengekomen in opdracht van de Trojka, die bestaat uit de Rothschild-gecontroleerde Europese Commissie, met de in Rothschild-eigendom ECB, Rothschild-gecontroleerde IMF, aangevuld met Rothschild-eigendom Duitsland in de mix die de bezuinigingsmaatregelen dicteerde bij monde van Angela Merkel. Deze deal kan beter overheidsdiefstal worden genoemd, toen deposito’s van burgers in beslag werden genomen – GESTOLEN – voor de bail-in van de Cypriotische banken. – De ene dag leefden de mensen nog comfortabel van het geld waarvoor ze hun hele leven hadden gewerkt en gespaard, de volgende dag was het meeste ervan verdwenen – gestolen door de overheid en het bankwezen.

 

Wat in Cyprus gebeurde met de banken die door de Goldman Sachs-gemanipuleerde Griekse financiële ineenstorting getroffen werden, was reeds lang van te voren gepland, voordat het verhaal in de media kwam. – Alles wat nodig is om de crisis blijvend te escaleren – is al gepland – en het volgende dat wordt verklaard, luidt “de overheid kan zich het depositogarantiestelsel niet langer veroorloven”, wat het sein is om elke bankrekening ook de hele kleinen te confisqueren. Dan worden alle bankrekeningen leeggehaald om hun mega-rijke, mega-arme Orwelliaanse globale staat te realiseren.

 

Het Cyprus precedent heeft het vertrouwen in het bankwezen zwaar beschadigd en maakt bankfaillissementen nu nog kansrijker want dit is deel van het RKM script. – Griekenland is niet langer een lid van de EU – het is een kolonie en dat is wat de Archon bloedlijnen willen bereiken door alles in beslag te nemen en zo de massa te onderwerpen.

 

Griekenland is in het verleden met haar kredietverstrekkers voor de bailout van het land overeengekomen haar goudreserves van 111 ton als onderpand te geven. Het plan is om uiteindelijk hetzelfde te doen met het veel goud rijkere Portugal – 382,5 ton, Spanje – 281,6, Frankrijk 2,435.4 ton, en Italië 2,451.8 ton. De Rothschild Khazarian Maffia willen al het goud van de wereld voor zichzelf hebben. – Ze maken de bevolking zo wanhopig dat ze ofwel zullen instemmen met wat ze wordt verteld te doen, of ze zullen te zwak zijn om weerstand te bieden.

 

fedreserveHet corrupte en verdorven bancaire systeem crashte in 2007 met de meest extreme gevolgen voor de mondiale economie en voor miljarden mensen, en toch werd geen enkele belangrijke speler zelfs gearresteerd, laat staan ​​veroordeeld voor hun georganiseerde misdaden tegen de mensheid. De leiders van banken als Goldman Sachs en JP Morgan (Rothschild banken) besturen hun criminele ondernemingen in de wetenschap dat ze eigenaar zijn van de overheid, alle belangrijke instanties, en rechtbanken die hen ter verantwoording zouden moeten roepen. – De kleine man wordt gedurende vele jaren gevangen gezet voor kleine drugs of financiële delicten, terwijl HSBC bank aangetoond en bewezen schuldig was aan het witwassen van miljarden dollars in geld voor het Mexicaanse drugskartel (Rothschild eigendom) zonder dat een leidinggevende bestuurder hiervoor werd aangeklaagd.

 

 

Als Griekenland in gebreke blijft zullen haar activa in beslag worden genomen en zal het land niet in staat zijn internationale handel te drijven. Griekenland wordt tot moes gemalen, en dat is de blauwdruk voor elk land. De aanpak is de mensen over een periode van tijd te verzwakken totdat ze zo zwak zijn dat ze alles zonder protest accepteren. Dit is wat de RKM doet om het menselijke ras te onderdrukken, en inmiddels heeft dit een vergevorderd stadium bereikt.

 

De definitieve crash van het huidige monetaire systeem is vrijwel zeker gepland en zal worden gerealiseerd via de ‘instorting van de derivatenmarkt’. Fraudeurs beschermden hun financiële inzetten met vals spelen door iemand anders hun risico’s te laten overnemen door de verkoop van hetzelfde financiële ‘product’ aan meerdere kopers te verkopen, die allemaal denken dat zij de enige eigenaar ervan zijn. Het is een andere voorbereide ramp die staat te gebeuren. – Voor als dit gebeurt, hebben de banken reeds toestemming om de activa van spaarders in beslag te nemen– ook jouw activa – om hun blootstelling aan de mislukking van de derivaten te financieren, het plan is om de meerderheid van de wereldbevolking snel en efficiënt te beroven. Lezers kunnen beter beginnen met het maken van plannen en je zo goed als mogelijk hierop voor te bereiden, omdat het ‘point van no return’ reeds is gepasseerd. De eerste waarschuwingen kan uit Griekenland komen, en/of de CME – Chicago Mercantiel Exchange, waar belangrijke derivaten in de toekomstmarkt in Chicago en New York worden verhandeld.

