We moeten winnen!

Teveel betaalde hielenlikkers:

De hele Europese Unie wordt gerund door te veel betaalde hielenlikkers die anders niet worden gekwalificeerd een ​​normale baan te vervullen of gekozen te worden voor iets anders. Hun posities worden hen gegeven, opdat ze de globalisten en niet de eigen soevereine naties moeten dienen. Het is het soort strooplikker dat in openbare dienst treedt om gemakkelijk snel rijk te sycophantworden, lieden die gemotiveerd worden door geld, en bereid zijn hun integriteit aan de hoogste bieder te verkopen.

 

De wereld heeft te maken met mensen zoals Kissinger, Bushes, Clintons, en Soros. Zeer zichtbare voorstanders van de Nieuwe Wereldorder. In het bijzonder Soros die met behulp van zijn oneerlijk verkregen rijkdom over de hele wereld vele organisaties subsidieert, opgericht om samenlevingen te verstoren, d.m.v. zijn non-profit ‘Open Society Foundations’. Door het geldspoor van Soros te volgen wordt aangetoond dat hij een van de belangrijkste bronnen is, die fondsen verstrekt aan groeperingen die over de hele wereld de samenleving verstoren om afleiding en polarisatie te creëren. Kissinger maakt gebruik van zijn politieke macht om de NWO-agenda te promoten, wat niet minder gevaarlijk en verstorend is.

 

Aangenomen wordt dat Soros een van de belangrijkste geldschieters is, verantwoordelijk voor het aanstichten van grootschalige migratie van islamitische immigranten die Europa overstromen, om daar enorme problemen te creëren voor de Europese burgers.

 

Nog walgelijker, de leiders van veel Europese landen, met name in het bijzonder de RKM-hoofdlakei de Duitse bondskanselier Angela Merkel, zijn de voorlopers om andere landen te dwingen ontheemde moslims op te nemen, moslims die geen interesse hebben om zichzelf te integreren in gepolariseerde westerse culturen. Nog verschrikkelijke en tragischer zijn de recente valse vlag terreuraanslagen onder andere in Frankrijk Parijs, Nice, Rouen, en in Duitsland Würzburg, München, Ansbach en Reutlingen, vier terreuraanslagen in een week tijd! In alle aanslagen heeft de politie direct de daders gedood om latere veroordeling te vermijden waarin de waarheid uitkomt. Al deze aanslagen zijn met medeweten van de eigen regering uitgevoerd, teneinde meer angst onder de burgers te creëren en meer van hun vrijheden af te nemen. Mensen moeten begrijpen dat hun eigen overheid hierbij betrokken is en dus letterlijk hun allergrootste vijand is. Dat is de waarheid, zolang dit niet wijd en zijd bekend wordt, zullen deze vreselijke aanslagen blijven, elke keer met een hogere frequentie en meer onschuldige slachtoffers. Het stoppen van het doden van onschuldige mensen ligt in het WAKKER WORDEN van de bevolking.

 

 

RKM-elite een tiende van een procent:

Frankrijks Hollande is een ergerlijk voorbeeld dat Frankrijk een zeer triest exempel maakt van alles wat fout gaat op de hele wereld, alles ten dienste aan de NWO, het is het bekende concept van Probleem, Reactie, Solutie dat het onafhankelijk terrorism pre-emptive warmenselijk bestaan verscheurt. De RKM-elite is minder dan een tiende van een procent van de totale wereldbevolking groot in aantal, zij willen het meeste geld dat ze al hebben, de wereldbevolking controleren om met 90% in aantal te verkleinen, dat ze nu al doen door middel van krankzinnige oorlogen, chemtrails, gedwongen vaccinatie ter vernietiging van het menselijk immuunsysteem, chemisch en genetisch behandelde gewassen die giftig en schadelijk zijn voor de gezondheid, met als doel het volk onderdanig en afhankelijk te maken ter voorbereiding op de inlijving in de Nieuwe Wereld Orde.

 

Het is de afwezigheid van goud en zilver in het financiële valutasysteem van de wereld dat al deze verschrikkelijke veranderingen over de hele wereld bracht, in het bijzonder gedurende de afgelopen honderd jaar. Een van de eerste daden van de elites was om al het goud en zilver te stelen en te controleren. Dat is de reden waarom op de planeet niet één munt bestaat die ondersteund is door edelmetaal.