 

Ergste Schulden Crisis ooit:

Debt crisisDe grootste en ergste schuldencrisis ooit nadert snel. Griekenland staat op haar kantelpunt. Griekenland krijgt of concessies of helemaal niets, dat zal niet veel uitmaken, want volgende maand, moet Griekenland een aflossing van € 2.6 miljard verrichten. En in juli en augustus, een terugbetaling van maar liefst € 8.7 miljard waarvan € 7 miljard aan de ECB. – Er is geen enkele manier waarop Griekenland die schuld kan betalen. Het heeft het geld niet. Evenmin kan Griekenland de schuld door rollen zonder een betaling van extreem hoog rentetarief van 12 procent voor 10-jaar geld. Dit zal het land failliet verklaren. – Ondertussen, duwen het IMF en de ECB meer en meer bezuinigingsmaatregelen door de strot van het Griekse volk – allemaal in de naam dat obligatiehouders en de overheid moeten worden terugbetaald.

EU debt chartHet is niet alleen Griekenland, dat het omslagpunt heeft bereikt. Heel Europa staat op het punt onder te gaan. Zoals blijkt uit bijgaande grafiek. Terwijl Griekenland het ergste is, Italië of Portugal liggen niet ver achter. – Acht EU-landen hebben schulden net boven of onder de 100 procent van het BBP-niveau. Niet één van deze landen is in staat om haar schuld te voldoen, zelfs niet Frankrijk.

 

Bovendien is de soevereine schuldencrisis niet beperkt tot Europa dat is slechts het startpunt. In Japan bedraagt de schuld ​​méér dan 124 procent van het BBP, bijna $ 12 biljoen. En het ergste van alles is, niemand minder dan de Verenigde Staten met haar $ 18 biljoen nationale schuld – maar in werkelijkheid volgens GAAP accountingsregels met meer dan $ 215 biljoen – de ergste en grootste schuld in de geschiedenis van de beschaving, die op bijna 12 keer het BBP staat.

 

De Wakeup Call:

De waarschuwingsborden hangen aan de muur. De Fed zelf heeft aangekondigd dat sinds 2003 de tegenwaarde van de Amerikaanse dollar is gedaald met maar liefst 20%. Het IMF heeft een geheel nieuwe wereld reserve valuta-systeem in voorbereiding, de SDR dat niet beter is omdat dit gebaseerd is op ongedekt papiergeld, dit keer met de steun van een aantal internationaal erkende ongedekte papierenvaluta’s.

 

Uiteindelijk – zullen de Amerikaanse dollar en andere papiervaluta’s in crisis vallen en de mens wakker schudden, omdat beleggers en andere investeerders de papierenmunt als alternatief zullen verwerpen. – Deze essay is niet bedoeld om te proberen je bang te maken. Op dit moment moeten alle mensen wakker worden, om de werkelijke feiten onder ogen te zien – en de logische conclusie trekken over wat onze overheden hun volk hebben aangedaan, of beter hebben nagelaten te doen.

 

Toekomstige regeringen moeten worden gevormd op basis van meritocratie, waar mensen met een bewezen record de leiding over het land nemen en regeren in het belang van het volk die hen de leiding heeft toevertrouwd. Politieke partijen zullen worden afgeschaft, deze waren een uitvinding van de Khazarian Maffia om mensen in de slaapmodus te houden. Er bestaat geen democratie, reeds eeuwenlang heeft deze niet bestaan, het was allemaal bedrog, om kiezers met beloften van politici te verleiden die nooit werden nagekomen, alleen maar om de kiezer een gevoel van invloed zonder substantiële betekenis van zeggenschap te geven. De waarheid is dat de Khazarian Maffia al lang van te voren de richting voor het landsbestuur heeft bepaald.

 

WORDT WAKKER en begrijp dat politici die werden gekozen om leiding te geven niet eerlijk zijn, die jou en alle anderen keer op keer hebben misleid. Deze politici zijn marionetten gefinancierd en omgekocht door de Khazarian maffia, om de kiezers naar slavernij te leiden.

 

Laatste vraag:

Wil je de stappen ondernemen die nodig zijn om voldoende voorbereid te zijn? – Hopelijk doen jullie dat allemaal. Eén ding dat zeker kan worden gedaan is je rijkdom beschermen. En voor alle andere belangrijke voorbereidingen zoals water, voedsel, energie voorziening, warmte, huisvesting, etc. is het verstandig gespecialiseerde sites te bezoeken die vele goede suggesties geven. – Bedenk: dat goud en zilver zwaar ondergewaardeerd zijn.

 

“De centrale planners hebben een moeilijke tijd om de goudprijs onder de US $ 1200/ounce en zilver onder de US $ 16,20/ounce te houden. Het lijkt erop dat beide metalen klaar zijn om naar boven uit te breken.”

 

Gold billionValuta’s sterven vaker dan de meeste mensen beseffen. Er zijn in de afgelopen honderd jaar meer dan 20 hyperinflaties geweest. Het moet niemand kunnen verbazen dat slechte dingen gebeuren als autoriteiten de bevoegdheid hebben om oneindige hoeveelheden geld te creëren. Wat verbazingwekkend is, is dat velen deze lieden nog vertrouwen omdat ze net genoeg geld creëren voor het welzijn van de mensen, maar geen cent meer. – Jeff Thomas wijst erop dat sommige landen eindelijk beseffen dat het gewoon een kwestie van tijd is totdat alle fiat valuta’s sterven. – Ze kopen stilletjes goud, zodat ze iets bezitten van werkelijke waarde voor als de wereld zich realiseert dat het papiergeld waardeloos is.

 

Als het huidige systeem crasht zullen landen die goud bezitten eerder herstellen. Wie het meest goud heeft, zal de meest echte rijkdom bezitten, en die krijgen de prominentste plaats aan de onderhandelingstafel voor de komende decennia.

 

Bitgold, is een nieuwe vorm van goudopslag en transfer. Het is een veilig mobile betaalservice die gebruikers in staat stelt om hun rekeningen in goud te betalen. – Het is nog te vroeg om te zeggen of het een bruikbare verandering zal zijn.

 

De grootste zilverroof in de geschiedenis – door Ted Butler

Silver coin Philharmoniker“Met de medewerking van de federale overheid, was JP Morgan tegen het einde van het jaar 2008 in staat om de zilver (en goud) prijzen fors om laag te draaien, en als gevolg van de dalende metaalprijzen streken ze meer dan een miljard dollar op. Zo waren ze in staat om de sterk in waarde gedaalde shortposities geërfd van Bear Stearns te compenseren. – JP Morgan herhaalde vervolgens dit proces met de verkoop van extra grote hoeveelheden korte COMEX contracten om de prijs van edelmetalen te drukken, om zo tijdens rally’s als de prijzen daalden de korte posities weer terug te kopen. De winst van JP Morgan op deze korte contracten van COMEX edelmetalen bedroeg honderden miljoenen tot zelfs miljarden.”

 

 

 

PANIEK IN HET WESTEN = $ 150 SILVER – Alasdair Macleod

Volgens John Williams van shadowstats, hebben feitelijk de gelederen van de werklozen in de Verenigde Staten 23% bereikt, de economie begint nu te lijden onder de gevolgen van inflatie. Williams zegt, we liggen op schema voor hyperinflatie in de dollar in 2016. De problemen veroorzaakt door de 2008 economische crisis zijn niet aangepakt, terwijl het losse monetaire beleid onverminderd doorging.

 

Met de gemiddelde leeftijd voor minimumloonwerknemers in de Verenigde Staten van 36 jaar oud, en met 93 miljoen van de Amerikaanse beroepsbevolking zonder werk, is hyperinflatie in de Dollar de doodsteek voor de Republiek en voor alles wat we ooit als dierbaar hebben beschouwd.

 

Alasdair Macleod wijst erop dat, zodra het vertrouwen in een munt verloren is, is die munt ten dode opgeschreven. Op dat punt, ontstaat paniek, en we zijn nu in die richting op weg. Alasdair zegt: “Er zullen mensen in het westen in paniek raken omdat ze geen fysiek zilver of goud bezitten.” En tegen de tijd dat de paniek voelbaar is, zal het te laat zijn.

 

 

 

Waarschuwing voor Economische Collaps

  • Global Financial Crisis in 2015.
  • Instorting van de US Dollar staat te gebeuren!