 

Goud en zilver belangrijker dan gedacht:

Goud en zilver zijn meer dan alleen een koopkrachtbewaarder, het zijn naar alle waarschijnlijkheid ook levensbehouders, want zonder hen is er geen enkele manier je te verdedigen tegen de globalisten in hun streven naar een cash loze maatschappij. Wat anders is er zonder goud en zilver? Papierenaandelen. Wat is de intrinsieke waarde van papierenactiva, met uitzondering van tijdelijk waargenomen “waarde?”

 

Waarde-percepties:

Zodra de waarde-perceptie verandert, zo ook de overeenkomstige “waarden” die aanzienlijk kan worden verlaagd, of erger nog gewoon verdwijnen. Het zijn de Khazarians in de VS die alles ondernemen om Europa te vernietigen, Zuid-Amerika te destabiliseren, en mensenlevens in het Midden-Oosten te ruineren, welk gebied gedurende afgelopen decennia een totale puinhoop is geworden.

 

Nieuwe wereldorde:

Als mensen niet massaal wakker worden, zullen de Nieuwe Wereld Orde tragedies nooit eindigen, en nog veel meer terreuraanslagen en oorlogen zullen de regel van het dagelijks leven worden. Het uiteindelijke doel van dit kwaad is dat de RKM-elite-groep ‘totale overheersing’ verkrijgt over de wereld, energie, mensen, en financiën. Dit plan is niet nieuw. Het werd bedacht in de jaren zeventig door Henry Kissinger, de harde kern van de snode Bilderberg Groep, toen hij zei;

 

‘Wie energie controleert, controleert hele continenten, wie voedsel controleert, controleert de mensen, en wie geld controleert, kan de hele wereld beheersen’.

 

We zullen spoedig op dat punt zijn, maar je kunt het nog tegenhouden. Het is nog net niet te laat. Een van de meest directe goal-of-the-new-world-ordermethodes is, de ontmanteling van de Europese Unie, de euro en de NAVO elimineren van uit Europa. BREXIT geeft ons hoop. Het is al inspirerend andere naties te zien die de gruwelijke ‘arrogante hap’ in Brussel verlaten. Geen van deze drie tirannieën – EU, Euro, de NAVO – die de Europeanen onderdrukken, was in aanvang een Europese gedachte. Het waren de concepten voor toekomstige dominantie die werden uitgedacht tijdens of kort na de Tweede Wereldoorlog door de machiavellistische geheimzinnig en onzichtbare RKM-elite macht, die achter de schermen van de Verenigde Staten van Amerika zitten – en nog steeds hun wensen verwezenlijkt. In het kort: Tirannen controleren hun gehersenspoelde vazallen – politieke leiders – om het volk te onderdrukken.

 

Bewustwording is de eerste stap. Er zijn er nog te veel die denken dat de westerse samenlevingen democratieën zijn. Alleen algemene bewustwording zal een wereldwijde verschuiving in het bewustzijn opleveren, dat de manier waarop de massa kijkt naar het westerse politieke proces zal veranderen. Feiten die niet zijn zoals verteld, blijven aan het licht komen.

 

Het is geen wonder dat Brexit is gebeurd, een recent voorbeeld van toxische combinatie van populistische frustratie, politieke misstappen en verwerping van interventie dat “Nanny State” overheden zoals de EU al tientallen jarenlang hebben gemanipuleerd.

 

Gepolitiseerde centrale bankiers:

Geen wonder dat het verlies aan belangrijkheid door de mainstream politici, de centrale bankiers toezichthouders en de intelligentsia heeft gepolitiseerd, dat nu is veranderd in het post-feitenklimaat van leugens, vreemdelingenhaat en irrationaliteit ten koste van feiten en denkvermogen, wat een nieuw politiekras heeft geschapen.

 

Hun kritiek is vaak zelf-dienend, evenals de rationalisatie dat de “zwijgende meerderheid” eindelijk zijn stem heeft gevonden. Ten slotte, na jaren van het luisteren naar “onzin” politici, flip-floppende economen en praatjes makende mediatypen, is het geen wonder meer dat de publieke achting voor ze verloren is, het volk heeft genoeg van de 30 seconden lange kreten van hoop en verbeteringen door academische centrale bankiers en mainstream instituten dat zal leiden naar zonniger tijden.

 

Ondanks het aanvaarden van de zware genezingsmaatregelen van bezuinigingen en kortingen, hebben slechts een paar ervan geprofiteerd zoals de “too big to fail’ banken die nog groter zijn geworden, de aandelenmarkten die omhooggaan, van de allerbeste tijden ooit genoten, terwijl 7 biljard euro’s later, de economische groei nog steeds aan bloedarmoede lijdt.

 

Naschok van de Brexit verrassing:

Bijgevolg, lijken de prioriteiten en politiek sterk te verschillen, hoe langer deze verschillen doorgaan, hoe minder geloofwaardig markten worden en nieuwe remedies ondergaan. Hoe dieper de betekenis van ongenoegen wortelt, des te omvangrijker wordt het verlies aan vertrouwen in beloften voor “verbetering”.

brexit-aftershockDe naschok van de Brexit verrassingspuinhoop blijft het middelpunt van politieke onrust en besmettingszorgen. Op langere termijn, is er geen twijfel meer dat de vrees gerechtvaardigd is, maar het is verbazingwekkend, dat bijna niemand een Plan B heeft.

 

Geen wonder dan, dat uit dit moeras, “buitenstaander” politici, zoals Donald Trump, Marie Le Pen in Frankrijk, Beppe Grillo in Italië, en Corbyn in het Verenigd Koninkrijk in staat waren om te profiteren van de kiezersontgoocheling. Polarisatie lijkt goede politiek te zijn om gematigden op de zijlijn te houden. Politici zijn medeplichtig aan deze politiek van polarisatie, en wel opzettelijk om te kunnen ‘verdelen en heersen’.

 

Wees ervan verzekerd, dat meer referenda in het verschiet liggen. In Italië heeft PM Matteo Renzi, opgeroepen tot een constitutioneel referendum in oktober a.s., dat de markt onrustig maakt, omdat de op twee na grootste bank Monte dei Pachi nieuwe dieptepunten heeft bereikt, en zoals ECB waarschuwt blootstaat aan slechte leningen.

 

 

Volgend jaar zijn de Franse verkiezingen in mei en de Duitse verkiezingen in september. Op z’n slechts, worden Brexit en de EU geconfronteerd met een aantal jaren van economische onzekerheid, langdurige onderhandelingen, instroom van vluchtelingen en een debat over het eigen bestaan. Het dirty kleine geheim is dat die verandering komen, en de markten hierop niet zijn voorbereid.

 

Plan B:

In een plan B, bezit je goud en zilver dat goed is voor van alles, en dus een goede zaak is. De berg schulden, en het monetair beleid met nul rente heeft geen enkele verbetering opgeleverd, als dat al de bedoeling was? Tot op heden heeft de wereld een tiental jaren van economische booms en busts gehad, en elke keer nam de schuld verder toe, waardoor weer meer bailouts nodig werden. Het is niets anders dan de weg naar de wereldgevangenis, als wij mensen niet wakker worden, en doen wat de Britten deden, is ons lot binnenkort voorgoed bezegeld. Rol-je mouwen op en begin bij te dragen aan de verandering van de loop van de wereldgeschiedenis, om de mensheid te bevrijden van de kwade machten die de wereld beheersen. Zoals je kunt zien in onderstaande video is de macht van mensen veel sterker dan wordt gedacht, we kunnen deze strijd winnen, we moeten winnen, zoals dit jonge paar, hieronder ons toont.

Inmiddels hebben zich drie landen zelfstandig bevrijd, een lichtend voorbeeld voor ons allemaal.

 

Wees ervan overtuigd dat populistische partijen zo snel als oktober aanstaande aan de macht kunnen komen. Italië zal waarschijnlijk een referendum houden net zoals het Verenigd Koninkrijk deed. Maar deze keer, zal Italië beslissen of ze in de euro willen blijven of teruggaan naar de lire. Als Italië voor stemt en de euro verlaat, kunnen de gevolgen veel erger zijn dan wat met Brexit gebeurde. – Als Italië de euro verlaat zal dat het vertrouwen in de munt vernietigen. – Trouwe lezers weten dat dit uiterst verwoestend is. Net zoals bij alle papieren valuta, is “vertrouwen” alles wat de euro steunt. Als mensen het vertrouwen verliezen in de euro, zal deze letterlijk waardeloos geworden.

 

Ontsnapping aan de bancaire keten:

Alle wereldinstellingen, zoals o.a. de VN, de NAVO, BIS, Fed, de ECB, de Wereldbank, de IMF beter bekend als ‘Imposing Miserie en Famine’ zijn eigendom van de Rothschild – RKM-groep, de grootste bankgroep in de wereld, die met hun vingers in bijna elke centrale bank in de wereld zitten. Dit betekent niet alleen dat ze geld maken d.m.v. woekerrente in afbrokkelende economieën, maar ook letterlijk elke overheid en met man en macht bezitten – ze hebben de meest uitgebreide invloed in alles op deze planeet.

 

Escaping the banking clutchesOntsnapping uit de klauwen van het bankwezen is dan ook iconisch. IJsland heeft in 2014 Hongarije gevolgd toen het de $ 400.000.000 lening eerder terugbetaalde, na de ineenstorting van de banksector in 2008. Rusland, dat natuurlijk niet buigt voor de westerse marionetten, bevrijdde zich in 2005.

 

De terugkeer van deze drie landen naar financiële onafhankelijkheid is de eerste keer dat Europese landen opstonden tegen het internationale fonds – IMF, nadat Duitsland dat deed in de jaren 1930. – Griekenland is angstvallig bezig om opnieuw te proberen de EU te verlaten.

 

Eigen tuingroenten verbouwers vechten tegen de Wet en winnen!!!

Verbouw groenten i.p.v. gras. In deze video spreekt Luke Rudkowksi van ‘WeAreChange’ met Jason en Jennifer Helvenston, tuinders die door de staat als verbod voorbeeld waren uitgezocht. Verliezen Amerikanen hun recht om hun eigen voedsel te verbouwen ongestoord op hun privé-eigendom? De grondwet in de VS en Florida beschermen eigendomsrechten tegen willekeurige invallen. Na het opnemen van de strijdbijl tegen de regering en het winnen heeft van de stad haar eisen ingetrokken om hun prachtige tuin te vernietigen. Deze vreedzame eigen planters delen hun kennis met anderen, voor meer informatie.

 

NWO-media wordt blootgelegd:

Waarom nooit valse vlag en systematische corruptie wordt toegeven.

Gezamenlijk is een enorm project gerealiseerd om aan jullie te presenteren en je zult ervan schrikken met hoeveel rotzooi het volk wordt geconfronteerd, dat binnenkort ook jou kan overkomen.

 

ANONYMOUS – FEMA en Staat van Beleg, je zult ervan schrikken!!!

Je hebt geen vrijheid van keuze, noch persoonlijke vrijheid. Je hebt alleen maar de illusie van keuze. Maar George Carlin werd vermoord door de RKM-kliek, toen hij te gevaarlijk dreigde te worden met het blootleggen van de waarheid, dat hun plannen voor de Nieuwe Wereld Orde zou kunnen vernietigen.

 

WAKKER WORDEN!!! Iedereen moet kennisnemen van de misdadige schandalen van de centrale banken. – Alle terreurdaden zijn valse vlag daden, georganiseerd door de RKM-cabal. Ze willen de volledige controle over de mensheid. Als de wapens van de mensen worden afgenomen, zullen ze geknecht worden in een complete dictatuur. Geef je wapens en je persoonlijk recht niet op. Om de wereld ten goede te veranderen, in een prachtige gezonde omgeving voor onszelf, onze kinderen en toekomstige generaties, bekijk deze video. Bemerk hoe snel het te laat is, bereid je nu erop voor! Als je niet voor bereid bent, zul je spoedig met een rampzalige wereld worden geconfronteerd. Klaag niet dat je werd gewaarschuwd. VECHT NU VOOR DE WAARHEID!

Aantekening: Je zult merken in de video dat sommige clips wat misplaatst zijn, maar het is nog steeds de moeite waard om deze video te bekijken, als je wilt.